Klayman כתב:אתה רואה את עצמך משחק טניס בתוך GTA? שיחקת במשהו ממה שהיה במשחקים הקודמים?< כל החצים, ביליארד וכל השיט הזה? או משחקי המיני של חדר הכושר מSA? זה היה משעמם טילים. זה בעיקר Nice to have.. לא יותר, מבחינתי.
ברור לי ההבדל בין MGS לGTA, גם בדור וגם בסגנון. זה בכלל לא כוחות.. סתם ציינתי אותו כמשהו שמצאתי מרשים יותר. אין ספק שלדור הנוכחי, בסקייל הזה, רוקסטאר יעשו עבודה טובה מאוד. האם עיר שהיא כ''כ ענקית תהיה דבר חיובי בכלל? לא בטוח. אולי עכשיו כשהמטוסים חזרו אז כן, אבל בSA זה היה בעוכריו של המשחק (היו מקומות שלקח מעל עשר דקות להגיע אליהם בנסיעה מאוד מהירה).
bling כתב:
קאוטיק,לא הבנתי מה מוזר בטריילר,אני דווקא מת על הטריילרים הדידקטיים הללו של רוקסטאר כמו שהם עשו עם מקס פיין 3 וRDR,הם עשויים מעולה ומציגים את המכניקות כמו שצריך ובלי חראט.
Laskin כתב:פשוט כל מה שGTA 4 היה צריך להיות... הייתי מת לחכות לגירסת המחשב, אבל איזה כיף יהיה לסגור את הדור עם הדבר הזה.
נראה בפעם הראשונה עולם אמיתי. קומדיה בעולם שלנו, בפעם הראשונה, יותר מסאטירה עליו.
נראה לי שנוטי דוג צריכים לדאוג למשחק השנה שלהם...
Nigga כתב:רוקסטאר צריכה להישרף בגיהנום על מה שהיא עשתה למפתחים של RDR.
עוד חברה שהייתי רוצה לראות פושטת רגל.
Klayman כתב:א. אני יודע שלרוקסטאר יש כמה צוותים, ולדעתי דווקא המשחק הזה ספציפי מגיע מNorth בעוד שRDR הגיע מSD (אשמח לתיקון אם אני טועה).
swiss-the-engine כתב:טריילר אדיר! ככה אבל חשבתי גם על כל דבר שראיתי על GTA4 ובסוף ממש לא אהבתי אותו.
אגב קליימן מה הבעיה עם המעבר בין הדמויות במשימה? זה לא ברור שזמן המעבר הוא זמן שהמשחק בפאוז?
Klayman כתב:Oh well... גם ככה עד שהוא יגיע למחשב אני ככל הנראה כבר אשכח ממנו... (ואז אתלהב וארצה לקנות).. מי יודע?
Klayman כתב:רק חבל שזה יהיה מינימום חצי שנה אחרי השחרור..
swiss-the-engine כתב:חפיף... אין חסך של משחקים טובים... לא משנה על איזה פלטפורמה משחקים
swiss-the-engine כתב:אני חושב שצריך להבדיל בין מעבר של הדמויות סתם ביום יום לבין מעבר בזמן משימה. ביום יום אתה יכול לראות שהמעבר לוקח יותר זמן (השלושה צילומים שמתרחקים והשלושה שמתקרבים) ובמשימה זה די מהיר. במשימה יהיה לך פאוז או מקסימום סופר BULLET TIME כזה כשאתה עובר בין דמות לדמות.
swiss-the-engine כתב:אני חושב שצריך להבדיל בין מעבר של הדמויות סתם ביום יום לבין מעבר בזמן משימה. ביום יום אתה יכול לראות שהמעבר לוקח יותר זמן (השלושה צילומים שמתרחקים והשלושה שמתקרבים) ובמשימה זה די מהיר. במשימה יהיה לך פאוז או מקסימום סופר BULLET TIME כזה כשאתה עובר בין דמות לדמות.
bling כתב:
GTA5 בתקווה שגם ירוץ טוב הוא ללא ספק השיא שראינו על הדור הזה,הישג מטורף של רוקסטאר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים