נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2021, 14:06

מזל טוב! תוכל למכור אותו ולקנות 2-3 ערכות של אוקולוס קווסט 2, אולי אפילו 4-5 ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 14:34

Laskin כתב:אויש נו נדב, באמת...? יותר מאינסומניאק? אפילו סאקר פאנץ' לפניהם לדעתי, אבל הם יאלצו להוכיח לי בדור הזה שזה באמת ממשיך בקו של GOT... שחק בGOT ;)
גם גרילה לדעתי הרבה מעליהם...
קצת קשה להשוות סטודיו כמעט אינדי לסטודיו AAA אבל בכל זאת.

עריכה:
אה, זה בכלל בלופוינט? גם הם רכישה טובה יותר :)

לדעתי לא מדובר בטעות אלא פשוט ב"פליטה מוקדמת", זה רק טבעי שגם האוסמארק... איזה אהבלים סוני, במקום להכריז על זה ככה היו מביאים אירוע דיגיטלי קטן, מכריזים על 2 הרכישות האלה ואולי גם על ARC, ומביאים איזה 2 טיזרים או משהו. נו מילא.

כן, ריטרנל הוא כמה רמות יותר טוב מכל משחק ש-SP, אינסומניאק או גרילה עשו בכל קטגוריה חוץ מאשר הגרפיקה (ובאגים!). גיימפליי, אוירה, עלילה, עיצוב שלבים.. כן, ריטרנל שם את כל המשחקים של החברות הללו בכיס. ובנוגע ל-GOT, אולי מתישהו אני אנסה אותו, בטח ובטח לא ב-40$ שסוני כל הזמן רוצים עליו. זה פאקינג משחק AC, ריטרנאל הוא כנראה לא.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 יוני 2021, 15:01

מסכים, הדבר היחיד שאפשר להגיד זה שהאוסמארק עשו עד היום משחק AAA אחד כשSP עשו כמה ואינסומניאק בכלל צריכים לקבל פרס מפעל חיים על תואר סטודיו הAAA הכי יעיל.
אבל באופן עקרוני, אם בוחנים רק את הפיק של כל מפתחת? ריטרנל משמעותית יותר מעניין, מיוחד ומוצלח מכל קילזון, הורייזן, אינפמוס, GOT (שהוא אחלה משחק למרות שלא סיימתי אותו). יש לי תחושה שאינסומניאק דווקא הולכים לקפוץ לרמה הבאה עם ספיידרמן 2 האמיתי, ולהיות גם כן רמה מעל גרילה וSP, אבל נראה.

בכל מקרה ריטרנל משחק אדיר לאסקין, תן לו כבר צ'אנס אמיתי :).
יצאו כבר המון פאצ'ים, להבנתי לא רק שהמון באגים תוקנו אלא גם פאץ' אחד ממש עשה טוויקים לקושי של המשחק והפך אותו לקל יותר מבחינות מסוימות.
הדבר היחיד שחבל לי הוא שהחזרתי את הPS5 שלי לחבר שממנו שאלתי אותה לפני שהספקתי לסיים את המשחק.. אני עדיין תקוע בעולם החמישי בעצם..

אגב, קשר לדליפה על GOT - יש גם שמועות מאוד חזקות לאחרונה על 'TLL' או 'מיילס מוראלס' של GOT. משחק קרוס ג'ן שהוא חצי הרחבה וחצי משחק המשך, במפה חדשה. כנראה מתוכנן לסוף השנה או תחילת 22.
יכול להיות שגרסאת הבמאי הזו תכלול אותו (כי היא יוצאת גם לPS4), ואולי היא תהיה גם רימאסטר למשחק המקורי עם שיפורי הPS5 של ההמשך, כמו שעשו עם ספיידרמן.
בכל מקרה הנקודה העיקרית היא שלאסקין ידע כבר מזמן שזה הולך להפוך להיות טרנד בתעשייה, וכולנו לגלגנו :).
אגב... GOW רגנארוק לא נקרא GOW 2, רק אומר, אולי הוא יוצא (או היה אמור) ב2021 לא כי זו הכרזה שנועדה להדחות, אלא כי זה משחק צד?
יסביר את הקרוס ג'ניות שלו לפחות..
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 29 יוני 2021, 15:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2021, 15:03

ריטרנל בעיניי לא מתקרב לאיכות של GoT או אפילו הורייזון, שלא נדבר על ראצ׳ט וספיידרמן… אבל עניין של טעם.
פשוט לא התלהבתי בכלל מריטרנל, וניסיתי, באמת שניסיתי…

לגבי GoT זה באמת הודלף כבר, נשמע הגיוני אבל הרעיון של לקרוסג׳נים א-לה TLL היה שיספיקו כבר בהשקה, או בחלון ההשקה
לגבי GOW אני מזמן העליתי את האופציה הזו אבל מאחר והוא באמת יהיה 4 שנים בפיתוח - אי אפשר לכנות את זה משחק צד, אני דיברתי בזמנו על משחקים של שנתיים, גג 3 שנות פיתוח על ידי צוות קטן יחסית, לא נראה שזה המצב עם ראגנרוק, שאגב - אמרו שזה לא יהיה השם הרשמי שלו בכלל, כך שמאוד ייתכן שהספרה 2 תופיע שם בסוף
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 29 יוני 2021, 15:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 15:11

Laskin כתב:ריטרנל בעיניי לא מתקרב לאיכות של GoT או אפילו הורייזון, שלא נדבר על ראצ׳ט וספיידרמן… אבל עניין של טעם.
פשוט לא התלהבתי בכלל מריטרנל, וניסיתי, באמת שניסיתי…

אני לא בטוח מה הכוונה באיכות. זה שהן הפקות AAA הרבה יותר גדולות? כן, ברור, הם אולפן של 80 אנשים. אבל אם מסתכלים מעבר לתקציב והפקה? אין לאף אחד מהחברות הללו משחק שמתחרה בריטרנל. וזה עוד הנסיון הראשון שלהם, כן? אני בטוח שהמשחק הבא שלהם יפותח על ידי איזה 150 אנשים בתקציב גבוה משמעותית עם כל האירועים המתורסטים שרק תרצה.

SP וגרילה בחיים שלהן לא עשו משחק באמת טוב, ואינסומניאק? הם בכלל המלכים של לעטוף משחקים מעפנים בגרפיקה, הפקה וכתיבה משעשעת שמסתירה כמה הם מעפנים. משחקי אינסומניאק הם כמו עוגת בוץ ששמו עליה קצפת ודובדבנים אבל ברגע שאתה מביא בה ביס, אתה נזכר שזה בוץ :)
(וכן, גם ספיידרמן הוא לגמרי עוגת בוץ, עוגת בוץ חביבה אבל לא יותר מזה)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 15:18

Laskin כתב:מזל טוב! תוכל למכור אותו ולקנות 2-3 ערכות של אוקולוס קווסט 2, אולי אפילו 4-5 ;)

המחיר בטלגרם היה 2790 עם ראצ'ט,כשפתחתי את הלינק ראיתי שהמחיר 3290 וידעתי שאני אשכרה נספר בשניות כאן לפני שהכל מחוסל אז הלכתי על זה בכל זאת.
לשמחתי KSP עדכנו אחר כך שהייתה טעות באתר והמחיר האמיתי הוא 2790. אני מקווה שאולי הם יזרמו איתי להחליף את ראצ'ט בדואל סנס כי לא ממש בא לי על עותק פיזי אפילו שמאוד בא לי על ראצ'ט,אבל בגלל שהמשחק הוא חלק מבאנדל רשמי של סוני אני מניח שהסיכוי קלוש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 15:21

Uncle Pey'j כתב:
Laskin כתב:מזל טוב! תוכל למכור אותו ולקנות 2-3 ערכות של אוקולוס קווסט 2, אולי אפילו 4-5 ;)

המחיר בטלגרם היה 2790 עם ראצ'ט,כשפתחתי את הלינק ראיתי שהמחיר 3290 וידעתי שאני אשכרה נספר בשניות כאן לפני שהכל מחוסל אז הלכתי על זה בכל זאת.
לשמחתי KSP עדכנו אחר כך שהייתה טעות באתר והמחיר האמיתי הוא 2790. אני מקווה שאולי הם יזרמו איתי להחליף את ראצ'ט בדואל סנס כי לא ממש בא לי על עותק פיזי אפילו שמאוד בא לי על ראצ'ט,אבל בגלל שהמשחק הוא חלק מבאנדל רשמי של סוני אני מניח שהסיכוי קלוש.

אם זרמת עם 3300 שקלים אז אין לך בכלל בעיה לקנות פס5 להתחשב בזה שהמחיר "ספסרות" של הפס5 עם כונן הדיסקים היום הוא 3230 שקלים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2021, 15:22

לדעתי אינפמוס הראשון היה מעולה לזמנו, וגם GoT טוב מאוד פלוס.
מה שכן הם מאוד לא עקביים, מקווה שGoT פיקס אותם.
ואינסומניאק הם צוות מאוד מגוון שעושה משחקים מגוונים ומלבד הגרפיקה המשחקים שלהם פשוט כיפיים בטירוף. כן, לא ״מהודקים״ כמו הגיימפליי של האוסמארק, אבל הרבה יותר מהנים.
גם לי כמו לסטיק יש תחושה שהם לפני הצעד הגדול הבא שלהם, וספיידרמן2 יעיף אותם לרמה של הגדולים ביותר, אבל עבורי כבר היום הם מהטובים ביותר בכל הקשור להנאה.

פייג׳ - אאוץ׳, חשבתי במחיר הרשמי :/ לא נורא זה עדיין כיף, מתי תקבל??

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יוני 2021, 15:23

העניין עם GOT זה שאנשים לא מעכלים איזה זורם הוא :) אתה מדמיין משהו יוביסופטי של 100 שעות, ובסוף זה המשחק עולם פתוח שהכי הרבה אנשים סיימו על הPS4 אחרי ספיידרמן. ואני חושב שאם נדב ובלינג יתנו לזה צאנס בפלוס יום אחד הם יגלו משחק הרבה יותר זורם ממה שנראה לעין.

לצורך ההשוואה 50.2% מהאנשים סיימו את GOT אבל רק 30% את AC אודסי.
רק 34.7% את Days gone
רק 19.9 את Assassin’s Creed Valhalla
וכו'
רק 24.9 את WD2 וכו'
https://www.thegamer.com/ghost-of-tsush ... me-on-ps4/

שימו לב שזה ממש לא שיט פוסטינג על AC כי אני אוהב AC אני אפילו מאוד אוהב AC. אבל הסטטסטיקות לפי דעתי מראות שכדאי ליוביסופט ולשאר לבחון היטב את GOT לראות מה עבד בו ולחתוך מהשומן של AC לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 29 יוני 2021, 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 יוני 2021, 15:23

Stick כתב:בכל מקרה הנקודה העיקרית היא שלאסקין ידע כבר מזמן שזה הולך להפוך להיות טרנד בתעשייה, וכולנו לגלגנו :).
אגב... GOW רגנארוק לא נקרא GOW 2, רק אומר, אולי הוא יוצא (או היה אמור) ב2021 לא כי זו הכרזה שנועדה להדחות, אלא כי זה משחק צד?
יסביר את הקרוס ג'ניות שלו לפחות..

נראה לי שסוני אמרה לא מזמן שרגנארוק הוא לא בהכרח השם הסופי של המשחק. כך או כך הם כנראה לא יקראו לו GOW2 אבל אני לא חושב שזה מעיד בהכרח על צדדיותו, לדעתי הם פשוט רוצים להימנע מהתנגשות עם הטרילוגיה הישנה. זה שיש כבר שני GOW מילא, אבל אם הם יתחילו למספר גם את הטרילוגיה החדשה זה יהיה קצת מגוחך.
וגם אם באמת היה מדובר במשחק של סוף 2021 אנחנו עדיין מדברים על 3 וחצי שנים של פיתוח, זה הרבה יותר מהזמן שלקח לפתח את lost legacy, מיילס מוראלס או ה GOT החדש (אם באתמ מדובר במשחק של סוף 21-תחילת 22)
נערך לאחרונה על ידי idan ב 29 יוני 2021, 15:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 15:25

קיאו- כן,זה בהחלט היה רגע של חולשה,אבל מעבר למחירים הביזיוניים מה שבעיקר מנע ממני היה ההתעקשות על יבואן רשמי כי בכנות,הפס5 לא נתנה לי הרבה סיבות לשקט ביחס לאמינות שלה,שלא לדבר על הדואל סנס.
לאסקין-כן,2790 זה מכה ובערך 300 שקל יותר ממה שתכננתי לשלם,אבל מילא,אני מקווה שאצליח להיפטר מראצ'ט.
מתי אקבל? אין לי שמץ,לפי הסטטוס באתר ההזמנה בשלב האריזה והמשלוח אבל אין לי אפילו אופציה לבחור משלוח אקספרס אז...תוך 1-6 ימי עסקים? :(

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יוני 2021, 15:31

3300 זה קצת אונס לארנק אבל בהתחשב בכמה הנאה המכשיר הולך להביא... פאק איט You only live once.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 15:34

Laskin כתב:לדעתי אינפמוס הראשון היה מעולה לזמנו, וגם GoT טוב מאוד פלוס.
מה שכן הם מאוד לא עקביים, מקווה שGoT פיקס אותם.
ואינסומניאק הם צוות מאוד מגוון שעושה משחקים מגוונים ומלבד הגרפיקה המשחקים שלהם פשוט כיפיים בטירוף. כן, לא ״מהודקים״ כמו הגיימפליי של האוסמארק, אבל הרבה יותר מהנים.
גם לי כמו לסטיק יש תחושה שהם לפני הצעד הגדול הבא שלהם, וספיידרמן2 יעיף אותם לרמה של הגדולים ביותר, אבל עבורי כבר היום הם מהטובים ביותר בכל הקשור להנאה.

פייג׳ - אאוץ׳, חשבתי במחיר הרשמי :/ לא נורא זה עדיין כיף, מתי תקבל??

אני חושב שאינפמס 1 היה משחק ממש לא משהו, היה לו גיימפליי רע ועולם פתוח מהפחות טובים של אותה תקופה. בכלליות SP לא עושים משחקים משהו לדעתי וכנ"ל חל על גרילה ואינסומניאק. אלה חברות שמקבלות את כל החופש בעולם, כל התקציבים בעולם, כל הזמן בעולם וכל המשאבים בעולם בזמן שהן מפתחות בלעדית לפלטפורמה אחת ועדין הן לא מצליחו להתרומם ממשחקי "בסדר" עם רמת הפקה מאוד גבוהה (כי שוב, זמן + תקציב).

לא בדיוק הבנתי למה אינסומניאק מחכים בכדי לעוף לרמה של הגדולים? אולפן של 300 מפתחים, מקבלים תמיכה של סוני עם הרים של תקציב כבר עשרות שנים, ואת כל המשחקים האלה הם מפתחים לפלטפורמה אחת כך שהם לא צריכים אפילו להתעסק עם מולטי פלטפורם. המשחק הבא של אינסומניאק הוא המשחק המליון שיתן להם את ההזדמנות לעלות "לליגה של הגדולים". פאק, כמה הזדמנויות היו להם, הם פשוט לא מסוגלים כנראה. ספיידרמן 2 יהיה בהפקה גדולה יותר ועם יותר תוכן, אבל עדין המערכות בו יהיה meh אחד גדול וכך גם כל שאר הדברים שלא קשורים ספציפית לתקציב ורמת הפקה.

idan כתב:נראה לי שסוני אמרה לא מזמן שרגנארוק הוא לא בהכרח השם הסופי של המשחק. כך או כך הם כנראה לא יקראו לו GOW2 אבל אני לא חושב שזה מעיד בהכרח על צדדיותו, לדעתי הם פשוט רוצים להימנע מהתנגשות עם הטרילוגיה הישנה. זה שיש כבר שני GOW מילא, אבל אם הם יתחילו למספר גם את הטרילוגיה החדשה זה יהיה קצת מגוחך.
וגם אם באמת היה מדובר במשחק של סוף 2021 אנחנו עדיין מדברים על 3 וחצי שנים של פיתוח, זה הרבה יותר מהזמן שלקח לפתח את lost legacy, מיילס מוראלס או ה GOT החדש (אם באתמ מדובר במשחק של סוף 21-תחילת 22)

לגמרי מסכים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 15:38

אני באמת חושב,בהתחשב במאורעות של GOW,שהשם של המשחק לא הולך להיות רגנארוק.
ספויילר: הצג
ההימור שלי הוא על Fimbulewinter אלא אם כן המשחק מתחיל למעשה כשהחורף מסתיים ואז אולי באמת יש סיכוי לראגנארוק? מה גם שהטייטל הזה בטח יעשה כאב ראש למרקטינג

כלומר,ראגנארוק זה ה-אירוע של המיתולוגיה הנורדית,ולגמרי מתוכננת פה טרילוגיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 15:42

Uncle Pey'j כתב:אני באמת חושב,בהתחשב במאורעות של GOW,שהשם של המשחק לא הולך להיות רגנארוק.
ההימור שלי הוא על Fimbulewinter אלא אם כן המשחק מתחיל למעשה כשהחורף מסתיים ואז אולי באמת יש סיכוי לראגנארוק? מה גם שהטייטל הזה בטח יעשה כאב ראש למרקטינג

כלומר,ראגנארוק זה ה-אירוע של המיתולוגיה הנורדית,ולגמרי מתוכננת פה טרילוגיה.

Fimbulwinter כבר התחיל ב-GOW 2018 והוא הסממן לתחילת רגנרוק. אז שוב יכנסו למקום שבו מורחים את האירוע המרכזי כמו בטרילוגיה הקודמת? זאת תהיה טעות גדולה לדעתי. אני חושב שהמשחק הבא צריך להיות רגנרוק ולהמשיך משם, יש את כל העניין של המסע בזמן, לוקי ורמיזה על מיתולוגיות אחרות, יש מספיק חומר להמשיך את הסדרה גם אחרי רגנרוק. חוץ מזה כבר הכריזו שקוראים למשחק רגנרוק, אז רגנרוק יהיה בו, אחרת לא היו קוראים לו ככה :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 יוני 2021, 15:45

Uncle Pey'j כתב:קיאו- כן,זה בהחלט היה רגע של חולשה,אבל מעבר למחירים הביזיוניים מה שבעיקר מנע ממני היה ההתעקשות על יבואן רשמי כי בכנות,הפס5 לא נתנה לי הרבה סיבות לשקט ביחס לאמינות שלה,שלא לדבר על הדואל סנס.
לאסקין-כן,2790 זה מכה ובערך 300 שקל יותר ממה שתכננתי לשלם,אבל מילא,אני מקווה שאצליח להיפטר מראצ'ט.
מתי אקבל? אין לי שמץ,לפי הסטטוס באתר ההזמנה בשלב האריזה והמשלוח אבל אין לי אפילו אופציה לבחור משלוח אקספרס אז...תוך 1-6 ימי עסקים? :(

2790 זה בדיוק המחיר הרשמי של הקונסולה עם הדיסק+משחק במחירים של הארץ, לא? גם אם אתה לא מעוניין בראצ'ט זה עדיין אחלה דיל ביחס למחירים שאני רואה בזאפ. בכל אופן, תתחדש.

אני סוף סוף מצאתי את הטלוויזיה שתשרת אותי בדור הזה, אבל אני צריך לחכות שהיא תגיע לארץ.. אז אני מקווה שבנובמבר בערך יהיה קל יותר למצוא פס5 דיגיטלית במחיר הרשמי. מקנא בכם :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 15:45

הם לא הכריזו על הטייטל של המשחק בשום צורה קיאו,אנשים פשוט הניחו שזה יהיה רגנארוק כי הם השתמשו ב-Ragnarok is coming בטיזר,אבל בשום מצב לא היה אישור שזה הטייטל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 15:48

idan כתב:
Uncle Pey'j כתב:קיאו- כן,זה בהחלט היה רגע של חולשה,אבל מעבר למחירים הביזיוניים מה שבעיקר מנע ממני היה ההתעקשות על יבואן רשמי כי בכנות,הפס5 לא נתנה לי הרבה סיבות לשקט ביחס לאמינות שלה,שלא לדבר על הדואל סנס.

2790 זה בדיוק המחיר הרשמי של הקונסולה עם הדיסק+משחק במחירים של הארץ, לא? גם אם אתה לא מעוניין בראצ'ט זה עדיין אחלה דיל ביחס למחירים שאני רואה בזאפ. בכל אופן, תתחדש.

אני סוף סוף מצאתי את הטלוויזיה שתשרת אותי בדור הזה, אבל אני צריך לחכות שהיא תגיע לארץ.. אז אני מקווה שבנובמבר בערך יהיה קל יותר למצוא פס5 דיגיטלית במחיר הרשמי. מקנא בכם :)

התקווה שלי הייתה לקנות את הקונסולה במחיר הרשמי של 2399/2499 בלי שום דבר נלווה אבל ההזמנה שלי אצל אלמ מנובמבר 2020 היא כנראה איזה running gag בשלב הזה ברשת כנראה. אבל כן,2790 זה לא כזה נורא ונראה לי שיצאתי יחסית בסדר,קצת מתבייש שהייתי מוכן לאכול גם 3290 אבל מילא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2021, 15:49

Uncle Pey'j כתב:הם לא הכריזו על הטייטל של המשחק בשום צורה קיאו,אנשים פשוט הניחו שזה יהיה רגנארוק כי הם השתמשו ב-Ragnarok is coming בטיזר,אבל בשום מצב לא היה אישור שזה הטייטל.

אוקיי, אז זה לא הטייטל, אבל ה-catch phrase שלהם הוא Ragnarok is coming אז אתה חושב ש... Ragnarok לא מגיע? אם זה המצב הזה מדובר בחרא של PR :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 יוני 2021, 15:53

ראגנרוק יכול להגיע גם בסוף המשחק :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יוני 2021, 15:54

זה הזמן גם להגיד שמצאתי את התשובה הרשמית של סוני למה עושים אם הPS5 מתחיל למחוק משחקים.
וכן ניחשתם עושים initialize למכשיר... אני עוד לא עשיתי כי זה לוקח פאקינג כמה שעות ואני משחק בכל יום, צריך למצוא איזה לילה, לפי רדיט הפיתרון עובד לרוב אבל לא לכולם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 יוני 2021, 16:23

לגבי GOW רגנארוק (או איך שיקראו לו :)) כמשחק צד, אני מסכים שזה לא שיש יותר מדי רמזים שיצביעו לשם, אבל מעלה את זה כרעיון.
כלומר הדבר היחיד שזה יסביר זה את הקרוס-ג'ניות שלו, אם זה משחק שיתומכר ב50$ (זה כבר סטנדרט..), וישתמש באופן מובהק בעיקר במערכות של המשחק הראשון עם כמה טוויסטים וסיפור ומקומות חדשים אבל לא מעבר (כלומר מיילס מוראלס), אז זה ירד אולי יותר חלק בגרון.
לגבי זמן הפיתוח... כן, אם מדובר בצוות מלא של SM שעובד רק על המשחק הזה כמו GOW 2018 אז 3 וחצי שנות פיתוח + זה בהחלט מספיק. וכמובן שההשערה שהייתה לכולנו שהוא הוכרז ל2021 סתם כשיווק לps5 אבל מעולם לא באמת יועד לשם ריאלית לגמרי, אז 4 שנות פיתוח זה מספיק.
אבל אנחנו לא באמת יודעים אז אני מעלה את זה כהשערה שלא נאחזת בכלום - מה אם זה פותח ע"י צוות קטן יותר, ללא קורי ורוב הצוות, ובעצם הקורונה גרמה לכל הלו"ז של סוני לזוז כמה חודשים קדימה?
המשחק הזה התחיל פיתוח לכל המאוחר באמצע 2018, מה אם ראצ'ט היה אמור להיות משחק השקה (הוא נחשף עם רמיזה ככזה), הורייזן משחק חלון השקה (ככה דיברו עליו השמועות), וGOW בעצם כמשחק אמצע 2021.. 3 שנות פיתוח, צוות קטן בזמן שרוב הכוח הולך לבנייה של משחק דור הבא מלא שיצא ב2023-4 לפי תוכניות טרום קורונה... אולי? לא?
טוב, ממש קשה לי לקבל את זה שGOW האמיתי מתבזבז כקרוס ג'ן :).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יוני 2021, 16:48

כן זה מבאס שGOW הבא הולך להיות קרוס ג'ן אבל תחשוב על כל המערכות שהם יכולים לשפר עכשיו שהם מכירים את הפס4 על בוריו, אני עדיין חושב שנקבל פה משחק שירגיש
AAA ולא איזה משהו צדדי ומשהו שיגרום למשחק המקורי להראות כבדיחה, אולי לא בגרפיקה שלו, כי יש גבול כמה יהיה אפשר לחלוב את הפס4 אבל ברמת הליטוש, בשיפור העומק של המערכות בשיפור האינטרקטיביות עם הסביבה אני בטוח שבכל אלה נראה קפיצה די גדולה שתנבע מזה שעכשיו הם מכירים את כל הטריקים של הפס4.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 יוני 2021, 17:08

זו נקודה נכונה לגבי הקורונה, כל פעם שאנחנו עושים את החישובים האלה צריך לקחת בחשבון כמה חודשים אקסטרה. יותר במקרה של מפתחות מיפן מאשר במערב שהסתגלו לעניין הרבה יותר בקלות, אבל זה כנראה נכון במידה מסוימת באופן כללי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 יוני 2021, 17:12

נכון שלפי מה שמסופר אלו סטודיואים יפניים שנפגעו מבחינת פיתוח (אהמ אלדן רינג), אבל אנחנו יודעים שבעיה מהותית היא צילומי השחקנים ולכידת התנועה. במשחק כמו GOW זה סופר קריטי, ואמנם אנחנו לא באמת יודעים מה עומק הפגיעה (ועדיין משחקים כמו מיילס מוראלס הצליחו לצאת בשיא המגפה), אבל אפשר להגיד שאם יש מפתחות מערביות שנפגעו במיוחד - אלו המפתחות בסגנון של SM.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 10 אורחים