Klayman כתב:אני מבין שאני אמור להתרשם מהגרפיקה פה - אבל אני לא. כי כרגע, מבחינתי, זה סתם סרטון. וגם בו, עם כל הגרפיקה המתקדמת, הרוח והצלצולים, השיער של הילד נראה נורא.
DrKeo כתב:אנריל טורנמנט, מאוד יפה, מוריד אותו כרגע. הוא חינם בwww.unrealtournament.com:
bling כתב:זה אבל סרטון שרץ בזמן אמת על הטיטאן החדש, ברור שזה לא מעיד על גראפיקה שנראה בשנים הקרובות, אף אחד לא הולך לפתח משחק AAA בעולם פתוח שמיועד לסחוט את הטיטאן אבל אולי זו כן הצצה למה שאולי נקבל בדור של הפס5.
ואולי השיער נראה פחות טוב אבל זה מה שמצאת לאמר מול גראפיקה כזו בעולם פתוח?
InterAl כתב:UT החדש כיף מאוד, למרות שהוא די UT2K4 באריזה חדשה. הגרפיקה גם לא מרשימה יותר מדי.
DrKeo כתב:ו... Amd הורגת את מנטל, כצפוי. מתוך הבלוג של vp של התחום הויזואלי בamd:
]f you are a developer interested in Mantle "1.0" functionality, we suggest that you focus your attention on DirectX 12 or GLnext
וגם בצורה לא מפתיעה, amd סופסוף פתחה את מנטל לכולם השבוע, אותו שבוע שבו הם הרגו את הapi :/
הם מאוד נהנו לדבר על חופש ופתיחות עם מנטל בזמן שהם השאירו את הapi בלעדי להם והם ״קיימו״ את ההבטחה ורצחו את הapi באותו שבוע.
ובחדשות אחרות, amd כנראה תכריז על ה390x ביוני.
עריכה:
טעות שלי, amd הכריזה שהם לא יפתחו את הapi של מנטל לציבור לעולם.
Nucleus_Dawn כתב:
באמת צפוי. מאז הכרזת DX12 אמרת שמנטל לא רלוונטי יותר.
לא שזה הפסד גדול יותר מידי. גם אם הם היו פותחים את זה לכולם, ממשיכים לעבוד עליו עוד שנים ומחלקים אותו עם סוכריות קפה ופרלינים, אף אחד לא היה תומך בזה. ככה זה עם טכנולוגיות של AMD. הם פשוט כשלון בלדחוף אותם קדימה וחבל. זה בבירור עולה להם בנתח שוק וזה עולה לכולנו בפחות תחרות בשוק, שזה חבל.
Yahel12 כתב:זה ענק שיוצרים משחק רק בגלל מנוע, כלומר הכוונה שלי היא ש Unreal tournament הוא בעצם משחק יריות על שם המנוע.
בכול מקרה אני זוכר שעוד הייתי משחק ב-1999 UT שפשוט גרם לי להתאהב בסדרה ומאז גם היה לי את 2004 המצוין, זיכרונות טובים מאוד.. ) : וכמו שנאמר פה המוזיקה של Unreal היא אחת מהטובות (לפחות לדעתי)
DrKeo כתב:רק בשביל הסדר הטוב, UNREAL היה המשחק המקורי והמנוע שלו נקרא על שמו. אחרי שאנשים התלהבו מהמולטי הדי גרוע וחסר התוכן שלו, כי המכניקות היו כפיות, הם הרחיבו את התוכן בגדול והוציאו אותו כמשחק מולטי בפני עצמו, UT.
Yahel12 כתב:
חידשת לי משהוודווקא אני לא חושב שהוא משחק כזה גרוע, מהיר מדי? אולי, אבל מבחינתי הוא היה אחד מהמשחקים שהתבססתי עליהם, עדיין יש לי את כול האריזות
DrKeo כתב:ו... Amd הורגת את מנטל, כצפוי. מתוך הבלוג של vp של התחום הויזואלי בamd:
]f you are a developer interested in Mantle "1.0" functionality, we suggest that you focus your attention on DirectX 12 or GLnext
וגם בצורה לא מפתיעה, amd סופסוף פתחה את מנטל לכולם השבוע, אותו שבוע שבו הם הרגו את הapi :/
הם מאוד נהנו לדבר על חופש ופתיחות עם מנטל בזמן שהם השאירו את הapi בלעדי להם והם ״קיימו״ את ההבטחה ורצחו את הapi באותו שבוע.
ובחדשות אחרות, amd כנראה תכריז על ה390x ביוני.
עריכה:
טעות שלי, amd הכריזה שהם לא יפתחו את הapi של מנטל לציבור לעולם.
Yahel12 כתב:אני מקווה שהכרטיסים החדשים שלהם יהיו טובים.
DrKeo כתב:לפי הנתונים היבשים הם מבטיחים לקרוע את ה980.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים