E3 2018 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: E3 2018 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 02:33

טוב, אני הולך לחסוך למי שלא צפה. זאת בערך כל המסיבה של EA.

- מצב BR ל-BFV שנקרא groud operations.
טריילר BFV:

- פיפא שדדו את ליגת האלופות מ-PES:

- המשחק החדש של respawn (ולפי זמפלה לא היחיד שהם עובדים עליו) הוא Star Wars Fallen Order, כנראה מתרחש בין פרק 3 ל-4 ומשחקים בו ג'דיי. אני חושב שזאת פעם ראשונה אי פעם שחברה שיודעת לעשות מכניקות גיימפליי בצורה מצויינת מפתחת משחק SW שבו משחקים ג'דיי. הולך להיות מעניין לדעתי. יוצא בחגים 2019. אני משער שזה אומר שאין BF3 שנה הבאה? ואו, DICE ממש פשלו עם 2 :)

- DICE מודים שהם פשלו עם BF2 והם עושים ריטקון רחב למשחק ומחזירים כל מני מכניקות וממשחקים קודמים. אחרי שהם יסיימו את עונת SOLO הם עושים עונת מלחמת המשובטים עם דמויות פריקוולים למניהן כמו קנובי הצעיר, הגנרל גריבס וכו'.

- unravle 2 מוכן ויוצא היום.

- Sea of Solitude:

- NBA Live 19:

- Maddan 19 מגיע לראשונה ל-PC מאז... מי זוכר?

- C&C Rivals, משחק מובייל פשוט. מבאס שזה מה שיש להם להכריז על C&C. הכי עצוב היה כשהם קראו לזה "C&C for a new generation". לזה ירדו משחקי אסטרטגיה? משחקים F2P מופשטים למובייל?

ולבסוף anthem. בהתחלה טריילר עם רמיקס הזוי ל-Muse:

הדגמת 18 דק':

בתחילת המסיבה אנדריאה רנה אמרה פחות או יותר כל מה שהולך להיות בה וזה כי מדובר במסיבה הכי בנאלית בהסטוריה, כולנו ידענו מה יהיה שם ופחות או יותר אפס הפתעות. שיממון.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2018, 07:51

סה"כ, יחסית לEA, אחלה תצוגה. למדו לא להראות שחקנים שמתחזים לשחקנים עם רקע מסך ירוק "עובדים" על משחק סטאר וורס ופשוט אמרו עליו מה שהם יכולים. שאדו דרופ של משחק שנראה ממש נחמד. אנת'ם נראה מעולה. BF V נראה כצפוי ומסתמן כאחלה המשך בסדרה. הרגיש כאילו היה יחסית מעט ספורט לעומת שנים קודמות (אם כי עשיתי הפסקת שירותים כשהתחילו את הקטע של מאדן, אז אולי אני טועה).

בינוני, סה"כ, אבל שיפור לEA. אחלה התחלה לE3.

שני דברים מגניבים - מסתבר שסוף סוף משחק העתיק את מכאניקת הטעינה של גירס! והמשחק הזה הוא...היא...הוא...הם...היא... פיפ"א 19. הוסיפו מערכת risk/reward לכל סוגי הבעיטות. צריך ללחוץ פעם שניה ברגע שהשחקן פוגע בכדור ואם מצליחים, זה משפר את הבעיטה. בהחלט לא יהיה שימושי בכל סיטואציה, אבל נשמע כמו תוספת חביבה בהחלט.

והסרטון הזה של 123 שאלות על אנת'ם:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 09:16

התצוגה של ea הייתה זוועה, אפילו לא משחק aaa בודד חדש ורק אינדי אחד חדש. אפילו לא הראו כמעט כלום מאנת׳ם, כאילו הוא לא יוצא עוד 8 חודשים. פשוט הזוי.

בחדשות טובות, יש לkh3 תאריך יציאה סופסוף, 29 לינואר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2018, 09:33

DrKeo כתב:התצוגה של ea הייתה זוועה, אפילו לא משחק aaa בודד חדש ורק אינדי אחד חדש. אפילו לא הראו כמעט כלום מאנת׳ם, כאילו הוא לא יוצא עוד 8 חודשים. פשוט הזוי.

