GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2013, 19:07

הפעילויות מסביב נראות משעממות? לי הטניס לבד נראה יותר מושקע מכל פעילות צדדית שראינו במשחק עולם פתוח אחר.

ודווקא בסיטואציה הספציפית הזו של ההחלפה בין הדמויות אין בעיה שהמשחק נכנס לטיפה הקפאה,הרי אתה עומד עם בן ערובה ולא מופרך להניח שאנשים שמכוונים עליך אקדח יבקשו ממך להניח לבן הערובה ויקח להם כמה דקות לפעול ככה שזה לגמרי סביר שתתמהמה ותוכל להחליף לדמות של הצלף.
בסיטואציות אחרות שהאקשן זורם זו באמת שאלה,אני מנחש שהדמות שאיבדת את השליטה עליה תשחק באופן אוטומטי עד שתחזור אליה שוב,האם זה אומר שאפשר יהיה להספים את כפתור ההחלפה והמשחק ישחק את עצמו? אין לי מושג אבל למה שתרצה להרוס לעצמך ככה?

לא חוכמה גם להשוות ל MGS על הדור הבא,ברור שהוא יראה בהרבה יותר טוב וצריך לזכור שלמרות שהוא עולם פתוח אין מצב שהוא בסקייל של GTA5 בכלל.
הם גם כמובן משחקים שונים לגמרי בעולם פתוח וכל אחד מנסה לעשות משהו אחר,GTA5 בתור עולם פתוח שמנסה לדמות משחק פשע בעיר פתוחה,נראה כמו הדבר הכי מושלם שאפשר לעשות בדור הזה,זה בערך המקסימום שאפשר לדמיין,MGS בתור משחק התגנבות-ריגול בעולם פתוח גם נראה אדיר אבל זה לא קשור למה ש GTA5 מנסה לעשות,שבכל זאת מכוון על משהו יותר שאפתני וקשה לביצוע מ MGS5,למרות שזה לא עושה אותו אוטומטית יותר טוב כי זה כבר קשור להעדפות,אלי באופן טבעי הסגנון של MGS מדבר יותר אבל אי אפשר להכחיש ש GTA5 מנסה להשיג משהו יותר מורכב ושאפתני.

ודין,הגראפיקה נראית זוועה? רציני? בשביל PS3 זה נראה אדיר,שיפור מטורף מ 4 (שמעיד שוב עד כמה הקפיצה מאסיבית בין משחקי תחילת דור לסופם,ממש כמעט כמו דור שלם),אנשים בתגובות שאני רואה מפקפקים בזה שגרסת הקונסולה תראה ככה,באמת שאני לא מבין על מה אתה מדבר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יולי 2013, 19:21

אתה רואה את עצמך משחק טניס בתוך GTA? שיחקת במשהו ממה שהיה במשחקים הקודמים?< כל החצים, ביליארד וכל השיט הזה? או משחקי המיני של חדר הכושר מSA? זה היה משעמם טילים. זה בעיקר Nice to have.. לא יותר, מבחינתי.

ברור לי ההבדל בין MGS לGTA, גם בדור וגם בסגנון. זה בכלל לא כוחות.. סתם ציינתי אותו כמשהו שמצאתי מרשים יותר. אין ספק שלדור הנוכחי, בסקייל הזה, רוקסטאר יעשו עבודה טובה מאוד. האם עיר שהיא כ''כ ענקית תהיה דבר חיובי בכלל? לא בטוח. אולי עכשיו כשהמטוסים חזרו אז כן, אבל בSA זה היה בעוכריו של המשחק (היו מקומות שלקח מעל עשר דקות להגיע אליהם בנסיעה מאוד מהירה).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יולי 2013, 19:36

המשחק נראה מדהים. גרפיקה מצוינת, למשחק עולם פתוח על קונסולות בנות 7/8. הDD די מרהיב ונראה שהם החליטו לעבור ממערכת lock on, למערכת ירי חופשית. אם זה יהיה מהודק כמו במקס פיין (עם ביטול/שיפור מכאניקת המכסה), אז זו קפיצת מדרגה לא קטנה עבור GTA ובהתאם, עבור כל ז'אנר משחקי העולם הפתוח.
נראה גם שהשילוב בין אזורי טבע ואיזורים אורבניים הולך להיות מאוד מעניין. מערכת צייד דומה לזאת שראינו בRDR יכולה להוסיף ממש המון למשחק.
זה נראה קצת כאילו המשחק הזה משלב את כל הטוב של רוקסטאר מהדור הנוכחי - מנוע המשחק והטכנולוגיה המרשימים של GTA 4, סיפור מוצלח ודמויות מעניינות מGTA 4 ומRDR, מערכת הירי המהודקת של מקס פיין, הסביבות האורגניות והחיות של RDR.
נראה פשוט מאוד מדהים.

זה שהמשימות דינמיות יותר מבעבר ואפשר לבחור בין גישות שונות, נראה לי כמו התקדמות ממש מוצלחת. מעניין אם נראה את זה רק במשימות מסוימות, כמו שוד חנות התכשיטים שראינו, או שזה מוטיב כללי של כל משימה ומשימה.
נראה שבמשחק יהיו הרבה יותר כלים למשחק, מאשר בIV. זה היה צפוי, אבל כיף לראות עוד אישור לעניין.

הטריילר היה קצת מוזר. הייתי שמח הרבה יותר עם טריילר בסגנון שראינו בIV, שמראה המון פרטים (חלקם חבויים ושמים לב אליהם רק בסרטוני סיקור של GT), אבל גם מלמד עוד קצת על הדמויות ועל הסיפור.
עכשיו אני מחכה לסרטון סיקור של GT. הם בטח יראו מלא דברים שלא שמנו לב אליהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2013, 20:23

Klayman כתב:אתה רואה את עצמך משחק טניס בתוך GTA? שיחקת במשהו ממה שהיה במשחקים הקודמים?< כל החצים, ביליארד וכל השיט הזה? או משחקי המיני של חדר הכושר מSA? זה היה משעמם טילים. זה בעיקר Nice to have.. לא יותר, מבחינתי.

ברור לי ההבדל בין MGS לGTA, גם בדור וגם בסגנון. זה בכלל לא כוחות.. סתם ציינתי אותו כמשהו שמצאתי מרשים יותר. אין ספק שלדור הנוכחי, בסקייל הזה, רוקסטאר יעשו עבודה טובה מאוד. האם עיר שהיא כ''כ ענקית תהיה דבר חיובי בכלל? לא בטוח. אולי עכשיו כשהמטוסים חזרו אז כן, אבל בSA זה היה בעוכריו של המשחק (היו מקומות שלקח מעל עשר דקות להגיע אליהם בנסיעה מאוד מהירה).

שמע הטניס פה נראה ממש מושקע,יש שם כפתור שונה לכל סגנון חבטה אפילו ככה שברור שזה משהו שאני אשמח לשחק איזה חצי שעה שעה,כל הפעילויות הללו זה לניסיון שתיים אבל הם נראות מושקעות מאוד וזה יהיה נחמד להתנסות,גם הצניחת צוקים נראית ממש מגניבה.

בכל מקרה הנה הטריילר להורדה ב 720P בלי הדחיסות שיש בנגן של יוטיוב,אני רוצה לראות שיש מישהו שאחרי הגרסה הזו טוען שהגראפיקה לא מרשימה:
http://www.gamersyde.com/news_gta_v_gameplay_trailer-14307_en.html

יותר מזה אחרי שאני צופה בגרסה להורדה גם אני מפקפק שזה ירוץ בדיוק ככה,אם זה יראה ברמה הזו על הפס3 וה 360 זה ללא ספק המשחק הכי מרשים בדור הזה על הקונסולות.

קאוטיק,לא הבנתי מה מוזר בטריילר,אני דווקא מת על הטריילרים הדידקטיים הללו של רוקסטאר כמו שהם עשו עם מקס פיין 3 וRDR,הם עשויים מעולה ומציגים את המכניקות כמו שצריך ובלי חרטא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יולי 2013, 04:33

bling כתב:
קאוטיק,לא הבנתי מה מוזר בטריילר,אני דווקא מת על הטריילרים הדידקטיים הללו של רוקסטאר כמו שהם עשו עם מקס פיין 3 וRDR,הם עשויים מעולה ומציגים את המכניקות כמו שצריך ובלי חראט.

זה מוזר לGTA.
זה באמת כבר הפך לסוג של נורמה, עבור המשחקים של רוקסטאר, אבל חשבתי שעם GTA, הם ישארו בסגנון הרגיל שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 יולי 2013, 21:02

שימו לב שפעילויות הספורט הן לא סתם, רואים שיש לדמויות "מדדים" של בריאות (כמו שהוא גם אומר לאחר הנסיעה על האופניים) וזה יחזק את הדמויות בעיסוק בספורט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יולי 2013, 21:03

^היה את זה גם בSA.
?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 יולי 2013, 22:07

איכשהו הטריילרים העלו גורמים לי להיות טיפה עצוב מיזה שזה פשוט לא מעניין אותי חחח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2013, 07:51

מצד אחד המשחק נראה אדיר, מצד שני הוא רק מדגיש איזה צעד אחורה היה GTA4 בתוכן ובשליטה של הכלי רכב / טייס ואיך שפתאום מחזירים לנו אותם משופרים זה גורם למשחק להרגיש כמעט כמו קפיצה של דור. נראה פשוט מצויין ואדיר, ירי משופר + שליטה ארקיידית כיפית בכלי טייס והמכוניות + משימות מגניבות + מפה ענקית שכוללת שטחי טבע וקבלנו משחק שפשוט שותל את GTA4 אם באמת כל ההבטחות האלה יקויימו.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יולי 2013, 00:39

פשוט כל מה שGTA 4 היה צריך להיות... הייתי מת לחכות לגירסת המחשב, אבל איזה כיף יהיה לסגור את הדור עם הדבר הזה.
נראה בפעם הראשונה עולם אמיתי. קומדיה בעולם שלנו, בפעם הראשונה, יותר מסאטירה עליו.
נראה לי שנוטי דוג צריכים לדאוג למשחק השנה שלהם...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יולי 2013, 00:45

Laskin כתב:פשוט כל מה שGTA 4 היה צריך להיות... הייתי מת לחכות לגירסת המחשב, אבל איזה כיף יהיה לסגור את הדור עם הדבר הזה.
נראה בפעם הראשונה עולם אמיתי. קומדיה בעולם שלנו, בפעם הראשונה, יותר מסאטירה עליו.
נראה לי שנוטי דוג צריכים לדאוג למשחק השנה שלהם...

הם צריכים. אנחנו מדברים פה על רוקסטאר צפון.
תהייה תחרות מעניינת. מעניין אם יצטרף אליה איזה סוס שחור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יולי 2013, 09:09

כולנו אומרים שזה היה צריך להיות ה GTA 4 שלנו ובצדק כי זה נראה בדיוק כמו המשחק GTA שפינטזנו עליו כשהכריזו על הדור הבא ואף יותר מזה,אבל צריך להבין שאין מצב שהיינו מקבלים הפקה ברמה כזו ב 2008 בלי קשר לאכזבה מ 4.

המשחק הזה הוא תוצר של סטודיו בשל (של רוקסטאר באופן כללי,לא רק נורת׳) שסוחב איתו את כל הניסיון שעבר עם הדור הזה ואפשר לראות איך הפיתוח של GTA4,RDR ומקס פיין 3 ניכרים בפרויקט הזה שמאגד את כל הידע שצברו מאז,כמו נוטי דוג עם Tlou זה ברור שמדובר במקרה של מפתחת מאוד מוכשרת שמגיעה בשיא שלה אחרי ניסיון עשיר כדי ליצור את הדבר הכי מטורף שיכולה להוציא על הדור הזה,אין ספק שנוטי דוג צריכה לדאוג.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יולי 2013, 01:35

Nigga כתב:רוקסטאר צריכה להישרף בגיהנום על מה שהיא עשתה למפתחים של RDR.
עוד חברה שהייתי רוצה לראות פושטת רגל.

או, אני זוכר את הקטע המצחיק הזה: בלוגים אנונימיים שנפתחו פתאום תחת שמות פיקטיביים בתחילת 2010, פעם של נשים ופעם של עובדים ממורמרים, אבל נראה שכולים מובילים לאותו המשתמש עם ניסוחים דומים שמתלכלכים גם על המשחק שהולך להיות פלופ רציני וגם על החברה שהולכת להיקבר.
ארבעה חודשים אחרי זה... בום! הצלחה היסטרית בביקורות עם מכירות מטורפות של 5 מליון עותקים, כהדבר היחיד שנקבר זה המתחרים על תואר משחק השנה.

והאמת? אולי זו גם הסיבה שכמה פאנבויז מסכנים רוצים לראות את רוקסטאר נשרפת ונסגרת (לא בהכרח לפי הסדר הזה)... הרי לא רק שגם GTA וגם RDR מחצו את התחרות, הם עשו את זה במקביל לכך שגרסת הPS3 של שני המשחקים היתה הכי חלשה בגלל החומרה הנחותה. גם לעקוף בביקורות כל משחק אקסלוסיבי שיצא לקונסולה, גם לשלול מהם את תארי משחקי השנה, וגם להוציא אותם מהסרט של יקום ה-power of the cell? זה משהו שיכול לשגע את הפאנבוי הפאנטי הטיפוס עד כדי אובדן שליטה.

Klayman כתב:א. אני יודע שלרוקסטאר יש כמה צוותים, ולדעתי דווקא המשחק הזה ספציפי מגיע מNorth בעוד שRDR הגיע מSD (אשמח לתיקון אם אני טועה).

אכן נכון, אבל את מקס פיין בכלל אין מה להכניס למשוואה כי הוא מגיע מרוקסטאר ונקובר. GTA IV נבנה ע"י North על בסיס מנוע שפיתחו בSD.
המשחק החדש נראה מצויין: זה אמנם אותו מנוע מזדקן וליד משחקי הדור הבא (או אפילו משחקי חצי-דור-הבא כמו Watchdogs) זה כבר נראה מקרטע, אבל עדיין כנראה יותר מרשים מכל משחק עולם פתוח שקיבלנו בדור הזה עד GTA V. מאד שאפתני.
והאמת היא שגם רוב הפעילויות בסרטון היו די זבל: רוקסטאר תמיד תקעו מיני משחקים בסידרה והם תמיד היו מעפנים ברמות וחסרי טעם אחרי סיבוב אחד או שניים עליהם. הם שם בעיקר בשביל ליצור תחושה של עולם אמיתי וחופשי מסביב למה שאתה עושה. סאן אנדראס אולי היה השיא של ההגזמה עם דחיפה של המון מכניקות מיותרות גם לתוך המשחק עצמו - מאופניים ועד מטוסים -שנעשו פשוט בצורה חובבנית ועדיף שהיו נחתכים.
GTA IV היה הרבה יותר back to basics במה שהסדרה באמת טובה בו: שודים ומרדפים. זה מה שהפך אותו למשחק כל כך טוב ונקווה שברוקסטאר זוכרים את זה, והם צריכים להבין שבשביל משחק של fucking around בעולם פתוח יש היום כבר את Saints Row IV שיהיה מאד קשה להתחרות בו בהיבט של הפסיכיות. אבל לפחות הדגש בסרטון על קטעי הplanning ועל המעבר המהיר בין הדמויות (שפשוט שאין לי שמץ של מושג איך הם יצליחו לעשות בלי קטעי טעינה) מנבא טובות בהיבט הזה ומעלה את הhype meter. בין שני אלו לבין Watchdogs ומשחקי ההשקה של הדור הבא זו יוצאת פשוט שנה מטורפת למשחקי עולם פתוח.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יולי 2013, 16:12

טריילר אדיר! ככה אבל חשבתי גם על כל דבר שראיתי על GTA4 ובסוף ממש לא אהבתי אותו.

אגב קליימן מה הבעיה עם המעבר בין הדמויות במשימה? זה לא ברור שזמן המעבר הוא זמן שהמשחק בפאוז?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יולי 2013, 09:49

swiss-the-engine כתב:טריילר אדיר! ככה אבל חשבתי גם על כל דבר שראיתי על GTA4 ובסוף ממש לא אהבתי אותו.

אגב קליימן מה הבעיה עם המעבר בין הדמויות במשימה? זה לא ברור שזמן המעבר הוא זמן שהמשחק בפאוז?

כי הכל אמור להיות דינאמי וחי, וכשאתה עובר בין הדמויות הן ממשיכות בשלהן, בעיקרון, אז מה קורה בדיוק? אם המשחק לא עוצר, אז אתה עלול למצוא את עצמך באמצע סיטואציה שאתה לא יודע בדיוק איך להשתלט עליה, ואם הוא כן, אז זה סתם מוזר בעיקרון, ונשמע כמו מכאניקה שמאוד קל לנצל אותה לרעה.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יולי 2013, 10:02

אני חושב שצריך להבדיל בין מעבר של הדמויות סתם ביום יום לבין מעבר בזמן משימה. ביום יום אתה יכול לראות שהמעבר לוקח יותר זמן (השלושה צילומים שמתרחקים והשלושה שמתקרבים) ובמשימה זה די מהיר. במשימה יהיה לך פאוז או מקסימום סופר BULLET TIME כזה כשאתה עובר בין דמות לדמות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יולי 2013, 10:13

Oh well... גם ככה עד שהוא יגיע למחשב אני ככל הנראה כבר אשכח ממנו... (ואז אתלהב וארצה לקנות :P).. מי יודע? :P

עריכה: רוקסטאר אומרים שהטריילר הורכב מגרסאת הPS3 : http://www.rockstargames.com/newswire/a ... /#comments
נערך לאחרונה על ידי Klayman ב 10 יולי 2013, 10:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יולי 2013, 10:22

Klayman כתב:Oh well... גם ככה עד שהוא יגיע למחשב אני ככל הנראה כבר אשכח ממנו... (ואז אתלהב וארצה לקנות :P).. מי יודע? :P

לההה... אין סיכוי שתשכח ממנו... כשהוא יגיע למחשב הוא יחזור חזק לספוטלייט.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יולי 2013, 10:24

רק חבל שזה יהיה מינימום חצי שנה אחרי השחרור.. :P
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יולי 2013, 11:24

Klayman כתב:רק חבל שזה יהיה מינימום חצי שנה אחרי השחרור.. :P

חפיף... אין חסך של משחקים טובים... לא משנה על איזה פלטפורמה משחקים :P
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יולי 2013, 11:29

swiss-the-engine כתב:חפיף... אין חסך של משחקים טובים... לא משנה על איזה פלטפורמה משחקים :P

זה נכון... גם ככה הסטים שלי מתפוצץ עוד רגע :P.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יולי 2013, 12:06

swiss-the-engine כתב:אני חושב שצריך להבדיל בין מעבר של הדמויות סתם ביום יום לבין מעבר בזמן משימה. ביום יום אתה יכול לראות שהמעבר לוקח יותר זמן (השלושה צילומים שמתרחקים והשלושה שמתקרבים) ובמשימה זה די מהיר. במשימה יהיה לך פאוז או מקסימום סופר BULLET TIME כזה כשאתה עובר בין דמות לדמות.

בסרטון זה באמת נראה כמו בולט טיים. הכל ממש מאט, כשהם עוברים מהבניין, לגג שממול וכשהוא יורה באויבים, נראה שעברה איזה שנייה, שבה איזה מישהו הספיק להסתתר מאחורי הקיר, מעבר לדלת.
במעבר חזרה, גם רואים שעברה איזו חצי שניה, כי האנשים בחדר זזו קצת.

אני לא רואה איך אפשר להשתמש בזה לרעה. אני גם בספק אם רוקסטאר יעצבו את זה בצורה שתגרום למשחק לשחק בעצמו. גם אם רוקסטאר יעשו את זה, באופן מפתיע, אני לא חושב שיהיה מישהו שירצה לשחק ככה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יולי 2013, 19:44

swiss-the-engine כתב:אני חושב שצריך להבדיל בין מעבר של הדמויות סתם ביום יום לבין מעבר בזמן משימה. ביום יום אתה יכול לראות שהמעבר לוקח יותר זמן (השלושה צילומים שמתרחקים והשלושה שמתקרבים) ובמשימה זה די מהיר. במשימה יהיה לך פאוז או מקסימום סופר BULLET TIME כזה כשאתה עובר בין דמות לדמות.

אני זוכר שקראתי משהו על זה...
אם אתה ממש קרוב לדמות שבחרת - זה עובר תוך שנייה, "מיידי".
אם אתה קצת רחוק ממנה - הוא עובר למפה של האיזור הקרוב ומשם לדמות שבחרת.
אם יותר רחוק - אז המצלמה תעשה זום-אאוט פעם או פעמים ואז בחזרה.
זה הכל עניין של טעינת האיזור אליו "קפצת", אני מניח. ולחכות את השלוש שניות האלה זה עדיין בגדר פלא מבחינתי. העולם עצום ומפורט.
ההבדל בין זה לGTA4, שרץ איום ונורא על הפס3 - כמעט הבדל של דור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יולי 2013, 19:56

אני חושב שהטריילר הזה שרץ היישר מגרסת הפס3 כמו שאושר ע"י רוקסטאר רק מדגיש עד כמה Watch dogs שראינו מהפס4 ממש לא מרשים,ההפרשים בכלל לא גדולים בהתחשב בזה שכביכול מדובר במשחק שהוא חצי דור מעל על חומרה חזקה בהרבה ואני חושב ש GTA5 בגרסת PC טובה יראה לא פחות טוב מ WD.
כמובן שאני מדבר נטו על הסרטונים האחרונים שראינו מ WD,החשיפה הראשונית מ 2012 שמאז לא ראינו משהו שמתקב אליה מצד יוביסופט (ובגלל זה גם אני לוקח את The devision בעירבון מוגבל) משאירה אבק ל GTA5 מבחינה טכנית,אבל כאמור זה אולי היה נכון אם המשחק היה באמת נראה ככה.

GTA5 בתקווה שגם ירוץ טוב הוא ללא ספק השיא שראינו על הדור הזה,הישג מטורף של רוקסטאר.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 10 יולי 2013, 21:12

bling כתב:
GTA5 בתקווה שגם ירוץ טוב הוא ללא ספק השיא שראינו על הדור הזה,הישג מטורף של רוקסטאר.

פה הבעיה, GTA IV רץ על איזה 20-25 FPS על הקונסולות, אני די חושש בקטע הזה.. לגבי Watch Dogs אני לא חושש בכלל, הוא ירוץ על חומרה חדשה וחזקה בלי שום בעיה אני מאמין.
לדעתי מבחינה ויזואלית יש הפרשים גדולים ביניהם, תלוי איך מסתכלים... WATCH DOGS הוא אמנם עולם פתוח אבל בסגנון שונה לחלוטין מזה של GTA IV והוא מתמקד בדברים שונים לגמרי, ואני גם לא מאמין שהעולם שלו יהיה יותר גדול מזה של GTA V, אבל זה באמת הישג אדיר לרוקסטאר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים