DrKeo כתב:אני לא חושב שמישהו באמת יודע איזה TECH יש במנוע של SH. כל המנועים מבוססים ID TECH 3-4 עמוק בקרביים שלהם ובזמן שטרייארק ללא ספק הכי מיושנים מהשלושה (הם מבוססים על ID TECH 3), אני לא חושב שמישהו באמת יודע מה הולך במנוע של SH. בכל חיפוש שעשיתי הצלחתי למצא רק טענות שלהם שהם עבדו קשה כדי להביא את COD לדור הבא, אבל הם לא טוענים בשום מקום שהם לא עובדים על ענף של IW6 או IW5 כמו שההגיון אומר. בכל מקרה IW7 נראה כי טוב בסדרה בנתיים (עליו IW רץ) ואני מנחש שאין מצב שSH יוציאו משחק שבו המנוע שהם רצים עליו נראה פחות טוב מ-IW7.
DrKeo כתב:IW7 מבוסס על IW6 שבוסס על IW5 שבוסס על IW4 שמבוסס על IW3 שמבוסס על IW2 שמבוסס על IW1 שמבוסס על id tech 3. טרייארק התפצלו מ-IW3 אבל עדין נראה שלמרות שהם התפצלו, הם עדין שואבים את הפיצ'רים מ-IW4 וקדימה. כנ"ל על המנוע של סלדג', זה אחת הגרסאות של IW (הם לא אומרים איזו) עם שיפורים למערכות שונות, לא שונה בהרבה ממה שטרייארק עושים. בסופו של יום זה IW עם שכבת צבע וכולם שם חולקים את השכבות צבע שלהם אחד עם השני.
Laskin כתב:יאפ. לדעתי דווקא העיצוב אנימה ממש מגניב ומייחד את המשחק עוד יותר אבל זה עניין של טעם או שצריך להתרגל קודם![]()
ממה שאני קורא מתארים אותו כJRPG אבל מהגיימפליי זה נראה הרבה יותר DS+NIER+DMC מאשר תפקידים יפני, אבל אני מניח שנשמע עוד הרבה פרטים בE3... רק עוד חודש ו-10 ימים!
Klayman כתב:מאז הסרטון של ה 8 דקות (היחיד שראיתי) האמנתי בו.. נראה מדהים. גם עושה רושם שגרסת המחשב מצוינת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 23 אורחים