נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 13:12

אופס, זה היה אמור להיות 2023. אני לא אתפלא אם GT7 יצא ב2023, זה באמת יפתיע אותך? חוץ מזה אפילו לא ראינו סימן שסוני יצאת מכל העניין קרוס ג׳ן הזה. הרי ה3 משחקים הכי רחוקים שאנחנו יודעים עליהם הם קרוס ג׳ן, אז מי אמר שהמשחק הבא שיוכרז לסוף 2022 או 2023 לא יהיה גם? אנחנו בחשכה בעניין הזה.

בכל מקרה, אני לא יודע מה הייתה הכוונה המקורית של סוני. בנתיים היא לא מראה שיש לה יותר מדי תוכן ל2022 חוץ מאשר GOW ו-GT7 כך שעל פי התאוריה שלך סוני רצו לעשות קרוס-ג׳ן עד סוף 2021 ואז.. יובש? הרי מאינסומניאק לא נראה כלום ב2022, גם לא מבנד, יפן, נוטידוג או סאקרפאנצ׳. ברור ש2022 תהיה ממש אחלה אם יצא gow ו-gt (ויש גם את המשחק של סקוואר), אבל לפי מה שאתה אומר כל הליינאפ 2022 שלהם מורכב ממשחקים שהיו אמורים לצאת ב2021.

אז זה באמת משנה אם כל המשחקים הללו כוונו לקרוס ג׳ן ב2021 ואז ב2022 היה יובש נוראי או שהם כוונו מראש ל2022 ואז יש 2022 טובה? כי גם במקרה הזה וגם במקרה הזה הדור הבא לא ״מתחיל״ עד שיש אולפן מגה-סטאר של סוני שעושה משחק שנבנה מאפס לפס5. מתי זה יהיה? הראשון של נוטידוג באיזה 2024?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 13:24

האמת שכן... יפתיע אותי אם GT7 לא יצא עד ספט' 2022. מאוד אפילו. ועוד יותר עכשיו כשהוא הוכרז גם לפס4.

לגבי הכרזות - מסכים, זה הזמן לעשות אותן, ואני כן הייתי מהמר שיש עוד 2-3 פרוייקטים בסדר גודל של ראצ'ט שיצאו עד סוף 2022 שיוכרזו בקרוב.
וכן, הראשון של נוטי דוג בטח יגיע בסוף 2023, זה לא נראה לי יפתיע מישהו, אולי הרימייק של TLOU1 יגיע בסוף 2022, אולי המולטי שתוכנן ולא יצא לTLOU2 יגיע בהפתעה ב-2022 גם כן, אולי איכשהו יחברו אותו לרימייק... מעניין מה יהיה עם זה. מניח שהכרזות יגיעו מאוד בקרוב, אין לסוני הרבה ברירה, כי מיקרוסופט כן הכריזה ותכריז על עוד המון פרוייקטים שיגיעו ב-2022-3-4 כנראה כבר בסופ"ש הקרוב :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 13:29

לא יודע כמה אנחנו בחשיכה בעניין הזה כי ראיין אמר שנה שעברה שהפס4 יקבל תמיכה משהו כמו 3 שנים. עכשיו 3 שנים זה 2023 אם סופרים את 2020 כאחת מהן... על זה נוסיף שסוני אמרה כל כמה שנים שהPS4 הולך לקבל 10 שנות תמיכה אמיתיות ולשבור את כל שיאי התמיכה...וזה שראיין אמר שמשחקי מגדירי דור יגיעו ב2023...

כן, הוא תמיד יכול להיות חמדן ולגרור אותנו עמוק לתוך הקרוס ג'ן גם ב2024 במיוחד אם אתה לא סופר את 2020 כאחת מה"3 שנות תמיכה" תמיכה האלה אלא מתחיל לספור מ2021... אבל יש מלא עדויות שב2023 החרא הזה נגמר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 14:08

אה, הנה עדכון על משחק המולטי של נוטי דוג שבסוף לא נכנס לTLOU2:

אז זה לא יצא ביחד עם הרימייק של TLOU1, זה משחק בפני עצמו.
מקווה שזה צוות מאוד קטן בנוטי דוג, כי אני לא רוצה שום מולטי מהם (למרות שמאוד נהנתי מהמולטי של הראשון, לזמן קצר)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2021, 14:24

Laskin כתב:
DrKeo כתב:
Laskin כתב:זה לא בחצי, אם זה היה פרוייקט של 4 שנים והתעכב בשנה אחת זה רבע, ואני מכיר הרבה פרויקטים שזה קרה להם, למעשה יש לי לא מעט כאלו, לצערי… כמובן שבתחום שונה לחלוטין :) אבל כשיש לך מאות אנשים ברחבי העולם שעובדים על משהו במשותף וחלק לא יכולים להגיע לצילומים וחלק בבידוד כי היה מישהו חולה ועוד חלק לא יכולים לטוס וכו׳ - זה מסבך מאוד עניינים. לעבוד מהבית לא פותר הכל.

הקורונה התחילה להיות גורם מפריע במרץ 2020. אם הורייזן כוון ל-2020, אז בשלב הזה הוא כבר היה אמור להיות בסביבות החצי שנה מהזדהבות. עכשיו הורייזן על סף החלקה ל2022, אפילו אם הוא יצא בחגים זה אומר שהוא יזדהב בערך 19 חודשים אחרי מרץ 2020. זה אומר שהטיעון שלך הוא שהקורונה גרמה לירידת תפוקה של 70%+, זה לא ראליסטי בשום צורה.

אולי הורייזן כיוון ל2020, אולי הוא גלש להם ל2021 ואפילו ל2022, זה קורה ולא הייתי מניד עפעף אם זה היה המקרה. אבל GOW2 + הורייזן 2 + GT7 + ספיידרמן וגלישה של הדור הקודם עד כמעט 2024? סורי, זה לא משהו שקורה ״בטעות״ או בגלל צירוף מקרים - זאת אסטרטגיה.

מן הסתם ב-2020 התכוונתי בשיגור של הפס5 או בחלון השיגור, משמע 9 חודשים לפני, וכן - זה לא רחוק מהזדהבות, אבל זה כן רחוק בערך 7 חודשים משם, בתנאים אופטימליים, וכמובן שאם כבר דוחים ולא מכוונים לחלון השיגור אז יכולים לתת עוד טיפה זמן לתוספות קטנות ועוד תיקונים/שיפורים, ולהוציא אותו בחגים כ"משחק החגים" שלהם.
וכן, היו תקופות בקורונה שחודשים לא עבדו על כלום כמעט, השבתה כמעט מוחלטת, זה לא שכל התקופה אתה לוקח יחד ומחבר, אלא שהיו תקופות של כמעט 0% תפוקה, ותקופות של 40% ותקופות של 70%, תלוי איפה בעולם אתה נמצא ובאיזה תחום.

לגבי הפסקה השנייה שלך - אין לי מושג על מה אתה מדבר עם "כמעט 2024", אף אחד לא מדבר פה על שום דבר מעבר ל-2022, ובסבירות גבוהה בחצי הראשון שלה, אולי אחד מהם יגיע גם לספט' 2022 (GT7 כמובן, הם מתים על דחיות). אתה גוזמאיסט... לך תשחק איזה TLOU2
:P
וברור שזו אסטרטגיה מתוכנת מראש, אני רק אומר שבמקור הם ככל הנראה תכננו שזה יסתיים מקסימום בסוף 2021, ולא יגלוש מעבר.
(אולי מלבד GT7 שהם קיבלו רגליים קרות לאחרונה, בטח כשהבינו את מצב הצ'יפים או משהו)

נו ואם תוכנן שכל העסק יסתיים בסוף 2021 זה בדיוק מה שאנחנו מדברים עליו, ממתי בשלב כזה מקבלים קרוס ג'ן מעפן מסוני?

GT7 קרוס ג'ן ו GOW2 זה שערורייה.

קיאו לא מגזים בכלל, אם כבר אתה נשמע די תמים ומריץ תירוצים על החלטה ברורה של סוני להתמקד בפיתוח על הפס4 עמוק לתוך דור הפס5 משהו שהיא בחיים לא עשתה ברמה כזו.

גלאס, אל תמהר לקשור לפס5 כתרים, היא רחוקה מלהתחרות עם אף קונסולת עבר של סוני בטח אם נתייבש עם קרוס ג'ן ל 20 שנה הבאות, כל משחק שקיים עליה ויש לו גרסה מעולה וראוייה על הדור הקודם שעומדת בכבוד מולה (מה שצפוי להיות), מבחינתי אוטומטית מוריד מההילה שלה גם אם יהיה לה את הליינאפ הכי טוב בהיסטוריה בשנתיים הקרובות.

אם הכל יוצא לפס4 אז זה אומר שהילה של הפס4 עולה יותר מאשר הפס5, בכל מקרה אלו משחקי פס4 משודרגים בסכ"ה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 14:34

אם אתה שואל אותי, שנה ראשונה לקבל קרוס ג'ן זה בהחלט מקובל, וכדאי שנתרגל לזה, בכל דור זה יהיה ככה מעכשיו. מעבר לזה - זה באסה אבל בטח לא היה התכנון.
זה כבר לא הימים שלפתח משחק AAA זה 50 מליון דולר, אף אחד לא ישקיע 200 מליון דולר ומעלה כדי להרשים עוד כמה הארד קורס ולמכור 3 מליון יחידות במחיר מלא.
בעניין GT7 אל תתאכזב מדי כי שוב - אמרו שההחלטה נעשתה רק לאחרונה, משמע המנוע כפי שהוא ככל הנראה היה מוכן לנצל את הPS5.
בעניין GOW זה מאוד מאכזב אבל כל הרמזים כבר הונחו לנו על השולחן והייתי מוכן לזה... קורי אמר שהמשחק הבא לא ייקח להם 5 שנים לפתח, זה די אישר את זה שהם פשוט בונים על מה שכבר קיים ולא עושים מנוע חדש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2021, 15:01

איך אפשרי ש GT7 ירוץ גם על הפס4 וינצל את הפס5? ברור שזה מאכזב והוא גם נראה כמו משחק דור קודם בחשיפה שהיתה לו.

לא מבין למה פעם זה היה אפשרי לפתח דור הבא מרגע שיוצאת הקונסולה החדשה והיום לא, משחקים היו עם תקציב הזוי כבר על הפס4 ועדיין יצא לה דור הבא מהיום הראשון, משחק דור הבא כמו GOW2 יכול למכור לאורך חייו על הפס5 כמו מה שמכר על הפס4, סוני יכולה להפעיל עליו מדיניות הנחה אפסית כמו נינטנדו ככה שגם אחא שמצטרפים שנה אחרי היציאה שלו ימשיכו לשלם מחיר מלא ואלה שקונים שנתיים אחרי עדיין ישלמו לפחות איזה 40$.בכל מקרה עם המשקל שיש היום לדיגיטלי בטח ירוויחו יותר משעשו על GOW הראשון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 15:14

אפשרי כמו שהיה עם פורצה/הורייזון או מורדור - הבדלים משמעותיים.

לפס4 לא יצא שום משחק בתקציב מטורף עד אנצ׳רטד 4. קילזון הרבה יותר קטן וזול מראצ׳ט לדעתי, אינפמוס בערל באותו סדר גודל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 יוני 2021, 15:18

אם בעבר עוד הייתה הצדקה לפיתוח של גרסא אחרת על ידי צוות נפרד בגלל שוני חומרתי בין הדורות,הפעם זה פשוט מרגיש תלוש מהמציאות בייחוד לנוכח העובדה שMS למשל עשתה מאמצים כבירים לכתוב מחדש את כל הכלים שלה כדי לאפשר סקלביליות בין הפלטפורומות שלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 15:29

הם עובדים על המשחק כבר 3 וחצי שנים ורק ״לאחרונה״ החליטו לשחרר גם לפס4, יש 2 אופציות:
או שהמשחק מלכתחילה לא תוכנן לנצל את הדור הבא במלואו
או שהוא כן והם עושים גירסה נפרדת/סופר-משונמכת.