היא לא היתה זוועה. זוועה זה EA של השנתיים האחרונות. זוועה זה קונאמי של e3 of old.
זו היתה תצוגה סולידית. קצת רזה. שטויות כמו משחק מובייל שלא שייכות לבמה בE3.
מצד שני, הראו לא מעט גיימפליי מאנת'ם וענו על שאלות שחזרו על עצמן הרבה מהקהל. שאדו דרופ מעולה. שני מפתחי אינדי מתרגשים וכנים על הבמה. הכרזה ראויה על המשחק הבא של ריספון (כלומר, לא איזה גיימפליי סופר מוקדם שלא אומר כלום כמו במקרה של פרויקט ה"כל הרכבים שקיימים" מלפני כמה שנים, או "הנה משרדים עם אנשים שמפתחים דברים של סטאר וורס"), עם קצת פרטים על הסטינג.
סולידי. לא טוב. בטח לא זוועה. אם זו המסיבה הכי פחות טובה שתהייה השנה (לא סופר את PC או DEVOLVER), אז יהיה E3 מעולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 10:50

איך זה היה יותר טוב משנה שעברה שחשפו את אנת׳ם ו-a way out? לא חשפו פה כלום. והחשיפה של ריספון? היה עדיף כבר סרטון סטודיו טפשי. לדבר עם זמפלה בקהל באיזה ראיון מביך של 60 שניות שבו חשפו... כותרת? איך היה אפשר לעשות את זה גרוע יותר. המשחק יוצא עוד שנה, לא 4 שנים, מה עם טיזר של 30 שניות ולוגו בסוף? קוג׳ימה הרים כזה עוד לפני שהוא בחר מנוע או מימון ואין לו את התקציב של ea :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2018, 11:01

הזוי שמאדן היה על המחשב כל כך הרבה זמן...

לדעתי - הייתה תצוגה מאכזבת *מאוד* יחסית לחברה ענקית כמו EA, אבל לא היה נורא ואיום... כי כן היו כמה דברים חיוביים מאוד:
- החשיפה של UNRAVEL 2, בעיקר כי בסוף הוא אמר "אה, והמשחק מוכן ויצא הרגע, לכו תורידו אותו". מת על הפתעות כאלה.
- המשחק של הגרמנים, SEA OF SOLITUDE - נראה מדהים. כמו RIME אבל מורכב יותר ויפה יותר, ונראה שיש מאחוריו הרבה מחשבה.
- אהבתי את ההרס בBF5... אבל זהו בערך. אפילו בתערוכה שלהם הם לא הראו גיימפליי כמו שצריך אלא זוויות סינמטיות, ריפליי וכד'... הם נראה לי ממש לא בטוחים במוצר שלהם. הזוי לחלוטין.
- C&C = WTF... ככה לא פונים למעריצים הישנים.
- משחקי הספורט, כולם, לא מעניינים.

- אנת'ם נראה פסיכי... אשכרה בדיוק כפי שהבטיחו בטריילר החשיפה... הקטע של התעופה - וואו, כמה שזה גורם לך להרגיש כמו סופר-הירו... רק מקווה בשבילם שרוקסטדי לא עובדים על סופרמן, כי אז מערכת התעופה שלו בטח תגמד את זו :) אבל ברצינות, עיצוב העולם/שלבים פה נראה כל כך טוב, ויש רשמים של אנשים ששיחקו בו לפני שבועיים, בדיוק בדמו הזה, והם אומרים שהמשחק באמת מגניב ומדהים כמו שנראה בטריילרים. שמעו, אני בחיים שלי לא נהנתי ממשחק של ביוור, וזה נראה לי פשוט כיף אדיר...
אני ממש בספק אם הוא באמת יוצא בפברואר... או אם באמת יהיה כדאי לקנות אותו אז, ולא פשוט לחכות לדור הבא ולשחק בו בגירסה אולטימטיבית שתכלול את כל הDLC שייצא לו. ומן הסתם ייצא לו המון, הם אמרו שם שהם יצרו עולם ענק שהם מתכוונים למלא עם הזמן דרך DLC... אז אולי כן יצא בפברואר אבל יהיה קצת "רזה" בהשקה. זה סיכון כי זה יכול לפגוע בביקורות שלו וזה IP חדש.

- לא מבין למה להכריז על משחק שיוצא כולה עוד שנה וחצי, ולא להראות ממנו אפילו חצי דבר... איזה טמטום. לא קונה את זה שהוא יוצא בכלל בחגים הבאים, או שיידחה או שיהיה פרוייקט קטן כזה... אם הם לא מראים כלום זה מחשיד מאוד ופשוט מיותר... פשוט תחכו עד שיהיה לכם מה להראות.
מצד שני הם חייבים להראות שהם "עושים משהו" עם הזכיון של SW.
מצד שלישי זו הדרך הכי גרועה לעושת זאת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2018, 11:18

אנת'ם באמת נראה מעולה. הוא מאוד דסטיני, אבל כל מה שאני לא אוהב בדסטיני נראה כאילו הוא נעשה כמו שצריך. אם זה העיצוב האומנותי המוצלח, לעומת הגנרי בדסטיני, או העובדה שהסיפור ככל הנראה נמצא בראש סדר העדיפויות ולא איפשהו בתחתית הרשימה. נראה באמת מוצלח.

אני מסכים שמEA צריך לצפות ליותר. נראה שהם ממש מתקשים בשנים האחרונות להרים פרויקטים מוצלחים. ברור שאין להם את הפריבילגיה להראות משחקים של חברות אחרות כמו סוני או מייקרוסופט, אבל לחלוטין סביר לצפות מהם לכמות/איכות שרואים אצל יוביסופט ובת'סדה.

נדב, זה יותר טוב משנה שעברה, פשוט כי הקצב היה עדיף, היו פחות "משפיעים" על הבמה והיו יותר רגעים מוצלחים של מפתחים שממש מתרגשים להיות שם ומציגים פרויקטים מעניינים ואישיים (אגב, קטע מעולה של EA למצוא כזה פרויקט כל שנה).

החשיפה של זמפלה היתה תוצאה ישירה של כל ה"חשיפות" של EA בשנים האחרונות. כולם התלוננו שהחשיפות רזות ומי בכלל רוצה לראות כותרת, או CGI ולמה לעזאזל להראות משהו שיהיה טיפה שונה במוצר הסופי ולרמות את השחקנים התמימים וכן הלאה. הם עשו בחוכמה והחליטו לחשוף משחקים קרוב לשיגור שלהם. אני מקווה שהם באמת יחכו עד E3 של שנה הבאה כדי להראות את המשחק הזה וככה נראה אותו רק חודשים ספורים לפני היציאה. זה חד משמעית הדרך האידאלית להראות משחק מבחינתי.
אני חושב ששיחה עם מפתח וותיק ומצליח שמתלהב מאוד מהפרויקט שלו זו דרך הרבה יותר טובה להציג משחק מסרטון סטודיו בנאלי שלא באמת מראה דבר כמו בשנים קודמות.

בקיצור, EA למדו הרבה מהטעויות שלהם והם שיפרו את התצוגה שלהם בכל תחום. עכשיו רק שילמדו לא לנסות לזייף eSPORT ולהציג משחקי מובייל בE3 והם בדרך הנכונה. התלונות שלך הם פשוט מצב damned if you do, damned if you don't קלאסי.

זה שלקוג'ימה יש את היכולת ליצור טריילר מגוחך שלא מראה כלום על המשחק שלו ולגרום לכולם לרייר עליו, לא אומר שEA צריכים לנסות לעשות את זה גם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2018, 11:25

אני עם נדב בקטע של שנה שעברה הם חשפו את פאקינג אנת'ם והדהימו אנשים והשנה הם לא עשו את זה עם שום דבר, אז ברור שעל הנייר שנה שעברה הייתה מוצלחת יותר... לעזאזל, אם היו מראים רק 5 שניות ממשחק הסטאר וורס החדש, היה על מה לדבר, אבל לא היה שום דבר חדש ומעניין מלבד משחקי אינדי.
כמו בשנה שעברה - אנת'ם איכשהו מצליח להציל את המצב, אבל זה שונה כשכבר ראינו אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 12:13

שנה שעברה גם בקטע של החשיפות הם היו טובים בהרבה וגם בקטע האישי. כן, הגרמניה כמעט התפרקה על הבמה, אבל התצוגה שלה אחרי זה הייתה... meh. אם אנחנו מדברים על קטגורית "מפתח מדבר מהלב", שנה שעברה היה לך יוסף פארז עם A way out, אדם שהדרך היחידה שאפשר לקחת לו את פרס "מפתח מדבר מהלב" זה לשים מולו את המעצב של הארנבונים ומריו שבוכה בזמן שמיאמוטו מתיחס אליו.

שנה שעברה גם המפתחים היו יותר מרשימים על הבמה, גם נחשפו משחקים הרבה יותר גדולים ובכלליות הייתה תצוגה הרבה יותר מעניינת. השנה היה עדיף כבר אם הם היו עושים סטייל נינטנדו דירקט, לא היה להם מה להציג חוץ מדברים ידועים או בנאלים מוות כמו משחקי הספורט. שלא נדבר על ה-low point שבו הם מקימים לתחיה את C&C ומדובר במשחק מובייל שנראה כאילו פתחו אותו שני אנשים במשך חצי שנה על בסיס משחק קיים וזרקו IP של C&C פנימה.

אני גם לא חושב ש-EA באמת למדו מטעויות, למחוק את הקונספט של הלוטבוקס זה לא מה שהשמיד את BF2; מה שהשמיד את BF2 היה העובדה שהתקדמות מבחינת גיימפליי במשחק הייתה תלויה בהן. צריך להפריד בין הקונספט של הלוט בוקס לקונספט של מולטיפלייר שההקדמות בו לא אחידה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2018, 14:04

דלפו תמונות של AC... שם לינק למי שלא רוצה ספוילרים...
https://gematsu.com/2018/06/assassins-c ... ots-leaked

אבל ספוילרים - כמו שחשדתי הוא אכן נראה קצת כמו הרחבה של המשחק הקודם, עם קצת יותר דשא :P
אין לי ספק שעובד עליו צוות מצומצם יחסית בזמן שבשנה הבאה נקבל המשך שונה באמת וראוי יותר (ועפ"י השמועות - ביפן הפאודלית)

בטח הלילה במסיבה של מיקרוסופט נראה טיזר קצרצר שלו, לקראת המסיבה שלהם מחר.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 10 יוני 2018, 14:39

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:התצוגה של ea הייתה זוועה, אפילו לא משחק aaa בודד חדש ורק אינדי אחד חדש. אפילו לא הראו כמעט כלום מאנת׳ם, כאילו הוא לא יוצא עוד 8 חודשים. פשוט הזוי.

היא לא היתה זוועה. זוועה זה EA של השנתיים האחרונות. זוועה זה קונאמי של e3 of old....סולידי. לא טוב. בטח לא זוועה. אם זו המסיבה הכי פחות טובה שתהייה השנה (לא סופר את PC או DEVOLVER), אז יהיה E3 מעולה.

אני מניח שאתה מדבר על קונאמי של 2010. תזכורת לקטסטרופה האגדית הזאת:

והבנתי שדיבולבר יעשו שוב קטע דומה לשנה שעברה, לא יכול לחכות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 14:48

אני לא מבין למה יובי לא הולכת על מודל טרילוגית אציו. כלומר לעבוד על משחק חדשני אחד במשך כמה וכמה שנים ואז לעשות לו שנה אחרי שנה המשכים עד שהם סוגרים טרילוגיה או סגה קצת יותר ארוכה ואז יוצא המשחק ה"מהפכני" הבא. אין בעיה להוציא עוד מאותו דבר אם רק חדשתם במשחק האחרון אבל הם חייבים את הצוות פרימיום הזה שעובד על AC במשך 4-5 שנים ואז מוציא יצירת מופת שממנה צוותים יכולים לרכוב עד ה"ראשי" הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2018, 15:11

אני דווקא מעדיף שכל שנה יהיה תקופה ואיזור שונה, ושהם יקבלו את ההמשך הישיר שלהם רק בדור הבא, לפחות הטובים ביותר מביניהם, כדי שיהיה הבדל גדול במראה הכללי ולא ארגיש שאני משחק באותו משחק 4 שנים ברצף.
זה פשוט לא כל כך הגיוני מבחינת הפיתוח, אז באסה לי :/
אני למשל לא מתחבר למראה הזה של מדבר ומעדיף ערים גדושות במבנים ופעילות, אז לפי הדרך שאתה מציע אני כמה שנים ברצף אשב בצד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 15:32

Laskin כתב:אני דווקא מעדיף שכל שנה יהיה תקופה ואיזור שונה, ושהם יקבלו את ההמשך הישיר שלהם רק בדור הבא, לפחות הטובים ביותר מביניהם, כדי שיהיה הבדל גדול במראה הכללי ולא ארגיש שאני משחק באותו משחק 4 שנים ברצף.
אני למשל לא מתחבר למראה הזה של מדבר ומעדיף ערים גדושות במבנים ופעילות, אז לפי הדרך שאתה מציע אני כמה שנים ברצף אשב בצד.

דברתי באופן המטפורי, זה יכול לקפוץ מיפן הפאודלית לרומא לתורכיה במאה ה18, אני יותר מדבר ברמה של מכניקות גיימפליי ומבנה משחק. הם כבר הראו שהם טובים בלהוציא "עוד מאותו דבר" אפילו כשהם קופצים בין מדינות ותקופות בתצורה שנתית, כל מה שצריך זה צוות אחד בודד שמקבל את החופש האומנותי והזמן לעשות משהו באמת חדש. כולנו יודעים שזה יהיה הצוות של AC4 כי הם הצוות הכי טוב, הם רק צריכים יותר זמן ממה שהם קבלו עם אוריג'נס. הסדרה הזאת יכולה להנות אפילו מרווח של 5 שנים בין שדרוג לשדרוג, הם ממילא היו תקועים באותו מקום כמעט 10 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 15:39

אני רק מזכיר לכולם את המסיבות של היום כי לפחות אני שכחתי לגמרי את של אתמול.
מיקרוסופט:
23:00

בת'זדה:
04:30 לפנות בוקר

בניגוד לאתמול היום יש יום חזק, לפחות אם מיקרוסופט תפשל לבת'זדה בדרך כלל יש דברים מעניינים והצוות של DOOM עובד על משהו כבר שנתיים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 יוני 2018, 15:49

DrKeo כתב:
Laskin כתב:אני דווקא מעדיף שכל שנה יהיה תקופה ואיזור שונה, ושהם יקבלו את ההמשך הישיר שלהם רק בדור הבא, לפחות הטובים ביותר מביניהם, כדי שיהיה הבדל גדול במראה הכללי ולא ארגיש שאני משחק באותו משחק 4 שנים ברצף.

דברתי באופן המטפורי, זה יכול לקפוץ מיפן הפאודלית לרומא לתורכיה במאה ה18, אני יותר מדבר ברמה של מכניקות גיימפליי ומבנה משחק. הם כבר הראו שהם טובים בלהוציא "עוד מאותו דבר" אפילו כשהם קופצים בין מדינות ותקופות בתצורה שנתית, כל מה שצריך זה צוות אחד בודד שמקבל את החופש האומנותי והזמן לעשות משהו באמת חדש. כולנו יודעים שזה יהיה הצוות של AC4 כי הם הצוות הכי טוב, הם רק צריכים יותר זמן ממה שהם קבלו עם אוריג'נס. הסדרה הזאת יכולה להנות אפילו מרווח של 5 שנים בין שדרוג לשדרוג, הם ממילא היו תקועים באותו מקום כמעט 10 שנים.

באופן עקרוני אין סיבה לחשוב כרגע שזה לא הכיוון שלהם.
לפי הסטינג, לפי מה ששמענו ועכשיו גם לפי התמונות, המשחק נראה כמעט זהה לאוריג'ין. כאילו, זה ממש נראה כמו הבראדרהוד של ac2 גרסאת 2018.
בכנות אני לא מצליח להתרגש מהמשחק, התמונות פשוט נראות זהות (אפילו הui נראה זהה, כמה השקעה זה כבר לעשות ui שונה כדי לתת לפחות הרגשה ויזואלית של שינוי) ואחרי כ40 שעות באוריג'ין אני לא מרגיש שאני רוצה עוד מנה זהה.
אוריג'ין היה משחק טוב שהצליח לתת לי תקווה מחודשת בסדרה והרגשה לראשונה מאז ac3 שהם באיזשהו כיוון חיובי, אבל הוא ממש לא היה מושלם ובעיקר הרגיש כדמו מרשים לקראת מה שac יכול להיות. קצת סוג של ac 1 לפני 2.
אם כמו שזה נראה כרגע הם פשוט זורקים סטינג וקמפיין חדש על אותו דבר, זה פשוט לא מעניין.
ההבדל היחיד שראיתי מהתמונות זו הוספה של גלגל שיחות לראשונה בסדרה, אבל משומה יש לי הרגשה שזה יהיה יותר קרוב לביצוע של הורייזן מאשר של הוויצ'ר, וגם מזה קצת קשה להתרגש.

בכל מקרה אנחנו כבר יודעים שמפותח ac יפן, ולפי השמועות שנה הבאה יצא ac רומא העתיקה שיהיה גם הוא על הבסיס של אוריג'ין ויסגור את מה שכבר מכנים 'הטרילוגיה העתיקה'. ככה שכנראה באמת נראה את ac יפן ב2020 על הps5 כמשחק הבא שעשוי לעשות משהו מעניחן בסדרה הזאת, אולי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 15:56

הבעיה היא לא שהמשחק הבא יתבסס על הקודם ויהיה דומה לו, זה בדיוק מה שהם עושים שנים. החלק המעניין של המשווה הוא שקט תעשיתי לצוות איכותי שיבנה מהפכה בפרנצ'ייז במשך שנים. זה החלק שחסר, כי החלק הממחזק במשוואה קיים גם קיים ואני סומך על יובי לסחוט אותו עד תום :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 יוני 2018, 16:00

אנשים מחוץ ל-MS עושים המון הייפ בטוויטר לתערוכה שלהם היום,דווקא מה-execs של MS שבדרך כלל לא סותמים את הפה יש שקט מוחלט. מעניין,אבל אני מנסה לא לפתח ציפיות יותר מדי אבל אני כן חושב שהמון מונח על הכף מבחינתם היום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2018, 16:24

אני מחשיב את בת׳זדה כתצוגה של מחר (: למרות שאצפה בה בטח מוקדם בבוקר אם אספיק, לא נספיק לדון בה בכלל היום. על מיקרוסופט טיפה לפני השינה בטח נספיק לכתוב משהו קטן אז עד שאני לא ישן זה נחשב היום (;

אני מצפה לדברים טובים משניהם. בת׳זדה יכולים להפציץ יותר באופן יחסי, וגם באופן פחות יחסי מבחינתי, כי רק טיזר של וולפנשטיין 3 יהיה בעל משקל גדול ותר מהיילו וגריז ביחד, תוסיף לזה את דום 2 וזה לוקח עוד הכרזה גדולה אולי, וטיזר של סטאר פילד או איך שלא יקראו לו יהיה שווה ערך לעוד הפתעה... אבל אם נשמע על דברים באמת גדולים אצל מיקרוסופט - מי יודע.
היתרון של מיקרוסופט זה שלמרות שהם מנסים להעלות אותן ביומיים האחרונים - הציפיות של כולנו די נמוכות מלכתחילה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 יוני 2018, 16:42

DrKeo כתב:הבעיה היא לא שהמשחק הבא יתבסס על הקודם ויהיה דומה לו, זה בדיוק מה שהם עושים שנים. החלק המעניין של המשווה הוא שקט תעשיתי לצוות איכותי שיבנה מהפכה בפרנצ'ייז במשך שנים. זה החלק שחסר, כי החלק הממחזק במשוואה קיים גם קיים ואני סומך על יובי לסחוט אותו עד תום :)

באופן עקרוני זה לגמרי מה שקורה.
אולי לא ברמת ביצוע טובה או בכלל יציבה לאורך שנים, אבל זה מה שקורה.
אחרי AC2 שיצר את הבסיס, יצאו 2 משחקים שלא חידשו הרבה ונבנו עליו, וברקע כל הזמן הזה פותח AC3. הוא אמנם היה מאוד מבולגן ולא יציב (ולחלוטין היה צריך עוד קצת זמן בתנור) אבל הוא כן היה שינוי לעומת טרילוגיית אציו, ובדיעבד גם אחד המשחקים המוצלחים בסדרה (הבעיה, שהוא יצא עוד כלמישהו היו ציפיות אמיתיות מהסדרה הזו להיות משחקים של 90+).
אחרי זה יצאו AC4 (בלאק פלג) ורוג ששוב, נבנו לגמרי על AC3, וברקע פותח יוניטי לקונסולות הדור הבא והביא איתו גם כן שינוי, או לפחות נסיון לשינוי, כי הפעם כבר לגמרי היה ברור שהמשחק יצא לא אפוי והיה צריך לפחות שנה (אם לא יותר) כדי באמת להשלים את החזון שלו.
אחריו יצא סינדיקט, ששוב היה בנוי על כל האלמנטים של יוניטי, והפעם יוביסופט הורידו לגמרי את השאיפות ובסך הכל כיוונו להשקה נקייה מקטסטרופות. הם השיגו את זה, אבל יחד גם הוציאו את המשחק החלש ביותר בסדרה (לטעמי).
בזמן הזה כבר עבדו על אוריג'ין שיצא עכשיו, ועשה את השינוי הגדול ביותר בסדרה אי פעם ככל הנראה. מסתמן שיוצאים לו עוד שני המשכים ישירים (מבחינת המשחק, לא בהכרח הסיפור) ואחריהם נקבל ב2020, אם הסדרה נשארת שנתית, את AC יפן שכבר נמצא בפיתוח ואני מאמין שיהיה משחק PS5 ולפחות ינסה להיות קפיצה ו"המשחק הבא האמיתי" בסדרה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2018, 16:54

אני לא התחברתי למראה של OXENFREE אבל משום מה ממש מהפרוייקט הבא שלהם:

גם מבחינה אסתטית אבל גם מהרעיון ומה שמתארים שם... מקורי מאוד, מעניין מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2018, 17:02

אם אתה מעדיף ערים גדושות במבנים ופעולות, AC:O די מושלם בשבילך. שתי ערי הענק והכמה וכמה ערים קטנות יותר מרשימות מאוד. אף אחת לבד לא מתקרבת לפריז/לונדון/רומא אחת, אבל ביחד הן מאוד מרשימות. לראות את הפירדמות מאלכסנדריה זה ממש מרשים, לדעתי.

---

אני מופתע מכמה שאנשים זוכרים את EA בשנה שעברה כמשהו לא זוועתי. כלומר, גם שנה שעברה היא שיפור על 2016, אבל עדיין. זו היתה התצוגה הכי גרועה באותה שנה, בהפרש משמעותי. אם זה המפתח הסופר כועס של משחק הכדורסל שחתכו אותו לפני שהיו אמורים. אם זה הסגמנט הארוך באופן מגוחך של שני בחורים מבוגרים מערוץ יוטיוב על כדורגל. אם זה הסטרימר שלא הצליח להוציא משפט מהפה. אם זה כל מוטיב ה"יש פה מסיבת לאן של מלא סטרימרים שהילדים אוהבים והם אלו שמציגים את המשחקים שלנו" האידיוטי.

אפילו אם באופן סובייקטיבי אתם מעדיפים את מה שהראו ואת ההכרזות שהיו (לגיטימי לגמרי), אני לא חושב שבאמת אפשר להכחיש שהתצוגה כתצוגה פשוט היתה מקצועית ועדיפה בכל רגע. הקצב היה טוב הרבה יותר. הפרזנטורים היו טובים הרבה יותר.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 10 יוני 2018, 17:40

Laskin כתב:אני מחשיב את בת׳זדה כתצוגה של מחר (: למרות שאצפה בה בטח מוקדם בבוקר אם אספיק, לא נספיק לדון בה בכלל היום. על מיקרוסופט טיפה לפני השינה בטח נספיק לכתוב משהו קטן אז עד שאני לא ישן זה נחשב היום (;

אני מצפה לדברים טובים משניהם. בת׳זדה יכולים להפציץ יותר באופן יחסי, וגם באופן פחות יחסי מבחינתי, כי רק טיזר של וולפנשטיין 3 יהיה בעל משקל גדול ותר מהיילו וגריז ביחד, תוסיף לזה את דום 2 וזה לוקח עוד הכרזה גדולה אולי, וטיזר של סטאר פילד או איך שלא יקראו לו יהיה שווה ערך לעוד הפתעה... אבל אם נשמע על דברים באמת גדולים אצל מיקרוסופט - מי יודע.
היתרון של מיקרוסופט זה שלמרות שהם מנסים להעלות אותן ביומיים האחרונים - הציפיות של כולנו די נמוכות מלכתחילה.

אולי הציפיות נמוכות ביחס לבלעדיים של מייקרוסופט, יעני אני מניח שהם ידברו על המשכים לאותם פרנצ'ייז קבועים - היילו, גירס , פורזה, אולי עוד איזה משחק דד רייזינג מקאפקום, שאותי לפחות זה לא הכי מלהיב על הנייר (אלא אם כן הם פתאום יעברו מהפך סטייל "גוד אוף וור" או משהו כזה). אבל אם לא מדברים על מלחמת הקונסולות והבלעדיים ורק נטו על התערוכה עצמה אז דווקא יש לי ציפיות גבוהות השנה ממייקרוסופט. נראה לי שזה סביר לצפות לראות שם כמה משחקי צד שלישי סופר מעניינים כמו סייברפאנק וכאלה, וזה לבד יכול להיות בסיס טוב לתערוכה מוצלחת.

בקשר לבתזדה, אין להם את גורם ההפתעה. אני מרגיש שאנחנו כבר יודעים פחות או יותר על כל המשחקים שיהיו שם - אלה שכבר נחשפו בשבועיים האחרונים + dlc ל pray שנרמז + fallout shelter לקונסולות שדלף.
dlc ל evil within 2 זה הימור סביר, וולפנשטיין 3 זה מוקדם מידי לדעתי אבל יש אולי סיכוי לטיזר קטן לדום 2 אם הם מרגישים ממש נדיבים.

אבל בעיקר אני חושב שההבדל בין תערוכה בסדר לתערוכה טובה עבורם זה טיזר/טריילר לסטאר פילד ושהוא יראה ממש טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2018, 18:09

Stick כתב:
DrKeo כתב:הבעיה היא לא שהמשחק הבא יתבסס על הקודם ויהיה דומה לו, זה בדיוק מה שהם עושים שנים. החלק המעניין של המשווה הוא שקט תעשיתי לצוות איכותי שיבנה מהפכה בפרנצ'ייז במשך שנים. זה החלק שחסר, כי החלק הממחזק במשוואה קיים גם קיים ואני סומך על יובי לסחוט אותו עד תום :)

באופן עקרוני זה לגמרי מה שקורה.
אולי לא ברמת ביצוע טובה או בכלל יציבה לאורך שנים, אבל זה מה שקורה.
אחרי AC2 שיצר את הבסיס, יצאו 2 משחקים שלא חידשו הרבה ונבנו עליו, וברקע כל הזמן הזה פותח AC3. הוא אמנם היה מאוד מבולגן ולא יציב (ולחלוטין היה צריך עוד קצת זמן בתנור) אבל הוא כן היה שינוי לעומת טרילוגיית אציו, ובדיעבד גם אחד המשחקים המוצלחים בסדרה (הבעיה, שהוא יצא עוד כלמישהו היו ציפיות אמיתיות מהסדרה הזו להיות משחקים של 90+).
אחרי זה יצאו AC4 (בלאק פלג) ורוג ששוב, נבנו לגמרי על AC3, וברקע פותח יוניטי לקונסולות הדור הבא והביא איתו גם כן שינוי, או לפחות נסיון לשינוי, כי הפעם כבר לגמרי היה ברור שהמשחק יצא לא אפוי והיה צריך לפחות שנה (אם לא יותר) כדי באמת להשלים את החזון שלו.
אחריו יצא סינדיקט, ששוב היה בנוי על כל האלמנטים של יוניטי, והפעם יוביסופט הורידו לגמרי את השאיפות ובסך הכל כיוונו להשקה נקייה מקטסטרופות. הם השיגו את זה, אבל יחד גם הוציאו את המשחק החלש ביותר בסדרה (לטעמי).
בזמן הזה כבר עבדו על אוריג'ין שיצא עכשיו, ועשה את השינוי הגדול ביותר בסדרה אי פעם ככל הנראה. מסתמן שיוצאים לו עוד שני המשכים ישירים (מבחינת המשחק, לא בהכרח הסיפור) ואחריהם נקבל ב2020, אם הסדרה נשארת שנתית, את AC יפן שכבר נמצא בפיתוח ואני מאמין שיהיה משחק PS5 ולפחות ינסה להיות קפיצה ו"המשחק הבא האמיתי" בסדרה.

אולי זה מה שהם מנסים לעשות אבל זה לא ממש יוצא בפועל. יוניטי הוא בעיקר גרפיקה יפה, זה לא gow אסנשן לgow החדש. או שהם צריכים צוותים מוכשרים יותר או שהם צריכים עוד זמן. אני לא חושב שזה משנה אם הם נותנים למשחק זמן פיתוח של 3 שנים או 6, בסופו של דבר הוא יכול לתת לסדרה שנתית את הקצב לדור שלם כך שאותו בסיס הוא חשוב מדי בשביל להיות לחוץ עם זמני שחרור.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 יוני 2018, 18:29

אני לא מבין איך אפשר לקרוא למסיבה של ea
סבירה ,שלא להגיד טובה

משחק מלחמת הכוכבים ,שאמור לצאת שנה הבא
ולא ראינו מימנו כלום
ככה שניראה בכלל עם יצא שנה הבא

כמה תוספות לבאטלפרונט 2 ,לא משהו באמת גדול

באטלפילד 5 ,שניראה בסדר ,אבל לא ניראה משהו