Gabe is probably the king of that group. When he proclaims where the wind blows, it just blows that way. If you fight it for too long, you are going to find yourself either out or executed or just exiled. It’s really a weird climate for them.
Uncle Pey'j כתב:אני די בטוח שגם ימיה של VALVE בתור חברת חומרה ספורים,steam os/machines ממש לא ההצלחה שהם קיוו לה,וכמות האנשים שיש להם vive כרגע שואפת לאפס.
MGS FREAK כתב:שאלות ותשובות עם גייבן: https://www.reddit.com/r/The_Gaben/comm ... ewell_ama/
InterAl כתב:HL3 יקרה, זה עניין של זמן, גם אם הוא לא בפיתוח כרגע. כשיש ביקוש כ"כ חזק למוצר, הוא בסופו של דבר נענה.
DrKeo כתב:InterAl כתב:HL3 יקרה, זה עניין של זמן, גם אם הוא לא בפיתוח כרגע. כשיש ביקוש כ"כ חזק למוצר, הוא בסופו של דבר נענה.
הם חברה פרטית בבעלות של אדם אחד והכנסות של מליארד דולר בשנה מסטים, הכנסות שhl3 בחיים לא יעשה. אולי יהיה, אולי לא, זה לא כל כל ברור.
InterAl כתב:DrKeo כתב:InterAl כתב:HL3 יקרה, זה עניין של זמן, גם אם הוא לא בפיתוח כרגע. כשיש ביקוש כ"כ חזק למוצר, הוא בסופו של דבר נענה.
הם חברה פרטית בבעלות של אדם אחד והכנסות של מליארד דולר בשנה מסטים, הכנסות שhl3 בחיים לא יעשה. אולי יהיה, אולי לא, זה לא כל כל ברור.
היא לא בבעלות של אדם אחד, ההכנסות של מיליארד דולר בשנה אינן מובטחות לעד, ובכל מקרה מדובר בנכס שיספק בוודאות ROI גבוה מאוד שאין הגיון כלכלי לוותר עליו. כמו שבליזארד לא ויתרה על סטארקרפט 2 או דיאבלו 3, למרות ש-WOW היה מדפסת כסף אפילו גדולה יותר מסטים.
DrKeo כתב:InterAl כתב:DrKeo כתב:InterAl כתב:HL3 יקרה, זה עניין של זמן, גם אם הוא לא בפיתוח כרגע. כשיש ביקוש כ"כ חזק למוצר, הוא בסופו של דבר נענה.
היא לא בבעלות של אדם אחד, ההכנסות של מיליארד דולר בשנה אינן מובטחות לעד, ובכל מקרה מדובר בנכס שיספק בוודאות ROI גבוה מאוד שאין הגיון כלכלי לוותר עליו. כמו שבליזארד לא ויתרה על סטארקרפט 2 או דיאבלו 3, למרות ש-WOW היה מדפסת כסף אפילו גדולה יותר מסטים.
היא לא בבעלות בלעדית של גייב? היא הייתה 50 50 בין גייב למייק הרינגטון ובתחילת הפיתוח של hl2 מייק מכר לגייב את החצי שלו ויצא לטיול מסביב לעולם ביאכטה יחד עם אשתו. מי עוד מחזיק היום בחברה מעבר לגייב? אני לא שמעתי על משהו כזה אבל אתה מוזמן לחדש לי.
בנושא הכנסות, wow בשיאו היה מכניס גם מליארד דולר בשנה, אבל זאת לא הכנסה אמינה כמו חנות. כן, אולי גם סטים תמות מתישהו אבל תסכים איתי שחנות שהיא מונופול על השוק הדיגיטלי היא כנראה עסק קצת יותר יציב ממשחק וידאו בעל דמי מנוי. גם סטים וגם wow יצאו ב2003, אני מבטיח לך שב2023, כששניהם יהיו בני 20, wow לא יהיה בקרסוליים של ההכנסות של סטים.
בכל מקרה, אם עוד 20 שנים סטים תתרסק, אז הם יהיו חייבים לסחוט פרנצ׳ייזים קיימים. היום? לא ממש. פרק 2 יצא לפני 10 שנים, כמו שאתה רואה הם לא ממש ממהרים לעשות אחד וכמו שסוויס כבר אמר, הרבה כוכבי לכת צריכים להתישר בכדי שזה יקרה.
DrKeo כתב:אני לא מכיר אף אדם שמחזיק בחלקים של VALVE חוץ מאשר גייב ומייק שאני לא יודע מה האחזקות שלו בחברה היום אבל גם אם הן קיימות, גייב מחזיק ביותר מ50% ויכול לעשות בערך כל מה שהוא רוצה. כן, סטים אולי תפול מתישהו, אני לא מכחיש, אבל הם לא צריכים להוציא שום HL. יש לסדרה הזאת שם מהדהד, אולי עוד 50 שנים אף אחד לא יכיר אותה אבל עוד 15 שנים כולם עדין יכירו את השם. בין פרק 6 לפרק 1 של מלחמת הכוכבים עברו 16 שנים ואנשים עדין זכרו את מלחמת הכוכבים, הכל בסדר, דור שלם גדל על HL ופורטל, גם עוד 10 שנים השם שלהם ילך לפניהם.
VALVE עשתה מליארדים בשנים האחרונות, עכשיו אומרים שהם עושים מליארד דולר בשנה ואני לא רואה את זה משתנה בזמן הקרוב. אם מתישהו סטים תיפול, עדין יהיו להם המשאבים להרים בערך כל מה שהם יחפצו בו.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:אני די בטוח שגם ימיה של VALVE בתור חברת חומרה ספורים,steam os/machines ממש לא ההצלחה שהם קיוו לה,וכמות האנשים שיש להם vive כרגע שואפת לאפס.
היא יכולה להיות איזו חברה שבא לה להיות, היא עושה מליארד דולר בשנה מתמלוגי סטים.
InterAl כתב:DrKeo כתב:אני לא מכיר אף אדם שמחזיק בחלקים של VALVE חוץ מאשר גייב ומייק שאני לא יודע מה האחזקות שלו בחברה היום אבל גם אם הן קיימות, גייב מחזיק ביותר מ50% ויכול לעשות בערך כל מה שהוא רוצה. כן, סטים אולי תפול מתישהו, אני לא מכחיש, אבל הם לא צריכים להוציא שום HL. יש לסדרה הזאת שם מהדהד, אולי עוד 50 שנים אף אחד לא יכיר אותה אבל עוד 15 שנים כולם עדין יכירו את השם. בין פרק 6 לפרק 1 של מלחמת הכוכבים עברו 16 שנים ואנשים עדין זכרו את מלחמת הכוכבים, הכל בסדר, דור שלם גדל על HL ופורטל, גם עוד 10 שנים השם שלהם ילך לפניהם.
VALVE עשתה מליארדים בשנים האחרונות, עכשיו אומרים שהם עושים מליארד דולר בשנה ואני לא רואה את זה משתנה בזמן הקרוב. אם מתישהו סטים תיפול, עדין יהיו להם המשאבים להרים בערך כל מה שהם יחפצו בו.
הם לא צריכים שום דבר, אבל אם יש לך ביד נכס עם פוטנציאל לרווח מטורף, אין שום הגיון כלכלי שתוותר עליו, גם אם יש לך חנות שמכניסה מיליארדים. ו-HL הוא ממש לא מלחמת הכוכבים. מלחמת הכוכבים היא תופעה תרבותית. כמה ילדוני קונסולות/טאבלטים מכירים היום את HL? משחק PC עתיק בעולם שמתקדם יותר ויותר לכיוון מובייל, טאבלטים וקונסולות. אם הם לא יתחזקו אותו, הוא יאבד רלוונטיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 37 אורחים