PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוקטובר 2013, 10:38

לא נמאס לאנשים לנהל ויכוחים שמשתמשים במילים טוב/רע וכדומה? זה כל כך מטופש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 אוקטובר 2013, 10:40

אני לא התייחסתי לסדרה כזבל, אם הייתי מתייחס עליה ככה, לא הייתי משחק בסדרה הזו
אני פשוט מעלה את הטענות שלי כנגד הסדרה מתוך זה שאני אומר מה אני לא אוהב ומה אני מקווה שישתפר
אני כמובן מתכון לשחק בזה, לראות אם יש שיפור, לבדוק משחק ולחוות דעה על סמך ניסיון זה אף פעם לא רע

אמרתה בעצמך, כבד, זה דוגמה, לוקח יותר מיד זמן למערכה
שיוסיפו מהירות, יתנו לזה לזרום יותר מהר, זה למשל שינוי שיגרום לי לרצות לשחק במשחק הרבה יותר
אם אתה אהבתה את ET אז תשחק בBF, גם שם יש מקצועות ושם זה הרבה יותר מזכרי לרוב את ET

שלא תבינו לא נכון, כמו הרבה משחקים אני רוצה לראות את הסדרה הזו משתפרת
וכמו הרבה משחקים אני רוצה לראות שיפור שאני יכול להגיד שיש שינוי
אני לא מתייחס עליו עם ממוצע 50, אני מתייחס עליו בתור משחק שיכול להיות יותר טוב לטעמי
נכון, אתה צודק, יש לו קהל מעריצים וכו, אבל גם יש לו דרך להיות יותר פופולרי ומהווה תחרות אם הוא רק ישתפר להיות יותר טוב
וזה משהו שאני מקווה שיקרה, או שבסוף גורלו יהיה כגורל רזיסטנס
אני מקווה שהדבר הטוב יגיע, ועד אז אם מדברים על המשחק בצורה גראפית,
אז אני מרשה לעצמי לדבר על המשחק בצורה גיימפליי כי זה מה שחשוב לי
ואני לא בא לחפור, אני בא לפתוח דיון על מה שהפריע לי ומה שאני מקווה שישתנה
לא מעניין אותי אם תקנו אותו או לא, מעניין אותי איך המשחק השתנה, ומה הוא שיפר שיגרום לי לרצות לשחק בו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 10:47

תמונות יפהיפיות של המולטי של קילזון,אין פלא שהסינגל כל כך מרשים אם המולטי נראה ככה.

פאנטה אני לא מתחבר לבאטלפילד בגלל כל הקטע של הרכבים והמפות ענקיות,פוגע בקצב,חוץ מזה שקרבות נגמרים שם מהר וב ET אם אתה שחקן טוב אתה יכול גם להסתובב למישהו שיורה לך בגב ולהרים אותו,יש הרבה חיים לכל דמות וזה לא שכל מהלך שגוי אוטומטית זה מוות.

הבנתי שאתה רוצה שתשתפר אבל תקרא את התגובות שלך,הן נורא נחרצות ובעלות אופי כללי כאילו המשחק נוראי עבור כולם,אתה מציין שהם "עובדים על השחקנים עם הגראפיקה" וכו' כאילו אין לו שום איכויות ואף אחד לא אוהב את הסדרה שזה ממש לא נכון.אין מה לפתח את זה יותר מדי,אני את שלי אמרתי.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 אוקטובר 2013, 10:55

bling כתב:תמונות יפהיפיות של המולטי של קילזון,אין פלא שהסינגל כל כך מרשים אם המולטי נראה ככה.

פאנטה אני לא מתחבר לבאטלפילד בגלל כל הקטע של הרכבים והמפות ענקיות,פוגע בקצב,חוץ מזה שקרבות נגמרים שם מהר וב ET אם אתה שחקן טוב אתה יכול גם להסתובב למישהו שיורה לך בגב ולהרים אותו,יש הרבה חיים לכל דמות וזה לא שכל מהלך שגוי אוטומטית זה מוות.

הבנתי שאתה רוצה שתשתפר אבל תקרא את התגובות שלך,הן נורא נחרצות ובעלות אופי כללי כאילו המשחק נוראי עבור כולם,אתה מציין שהם "עובדים על השחקנים עם הגראפיקה" וכו' כאילו אין לו שום איכויות ואף אחד לא אוהב את הסדרה שזה ממש לא נכון.אין מה לפתח את זה יותר מדי,אני את שלי אמרתי.

מתי יש'ך הרבה חיים? אם אתה מדיק בדרגה אחרונה של 140 חיים?
כמה כדורים לראש ואתה גמור, אולי באמת יש שם ( ET ) יותר חיים אבל בסופו של דבר זה לא אותו משחק
אבל לטעמי זה הדבר הכי קרוב, אני לא שחקן של BF, אבל בתור שחקן ET ישן זה מה שנראה לי

התגובות שלי מעבירות ביקורת על מה שאני רואה שהולך עם הסדרה הזו
ואני לא אוהב את זה, אני לא אומר שהם עובדים על השחקנים
אבל אני לא אוהב שהם גורמים לשחקנים לקנות משחק בגלל גראפיקה
כי גראפיקה זה דבר הולך, אני מאמין שהמשחק יצטרך להוכיח את עצמו במשחקיות
שוב, אני מקווה שאני טועה והמשחק יתן שיפור
ויש לו איכויות, בגלל זה אני אומר שיש מקום לשפר ולהפוך אותו ליותר פופולרי

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 11:04

Fanta כתב:מתי יש'ך הרבה חיים? אם אתה מדיק בדרגה אחרונה של 140 חיים?
כמה כדורים לראש ואתה גמור, אולי באמת יש שם ( ET ) יותר חיים אבל בסופו של דבר זה לא אותו משחק
אבל לטעמי זה הדבר הכי קרוב, אני לא שחקן של BF, אבל בתור שחקן ET ישן זה מה שנראה לי

התגובות שלי מעבירות ביקורת על מה שאני רואה שהולך עם הסדרה הזו
ואני לא אוהב את זה, אני לא אומר שהם עובדים על השחקנים
אבל אני לא אוהב שהם גורמים לשחקנים לקנות משחק בגלל גראפיקה
כי גראפיקה זה דבר הולך, אני מאמין שהמשחק יצטרך להוכיח את עצמו במשחקיות
שוב, אני מקווה שאני טועה והמשחק יתן שיפור
ויש לו איכויות, בגלל זה אני אומר שיש מקום לשפר ולהפוך אותו ליותר פופולרי

אתה באמת שיחקת ET?
כי אם אתה שואל מתי יש לך הרבה חיים אז אולי לא שיחקת,היית צריך איזה-4 3 הד שוטים והדמויות זזות כמו מקקים שריססו עליהם פליט ברגע ששחקן מיומן רואה אותך או מזהה שהוא מקבל נזק,קרב יכול להמשך הרבה זמן ביחס למשחקי אונליין,זה שאתה אומר כמה כדורים לראש כשב 99 אחוזים מהמשחקים הד שוט אחד גומר אותך רק מדגיש עד כמה יש לך הרבה חיים ב ET.

ומה זה גורמים לאנשים לקנות בשביל גראפיקה? אתה עושה כאילו הם צריכים להתבייש בגראפיקה המדהימה שלהם כי זה מטעה אנשים שיפלו על זבל של משחק שזה לא נכון בעליל כי הרבה אוהבים את המשחק והציונים של הסדרה (2 ו 3) מעולים,אפשר לתת ביקורת עניינית וסובייקטיבית גם בלי להקצין.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 אוקטובר 2013, 14:06

bling כתב:אתה באמת שיחקת ET?
כי אם אתה שואל מתי יש לך הרבה חיים אז אולי לא שיחקת,היית צריך איזה-4 3 הד שוטים והדמויות זזות כמו מקקים שריססו עליהם פליט ברגע ששחקן מיומן רואה אותך או מזהה שהוא מקבל נזק,קרב יכול להמשך הרבה זמן ביחס למשחקי אונליין,זה שאתה אומר כמה כדורים לראש כשב 99 אחוזים מהמשחקים הד שוט אחד גומר אותך רק מדגיש עד כמה יש לך הרבה חיים ב ET.

ומה זה גורמים לאנשים לקנות בשביל גראפיקה? אתה עושה כאילו הם צריכים להתבייש בגראפיקה המדהימה שלהם כי זה מטעה אנשים שיפלו על זבל של משחק שזה לא נכון בעליל כי הרבה אוהבים את המשחק והציונים של הסדרה (2 ו 3) מעולים,אפשר לתת ביקורת עניינית וסובייקטיבית גם בלי להקצין.

המתי היה שאלה רטורית כי אחרי זה הגבתי לך בתשובה של הדמות עם הכי הרבה חיים בהתאם לדרגה
וכמו שאמרתי, בET היו הרבה חיים יחסית, במיוחד במדיק, אבל בתכלס BF זה המעבר הכי קרוב לזה

וזה שהם גורמים לאנשים לקנות בגלל הגראפיקה זה בתכלס רק בגלל שזה משחק השקה והם רוצים שאנשים יראו את החוזק של המכשיר
זה לא נראה לי שהם בונים כאן איזה מערכת מתוחכמת, שינוי גדול לגיימפליי ושיפור שלו
פשוט נראה שהם בונים משחק השקה שאמור להציג גראפיקה יותר טובה, לא איזה שינוי גדול
ומה אני יגיד, אני לא מת על הרעיון כי זה נותן לי תחושה שתוך רגע אנשים יזרקו את המשחק הזה בשניה שיהיה משהו גראפי יותר טוב
וסתם זה יהפוך להיות " משחק השקה " ויעלה אבק,
דרך אגב, האם זה רעיון כלכלי טוב? כן, אבל בתור גיימר אני לא מת על זה,
אבל אני כן יכול להבין למה סוני בוחרים לעשות את זה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 14:18

Fanta כתב:המתי היה שאלה רטורית כי אחרי זה הגבתי לך בתשובה של הדמות עם הכי הרבה חיים בהתאם לדרגה
וכמו שאמרתי, בET היו הרבה חיים יחסית, במיוחד במדיק, אבל בתכלס BF זה המעבר הכי קרוב לזה

וזה שהם גורמים לאנשים לקנות בגלל הגראפיקה זה בתכלס רק בגלל שזה משחק השקה והם רוצים שאנשים יראו את החוזק של המכשיר
זה לא נראה לי שהם בונים כאן איזה מערכת מתוחכמת, שינוי גדול לגיימפליי ושיפור שלו
פשוט נראה שהם בונים משחק השקה שאמור להציג גראפיקה יותר טובה, לא איזה שינוי גדול
ומה אני יגיד, אני לא מת על הרעיון כי זה נותן לי תחושה שתוך רגע אנשים יזרקו את המשחק הזה בשניה שיהיה משהו גראפי יותר טוב
וסתם זה יהפוך להיות " משחק השקה " ויעלה אבק,
דרך אגב, האם זה רעיון כלכלי טוב? כן, אבל בתור גיימר אני לא מת על זה,
אבל אני כן יכול להבין למה סוני בוחרים לעשות את זה

זה ממש לא נכון מה שאתה אומר,לפחות לדבריהם הם כן עשו שינויים ניכרים לגיימפליי,המשחק יותר פתוח מבעבר ואתה יכול לגשת לכל משימה במגוון דרכים שונות,בנוסף יש לך גם גאדג'טים שונים כמו ה OWL שמוסיפים מימד נוסף וגם משפרים את כושר העבירות של הדמות עם החבל הזה שאתה יכול להשתמש בו בצורה חופשית בכל מעבר של מקום גבוה לנמוך וכו'

אם כבר זה הקילזון שנראה ששינה הכי הרבה את הנוסחה בעוד שהדבר הבטוח כמשחק השקה היה בשבילו דווקא להיות לניארי ככל האפשר.

ואם כבר העלנו את הנושא נפרסם עוד כמה תמונות יפות שיצאו משלל ה previews החדשים שמציפים את הרשת:
תמונה
תמונה
תמונה

השוואה נחמדה בין קילזון על הפס4 לעומת משחק השקה של הפס3:
תמונה
תמונה
כמובן שיש עוד פאקטור שגרילה מפתחת פי כמה יותר מוכשרת טכנית מאינסומניאק אבל זה רומז גם על ההתקדמות הרבה שעוד מצפה לנו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 14:22

המשחק נראה יותר ויותר יפה, בכל תמונה.

מעניין אם כשאקנה את הPS4 ארצה בכלל לשחק בו, או שהוא כמו קילזון של הדור הנוכחי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2013, 14:28

Nucleus_Dawn כתב:המשחק נראה יותר ויותר יפה, בכל תמונה.

מעניין אם כשאקנה את הPS4 ארצה בכלל לשחק בו, או שהוא כמו קילזון של הדור הנוכחי.

אני לא בטוח שתוכל לדעת זאת לפי הביקורות,כאמור הם הביאו לקילזון 2 91 ולשלישי 84 אז מן הסתם הטעם שלהם (וגם של שחקנים רבים כמו death ולא מעט מקהילת הפלייסטיישן) שונה משלנו בעניין הזה.

תצטרך לחכות לרשמים מאנשים שלא אהבו את הקודמים כמו KEO או כמוני :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 14:30

bling כתב:אני לא בטוח שתוכל לדעת זאת לפי הביקורות,כאמור הם הביאו לקילזון 2 91 ולשלישי 84 אז מן הסתם הטעם שלהם (וגם של שחקנים רבים כמו death ולא מעט מקהילת הפלייסטיישן) שונה משלנו בעניין הזה.

תצטרך לחכות לרשמים מאנשים שלא אהבו את הקודמים כמו KEO או כמוני :)

לא היו חסרות ביקורות שלימדו אותי שקילזון 2 ו3 לא בשבילי. חלקן עם ציונים טובים, חלקן עם ציונים גרועים וחלקן בלי ציונים.
כמובן שהתרשמות של אנשים כמו נדב וכמוך תהייה חשובה וגם דמו יהיה נחמד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 14:39

אני גם לא אהבתי את 2 כל כך, את 3 שיחקתי מההתחלה ועד הסוף עם הMOVE וממש נהנתי כי השליטה הרבה יותר מיוחדת ככה וזה די הכניס אותי למשחק. רוב הזמן הייתי מרוכז בכמה שהשליטה נוחה ואיזה מגניב זה, בגלל שזה היה הFPS הראשון שלא סבלתי מהשליטה בו, משום שבאתי כשחקן PC שעד אז סירב לשחק בFPS בקונסולות בגלל השליטה האיטית והבלתי מדוייקת יחסית.
מאז התרגלתי קצת לFPS עם בקר, ואני חושב שהיום לא הייתי אוהב את KZ3 כל כך.

אבל הרביעי באמת נראה שונה מאוד מהקודמים. שליטה מהירה בהרבה ומגיבה טוב, עיצוב שונה לגמרי, מכניקת האומגה והסיידקיק...
אני מאמין שיצליחו לעשות משחק הרבה יותר "מתאים לכולם" הפעם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 14:46

Laskin כתב:אני גם לא אהבתי את 2 כל כך, את 3 שיחקתי מההתחלה ועד הסוף עם הMOVE וממש נהנתי כי השליטה הרבה יותר מיוחדת ככה וזה די הכניס אותי למשחק. רוב הזמן הייתי מרוכז בכמה שהשליטה נוחה ואיזה מגניב זה, בגלל שזה היה הFPS הראשון שלא סבלתי מהשליטה בו, משום שבאתי כשחקן PC שעד אז סירב לשחק בFPS בקונסולות בגלל השליטה האיטית והבלתי מדוייקת יחסית.
מאז התרגלתי קצת לFPS עם בקר, ואני חושב שהיום לא הייתי אוהב את KZ3 כל כך.

אבל הרביעי באמת נראה שונה מאוד מהקודמים. שליטה מהירה בהרבה ומגיבה טוב, עיצוב שונה לגמרי, מכניקת האומגה והסיידקיק...
אני מאמין שיצליחו לעשות משחק הרבה יותר "מתאים לכולם" הפעם.

אני מרגיש כאילו עם המשחק הזה, הם התרחקו קצת מ"בואו נעשה COD בחלל" וזה יכול להיות אחלה לגמרי, כי אני חושב שהם ממש גרועים בלפתח COD.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2013, 15:22

לכל מאן דבעי:

התכנים הבלעדיים לגרסת הפס4 של AC4 ו-וואטצ' דוגס בלעדיים ל6 חודשים.

http://www.shacknews.com/article/81711/ ... laystation

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2013, 18:14

תמונה
תמונה
שתי התמונות האלה גרמו לי לחשוב "היילו 5".

לדעתי אגב, השליטה והמכניקות של KZ2 לא היו הבעיות שלו. אם כל השאר היה טוב אז השליטה והמכניקות היו לגמרי נסלחות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 אוקטובר 2013, 03:03

דווקא השניה לא ניראת משהו
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2013, 19:05

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... -to-be-290

קילזון ישקול 40GB. אחרי 7.5GB יהיה אפשר להתחיל לשחק אותו. לא יהיו זמני טעינה חוץ מ30שניות בהרצת המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 03:01

אני לא אתווכח, הקרדיט בסוף מאוד יפה, גם בכלליות הגרפיקה של KZ2 הייתה מאוד יפה, זה לא היה הצד החלש של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוקטובר 2013, 08:14

bozeman כתב:דווקא השניה לא ניראת משהו

אתה רציני,דווקא זאת? מהממת לדעתי ואפילו בצורה מחשידה מעט,ה IQ גבוה מדי כאילו לקחו תמונה שבמקור היתה ברזולוציה גבוהה וכיווצו אותה.

ובעע,מסתבר שהדמות הראשית לא מדברת לאורך כל המשחק:
Guerrilla were careful to point of out (several times in fact) that the entirety of the game is seen from a first person perspective. A passive narrative is hardly anything new as it has been a staple ever since Half-Life changed our position in video game narratives in 1998, but Steven ter Heide often returns to the importance of never breaking player immersion. Much like Half-Life's Gordon Freeman, Lucas remains quiet through the entire campaign and the story is told through the characters you come across during the 12 hour long adventure.

http://www.gamereactor.eu/articles/96034/A+new+Killzone+for+a+new+generation/

לא מת על הדברים האלה בכלל,אבל בסדר זה לא שצפויה עלילה מדהימה במיוחד.
------------------------------
השוואה נחמדה בין המודלים של המנוע הקודם של 2K לחדש:
תמונה
תמונה
לא שהמודלים הקודמים רעים באיזשהו אופן,אנחנו כבר מזמן בעידן שאם ה IQ טוב (וכנראה הוא כזה ב 2K על הפס3) אז משחקים נראים לגמרי סבבה,אבל בהחלט שיפור ניכר שמקרב אותנו עוד צעד לדבר האמיתי (במיוחד בתנועה כשרואים את הפיזיקה של הבד).
-----------------------------
ואפשר כבר לאמר באיזשהו אופן שהדור הבא התחיל היום,מסתבר שגיימסטופ מאפשרת ללקוחות בארה"ב לאסוף את השלטים שהזמינו לפס4 ,קצת פחות מחודש להשקה,וכבר להתחיל להתנסות בהם על הפס3 (הם תומכים בו בצורה מוגבלת):
תמונה
והנה סרטון Unboxing לשלט שמישהו פרסם:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2013, 08:33

למי שעדיין יש לו ספקות לגבי קילזון החדש:
http://www.gametrailers.com/videos/pq90 ... eld-report
יש לי הרגשה שהוא הולך להיות משחק ההשקה הטוב ביותר בכל הקונסולות.

ולחדשות הבאמת חשובות, הדמות הראשית במשחק לא תהיה יותר בגובה 1.40 אלא בגובה נורמאלי:
http://www.kotaku.com.au/2013/10/killzo ... is-taller/

עוד כתבה של קוטאקו שמספרת כמה ההיייפ לטעמם לגבי השיגור של סוני לא מוצדק, מעצם העובדה שאין כלום לשחק מלבד קילזון שלטעם לא נראה יותר משוטר טוב שבצד הגראפי בהחלט לא מתעלה על קרייסס 3 על מחשב טוב:
http://www.kotaku.com.au/2013/10/the-ps ... -the-hype/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוקטובר 2013, 09:07

Death_119 כתב:למי שעדיין יש לו ספקות לגבי קילזון החדש:

עוד כתבה של קוטאקו שמספרת כמה ההיייפ לטעמם לגבי השיגור של סוני לא מוצדק, מעצם העובדה שאין כלום לשחק מלבד קילזון שלטעם לא נראה יותר משוטר טוב שבצד הגראפי בהחלט לא מתעלה על קרייסס 3 על מחשב טוב:
http://www.kotaku.com.au/2013/10/the-ps ... -the-hype/

לא חושב שמישהו יכול להתווכח עם זה,ההייפ הוא כלפי קונסולה חדשה ובכלל שדור חדש מתחיל ועם משחק showcase יפהיפה,לא חושב שיש הרבה שחושבים שמדובר באיזו השקה מטורפת מבחינת ליינאפ.

דרך אגב כשהכתב אומר שקילזון יפהיפה "אבל לא נראה הרבה יותר מרשים מקרייסיס 3 על מחשב טוב" זה נשמע לי כמו מחמאה לא קטנה שכבר בהשקה יש משחק שמציג רמה שמשתווה (או אפילו עוקפת במעט לפי הניסוח שלו) למשחק הכי יפה על ה PC,ואישית אני מתחבר הרבה יותר ל ART של גרילה,יש להם אומנים ומעצבים אדירים.

בשביל אחד כמוני שלא חווה גראפיקה כמו קרייסיס 3 או בכלל משחקי HIGH END PC מרשימים זה הולך להראות פסיכי על הטלוויזיה שלי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2013, 12:20

הטריגרים של הPS3 והPS2 היו ממש מחורבנים ולא נוחים להחזקה, אז היו מעט משחקים שהשתמשו בכך שהם אנלוגיים וניתן לשלוט במשחק בעזרת לחיצות לא מלאות שלהם.
לכן, בדואלשוק 4, שבו הטריגרים, לפי מי שניסה, נוחים מאוד, החליטו לבטל את הפיטצ'ר הזה והכפתורים יהיו דיגטליים - כלומר, יעבירו מידע אך ורק על on וoff, בלי שום דבר באמצע.

מזכיר קצת את ההיגיון של חברות שאומרות שהPC לא רווחי, אחרי שהן משחררות משחק מלא באגים, שמצריך חיבור לקליינט לא יציב של החברה, חצי שנה אחרי שהם משחררות אותו לקונסולות ובלי קמפיין פרסום.

בקיצור, החלטה מטומטמת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 אוקטובר 2013, 12:22

התמונה למעלה לא לקוחה מTEARAWAY בכלל? :shock:

שחר אני חושב שאתה מתבלבל... הכונה היא לכפתורים... משולש וזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2013, 12:24

swiss-the-engine כתב:התמונה למעלה לא לקוחה מTEARAWAY בכלל? :shock:

שחר אני חושב שאתה מתבלבל... הכונה היא לכפתורים... משולש וזה.

יכול להיות. אבל בכתבה התייחסו ספציפית לכפתורי הכתף, אז הנחתי שהשינוי מתייחס לכפתורי הכתף.
אם זה לא המצב, אז אחלה. אין טעם בכפתורים אנאלוגיים, חוץ מבטריגרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 15:55

החלטה טובה אני משער, המשחק האחרון שאני זוכר שנצל את הכפתורים האנלוגים היה gt3 על הפס2.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2013, 18:33

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים