Overwatch - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Overwatch - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2016, 18:02

Kazz כתב:אתה חושב שמחיר של פריט מסויים מגוחך? אל תקנה. סע לשלום.

exactly my point...
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2016, 18:26

Kazz כתב:אתה חושב שמחיר של פריט מסויים מגוחך? אל תקנה. סע לשלום.

exactly my point...

Kazz כתב:ואני קיבלתי 10 שנים של עדכונים חינם ב TF2 ושילמתי רק 20 דולר. take that!

lol ההצמדות לנקודת המחיר. עד כדי כך אין לך קייס. זה אף פעם לא רע שיש לך *עוד* אופציה להשגת פריט. אתה חושב שמחיר של פריט מסויים מגוחך? אל תקנה. סע לשלום. תוציא את סכום הכסף שנוח לך להוציא. בדיוק כמו פאקינג כל מוצר כלשהו בעולם. ואתה עדיין פאקינג יכול לקבל את הפריט הזה בדרופים או בקופסאות שאתה כל כך אוהב. ואז את הסכום המגוחך הזה אתה יכול לשלשל לכיסך כי TF2 מאפשר לך לסחור בפריטים.

אז תמשיך לדבר שטויות ולסרב לענות על השאלה למה OW לא מאפשר קנייה והחלפה כי משום מה הכנסת את עצמך לעמדה שבה זה ימוטט את עולמך אם תודה שבליזארד בחרו לחסום אופציות כאלה כדי למשוך כמה שיותר אנשים לקניות חוזרות ונשנות של קופסאות רנדומליות. עשיקת וחליבת השחקן קודמת לכל.

הtitan פסקל עולה 1200 דולר! תראו את NVIDIA מנסים לפתות אנשים. יש שעונים בעשרות אלפי דולרים - תראו איך רולקס מנסים לפתות אנשים! אז בואו נאסור על מכירה ישירה של כל שעון שהוא כי בוודאי זה עדיף שלא תהיה לי האפשרות לשלם סכום ספציפי על פריט ספציפי! כמובן שזה עדיף שהדרך היחידה להשיג מוצר שאני רוצה זה לקנות בלי סוף חבילות רנדומליות שבכלל לא מכילות את המוצר שאני רוצה ומכילות מוצרים אחרים שאני כלל לא רוצה. ככה עושים עסקים היום!

הביזארו וורלד של ווקסלים נמשך. ועדיין לא נגענו בקטע של הסקינים של ריו שכל האינטרנט הסכים שבליזארד השתינה בקשת על שחקניה ועל ה'חוקים' שהיא קבעה, חוץ מאשר הביזארו וורלד של ווקסלים.

אמרתי שיש בעיה עם זה שVALVE מוכרים כובע ב2500$? לבריאות, אנשים מטומטמים מספיק אז שיהנו. אין לי בעיה לא עם המערכת הזאת ולא עם המערכת הזאת, שתיהן הוגנות ואחלה. אני אמשיך "לדבר שטויות" ולהראות לך שאתה יכול לפתוח את כ-לללללל החפצים ב-OW במחיר שנמוך מכובע אחד ב-TF2. אתה תמשיך לסתום אוזניים ולעצום עיניים ולהמשיך לבכות על משחק שאתה לא משחק או מתכוון לשחק בתלונה שאף שחקן שאשכרה משחק את המשחק לא מתלונן עליה.

Nucleus_Dawn כתב:מסתבר שכרגע עובדים על OW יותר אנשים משעבדו עליו לכל אורך תקופת הפיתוח שלו. הצוות מונה 100 אנשים בלבד. זה די פסיכי שכל כך מעט אנשים פיתחו את המשחק הכי טוב של השנה.

אני חושב שזה קצת מטעה כי המשחק נולד מתוך MMO מבוטל שעבדו עליו מאות אנשים והשקיעו בו מאות מליוני דולרים. אולי הגרסה הסופית נוצרה על ידי קבוצה יחסית קטנה שלקחה את החלקים שלו, אבל עדין זה לא בדיוק צוות קטנטן שעבד מאפס.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 ספטמבר 2016, 19:05