האופציה שהם עשו משחק סופר מתקדם איזה שלוש שנים עם המנוע שינצל את הדור הבא עד הסוף ואז בגלל ההחלטה הזו לשחרר לפס4 הם ישנמכו את גירסת הפס5 משמעותית בשנה האחרונה לפיתוח - איננה סבירה בעליל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 15:36

bling כתב:
Laskin כתב:
DrKeo כתב:
Laskin כתב:גלאס, אל תמהר לקשור לפס5 כתרים, היא רחוקה מלהתחרות עם אף קונסולת עבר של סוני בטח אם נתייבש עם קרוס ג'ן ל 20 שנה הבאות, כל משחק שקיים עליה ויש לו גרסה מעולה וראוייה על הדור הקודם שעומדת בכבוד מולה (מה שצפוי להיות), מבחינתי אוטומטית מוריד מההילה שלה גם אם יהיה לה את הליינאפ הכי טוב בהיסטוריה בשנתיים הקרובות.

אם הכל יוצא לפס4 אז זה אומר שהילה של הפס4 עולה יותר מאשר הפס5, בכל מקרה אלו משחקי פס4 משודרגים בסכ"ה.

אתה יודע מה אומרים... גם מי שצודק הרבה... צודק רק ב50% מהזמן.

having said that האינטואציה שלי אומרת לי.. שהפס5 כמו הפס2 והפס4 לפניו מתחיל עם איכות Out of the gate ריטרנל וR&C זה מה שאני אגדיר איכות אני בהלם מהאהבה המטורפת שRIft Apart מקבל מהמבקרים וזה נשמע מצודק מאוד... אני לא מאמין באיזה איכות הוא לעומת מה שחשבתי שהוא יהיה... ככל שאני קורא יותר ביקורות הוא נשמע יותר Must have וחוויה קולנועית נהדרת (בסטנדרטים של סרט אנימציה)

בעוד הפס1 ופס3 שתיהן היו קונסולות הבית של כמה מהמשחקים הגדולים ביותר בהיסטוריה מאז ומעולם אבל היצירות הגרנדיוזיות האלה היו few and far between
נחייה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2021, 15:40

Laskin כתב:אפשרי כמו שהיה עם פורצה/הורייזון או מורדור - הבדלים משמעותיים.

לפס4 לא יצא שום משחק בתקציב מטורף עד אנצ׳רטד 4. קילזון הרבה יותר קטן וזול מראצ׳ט לדעתי, אינפמוס בערל באותו סדר גודל.

להשוות את השינויים שיהיו בין הורייזון למה שהיה עם מורדןר זה עלבון כלפי גרסת הפס4, כנ"ל עם מה שיהיה עם GT7.

מורדור, מעבר לשיפור גראפי עצום ברמה שהפס3 היה נראה איום ונורא (מבטיח לך שהורייזון 2 על הפס4 יראה מצויין בפני עצמו) גם הביא מערכת גיימפליי שהיא היתה לב המשחק שבכלל לא יכלה לרוץ על הפס3, בניגוד ל הורייזון 2 על הפס4 שישחק זהה וכך גם GT4 ו GOW2 אז איפה בכלל ההשוואה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 15:43

פורצה הורייזון לא הורייזון המערב האסור.
לא זכרתי אם זה היה פשוט פורצה הרגיל או הורייזון או שניהם שהציגו גרסאות שונות כל כך

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יוני 2021, 15:48

זה היה פורצה הורייזון שרץ בגרסת דור קודם משונמכת, אני אהמר על סמך מה שראינו שאפילו בזה לא יהיו הבדלים מאוד משמעותיים. נקבל את אותו משחק, אותו גיימפליי, ויזואלית פחות טוב ברמה יותר משמעותית מגרסת PC אין ספק אבל גם רחוק מלהיות קפיצה של דור גראפית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 15:48

Uncle Pey'j כתב:אם בעבר עוד הייתה הצדקה לפיתוח של גרסא אחרת על ידי צוות נפרד בגלל שוני חומרתי בין הדורות,הפעם זה פשוט מרגיש תלוש מהמציאות בייחוד לנוכח העובדה שMS למשל עשתה מאמצים כבירים לכתוב מחדש את כל הכלים שלה כדי לאפשר סקלביליות בין הפלטפורומות שלה.

להריץ משחקים בין דורות זה קל, כמו שאמרת יש ארכיטקטורה דומה וזה מאוד פשוט להרים גרסת פס4 למשחק פס5 וגרסת פס5 למשחק פס4. הבעיה היא בהפרשי כוח ואיך מנצלים אותם. המבאס פה הוא שהמשחקים האלה נבנו לפס4 וירוצו על הפס5, לא להפך. פורצה הורייזן 2 הוא דוגמה מעולה לאיך לעשות קרוס ג'ן, הצוות הראשי בונה את המשחק שבא לו וצוות משני או חיצוני מנסה לגזור מזה משחק דור קודם. פורצה הורייזן 2 לא רק שנמך את הגרפיקה דרסטית, הוא הסיר כמעט את כל המירוצי עולם פתוח והשאיר בעיקר מרוצי מסלול ובכדי שלא יחסר תוכן הוסיף מרוצי מסלול נוספים שלא היו בגרסת הדור הבא בכדי לפצות. הם גם הסירו את המזג אויר ופשטו את מערכת הפיסיקה להיות זהה לזאת של פורצה הורייזן 1. כלומר יש לך מצד אחד צוות שעושה מה שבא לו עם הדור הבא ומצד שני צוות שמנסה לגזור מזה גרסת דור קודם מכובדת.

אני לא רואה את זה קורה עם הורייזן או GOW. נניח והצוות של סנטה מוניקה מתפרע עם איזה בוס שגורר וזורק אותך בין ה-realms, מה בדיוק יעשה הצוות פס4? הבוס יפתח שער קסום במידגארד, יתפוס אותך, יזרוק אותך לשער ואז 30 שניות טעינה עד שקרייטוס מתגלגל על הרצפה בניפלהיים? ואולי איזה קרב בוס על גב של דרקון שמעיף אותך מחלק לחלק של העולם, איך בדיוק יעשו את זה בפס4? יחתכו את הבוס? במשחק עלילתי? זה פשוט לא יקרה. התקווה היחידה היא GT7, צוות נפרד יטפל בגרסת הפס4 שלא תדבר בשום צורה עם גרסת הפס5, לא מולטי, לא שום דבר משותף. אז אותו צוות יוכל לשנמך את הפיסיקה לרמת פס4, לעשות UI שונה ודרכים אחרות לכניסה למירוצים כי בטח פליפוני ירצו לעשות משהו מגניב עם ה-SSD בנושא וכמובן יעשו שנמוך גרפי משמעותי. זה יכול בהחלט לעבוד, אבל סוני באמת תעשה את זה? אני לא כל כך בטוח. התקווה היחידה היא שזה פורט פס4 בדיעבד, אז אולי זה כן יהיה המצב.

בכל מקרה, כל הדבר הזה מאוד מצער. על GOW כבר ויתרנו וזה דבר נוראי בפני עצמו כי כולנו מסכימים שהכוכבים של סוני זאת סנטה מוניקה ונוטידוג ולדעת שגם אנחנו מקבלים GOW 2 נכה וגם לא נראה משחק סנטה מוניקה "אמיתי" בחצי הראשון של הפס5 זה ממש מבאס. אשכרה חצי מכוח הפיתוח הבאמת מעניין של סוני פשוט לא מתחיל לעבוד על הפס5 עד 2022 במקום שהוא יתחיל ב-2018. מי יודע, אולי יש תקווה והם עושים במקביל איזה משחק של קורי שמכוון ל-2024, זה יהיה מדהים. כלומר, מדהים אם הוא לא גם קרוס ג'ן, מי יודע, אולי לאסקין יגיד שהוא כוון ל-2022 אבל הקורונה דחתה אותו ל-2024 :)

להגיד את האמת, בלי סנטה מוניקה ונוטידוג כנראה שלא היה לי פס4 או פס5, אני לא רואה מטרה לקונסולה של סוני אם אין לה משחקי נוטידוג וסנטה מוניקה. כל הדור הזה קבל דחיה ענקית קדימה, אם לא היה לי חוסר בפס4 אז הייתי מאוד מבואס מהפס5 שלי. מזל שהיא יכולה לשמש לי כפס4 פרו פרו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 15:59

bling כתב:זה היה פורצה הורייזון שרץ בגרסת דור קודם משונמכת, אני אהמר על סמך מה שראינו שאפילו בזה לא יהיו הבדלים מאוד משמעותיים. נקבל את אותו משחק, אותו גיימפליי, ויזואלית פחות טוב ברמה יותר משמעותית מגרסת PC אין ספק אבל גם רחוק מלהיות קפיצה של דור גראפית.

יכול להיות שזה מה שיקרה, אבל אז כנראה שמה שקרה שהחזון של פוליפוני מלכתחילה לא היה לעשות קפיצה אדירה כי שוב - רק לאחרונה קיבלו את ההחלטה לעשות גם גירסת פס4, אז הם איזה 3 שנים עבדו על משהו והתכניות לא שינו משמעותית.
אבל אם כן היה חזון גדול ומתקדם כנראה שהוא נשמר ושיש גירסה נכה מאוד של gt7 בפס4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 16:10

Laskin כתב:
bling כתב:זה היה פורצה הורייזון שרץ בגרסת דור קודם משונמכת, אני אהמר על סמך מה שראינו שאפילו בזה לא יהיו הבדלים מאוד משמעותיים. נקבל את אותו משחק, אותו גיימפליי, ויזואלית פחות טוב ברמה יותר משמעותית מגרסת PC אין ספק אבל גם רחוק מלהיות קפיצה של דור גראפית.

יכול להיות שזה מה שיקרה, אבל אז כנראה שמה שקרה שהחזון של פוליפוני מלכתחילה לא היה לעשות קפיצה אדירה כי שוב - רק לאחרונה קיבלו את ההחלטה לעשות גם גירסת פס4, אז הם איזה 3 שנים עבדו על משהו והתכניות לא שינו משמעותית.
אבל אם כן היה חזון גדול ומתקדם כנראה שהוא נשמר ושיש גירסה נכה מאוד של gt7 בפס4.

אני לא יודע אם זה נכון, אנחנו יודעים שפליפוני עברו לגרסת פס4 רק "לאחרונה" אבל לאחרונה זה יחסי, זה יכל להיות גם בנניח אוקטובר. ביננו, המשחק הזה לא יצא לפני 2023, אנחנו מדברים פה על 2+ שנים ליציאת המשחק מאוקטובר 2020 אם לא יותר. זה משחק מירוץ, המערכות הן הדבר הכי חשוב בו ואני בטוח שהן אפילו לא קרובות להיות סגורות כרגע. ואני מקווה שזה לא אומר שכל ההתקדמות שהם יכלו לעשות על המעבד זן 2 בשנתיים הקרובות לא תקרה כי עם עכשיו בונים אותו ליגואר.

אבל בו, GT הוא כבר ממילא לא מה שהוא היה פעם, בין כל משחקי המירוץ הבלעדיים רק פורצה הורייזן באמת מעניין אותי. GT קרוס פלטפורם, יאללה, שיהיה להם לבריאות. אבל GOW2, אבוי לנו, אוי GOW2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 16:12

אני חושב שאתה טועה, שהמשחק ״כמעט גמור״ והוא יצא בקיץ הבא, כי אצל פוליפוני ״כמעט גמור״ עובד קצת אחרת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 16:15

נדב, קשה לי להאמין שנוטי דוג וסנטה מוניקה זה כל מה שבאמת יש לך לחפש אצל סוני. כאילו אני יודע שזה מה שאתה מרגיש עכשיו, אבל זה נראה לי בגלל שלא בדקת אם יהיו עוד דברים לטעמך... זה מאוד מאוד נדיר אם מישהו מוצא על קונסולה שלמה רק איזה 2-3 משחקים לטעמו.

צא קצת מה comfort zone של האקסקלוסיבים של סוני, תתפרע ותן הזדמנויות ואני בטוח שתהנה מדברים שלא חשבת שהם בשבילך בכלל :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 16:26

אם זה לא בלעדיים אז למה לו לשחק בפס5 מה שהוא יכול לשחק על המחשב שלו בגרפיקה טובה יותר? אולי פה ושם איזה משחק שינצל את הדואלסנס טוב ממש, אבל מעטים בטח לאורך הדור כולו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 16:46

Laskin כתב:אני חושב שאתה טועה, שהמשחק ״כמעט גמור״ והוא יצא בקיץ הבא, כי אצל פוליפוני ״כמעט גמור״ עובד קצת אחרת.

GT ספורטס המסכן לקח להם 4 שנים, אני בספק אם הם מסוגלים לעשות כותר GT מלא בפחות מ5 שנים מה שכבר שם את 7 בסוף 2022. ועכשיו תוסיף לזה שספורטס היה כותר GaaS ששאב מהם רוחב פס ב2018 ו-2019 וקבלת משחק שיש סיכוי די קלוש שיצא ב2022.

אבל אני חושב שאנחנו בלולאת זמן, כי ניסת לשכנע אותי ב-2014 שיצא GT7 ב2015 ובסוף מה שפליפוני הצליחו להוציא זה רבע משחק בשם ספורטס ב2017 :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 16:57

Laskin כתב:אם זה לא בלעדיים אז למה לו לשחק בפס5 מה שהוא יכול לשחק על המחשב שלו בגרפיקה טובה יותר? אולי פה ושם איזה משחק שינצל את הדואלסנס טוב ממש, אבל מעטים בטח לאורך הדור כולו

אני פשוט לא רואה מצב שמישהו כמו נדב שנהנה מקוג'ימה לא יהנה גם מיאקוזה 0 או judgement שהוא בטח יעדיף לשחק בסלון שלו ולא במחשב עם כמה שהוא חזק :)
לא כולם מחברים לסלון לאסקין.

עכשיו לא אמרתי לנדב לשחק בכל דבר יפני שזז יש ליפנים לפעמים דברים שעברנו את הגיל בשבילם אין ספק, אבל מישהו שנהנה מקוג'ימה וכאלה בהחלט יש לו מה למצוא ביפן.

אני בהחלט רואה אצל נדב טעם יפני, פשוט טעם יפני שלא נופל בדיוק למה שישחק ילד בן 16 ביפן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 17:08

DrKeo כתב:
Laskin כתב:אני חושב שאתה טועה, שהמשחק ״כמעט גמור״ והוא יצא בקיץ הבא, כי אצל פוליפוני ״כמעט גמור״ עובד קצת אחרת.

GT ספורטס המסכן לקח להם 4 שנים, אני בספק אם הם מסוגלים לעשות כותר GT מלא בפחות מ5 שנים מה שכבר שם את 7 בסוף 2022. ועכשיו תוסיף לזה שספורטס היה כותר GaaS ששאב מהם רוחב פס ב2018 ו-2019 וקבלת משחק שיש סיכוי די קלוש שיצא ב2022.

אבל אני חושב שאנחנו בלולאת זמן, כי ניסת לשכנע אותי ב-2014 שיצא GT7 ב2015 ובסוף מה שפליפוני הצליחו להוציא זה רבע משחק בשם ספורטס ב2017 :)

Gt6 הוכרז חצי שנה לפני שיצא
ספורטס הוכרז שנתיים לפני שיצא
לא חושב שייקח להם יותר משנתיים הפעם…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 18:08

Laskin כתב:
DrKeo כתב:

Gt6 הוכרז חצי שנה לפני שיצא
ספורטס הוכרז שנתיים לפני שיצא
לא חושב שייקח להם יותר משנתיים הפעם…

ל-GT6 היה מחזור פיתוח של 3 שנים וזה היה רק כי היה להם כבר מנוע מוכן ורוב התוכן היה ממוחזר מ-GT5. האמת שזה די משעשע אבל ב-GT6 היו יותר מכוניות פרימיום מ-5 מאשר שנבנו ל-6. אז כן, לא פלא גדול שהוא הוכרז ויצא באותה שנה, הפיתוח שלו היה קצרצר. להתחשב בזה ש-GT7 הוכרז כבר לפני שנה והוא לא יוצא השנה, אני חושב שאתה מבין שזה לא בדיוק אותו מקרה. זה מנוע חדש, המכוניות צריכות להבנות מחדש או לפחות לעבור "רימאסטר", אי אפשר למחזר מסלולים או לפחות צריך לעשות להם "רימאסטר" וכך הלאה.

אני למדתי דבר אחד על פליפוני, לא משנה כמה אתה חושב שהם יכשלו מבחינת לו"ז, הכישלון שלהם יהיה אפילו גדול מזה. זאת הסיבה שאני מרגיש ממש בנוח להגיד שכנראה הוא לא יצא ב-2022. זאת פליפוני, אותה חברה שלקח לה 4 שנים לפתח רבע משחק GT לפס4. זה דור חדש, עברו רק שלוש וחצי שנים מהשיגור של המשחק האחרון וספורטס כנראה לקח להם לא מעט כוח אדם להתחשב בזה שהם יצרו יותר מסלולים ומכוניות מהשיגור ב-2017 מאשר לשיגור ב-2017. כמובן שיכול להיות שהמשחק יצא ב-2022, תמיד יש סיכוי, אני חושב שהם גם טוענים את זה כרגע. אבל 2023 זה סביר מאוד, מאוד.

ורק בשביל לחדד דברים בנוגע לספורטס:
ב-2018 הם הוציאו לספורטס11 עדכונים שכללו 99 מכוניות ו-10 מסלולים.
ב-2019 הם הוציאו 12 עדכונים שכללו 58 מכוניות ו-8 מסלולים.
ב-2020 הם הוציאו 4 עדכונים שכללו 6 מכוניות ו- מסלולים.
ב-2021 הם לא הוציאו אף עדכון.

אני חושב שרואים בבירור איך ב-2018 הם עבדו פחות או יותר כל החברה על ספורטס, הוא קבל כמות תוכן שכמעט הכפילה את מה שהיה לו בשיגור והעדכונים גם כללו שדרוגים ופיצ'רים של גיימפליי. ב-2019 זה התחיל לדעוך כי כנראה חלק מהצוות עבר כבר ל-GT7 וב-2020 זה מאוד ברור שרוב הצוות עבד על GT7. כלומר אני בספק אם GT7 הוכרז כשהוא "חצי שנה משחרור" כמו GT6. הוא כנראה היה בהכרזה משחק לא אפוי במיוחד שרק התחיל להכנס לשלב ה-"בכל הכוח" שלו וזאת גם הסיבה שהגרפיקה שלו נראת כמו GT ספורטס ב-4K עם RT. זה היה בייסיקלי GT HD, כמו שהיה בשיגור של הפס3, ואחריו לקח להם עוד 4 שנים לסיים את GT5. ומה אני אגיד, אם הוא רק נכנס לפיתוח בכל הכוח ב-2020, מה הסיכוי שהוא יוצא ב-2022? לדעתי לא גבוה במיוחד. כמובן שהכל יכול להיות, אבל זה כותר של 2023 לדעתי ואני אפילו לא אתפלא אם הוא יהיה סוף 2023.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 18:37

נדב, אני מוכן להתערב שאם הוא כמו שאתה אומר סוף 2023 הוא לא יייצא לפס4 כבר, אין מצב שהפס4 תקבל משחקים רצינים ב2024 אין מצב.
בשנים האלה היא תקבל רק פיפא ומשחקים שמיועדים לאנשים בברזיל ועולם שלישי שכזה.
אפילו היפנים מאמצים עכשיו את הפס5 יותר מהר ממה שחשבנו בתחילה.

אם זה יקרה אני מעיף את סוני ומביא PC יש גבול לכל תעלול זה יהיה הקש ששבר את גב הגמל.
לקבל משחקי קרוס ג'ן ב2024 זה יהיה שיא החוצפה בעיטה בפרצוף תועבה לדורות אני ממש ממש מקווה שזה לא יקרה, אחרת זה הדור הכי גרוע בכל הדורות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים