Laskin כתב:אני בספק גדול מאוד אם הם התחילו פיתוח עכשיו... אבל גם אם התחילו בשנה האחרונה - אם זה משחק לינארי מאוד יכול להיות שיהיה מוכן תוך שנתיים, משמע סוף 2021.
swym כתב:Laskin כתב:אני בספק גדול מאוד אם הם התחילו פיתוח עכשיו... אבל גם אם התחילו בשנה האחרונה - אם זה משחק לינארי מאוד יכול להיות שיהיה מוכן תוך שנתיים, משמע סוף 2021.
משחק לינארי של יוביסופט בthird person? נראה לי שעבר כמעט עשור מאז הפעם האחרונה שראינו דבר כזה. לא חושב שיש מצב שהם חוזרים למבנה לינארי כשיש להם הזדמנות לעשות מהנסיך הפרסי עולם פתוח
swym כתב:Laskin כתב:אני בספק גדול מאוד אם הם התחילו פיתוח עכשיו... אבל גם אם התחילו בשנה האחרונה - אם זה משחק לינארי מאוד יכול להיות שיהיה מוכן תוך שנתיים, משמע סוף 2021.
משחק לינארי של יוביסופט בthird person? נראה לי שעבר כמעט עשור מאז הפעם האחרונה שראינו דבר כזה. לא חושב שיש מצב שהם חוזרים למבנה לינארי כשיש להם הזדמנות לעשות מהנסיך הפרסי עולם פתוח
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
idan כתב:This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
Stick כתב:עם כל הכבוש לפולאווט (ויש הרבה כבוד), שבאמת אכזב בדור הזה פעם מעט ופעם הרבה, עד שבתסדה לא יוציאו משחק אלדר סקרולס שיתפוצץ מרוב אכזבה הם עדיין יהיו בתסדה.
כלומר אני חושב שבעיקר פולאווט כמותג ספג מכה קשה בדור הזה, אבל ההשפעה על ההייפ לאלדר סקרולס 6 (שיצא בטח בסוף הדור..) היא מינימלית בעיניי.
DrKeo כתב:אני מקווה שהאירועים הדיגיטלים של E3 יהיו בהפקה קצת יותר טובה ממה שקבלנו עד עכשיו. בתאוריה, בגלל שהם חוסכים עשרות מליונים על התצוגה של E3, הייתי מצפה מסטרים של E3 להיות משהו שירגיש כמו סרט תעודה של NOCLIP שכזה. ראיונות כנים עם מפתחים, ביקורים בלוקיישנים עם צילום איכותי וטריילרים/גיימפליי שזורים בזה במקום איזה דגנרט בזום שמברבר כמה שניות בזמן שהילד שלו עושה שלום מאחור.
נניח תחשבו על ביקור וראיון נוסח NOCLIP בplayground והם מדברים ומספרים קצת סיפור רקע על "המשחק" שהם עובדים עליו ואיך מיקרוסופט פנו אליהם והם מתרגשים לעבוד על הפרנצ'ייז הזה. אז הם יברברו קצת על ה-SSD ואיזה עולמות זה מאפשר להם לבנות ולבסוף חותכים לדמו גיימפליי של 8 דקות. ככה עם כל אולפן פנימי של מיקרוסופט או סוני, סטרים של שעה עם חשיפה של 4-5 משחקי AAA וכמובן שבין לבין אפשר לשים טריילר או שניים לדברים שונים ופחות גדולים. לדעתי ככה צריך להראות סטרים E3 מחברות של מליארדים, לא התקף אפילפסיה של טריילרים ואנשים בזום.
bling כתב:DrKeo כתב:אני מקווה שהאירועים הדיגיטלים של E3 יהיו בהפקה קצת יותר טובה ממה שקבלנו עד עכשיו. בתאוריה, בגלל שהם חוסכים עשרות מליונים על התצוגה של E3, הייתי מצפה מסטרים של E3 להיות משהו שירגיש כמו סרט תעודה של NOCLIP שכזה. ראיונות כנים עם מפתחים, ביקורים בלוקיישנים עם צילום איכותי וטריילרים/גיימפליי שזורים בזה במקום איזה דגנרט בזום שמברבר כמה שניות בזמן שהילד שלו עושה שלום מאחור.
נניח תחשבו על ביקור וראיון נוסח NOCLIP בplayground והם מדברים ומספרים קצת סיפור רקע על "המשחק" שהם עובדים עליו ואיך מיקרוסופט פנו אליהם והם מתרגשים לעבוד על הפרנצ'ייז הזה. אז הם יברברו קצת על ה-SSD ואיזה עולמות זה מאפשר להם לבנות ולבסוף חותכים לדמו גיימפליי של 8 דקות. ככה עם כל אולפן פנימי של מיקרוסופט או סוני, סטרים של שעה עם חשיפה של 4-5 משחקי AAA וכמובן שבין לבין אפשר לשים טריילר או שניים לדברים שונים ופחות גדולים. לדעתי ככה צריך להראות סטרים E3 מחברות של מליארדים, לא התקף אפילפסיה של טריילרים ואנשים בזום.
לא בטוח שאפשר להפיק צילומי חוץ ולוקיישנים בתקופה הזאת אבל גם אני מקווה להפקה ברמה גבוהה ושלפחות ירימו איזה אולפן או משהו ראוי עבור הפרזנטציות הכל כך חשובות האלה ושלא נקבל זום או משהו בסגנון. מה שמייקרוסופט עשתה באירוע האחרון היה פשוט נורא
אני סומך יותר על סוני שיודעים לשמור קצת על פאסון ורמה בניגוד לקלולסים שמנהלים את השיווק אצל MS.
מקווה גם שסוני לא תעשה משהו שירגיש מלאכותי מדי כמו הסטרימים הדיגיטליים שלהם עם VOICE OVER קורקטי ומעבר יבש בין הכרזה להכרזה, גם זה יהיה נורא למרות שעדיין עדיף על מה שמייקרוסופט עשו.
כשאני חושב על זה, זה באמת מאתגר מאוד ליצור סטרים מלא בהייפ והכרזות עם כל מגבלות הקורונה ושיהיה עשוי עדיין בצורה טובה ומרגשת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים