כן. אתה נדבק ל5000. כמו שאתה נדבק למפתח הבודד מפולין, כאילו משחק האינדי הכי פשוט לא מפותח היום על ידי 10 חבר'ה לפחות.
swym כתב:מערכת הtrending היא רק דוגמא שבזכותה יכולתי לשלוף לך משחק אחד מהרשימה: המפתחים האלו מפמפמים משחקי זבל עוד לפני שמערכת ההמלצות הזו היתה קיימת (לפניה המשחקים האלו פשוט הופיעו לך בwhat's new ובבאנר המסתובב, וכל משחק חדש כזה זכה למעל מאה אלף צפיות).
הנקודה היא שאותם מפתחים יודעים שהם בקלות יוציאו כמה מאות דולרים ממשתמשים סקרנים, completionists ואוספי באדג'ים, אנשים שרוצים לסחור בtrading cards וכדומה.
אם נחזור לדוגמא המומצאת שלך: האם אתה מכיר אישית מפתח פולני שמשתכר רק 400 דולר בעבודה כשכיר? האם אתה מכיר מפתח אינדי פולני שבכלל עובד לבד? האם אתה יודע מה עלויות החומרה, הרשיונות של יוניטי או כלים דומים? האם אתה יודע מצד שני איזו תמיכה והלוואות ניתן לקבל בפולין לצורך פיתוח משחקים? כי אני מכיר כמה מפתחים פולנים, ומה שיצא לי לשמוע מרובם זו דווקא אנחת רווחה לגבי הרף הזה שואלב תציב ויסנן זבל - אף אחד מהם לא פוחד שהמשחק שלו לא יחזיר סכומים אלו (למרות שהם מעדיפים שזה יהיה באזור ה-500-1000$, כי אפילו סכום כזה יהיה כנראה חסם מספיק גבוה לסינון זבל).
החשש המרכזי היום למפתח משחקים עצמאי הוא בכלל discoverability שהפך ליותר ויותר קשה, ורובם ישימו בלי למצמץ 5,000 דולר - שהם יודעים שיחזרו אליהם - אם זה יבטיח להם חשיפה טובה יותר (חברות PR גם ככה לוקחות ברוב המקרים יותר מזה).
swiss-the-engine כתב:אתה לא באמת משווה עכשיו "רגולציה" שחברה פרטית בשוק תחרותי עושה ל"רגולציה" ממשלתית.
ברייד לא התחיל בXBLA? כמו כן גם סופר מיט בוי? לא היה שם מה לשלם? לא נשמע לי הגיוני. N+ למיטב זכרוני התחיל בכלל כמשחק פלאש ואחרי זה הלך לקונסולות... שוב, גם אינדי שבכלל התקדם ללא סטים וגם הוא היה צריך אני מניח לשלם משהו למחזיקת הקונסולה שהוא הפיץ בה את המשחק.
DrKeo כתב:
המטרה של החומה הזאת היא לסנן אבל מדובר בסינון מאוד גס. רמאים עם מספיק כסף ותקווה שהם יכניסו יותר מחומת התשלום עדין יכנסו פנימה, מפתחים לגיטימים שאין להם מספיק כסף ישארו בחוץ, מדובר בסינון מאוד גס.
Kazz כתב:מספיק עם השטויות של צוות שבוחן משחקים. אתם מתארים לעצמכם מישהו אומר לאמזון לא למכור ספר/סרט/סדרה כלשהו לפני שהם מתנסים בו ומחליטים שהוא 'טוב'? אתם רואים אנשים צועקים על סופו של העולם שיש כל כך הרבה ספרים וסרטים זבל שמונעים מהיצירות הטובות להתבלט?
InterAl כתב:Kazz כתב:מספיק עם השטויות של צוות שבוחן משחקים. אתם מתארים לעצמכם מישהו אומר לאמזון לא למכור ספר/סרט/סדרה כלשהו לפני שהם מתנסים בו ומחליטים שהוא 'טוב'? אתם רואים אנשים צועקים על סופו של העולם שיש כל כך הרבה ספרים וסרטים זבל שמונעים מהיצירות הטובות להתבלט?
מסכים בהחלט - הבעיה היא שאנשים רואים את סטים כמו מן מו״ל שהמטרה שלו לסנן ולהציב חסמים, בעוד שהדרך הנכונה להסתכל עליה היא באמת יותר בכיוון של אמזון.
Kazz כתב:התשלום לא יהיה 5000 דולר אבל עדיין יהיה לא של מה בכך. ולא ימנע שרלטנים כי לשרלטנים יש את הכסף לקנות את כל חבילות ה assets של יוניטי.
swiss-the-engine כתב:אני חושב שזה סבבה שאתה אומר שזה רק ל"X" אבל בטוח יהיו עוד ועוד קולות שיבקשו עוד ועוד בקשות ליצירת סף איכות מסויימת ופשוט לא רוצים לתת לאופציה הזאת לבעבע.
swym כתב:^ לא יאמן. החברה הכמעט יחידה שמאפשרת ליוצרים עצמאיים להתפרנס מהמשחק שלה - ואנשים עדיין מתלוננים.
InterAl כתב:לפי הכתבה, הפרומואים מהווים את עיקר ההכנסה של אותם יוצרים, ולא החנות הרגילה. אז כן, כשחותכים לך מקור הכנסה במפתיע, בלי להתייעץ ובלי מו״מ זה מעצבן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 26 אורחים