דוגמה נפלאה להיטפלות לתפל ולא לעיקר. בליזארד מונעים החלפת חפצים בין שחקנים כד לקדם את הקניות העיוורות שלהן. בליזארד מונעים אף משחקנים לתת להם כסף על פריטים ספיציפיים כדי הם מעדיפים שתזרוק כסף על קופסאות רנדומליות פעם אחר פעם. בליזארד מונעים מלתת לשחקנים לתת להם כסף כדי לרכוש קרדיטים של המשחק כי בליזארד מעדיפים את חליבת השחקנים מאשר להיות פיירים ולאפשר לאדם לקנות בדיוק מה שהוא רוצה ורק מה שהוא רוצה (קונספט מרעיש!). בליזארד גנזו את אחת הדרכים שהם בעצמם קבעו לקבלת סקינים כי הם שוב רצו לנצל כמה שיותר את השחקנים שיוציאו כסף על קופסאות. - לזה אתה פאקינג קורא מערכת 'הוגנת'?! שהם שיכתבו את הכללים שהם בעצמם כתבו והשתינו על השחקנים בקשת כדי לקדם עוד יותר מכירות של קופסאות רנדומליות?!?!

אז כל עוד בליזארד מונעת את כל הפיצ'רים הפרו-שחקנים והפרו-צרכניים האלה כדי לצייר חץ גדול ומהבהב לכיוון קניית קופסאות רנדומליות היא נוהגת באופן חמדני ונצלני. נקודה. סוף פסוק. עובדה. כל קשקוש אחר שלך לא ישנה את המציאות הזו את הכוונה של בליזארד. משחק שמונע את כל האלמנטים האלה כדי להפנות אותך לתשלום עבור קופסאות רנדומליות לא יכול להיקרא 'הוגן'.

כשתהיה לך תשובה למה OW לא מאפשר את האלמנטים הנ"ל (שהיא לא כדי לשלשל כמה שיותר כסף לכיסים על חשבון פיצ'רים שיטיבו לשחקנים) תחזור אלי. בינתיים אין לך כלום להגיד. בליזארד מציעים תוכן חדש למשחק בחינם. אחלה. אנחנו ילדים בכיתה ב' שלא מסוגלים להכיל מורכבויות? בליזארד מטיבה עם השחקנים ומוציאה עדכוני תוכן בחינם. בליזארד מריעה עם השחקנים באי הכללת פיצ'רים כדי לקדם מודל עסקי של קנייה עיוורת. שני המשפטים נכונים ומתקיימים זה לצד זה. מוטטתי את עולמך?

עד כמה הזוי הטיעון שמצדיק מניעת החלפה בין שחקנים, מניעת סחר בין שחקנים, מניעת תשלום עבור פריט ומניעת תשלום עבור קרדיטים כי ישנה אפשרות במצב שכזה (i.e. העולם המסחרי\עסקי\צרכני שכולם חיים בו) שאחד הפריטים יימכר במחיר מופרך? אם השוק יכתיב שהפריט הזה לא שווה את המחיר הנקוב והרשמי אז תוכל לקנות אותו בפחות.

משחק שמציע את כל האלמנטים האלה הוא משחק יותר הוגן ממשחק שלא מציע אותם. משחק שלא מציע את האלמנטים האלה בכוונה היחידה להפנות אותך לקניית קופסאות רנדומליות אינו משחק שעונה לסף המינימלי בהגדרה של 'הוגן'. משחק שגונז אלמנט קיים כי הוא צמצמם את היקף קניית הקופסאות האלה הוא בדיוק ההפך מ'הוגן'.

סטרלינג התלונן על זה. IGN התלוננו על זה. ברדדיט וGAF התלוננו על זה. בכל מקום התלוננו על זה. רק פה בביזארו וורלד לא שמעו ולא ראו.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 09 ספטמבר 2016, 19:20

אתה שוכח שוואלב עושה קופה נאה ביותר מהחפצים בשוק בנוסף לרווח הראשוני שהיא עושה על מפתחות לארגזים\אייטמים בדוטה שרובם המכריע נכנס לסירקולציה לאחר שנקנו בכסף אמיתי. אז לא, וואלב החמדנים לא עוצרים שם וממשיכים לקחת אחוזים משוק החפצים שלהם במקום לתת לשחקנים לעשות מה שבא להם.

ורגע.. מה אם... אם... אם האתרים הנ"ל הם הביזארו וורלד ?!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2016, 22:25

היה לי יום ממש נהדר היום :D
לא הפסדתי עדין ושיחקתי ממש מלא. הגעתי כבר ל2300 ואם 2500 זה באמת הגבול לפלטינום, אולי אהיה פלטינום עוד 4-6 משחקים.
היה לי גם משחק הגנה בKing's Row והיה איזה שחקן תחת בקבוצה שלי שכל הזמן דרש ממני להחליף מטרוביורן ואיים שאם לא אחליף, הוא יהיה AFK.
בסיבוב ההתקפה הגענו עד הסוף ובהגנה הם הצליחו בovertime להגיע לסוף, אז היה תיקו 3.
בסיבוב הבא התקפנו שוב ואותו שחקן ממורמר הבטיח שהוא יהרוס לנו את הסיבוב ואנחנו נפסיד. הגענו עד הסוף ובהגנה הם לא הצליחו להזיז אותנו מהנקודה וניצחנו 6-3. זה תמיד מספק כשאיזה שחקן רעיל צריך לאכול את הכובע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2016, 22:44

Kazz כתב:דוגמה נפלאה להיטפלות לתפל ולא לעיקר. בליזארד מונעים החלפת חפצים בין שחקנים כד לקדם את הקניות העיוורות שלהן. בליזארד מונעים אף משחקנים לתת להם כסף על פריטים ספיציפיים כדי הם מעדיפים שתזרוק כסף על קופסאות רנדומליות פעם אחר פעם. בליזארד מונעים מלתת לשחקנים לתת להם כסף כדי לרכוש קרדיטים של המשחק כי בליזארד מעדיפים את חליבת השחקנים מאשר להיות פיירים ולאפשר לאדם לקנות בדיוק מה שהוא רוצה ורק מה שהוא רוצה (קונספט מרעיש!). בליזארד גנזו את אחת הדרכים שהם בעצמם קבעו לקבלת סקינים כי הם שוב רצו לנצל כמה שיותר את השחקנים שיוציאו כסף על קופסאות. - לזה אתה פאקינג קורא מערכת 'הוגנת'?! שהם שיכתבו את הכללים שהם בעצמם כתבו והשתינו על השחקנים בקשת כדי לקדם עוד יותר מכירות של קופסאות רנדומליות?!?!

אז כל עוד בליזארד מונעת את כל הפיצ'רים הפרו-שחקנים והפרו-צרכניים האלה כדי לצייר חץ גדול ומהבהב לכיוון קניית קופסאות רנדומליות היא נוהגת באופן חמדני ונצלני. נקודה. סוף פסוק. עובדה. כל קשקוש אחר שלך לא ישנה את המציאות הזו את הכוונה של בליזארד. משחק שמונע את כל האלמנטים האלה כדי להפנות אותך לתשלום עבור קופסאות רנדומליות לא יכול להיקרא 'הוגן'.

כשתהיה לך תשובה למה OW לא מאפשר את האלמנטים הנ"ל (שהיא לא כדי לשלשל כמה שיותר כסף לכיסים על חשבון פיצ'רים שיטיבו לשחקנים) תחזור אלי. בינתיים אין לך כלום להגיד. בליזארד מציעים תוכן חדש למשחק בחינם. אחלה. אנחנו ילדים בכיתה ב' שלא מסוגלים להכיל מורכבויות? בליזארד מטיבה עם השחקנים ומוציאה עדכוני תוכן בחינם. בליזארד מריעה עם השחקנים באי הכללת פיצ'רים כדי לקדם מודל עסקי של קנייה עיוורת. שני המשפטים נכונים ומתקיימים זה לצד זה. מוטטתי את עולמך?

עד כמה הזוי הטיעון שמצדיק מניעת החלפה בין שחקנים, מניעת סחר בין שחקנים, מניעת תשלום עבור פריט ומניעת תשלום עבור קרדיטים כי ישנה אפשרות במצב שכזה (i.e. העולם המסחרי\עסקי\צרכני שכולם חיים בו) שאחד הפריטים יימכר במחיר מופרך? אם השוק יכתיב שהפריט הזה לא שווה את המחיר הנקוב והרשמי אז תוכל לקנות אותו בפחות.

משחק שמציע את כל האלמנטים האלה הוא משחק יותר הוגן ממשחק שלא מציע אותם. משחק שלא מציע את האלמנטים האלה בכוונה היחידה להפנות אותך לקניית קופסאות רנדומליות אינו משחק שעונה לסף המינימלי בהגדרה של 'הוגן'. משחק שגונז אלמנט קיים כי הוא צמצמם את היקף קניית הקופסאות האלה הוא בדיוק ההפך מ'הוגן'.

סטרלינג התלונן על זה. IGN התלוננו על זה. ברדדיט וGAF התלוננו על זה. בכל מקום התלוננו על זה. רק פה בביזארו וורלד לא שמעו ולא ראו.

כמו שאמרתי כבר בערך 16 פעמים, הדברים האלה לא אפשריים כי בליזארד רוצים לעשות כסף. למה VALVE לא מרשה מכירת חפצים מחוץ לסטים? למה VALVE לא מרשה החלפת חפצים מחוץ לסטים? כי... הם חמדנים? כי הם רוצים לגזור 30% משחקנים תמימים שרק רוצים להחליף חפצים? די נו, אל תהיה ילד בן 6. ככה החברות הללו עושות כסף וככה כל הקהילה מרוויחה שלבים/דמויות/חפצים בחינם. 95% מהחפצים במשחק הזה זמינים עבור זהב, כלומר אין לך אפילו חצי זכות להתלונן עליהם. ה-5% הנותרים, מי שכל כך חם עליהם (ולא קבל אותם ממילא כי לי יש מ-ל-א כאלה בלי שהוצאתי שקל) שיקנה קופסאות ויבלא, זה יעלה לו פחות מחפץ אחד ב-TF2 כדי לקבל את כל החפצי 5% האלה, עובדה שאתה ממשיך להתעלם ממנה. זה כמו הדוגמאות רולקס הטפשיות שהבאת, אולי רולקס מוכרת לך שעון אחד ב-3000$ אבל אצל המתחרה שאתה מתלונן עליה עבור 3000$ תקבל את כל החנות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 ספטמבר 2016, 12:50

אחלה סרטון:

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ספטמבר 2016, 13:17

Klayman כתב:אחלה סרטון:

אני מרגיש שזו תגובה לכך ששיחקת איתי ועם נדב אתמול וזה קצת מעליב, אבל תודה. באמת אחלה סרטון :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 ספטמבר 2016, 13:22

שכל אחד יבין מה שהוא רוצה..... :D.. אבל סתם, האמת שנתקלתי בו הבוקר והוא באמת נותן שם הרבה נקודות טובות שגם אני לא חשבתי עליהן/הכרתי שיכולות לעזור לכל מי שמשחק כאן :). בכללי, יש לבחור הזה סרטונים לא רעים (הוא אחד השחקנים הטובים שיצא לי לראות).
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ספטמבר 2016, 20:16

כמו שאמרתי כבר בערך 16 פעמים, הדברים האלה לא אפשריים כי בליזארד רוצים לעשות כסף. למה VALVE לא מרשה מכירת חפצים מחוץ לסטים? למה VALVE לא מרשה החלפת חפצים מחוץ לסטים? כי... הם חמדנים? כי הם רוצים לגזור 30% משחקנים תמימים שרק רוצים להחליף חפצים? די נו, אל תהיה ילד בן 6. ככה החברות הללו עושות כסף וככה כל הקהילה מרוויחה שלבים/דמויות/חפצים בחינם. 95% מהחפצים במשחק הזה זמינים עבור זהב, כלומר אין לך אפילו חצי זכות להתלונן עליהם. ה-5% הנותרים, מי שכל כך חם עליהם (ולא קבל אותם ממילא כי לי יש מ-ל-א כאלה בלי שהוצאתי שקל) שיקנה קופסאות ויבלא, זה יעלה לו פחות מחפץ אחד ב-TF2 כדי לקבל את כל החפצי 5% האלה, עובדה שאתה ממשיך להתעלם ממנה. זה כמו הדוגמאות רולקס הטפשיות שהבאת, אולי רולקס מוכרת לך שעון אחד ב-3000$ אבל אצל המתחרה שאתה מתלונן עליה עבור 3000$ תקבל את כל החנות.

וכמו שאמרתי לך 20 פעם: די עם הספין. בליזארד שוחים בכסף מOW והיו שוחים בכסף גם אם היו מציעים את כל האפשרויות האלה לצד מה שקיים עכשיו. כאילו אתה באמת אוכל את התירוץ הזה? אז איך זה שמשחקי F2P אחרים עושים מליאן כסף ועדיין מציעים קנייה ישירה ומסחר? רק הכסף שהם עשו מה60 דולר עבור המשחק מבטיח תמיכה של שנים למשחק.
כאילו מה אתה מנסה לטעון בכלל? סבבה, שבליזארד יכניסו מערכת מסחר וייקחו קאט. אבל הם לא עושים את זה. והם לא מציעים החלפה, קנייה ישירה, מסחר וקניית קרדיט כי הם רוצים לחלוב כמה שיותר כסף מכל שחקן בכך שמונעים ממנו כל אפשרות אחרת חוץ מקניית חתול בשק.

ואני לא יודע איפה אתה חי. אין שום מניעה שאני אשלח לך כסף בפייפאל ושתעביר לי פריט בהחלפה רגילה בין חברים ובלי ששום מהסכום יילך לואלב. ממש משעשע שאתה מנסה לטעון דבר כזה כשרק לפני כמה שבועות הייתה את כל הפרשייה של CS GO והלוטו וההימורים שמראה עד כמה ואלב לא מנעה דבר כזה.

לא רוצה להמר בכסף שלי. אני רוצה לשלם על מה שאני רוצה ורק על מה שאני רוצה. אם אני ארצה בנוסף גם לשלם על קופסאות, אשלם. לא אכפת לי שמחיר של חפץ מסויים יהיה מופרך - אוכל לקבל אותו בכל הדרכים שקיימות ב OW פלוס בדרכים נוספים. זה שאתה מנסה להצדיק מערכת כזו באיזה חישוב שלא מבטיח דבר זה פשטו מגוחך. לא רוצה להוציא אלפי דולרים מכספי על דברים שאני לא מעוניין בהם. אני רוצה רק פריט אחד. אני לא צריך ולא רוצה לקנות את כל החנות. המתחרה של רולקס לא כופה עליך לקנות בחנות שלה רק חתולים בשק - תוכל לקנות את הדגם היחיד שאתה רוצה ולגמור את העניין, בניגוד ל OW שהופך רצון של אדם לקנות פריט שהוא חפץ בו למסחטת כסף לא נגמרת.

אז מספיק עם השטיות שכאילו הפיצ'רים האלה לא קיימים כי אחרת בליזארד ייפשטו רגל. הם לא קיימים כי בליזארד מתעדפים את המודל העסקי שלהם כלפי חמדנות ונצלנות על פני הוגנות והטבה עם השחקנים.
אם אתה כזה מאוהב בשיטה האחת והיחידה שבליזארד מאפשרת לקנייה, אז אולי תתחיל לאמץ אותה גם בעולם האמיתי עבור כל מוצר פיזי שאתה רוצה אבל משום מה נדמה לי שלא אתה ולא אף אחד אחר ירצה בכך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2016, 20:59

קאז, סבבה. אל תקנה את המשחק הנוראי והאיום הזה. אה, רגע, לא קנית; אתה סתם בוכה לשם בכי. יש פה לאיזה עשרה אנשים את המשחק, זה לא מזיז לאף אחד חוץ מלך (היחיד פה שלא שלם על המשחק כסף או משחק בו) ולא תצליח לשכנע פה אף אחד שקוסמטיקה שכולנו מקבלים לגמרי בחינם על ידי משחק משנה משהו למישהו חוץ מבכייני אינטרנט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 ספטמבר 2016, 21:05

תיאוריה ומעשה... תיאוריה ומעשה...
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2016, 09:02

Kazz כתב:ואני לא יודע איפה אתה חי. אין שום מניעה שאני אשלח לך כסף בפייפאל ושתעביר לי פריט בהחלפה רגילה בין חברים ובלי ששום מהסכום יילך לואלב

בוא ותעביר לי פריט בהחלפה רגילה "בין חברים"... אני כבר שולח לך כסף בפייפאל.
או שלא.
או שאני כ שולח לך, אבל אז אחרי 29 יום מבטל את הרכישה פשוט כי זה פייפאל ומותר לי. ועכשיו לך ותבקש מואלב שיבטלו את הפריט שהעברת לי בהחלפה רגילה ואתה רוצה בחזרה כי ניסית לעקוף את המערכת שלהם ולמכור אותו בלי שהם יקבלו את העמלה שלהם... בהצלחה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2016, 10:44

סיכום של כל העמודים פה בערך:

אנחנו:
"אף אחד מאיתנו לא קנה או מתכוון לקנות שום דבר בOW"

קאז:
"אם אתה כזה מאוהב בשיטה האחת והיחידה שבליזארד מאפשרת לקנייה, אז אולי תתחיל לאמץ אותה גם בעולם האמיתי עבור כל מוצר פיזי שאתה רוצה אבל משום מה נדמה לי שלא אתה ולא אף אחד אחר ירצה בכך"

אנחנו:
"קינדר"

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 ספטמבר 2016, 11:01

אבל אבל! אני קונה דברים עם קרדיט משחק! שאני לא יכול לקנות בכסף אמיתי! בושה!
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2016, 13:15

עכשיו ברצינות, מישהו פה רצה חפץ קוסמטי ולא הצליח להשיג אותו על ידי לשחק במשחק (כלומר לוטבוקסים או זהב שמרוויחים)? זה כל כך תאורתי, ממש דיון high level.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2016, 13:19

זה לא משנה, זו השיטההההה!!! #מגש_הכסף #משטרת_ישראל

אגב, יצא DEATHBATTLE חדש ורלוונטי:

אם תרצו - פשוט תריצו לקרב, ב-10:15, אבל אני אוהב את הניתוחים שלהם.
(מי שלא מכיר - יש להם כבר כל כך הרבה כאלה בסדרה, ורובם מעולים. חפשו בערוץ שלהם)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ספטמבר 2016, 16:34

Laskin כתב:זה לא משנה, זו השיטההההה!!! #מגש_הכסף #משטרת_ישראל

אגב, יצא DEATHBATTLE חדש ורלוונטי:

אם תרצו - פשוט תריצו לקרב, ב-10:15, אבל אני אוהב את הניתוחים שלהם.
(מי שלא מכיר - יש להם כבר כל כך הרבה כאלה בסדרה, ורובם מעולים. חפשו בערוץ שלהם)

זה מאוד נחמד שהם עשו תוכנית יוטיוב משיחות אינסופיות של בית ספר יסודי (וחטיבת ביניים ותיכון ושאר החיים) של מי ינצח בקרב בין גוקו וסופרמן (גם סרטון שלהם, אני חושב).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2016, 23:05

כן, במקרה הזה הם גם עשו רימאץ׳, כי הם התקדמו המון בהפקת הסרטונים מאז הסרטון המקורי והיה ביקוש (:
יש גם דנטה נגד ביונטה, ועשרות נוספים בסגנון, מכל מני משחקים, קומיקס, סרטים ואנימה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ספטמבר 2016, 23:49

מישהו אמר לי באחד המשחקי התחרותיים לשחק כלוסיו. "לא צריך להיות טוב. פשוט תזוז מלא ותהייה בסביבה של כמה שיותר מאיתנו", הוא אמר.
צדק... אני ממש נהנה איתו. הוא חתיכת תמיכה. גם מרפא ברדיוס סביבו, גם מאיץ את החזרה לשדה הקרב כשצריך. אני אפילו עושה איתו יותר הריגות מהממוצע שלי ברוב המקרים.
הult שלי ביטל כמה של הקבוצה הנגדית. העפתי עם התותח סאונד שלי איזה ריפר שעשה מולטי והוא לא הצליח להרוג אף אחד.
אפילו הצלחתי לשפר את השיא שלי לעונה. עכשיו אני במרחק של 141 נקודות מפלטינום.

אני ממש אוהב אותו :D זה כזה אדיר לגלות דמות חדשה כמה וכמה עשרות שעות לתוך המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 ספטמבר 2016, 05:58

הגיע הזמן שתשחק תמיכה! סוציומט!
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 ספטמבר 2016, 11:10

Klayman כתב:הגיע הזמן שתשחק תמיכה! סוציומט!

היי, אני משחק באופן קבוע טרוביורן שתומך עם המגנים שלו, ראיינהארט שתומך עם המגן שלו ודיווה שתומכת עם המגן שלה. לפחות זה מה שאמרתי לעצמי עד עכשיו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוקטובר 2016, 23:58

היה לי את אחד המשחקים הכי כיפיים אי פעם :D

זה היה בנפאל, בתחרותי. בסיבוב הראשון הרגיש שאנחנו יותר טובים, אבל עדין הפסדנו את הנקודה. הצלחנו להפוך את זה חזרה ל2-1. סיבוב לאחר מכן הם השוו בסיבוב סופר קרוב. הגענו ל99% והם הצליחו להפוך.
הסיבוב האחרון היה מטורף. הנקודה עברה מצד לצד. בסוף שנינו הגענו למעל 90%. ult'ים עפו לכל עבר, פעמיים מתתי ומרסי החזירה אותי לחיים, בדקה האחרונה של הסיבוב הפעלתי את הult שלי לפחות 3 פעמים.
בסוף ניצחנו וזה היה מדהים. גם היה לי משחק ממש לא רע.
תמונה

בשיאים שלו, OW הוא מהמשחקים הכי טובים אי פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוקטובר 2016, 03:19

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2016, 16:29