הודעהעל ידי Stick » 17 מרץ 2017, 18:42
שיחקתי קצת במשחק דרך הorigin access ומהמעט שיצא לי לראות זה נראה כמו משחק טוב מאוד שלצערנו היציאה שלו זורזה.
מצד אחד, בבסיס המשחק מהנה, חקירת כוכב חדש וחייזרים חדשים זה בהחלט היה ההיילייט של הקטע הקטן ששיחקתי, והוא היה מבוצע נהדר. בנוסף יאמר לזכותו שברמה ה'שטוחה' המשחק נראה פשוט נהדר גם עיצובית וגם טכנית.
האקשן עצמו בסדר גמור, TPS סטנדרטי למדי בלי איזשהם נקודות מעניינות לחיוב או לשלילה.
אבל.. וזה אבל די גדול, אני יכול לאמת את כל החששות על כך שהכתיבה בינונית מאוד, והיא עוד הצד החזק בהשוואה לדיבוב והאנימציות שפשוט זורקות אותך ישר אל תחילת שנות ה2000.
אם אמרתי שהמשחק יפה ברמה ה'שטוחה', אז כל זה נכון כל עוד הדמויות קטנות, הנופים רחבים והאקשן מהיר. ברגע שהפרספקטיבה יורדת מתגלים מימדי האסון ובצד הזה המשחק באמת, אבל באמת, די מחריד.
בכל אופן לא שיחקתי הרבה וזו התרשמות די שטחית מכל הדברים שבולטים בשעות הראשונות בלבד.
סך הכל הגעתי אליו בלי איזה הייפ מטורף ושיחקתי רק בME2 לפניו, ככה שאני לא איזה מעריץ גדול, אבל במבחן של ראש פתוח הוא לא הצליח לתפוס אותי ולגרום לי לרצות לקנות ולהמשיך לשחק במשחק המלא, ולמרות זאת גם לא השתעממתי למוות או משהו כזה.
מהמעט שראיתי הוא נראה כמו משחק סבבה לגמרי, השאלה עד כמה גבוהות היו הצפיות שלכם לגביו כדי להחליט אם זה מאכזב או לא.