משחקי 2013

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: משחקי 2013

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 14:09

בהודעה שלו באתר הרשמי הוא אמר שלא מדובר רק בגלל המקרה הספציפי הזה אבל זה לא מפתיע שאדם שכל הזמן משמש כשק חבטות וסופג על הראש (בלי קשר למה חלקו בעניין ולמה בדיוק הוא מצפה מהאינטרנט) יימאס לו וינטוש את עיסוקו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 14:42

Kazz כתב:בהודעה שלו באתר הרשמי הוא אמר שלא מדובר רק בגלל המקרה הספציפי הזה אבל זה לא מפתיע שאדם שכל הזמן משמש כשק חבטות וסופג על הראש (בלי קשר למה חלקו בעניין ולמה בדיוק הוא מצפה מהאינטרנט) יימאס לו וינטוש את עיסוקו.

קאז באמת...WTF... איזה שק חבטות? אתה רציני תגיד לי?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יולי 2013, 03:55

קאזז - הוא לא שום שק חבטות. תשכח מזה. שומדבר שתגיד לא ישכנע אותי. הוא השתין נגד הרוח והתפלא שהוא נרטב. הוא חשב שהוא יהיה ''פרובוקטיבי'' ו''מעליב'' והאינטרנט לא ייצא עליו בחזרה? פחחחחחח.. הוא כנראה יותר טיפש ממה שחשבתי. או שאולי הוא חשב שכולנו צריכים להשתחוות אליו כי הוא עשה משחק טוב? לא ולא יקירי. הוא היה אידיוט, שקילל אנשים, העליב על ימין ועל שמאל, וכשהוא קיבל את אותו היחס בחזרה, הוא התמם ואמר שהוא עצוב ולא מסוגל לעכל את זה.

בנוגע למה שאמר Beer - אני אענה לך פשוט כמו שענית לי על כל התבטאות של פיש. ''הוא צודק. אולי הוא היה צריך לנסח את זה קצת יותר בעדינות, אבל הוא צודק''.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 יולי 2013, 20:35

ההתפוצצות האחרונה לא קשורה להשתנה נגד הרוח אלא כתגובה להתקפה חסרת פשרות. Beer הוא עיתונאי שמקבל בימה בגיימטריילרס, אי אפשר לקחת את הבימה ולהפוך את זה לראנט משתלח כנגד X או Y. במיוחד שכל הראנט מבוסס על זה שפיש לא הגיב על השינוי בפוליסה של מיקרוסופט למרות שכפי שמפתחים אחרים אמרו גם כן, יש לחכות שמיקרוסופט יתנו את התמונה המלאה לפני שהוא יגיב על הנושא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 יולי 2013, 20:38

אי אפשר להיות אידיוט במשך שנים, ואז לצפות שיתנהגו אליך בסדר.. זה הכל. ראנט משתלח? אולי.. אבל הוא טועה? אולי לדעתך.. לא לדעתי. אני חושב שהוא צודק, גם אם שגה בצורת ההתבטאות שלו.

אגב, הוא לא רק ''לא הגיב'' אלא התבכיין על זה שבכלל מעזים לשאול אותו שאלות. מה קרה? הוא טוב מדי בשביל התקשורת? אההה כן, כי הוא לא צריך אותם פשוט.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 יולי 2013, 21:39

Kazz כתב:ההתפוצצות האחרונה לא קשורה להשתנה נגד הרוח אלא כתגובה להתקפה חסרת פשרות. Beer הוא עיתונאי שמקבל בימה בגיימטריילרס, אי אפשר לקחת את הבימה ולהפוך את זה לראנט משתלח כנגד X או Y. במיוחד שכל הראנט מבוסס על זה שפיש לא הגיב על השינוי בפוליסה של מיקרוסופט למרות שכפי שמפתחים אחרים אמרו גם כן, יש לחכות שמיקרוסופט יתנו את התמונה המלאה לפני שהוא יגיב על הנושא.

