Kazz כתב:הדרך לא נוראית. זו הפואנטה. היא פשוט בזבוז של הזמן שלי ברוב המקרים. וחבל שהמשחק חושב לנכון להמשיך לבזבז את זמן השחקן על דברים זניחים במכלול של המשחק.
אני גם לא רואה מה ההגיון והעקביות העיצובי בכך שהמשחק מציע מעקף לאחד העקרונות שלו (לחזור למקום המוות כדי להרוג את הצל) אבל לא לאחר.
ההסבר של עידן במקומו והוא גם עולה בקנה אחד עם המשחק (בניגוד לטיעונים של גלאס ו-סווים). זה לא אומר שאפשר היה לעשות יותר ולקבל החלטה נוספת שהייתה לדעתי מטיבה עם המשחק.
מי שחושב שה HK נופל וקם על זה שצריך לעשות את הדרך חזרה לקרב הבוס לא משנה כמה פעמים עשית אותה כבר וכמה היא לא-פקטור מבחינת מה שהיא דורשת מהשחקן או תורמת למשחק - האדם הזה לא מעריך נכונה את התפל והעיקר במשחק.
אם אתם נחרדים על מוד שעושה FF על קטעי פילר, אז אתם צריכים להזדעק על מודים של 60 FPS, מודים של דילוג על קאטסינים שבמקור אי אפשר לדלג עליהם, מודים לרזולוציה ואפילו להזדעק אם מישהו בוחר ברמת קושי נמוכה יותר מהדיפולטיבית.
Klayman כתב:אוקיי, אז לא הבנתי מה אתה רוצה שהמשחק יעשה... הם לא יודעים שעכשיו אתה במצב "אני הולך להוריד את הבוס".. אז כל פעם שאתה מת, לתת שלוש אפשרויות שונות לטעינה? אני באמת חושב שזה יותר מעיק ומעצבן מאשר לעשות את הדרך הקצרה חזרה. שוב, שיחקתי בו ממש מזמן, אבל דרך החקירה והטיול, פעמים רבות מצאתי קיצורי דרך/ספסלים שלא הכרתי.
Kazz כתב:Klayman כתב:אוקיי, אז לא הבנתי מה אתה רוצה שהמשחק יעשה... הם לא יודעים שעכשיו אתה במצב "אני הולך להוריד את הבוס".. אז כל פעם שאתה מת, לתת שלוש אפשרויות שונות לטעינה? אני באמת חושב שזה יותר מעיק ומעצבן מאשר לעשות את הדרך הקצרה חזרה. שוב, שיחקתי בו ממש מזמן, אבל דרך החקירה והטיול, פעמים רבות מצאתי קיצורי דרך/ספסלים שלא הכרתי.
אני כבר מזמן אחרי שלב של מציאת קיצורי דרך וספסלים. אין ספסל יותר קרוב לבוס אז די לנג'ס עם דרך זניחה וחסרת משמעות.
הם יכולים לחשוב צעד קדימה ולזהות בקלות ש 3 המיתות האחרונות שלי היו נגד אותו קרב הבוס ואז לתת לי את האפשרות. למה 3 אפשרויות טעינה? טעינה כרגיל מהספסל האחרון או טעינה מסך אחד לפני המסך עם ה'צל' (ושוב, רק כשנהרגים בידי בוס).
זה גם לא צריך להיות חכם. שמים טוגל באפשרויות משחק של 'מצב חרישה על בוס' שנותן לך לטעון מסך לפני הצל ולא בספסל האחרון.
Kazz כתב:אתה מתחיל לאבד אותי בטיעונים. למה לעזאזל צריך להצניח את השחקן אחרי מוות באמצע מסך עם אוייבים? אתה עושה spawn בנקודת הכניסה/יציאה של המסך שנמצא לפני המסך של הצל.
פשוט מאוד. אין כמעט מקרים שהמשחק שם אוייבים בצמוד לכניסות ויציאות ממסכים. ואם יש, מתמודדים. כמו שמתמודדים עם דרך טרחנית.
אתם התעקשתם שצריך אוייבים בדרך לבוס כי הפארמינג שעושים למילוי המד הוא כזה הכרחי למהות המשחק. זה לא משנה אם את המד אני ממלא בדרך או במסך הלפני אחרון.
כמו שאמרתי מההתחלה, עדיף שהריגת הצל תמלא גם את המד. אבל אני מפחד לטלטל את אומות הסיפים עם ההצעות ה׳ראדיקליות׳ שלי.
bozeman כתב:אתמול הגיע סוף סוף סייברפאנק.
מכיוון שהמשחק הגיע בגרסה פיזית הוא הגיע גם עם כל מני גודייז נחמדים. זה הגיע עם מפה של העיר, מדבקות, גלויות, ספרון לור וקוד לבונוסים במשחק. סה"כ חביב ובהחלט משהו לשים על המחשב / עמדה.
את המשחק עצמו התחלתי רק מעט לבדוק קצת את הרקע. מכיוון שהתקנתי מראש הכל על הXSX בפרילאוד (איזה יופי שניתן לטעון מראש - ללא צורך במשחק עצמו או הדיסק) ככה כשמייד כשהכנסתי את הדיסק הוא עלה.
המשחק רץ אצלי חלק מאוד, ונראה סבבה - אבל בהחלט לא "דור הבא" (ACV נראה יותר טוב), נראה מה יהיה עם זה בהמשך. משהו שקצת הפריעה לי - השליטה שלו לגמרי שליטת מחשב "של עכבר" וזה לא מספיק נוח בתפריטים וגם במשחק עצמו. להשוואה גם בACV יש "מעין עכבר" בתפריט, אבל התזוזה והנהיול הרבה יותר קלים וברירים. כלומר זאת לאו דווקא השיטה, אלא יותר העיצוב שלהם גם.
הדבר היחיד שקצת מוציא אותי מהחוויה זה השוני בסגנון מACV שאני עדיין בעיצומו, ככה שזה לא משחקים שאני אוכל לקפוץ מאחד לשני, זה מעבר חד מדי לי. אז כנראה לא אמשיך בו לעומק עד שאסיים את ACV וככה כנראה יגיעו עוד כמה פאטצים בלי קשר.
Klayman כתב:טוב, אני מודה שעץ ההחלטות שלך כבר עייף אותי. אתה רוצה SPAWN ליד הבוס, כדי שתוכל להרוג את הצל, לחזור אחורה להרוג כמה אויבים כדי למלא את המד ואז לחזור לבוס? לא עדיף כבר לעשות את הדרך של שתי הדקות אל הבוס וזהו? בכל מקרה, נראה לי שאנחנו כבר מסתובבים סביב הזנב. לך נראה שהם עשו טעות? אחלה. אחרי שסיימתי את המשחק, אני חושב אחרת ממך. אני לא זוכר שהרגשתי את התחושה שאתה מתאר מעולם. עם תחושות ורגשות אי אפשר להתווכח, כידוע. אני חושב שאתה מעצים מאוד משהו שהוא במקרה הרע מטרד קטנטן ולא משמעותי בכל המשחק הנהדר הזה. אבל בסדר, זכותך המלאה לחשוב כך. הטוגל שאתה מציע, נשמע לי כמו רעיון גרוע, שהייתי מעדיף מאוד שטים צ'רי לא יבזבזו על שכמותו את הזמן. מותר לי? או שאתה לא יודע לקבל ביקורת על הרעיונות שלך, ויודע רק לחלק? אני לא מחפש בנרות איך לבטל את הרעיון שלך, אני פשוט מנסה להראות לך למה לדעתי הוא גרוע. כמו שאמרתי קודם. האתגר במשחק, הוא המשחק. הוא לא ''המשחק+השינויים הדמיוניים שקאז החליט שלא משנים דבר בו''.
כמו שאמרתי קודם, רק שהפעם אני רציני. מיציתי את השיח בנושא. מקווה שאתה נהנה מהמשחק תוך כדי.
bozeman כתב:אתמול הגיע סוף סוף סייברפאנק.
מכיוון שהמשחק הגיע בגרסה פיזית הוא הגיע גם עם כל מני גודייז נחמדים. זה הגיע עם מפה של העיר, מדבקות, גלויות, ספרון לור וקוד לבונוסים במשחק. סה"כ חביב ובהחלט משהו לשים על המחשב / עמדה.
את המשחק עצמו התחלתי רק מעט לבדוק קצת את הרקע. מכיוון שהתקנתי מראש הכל על הXSX בפרילאוד (איזה יופי שניתן לטעון מראש - ללא צורך במשחק עצמו או הדיסק) ככה כשמייד כשהכנסתי את הדיסק הוא עלה.
המשחק רץ אצלי חלק מאוד, ונראה סבבה - אבל בהחלט לא "דור הבא" (ACV נראה יותר טוב), נראה מה יהיה עם זה בהמשך. משהו שקצת הפריעה לי - השליטה שלו לגמרי שליטת מחשב "של עכבר" וזה לא מספיק נוח בתפריטים וגם במשחק עצמו. להשוואה גם בACV יש "מעין עכבר" בתפריט, אבל התזוזה והנהיול הרבה יותר קלים וברירים. כלומר זאת לאו דווקא השיטה, אלא יותר העיצוב שלהם גם.
הדבר היחיד שקצת מוציא אותי מהחוויה זה השוני בסגנון מACV שאני עדיין בעיצומו, ככה שזה לא משחקים שאני אוכל לקפוץ מאחד לשני, זה מעבר חד מדי לי. אז כנראה לא אמשיך בו לעומק עד שאסיים את ACV וככה כנראה יגיעו עוד כמה פאטצים בלי קשר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 35 אורחים