Nucleus_Dawn כתב:כן. זה פיטצ׳ר בלעדי לone כי מייקרוסופט שילמו כסף לכל החברות שמייצרות דיסקים קשיחים, כדי שיחסמו את האפשרות בפס4.
אף אחד מעולם לא אמר משהו כזה, או רמז לאפשרות הזאת בקירוב, אבל אף אחד גם לא הכחיש, אז זה מעלה המון סימני שאלה.
יכול להיות שזה סתם תקשורת גרועה של מייקרוסופט, אבל אם הם לא רוצים ליצור לחשושים וטענות בעניין, הם היו צריכים ליזום הודעה לעיתונות שבה הם אומרים באופן שלא משתמע לשני פנים, שהם לא חתמו על עסקאות בלעדיות עם כל יצרני הדיסקים הקשיחים בעולם.
רונן כתב:אני כבר ברמה 17. באיזו רמה אתם?
בשלבים המתקדמים במשחק יש בו לא מעט באגים, גם לאחר העדכונים. לא ראיתי באגים בחצי הראשון של המשחק.
משחק מעולה. העולם שלו מפורט ומרהיב ברמה כפי שלא ראיתי בשום משחק עולם פתוח. שום מטר רבוע אינו דומה למטר אחר במשחק (בניגוד ל־Farcry 4, למשל, שבו הרגשה היא של העתק־הדבק אחד גדול!)
bling כתב:לי היו באגים לאורך רוב המשחק אבל גם אני הרגשתי שהמצב מחמיר ככל שאני מתקדם, מעניין כמה פולאאוט 4 יהיה מבוגבג אם הוא באמת המשחק הכי מורכב שבת'סדה, שהיא האבא של הבאגים בז'אנר, עשתה.
klayman כתב:אני כבר ברמה 32 והחלטתי די לרוץ לסוף כי כבר התעייפתי מהמשחק (81 שעות אבל כבר בא לי שהוא יגמר תכלס...) מקס' אחזור ואעשה כמה חוזי וויצ'ר וכאלה אח''כ ואחכה ששני הDLC ייצאו כדי לחזור אליו. ככה אספיק להתגעגע.
Death_119 כתב:זה מרגיש כאילו כל מטר במשחק עוצב במיוחד, החל מהבית של הדרואידים מתחת לעץ, כל עיר או כפר נטוש וכל מטר. זה כנראה משחק הפנטזיה המושקע ביותר איי פעם מבחינת מה שהם השיגו באמינות העולם שהם יצרו.
Death_119 כתב:ברמה הכי קשה אתה יכל למות בכל שלב מכל קומבינציה של דמויות לא משנה כמה נמוכה הרמה שלהם. הנזק שלך עובר מודיפיקציה, לדוגמא נזק של אש לדמות Level 14 שונה מהנזק שאותו קסם עושה לדמות Level 24. רק הנזק חרב נשאר קונסיסטנטי. ועדיין, גם עם חרב רמה 23 אני עדיין צריך 4-5 הנפות כדי להרוג לדוגמא כל יריב רמה 14. זאת אומרת, אתה עדיין תרגיש אתגר גם מול יריבים חלשים לא משנה כמה תעלה בדרגה, אתה פשוט לא תמות מפגיעה אחת כמו מול משהו שהוא חזק משמעותית מעל זה.
bling כתב:כן אני מסכים שהמשחק נהיה קל בטירוף בגלל החוסר איזון, בגלל זה שאלתי את Death אם זה שונה ברמה הקשה מאוד כי נשמע שיש לו אתגר וזה למרות שהוא חורש אותו ועושה בו כל דבר אפשרי (מה שאומר שהדמות שלו אמורה להיות מפלצתית), רק מהניסיון שלי, גם כשהמשחק קל, אי אפשר לגמרי לזלזל באויב שנמצא ברמה סבירה, כן צריך לזוז אחורה מהמתקפות שלו ולהיות קצת עירני, זה לא בהכרח קשה במיוחד, רק שללחוץ סתם ריבוע על אויבים כאלו בלי הבחנה יביא אותה למוות די בטוח.
The patch is on the way. Was just looking at the changelog and it looks really impressive - the list of changes is massive. The update will bring a lot of fixes and improvements including PS4 performance (as well as other platforms) plus many more. We ask for a bit more patience.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 38 אורחים