אז אם BEER משתלח במיק' זה שונה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2013, 22:27

פיש, הוא הראה לבד שהוא דושבאג דרמה קווין בVideo game the movie, לא צריך להגיד עליו או לרדת עליו בשביל שנדע את זה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 יולי 2013, 23:10

אני מאוד מקווה שזה הגירסה של הPS3/360 כי אחרת אני לא קונה את הדבר הזה. GTA V אוכל את זה בלי מלח!! :x
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 יולי 2013, 07:48

matangt8 כתב:

אני מאוד מקווה שזה הגירסה של הPS3/360 כי אחרת אני לא קונה את הדבר הזה. GTA V אוכל את זה בלי מלח!! :x

אין סיכוי שזה גירסאת המחשב שהראו לנו עד עכשיו. זה נראה כמעט מביך.
אני חושב שבאמת סביר שמדובר בגירסאת הדור הנוכחי ואני חושב שGTA V באמת נראה הרבה יותר טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 31 יולי 2013, 10:55

Nucleus_Dawn כתב:
אין סיכוי שזה גירסאת המחשב שהראו לנו עד עכשיו. זה נראה כמעט מביך.
אני חושב שבאמת סביר שמדובר בגירסאת הדור הנוכחי ואני חושב שGTA V באמת נראה הרבה יותר טוב.

גם אין מצב שבעולם שזה גרסת PS4/XBONE ככה או שזה חייב להיות PS3/360 למרות שזה אפילו מבייש אותם כי זה נראה משחק ממש רע גראפית. מה עשיתם יובי?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 יולי 2013, 17:10

matangt8 כתב:גם אין מצב שבעולם שזה גרסת PS4/XBONE ככה או שזה חייב להיות PS3/360 למרות שזה אפילו מבייש אותם כי זה נראה משחק ממש רע גראפית. מה עשיתם יובי?

כן... ברור. התכוונתי לכתוב גם PS4ONE, אבל התפספס לי.

זה נראה ממש מחורבן. אני מניח שהם פשוט לא השקיעו בגירסא הזאת כל כך, כי גם לדור הנוכחי, זה נראה נוראי.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 יולי 2013, 16:58

matangt8 כתב:גם אין מצב שבעולם שזה גרסת PS4/XBONE ככה או שזה חייב להיות PS3/360 למרות שזה אפילו מבייש אותם כי זה נראה משחק ממש רע גראפית. מה עשיתם יובי?

זה גם יכול להיות גירסת בWIIU ...

בגדול הPC עבר מזמן את ה360\PS3\וWIIU ,כל משחק מולטיפלטפורם כבד שמקבל גם גירסה לחומרות נחותות כאלו ,סופג פגיעה חזקה
בין עם עולם המשחק יהיה מסדרונות ובלי הרבה פיזיקה ,ובין עם דברים אחרים

בגדול אנחנו בתקופת מעבר ,כרגע הPC מקבל יותר רזולוציה \פרימים לשניה \תאורה \וכו
אבל המשחקיות נישארת מסורסת
זה לא יהיה שונה גם שהקונסולות החדשות יצאו ,עד שיפסיקו לפתח ל360\PS3 \וWIIU
פתאום המפתחים יהיו הרבה הרבה פחות מוגבלים

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 31 יולי 2013, 17:32

kririn כתב:

זה גם יכול להיות גירסת בWIIU ...

בגדול הPC עבר מזמן את ה360\PS3\וWIIU ,כל משחק מולטיפלטפורם כבד שמקבל גם גירסה לחומרות נחותות כאלו ,סופג פגיעה חזקה
בין עם עולם המשחק יהיה מסדרונות ובלי הרבה פיזיקה ,ובין עם דברים אחרים

בגדול אנחנו בתקופת מעבר ,כרגע הPC מקבל יותר רזולוציה \פרימים לשניה \תאורה \וכו
אבל המשחקיות נישארת מסורסת
זה לא יהיה שונה גם שהקונסולות החדשות יצאו ,עד שיפסיקו לפתח ל360\PS3 \וWIIU
פתאום המפתחים יהיו הרבה הרבה פחות מוגבלים

עד כמה שאומרים שהWIIU היא קונסולה של הדור השביעי היא עדיין חזקה יותר מהPS360...היא בטוח יכולה להראות גראפית הרבה יותר טוב מהסרטון הזה. לא רמה של PC/XBONE/PS4 אבל עדיין. שמע תגיד מה שאתה רוצה כאשר יש לך משחק שנראה ככה והוא צריך להתחרות במשחק כמו GTA V בקונסולות של הדור השביעי אז וואלה משהו פה לא בסדר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוגוסט 2013, 03:41

Nucleus_Dawn כתב:
כן... ברור. התכוונתי לכתוב גם PS4ONE, אבל התפספס לי.

זה נראה ממש מחורבן. אני מניח שהם פשוט לא השקיעו בגירסא הזאת כל כך, כי גם לדור הנוכחי, זה נראה נוראי.

מפתח של יוביסופט הודיע שהיתה טעות עם הטריילר,מישהו כנראה פישל והעלה גירסה נוראית ומלאה compression,הוא הסביר שכשיש כ"כ הרבה אנשים שעובדים על המשחק יכולות להיווצר טעויות שכאלו,הוא הבטיח שגרסאות הדור הנוכחי נראות הרבה יותר טוב מהטריילר ושהוא לא אינדיקציה לשום דבר.

בנוסף הוא גם אמר שהדמו של המשחק מ E3 2013 שהוצג על הפס4 הוא בן 6 חודשים,ככה שגם פה עוד צפויים שיפורים עד ההשקה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 31 יולי 2013, 22:03

טוב עכשיו זה נראה כמו WD שאנחנו אוהבים :)
https://www.youtube.com/watch?v=gOMZ32nekD8
נערך לאחרונה על ידי matangt8 ב 02 אוגוסט 2013, 07:35, נערך 4 פעמים בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2013, 01:29

לא יודע איפה לשים את זה, כי אין עדיין נושא OCULUS RIFT (או שיש?), אז הנה:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MnfIjhiCeo
יש אנשים שחוששים מנפילות גבוהות מדי בVR ושזה גורם לבחילה...
אז המשחק הזה מדגים ממש טוב שכנראה זו לא תהיה בעייה גדולה. אני לא יכול לחכות לדבר הזה, למרות שאני בפועל מחכה לזה מאז שאני זוכר את עצמי /:
למרות שאולי זה לא יהיה ממש חכם, אני אקנה את הגירסה הראשונה שיוצאת לשוק, וכמה שיותר מהר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 אוגוסט 2013, 10:56

Laskin כתב:לא יודע איפה לשים את זה, כי אין עדיין נושא OCULUS RIFT (או שיש?), אז הנה:
אז המשחק הזה מדגים ממש טוב שכנראה זו לא תהיה בעייה גדולה. אני לא יכול לחכות לדבר הזה, למרות שאני בפועל מחכה לזה מאז שאני זוכר את עצמי /:
למרות שאולי זה לא יהיה ממש חכם, אני אקנה את הגירסה הראשונה שיוצאת לשוק, וכמה שיותר מהר.

מדברים על זה די הרבה בנושא הPC.
זה גם הגיוני שזה שם, כי בנתיים יש תמיכה רק לPC.

וגם אני מצפה לזה. אני חושב שזה הולך להיות עצום, ברמה של מעבר מדו מימד לתלת מימד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2013, 22:09

Laskin כתב:לא יודע איפה לשים את זה, כי אין עדיין נושא OCULUS RIFT (או שיש?), אז הנה:

אני מאוד מקווה שגרסת ה1080P תצא ממש בשיגור, הלוואי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 אוגוסט 2013, 05:44

ShiTDemoN כתב:למרות שזה לא היה יוצא ב2013, לא מצאתי מקום יותר טוב לפרסם את זה:
FEZ II בוטל.
לאחר מסע וויכוחים בין פיל פיש לאדם בטוויטר הוא החליט: "I'm done. FEZ II is cancelled".
הוא סגר את חשבון הטוויטר שלו כך שלא יוכלו להצטרף עוקבים חדשים.
מה אתם אומרים - הוא עושה את זה בשביל פרסום? רחמים? באמת מגיע לו יחס יותר טוב מצד האינטרנט?

לדעתי, האינטרנט בהחלט עשה את העבודה שלו בעניין. שנים של התגרויות והשפלות מול פיל פיש - והוא כאדם אחד ולא כחברה פלט דברים שחברות לא היו אומרות.

בכל מקרה, עצוב שמשחק כזה מתבזבז. אני רק התחלתי את FEZ הראשון שקניתי בסאמר סייל בסטים, והוא מדהים.

Edge, קליפי בי ו-shogun gamer מוסיפים טורי דעה מעניינים על הפרשה הזו:
http://www.shogungamer.com/news/16135/b ... developers
http://www.edge-online.com/features/phi ... t-tragedy/
http://dudehugespeaks.tumblr.com/post/5 ... -phil-fish
ובמשפט סיכום אחד:
You might hate him, but he made Fez – and as such, he’s probably better than you.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוגוסט 2013, 09:47

פחחח גדול על משפט הסיכום שבחרת להביא.. הוא יכול להיות גאון, אבל הוא חסר כישורים חברתיים ויכולת לדבר עם אנשים בצורה נורמלית. הוא גם לא ממש יודע לעבוד, אבל זה כבר נושא אחר. יותר טוב באיזה היבט? הוא מתכנת יותר טוב ממני? אומן? כנראה... אבל בנאדם? הוא איפשהו בתחתית לפי הפרסונה שהוא טרח להציג לעולם.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2013, 15:18

Klayman כתב:פחחח גדול על משפט הסיכום שבחרת להביא.. הוא יכול להיות גאון, אבל הוא חסר כישורים חברתיים ויכולת לדבר עם אנשים בצורה נורמלית. הוא גם לא ממש יודע לעבוד, אבל זה כבר נושא אחר. יותר טוב באיזה היבט? הוא מתכנת יותר טוב ממני? אומן? כנראה... אבל בנאדם? הוא איפשהו בתחתית לפי הפרסונה שהוא טרח להציג לעולם.

הוא בן אדם מזעזע, שילוב של דרמה קווין עם התקפי חרדה ואדם לא נעים במיוחד. כשיש משהו כזה, שיסתום את הפה ויעשה משחקים, משהו פה שמע או ידע בכלל דיעות וכל מני הערות מ99% מיוצרי האינדי? אף אחד לא מכיר אותם, הם פשוט עושים משחקים טובים. אולי חוץ מאשר כמה "ג'ונת'ן בלוא" חריגים רוב הקהילה הזאת די שקטה ופיל כל היום ברבר וברבר ולא הבין למה כולם שונאים אותו. אני עוד זוכר כשהכל רק התחיל כשהוא אמר את מה שהוא אמר על הקהילת פיתוח היפנית ומשם זה רק דרדר עם הזמן. אגב, אני חושב שהוא לא יודע תוכנה בכלל, תמיד היה לו תכנת שכתב את הקוד בשבילו לפי מה שהבנתי מVideo game the movie.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוגוסט 2013, 15:58

לי יש לפעמים התקפי חרדה ,ובפועל להמוני אנשים יש
השאלה הגדולה כמה זה בפועל ניראה כלפי אנשים אחרים

בהמון פעמים זה בכלל לא מורגש כלפי חוץ ,לפחות אם לא יודעים מה לחפש שכן מופיע חיצונית

סל הכל יש 2 סוגים
1-פחד ממוות

2-פחד משיגעון ,מה שיש לי

כמו פחדים אחרים ,אפשר ליתמודד עם זה בצורה שלא ניראת לאחרים
לדוגמה במיקרה שלי אני מגיס אומץ ,ומתמודד עם הפחד בכבוד ,בלי כדורים ובלי טיפולים
זה לוקח מימני כוחות ,אבל לא מפריע לאחרים ,ולא מפריע לי לעבוד בצורה טובה

זה שיש אנשים שלא מצליחים ליתמודד בצורה טובה ,זה כבר סיפור אחר
מה גם שברגע שמתמודדים מספיק עם גורם הפחד ,זה מיצתמצם משמעותית ,אלה עם יש מחלה נפשית הרבה יותר גדולה מזה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 אוגוסט 2013, 23:13

Klayman כתב:פחחח גדול על משפט הסיכום שבחרת להביא.. הוא יכול להיות גאון, אבל הוא חסר כישורים חברתיים ויכולת לדבר עם אנשים בצורה נורמלית. הוא גם לא ממש יודע לעבוד, אבל זה כבר נושא אחר. יותר טוב באיזה היבט? הוא מתכנת יותר טוב ממני? אומן? כנראה... אבל בנאדם? הוא איפשהו בתחתית לפי הפרסונה שהוא טרח להציג לעולם.

נניח שזה היה ככה, זה משנה משהו? המשפט he made Fez – and as such, he’s probably better than you עדיין תופס.
נעזוב את זה שלמרות שאין לו יכולת להתנהל בצורה דיפלומטית עדיין רוב הדברים שהוא אמר מדוייקים להחריד (על התעשיה היפנית למשל) וזה מה שעיצבן את הקהל.
את העיתונאים עצבנו בכלל דברים אחרים - הם רגילים לאנשי PR שמלטפים להם את האגו כל פעם שהם שואליםופתאום באים מפתחי אינדי שמעדיפים לתקשר עם הקהל ישירות, עונים להם בצורה בוטה וישירה, והעיתונאים לא יודעים איך לאכול את זה. לג'ונתן בלואו יש כמובן הרבה יותר סטייל ועדינות ממנו. הוא פשוט הבליג בהתחלה אם אני לא טועה, אבל אחר כך כשביר צייץ שהוא יוצא ליפן או משהו כזה, בלואו פשוט רשם לו "try the blowfish" - בדיחה גאונית שעובדת בכמה רמות וקצת יותר אלגנטית מסתם go kill yourself.

אבל בשורה התחתונה התרומה של פיש לתעשיה גדולה יותר: הוא השאיר נכון להיום חותם יותר גדול על תחום המשחקים ממך וממני ומרוב אם לא כל המקטרגים כולל ביר עצמו. כשאתה משחק במשחק לא מעניין אותך הניתוח הפסיכולוגי של כל האנשים שמאחוריו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 אוגוסט 2013, 07:06

אין ספק שלא מעניין אותי הפרופיל הפסיכולוגי של האנשים מאחורי המשחק, וכל ההודעה המתקשקשת שלך שנועדה להראות כאילו זה המצב היא לא ממש רלוונטית. הוא אולי אמר דברים מדוייקים, אבל רובם נאמרו הרבה מאוד פעמים בעבר, בצורת התבטאות נורמלית (נגיד על התעשייה היפנית), ולא כמו איזה פוץ יהיר שחושב שהשמש זורחת לו מהאחוריים.

אותם מפתחי אינדי שמעדיפים לתקשר עם הקהל ישירות ועונים בצורה בוטה וישירה, יתאכזבו מאוד וייצאו נגדה אם הם לא יקבלו אח''כ PR בכל המערכות שעליהן הם משתינים, כשהמשחק שלהם ייצא. אתה חושב שלא? זה משחק שצריך לדעת לשחק. לא יודע לשחק אותו? אל תתפלא שאתה מושך כלפיך אש. גם אם יצרת איזה משחק-שניים גאוניים ועילאיים, אתה עדיין לא משהו מיוחד. אם אתה חושב שאתה משהו כזה מיוחד, אז אל תתפלא כשיהיו כאלה שיראו לך בדיוק כמה אתה לא.

אגב, אם אתה מרגיש שהמשפט תופס לגביך - אז בכיף. אני ממש לא חושב שהוא תופס לגבי, ומכיוון שאתה לא ממש מכיר אותי, אז אולי כדאי שגם תשקול את המילים שלך בפעם הבאה. (מה גם שעם כמה שפז היה משחק נחמד, הוא די שעמם אותי אחרי שעברתי 50% ממנו ודי נטשתי אותו).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2013, 23:48

ראיתי את פיל פיש היום שוב, הפעם בפרק 9 של הדוקומנטרי של BROKEN AGE כשהוא בא להגיד משהו לטים שייפר. אוי אוי אוי, הבן אדם הזה פשוט...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים