OT - כל מה שלא קשור לכלום

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: OT - כל מה שלא קשור לכלום

הודעהעל ידי bozeman » 04 אוגוסט 2013, 20:07

או, סוף סוף מסורת בפורם :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 05 אוגוסט 2013, 11:14

לפני שעה סטים החזירו לי את המשתמש הפרוץ, אז אם נמחקתם על ידי ההאקר הבן זבל שהשתלט לי על הפרופיל 5 ימים ברצף, אתם יכולים להוסיף אותי (Mandellla)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 09:49

אין הוא כל כך אדיר שאני חייב לשים עוד וידאו שלו פה...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוגוסט 2013, 10:25

לא רע! אם הוא היה מקצר את השיר בדקה בערך זה היה פי 10 יותר טוב :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 19:45

Klayman כתב:לא רע! אם הוא היה מקצר את השיר בדקה בערך זה היה פי 10 יותר טוב :).

יש מצב... אבל אני כל אוהב כל מה שהוא עושה.... כבר יצא לי לראות כמה שעות של חומר שלו ביוטיוב
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 20 אוגוסט 2013, 18:36

אני פשוט אשים את זה פה... ותיסלחו לאנגלית :roll:

אני חושב שמותר לעשות את זה בפורום כן? כי עם לא אני לא אפרסים פה :ugeek:

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 21 אוגוסט 2013, 11:55

טוב, קרה משהו מוזר:
זוכרים שרשמתי שנגמרה לי החבילת גלישת בפלאפון אבל בכל זאת האינטרנט נשאר באותה מהירות?
החודש היא עוד פעם נגמרה, רק שהפעם האינטרנט זוחל ומלא פעמים בכלל לא עובד, למה?
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אוגוסט 2013, 12:28

infected aviad כתב:טוב, קרה משהו מוזר:
זוכרים שרשמתי שנגמרה לי החבילת גלישת בפלאפון אבל בכל זאת האינטרנט נשאר באותה מהירות?
החודש היא עוד פעם נגמרה, רק שהפעם האינטרנט זוחל ומלא פעמים בכלל לא עובד, למה?

בד"כ כשחבילת הגלישה נגמרת אז הם מאיטים לך את המהירות בצורה רצינית ולכן זה לא מפתיע.
כנראה שבפעם הקודמת היה לך מזל.
אגב, מה נפח ההורדה בחבילה שלך? אולי שווה שתעבור תוכנית או חברה?

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 21 אוגוסט 2013, 13:44

זה 2 ג'יגה וזה בעיקרון מספיק לי, פשוט עשיתי שטויות איתו אז זה נגמר לי ככה חודשיים ברצף...
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 אוגוסט 2013, 14:58

infected aviad כתב:זה 2 ג'יגה וזה בעיקרון מספיק לי, פשוט עשיתי שטויות איתו אז זה נגמר לי ככה חודשיים ברצף...

מותר לך לעשות שטויות איתו אבל כנראה שזה לא מספיק לך (וזה מובן כי אתה לא בבית)
תבדוק מול פלאפון אם אין להם איזה משהו שהם יכולים הציע לך כמו הגדלה של החבילה ואם אין להם איזו הנחת חיילים. אם אתה לא נעול על פלאפון, שווה שתבדוק רשתות אחרות (למשל, הוט וגולן נותנים 3 ג'יגה בחבילה)

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 23 אוגוסט 2013, 15:59

omerkot כתב:מותר לך לעשות שטויות איתו אבל כנראה שזה לא מספיק לך (וזה מובן כי אתה לא בבית)
תבדוק מול פלאפון אם אין להם איזה משהו שהם יכולים הציע לך כמו הגדלה של החבילה ואם אין להם איזו הנחת חיילים. אם אתה לא נעול על פלאפון, שווה שתבדוק רשתות אחרות (למשל, הוט וגולן נותנים 3 ג'יגה בחבילה)

אממממ, אני באורנג', אבל מביןם למה חשבת שאני בפלאפון :roll:
בכל מקרה, בדקתי ויש חבילה עם תוספת של ג'יגה תמורת 15 ש"ח. ניראה לי שאני אלך על זה.
העניין הוא שזה לא סתם שאני לא בבית, הייתה פשוט תקופה שלא עשיתי כלום בצבא אז עשיתתי מלא שטויות עם הפלאפון כמו להשתמש בחבילת גלישה בשביל להוריד שירים נוסטלגיים :lol:
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 17:35

infected aviad כתב:אממממ, אני באורנג', אבל מביןם למה חשבת שאני בפלאפון :roll:
בכל מקרה, בדקתי ויש חבילה עם תוספת של ג'יגה תמורת 15 ש"ח. ניראה לי שאני אלך על זה.
העניין הוא שזה לא סתם שאני לא בבית, הייתה פשוט תקופה שלא עשיתי כלום בצבא אז עשיתתי מלא שטויות עם הפלאפון כמו להשתמש בחבילת גלישה בשביל להוריד שירים נוסטלגיים :lol:

בגולן אתה מקבל 3 ג'יגה, 3 חודשים ראשונים חינם ואחרי זה זה עולה לך 99 ש"ח בחודש. הכל ללא הגבלה, כמובן.
כדאי לבדוק אם זה יותר משתלם לך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 אוגוסט 2013, 01:49

רשמת פלאפון... 8-) עברו הימים שזו היתה מילת קוד לכל הניידים.
זה בהחלט לגיטימי שחייל בבסיס יטחן את האינטרנט בסלולר. אפילו סרטוני יוטיוב. אני לא חושב שאתה צריך להגביל את עצמך כשיש לך הרבה אופציות מסביב.
מהסתכלות זריזה, רמי לוי למשל מוכר מסלולי גלישה של 5 גיגה ב60 לחודש ו10 גיגה ב80. זה אבל לא כולל שיחות. יכול להיות שמפעילים וירטואליים אחרים מציעים דברים דומים. שווה גם שתבדוק אם יש הצעות לחיילים. בעבר מסלולי חיילים היו שוס רציני.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 23 אוגוסט 2013, 18:34

Nucleus_Dawn כתב:
בגולן אתה מקבל 3 ג'יגה, 3 חודשים ראשונים חינם ואחרי זה זה עולה לך 99 ש"ח בחודש. הכל ללא הגבלה, כמובן.
כדאי לבדוק אם זה יותר משתלם לך.

בתכלס לא ממש חשבתי על זה, אתם יודעים, הטמטום הזה של להישאר באותה החברה מטעמי נוחות...
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 23 אוגוסט 2013, 23:47

infected aviad כתב:בתכלס לא ממש חשבתי על זה, אתם יודעים, הטמטום הזה של להישאר באותה החברה מטעמי נוחות...

אז מטעמי נוחות נגמרה לך החבילה ועכשיו זה לא ממש נוח ;)

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 24 אוגוסט 2013, 17:47

omerkot כתב:אז מטעמי נוחות נגמרה לך החבילה ועכשיו זה לא ממש נוח ;)

וגם לא ממש טעים...
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 אוגוסט 2013, 18:19

infected aviad כתב:וגם לא ממש טעים...

טעים? אני מכיר אנשים שנושכים כריות אבל עדיין לא שמעתי על אנשים שנושכים פלאפונים :twisted:

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 24 אוגוסט 2013, 18:22

מישהו ראה את זה?

אני חייב להסכים עם כמה מהדברים שיאיר לפיד אמר, באמת הדור של החינוך היום השתנה, עם כל הלימוד באינטרנט והמחשבים, במקום כל הספרים שלא כל כך עוזרים היום כמו פעם.

עריכה: תיקנתי את הלינק, תודה נדב :)
נערך לאחרונה על ידי Mandellla ב 25 אוגוסט 2013, 15:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 24 אוגוסט 2013, 22:07

1.מה נסגר עם ההטמעה בפורום?
ניסיתי לבדוק וזה לא מליח להטמיע לי...

בכל מקרה, הרבה מהדברים שיאיר אומר יפים, זה מגניב.
בכללי למרות שהצבעתי לבנט, אני דווקא די בעד הדברים שהוא עושה, למרות שהמפלגה שלו היא די גייז.
מצד אחד מאד אהבתי את הדברים שאמר בקשר לבגרות ולתנ"ך.
מהצד השני, הלא הכי התחברתי אל המסקנות שלו בקשר לבחינות, בתי הספר המקצועיים, ושאר הצעדים של שי פירון כמו ביטול המיצ"ב.

בסופו של דבר זה מתחבר למשהו שאמר המורה הכי טוב שהיה לי:
אין לנו מערכת חינוך, יש לנו מערכת השכלה כושלת.
נערך לאחרונה על ידי infected aviad ב 25 אוגוסט 2013, 00:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 00:03

כמו שכבר אמרתי, אין בעיה עם הטמעה של לינקים של יוטיוב. אתם מנסים להטמיע לינק שמתחיל בHTTPS ואי אפשר להטמיע באתר אחר לינק HTTPS מאחר וזה פרוטוקול מאובטח. אתם צריכים לשנות את הכתובת כך שהיא תתחיל עם HTTP במקום וזה יעבוד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 אוגוסט 2013, 00:14

infected aviad כתב:1.מה נסגר עם ההטמעה בפורום?
ניסיתי לבדוק וזה לא מליח להטמיע לי...

בכל מקרה, הרבה מהדברים שיאיר אומר יפים, זה מגניב.
בכללי למרות שהצבעתי לבנט, אני דווקא די בעד הדברים שהוא עושה, למרות שהמפלגה שלו היא די גייז.
מצד אחד מאד אהבתי את הדברים שאמר בקשר לבגרות ולתנ"ך.
מהצד השני, הלא הכי התחברתי אל המסקנות שלו בקשר לבחינות, בתי הספר והמקצועיים, ושאר הצעדים של שי פירון כמו ביטול המיצ"ב.

בסופו של דבר זה מתחבר למשהו שאמר המורה הכי טוב שהיה לי:
אין לנו מערכת חינוך, יש לנו מערכת השכלה כושלת.

הצבעת לבנט? מעולה. אני שמח לדעת שאני לא הימני היחיד בפורום. :) למרות שגם נראה לי רונן ימני. לא בטוח.

בכל מקרה, לא צפיתי בנאום כי אין לי כח לחפירות של שר האוצר שלנו. אבל לפי התגובות שלכם, נראה שהוא דיבר על למידה מהאינטרנט או משהו? אני באופן אישי חייב להגיד שאחוז שמן במיוחד מההשכלה שלי קיים רק בזכות האינטרנט, ואני לא אתפלא אם האחוז הזה הוא לפחות 50%. משהו פה באמת דפוק, כשאת רוב הידע שלנו אנחנו שואבים מהאינטרנט ולא מבתי הספר. מה גם, שהצנזורה והכתבת המציאות של בתי הספר כבר ברוב המקרים לא עוברת. לדוגמה, בבתי הספר תמיד מלמדים אותנו שההגנה היו החבר'ה הטובים והנחמדים בעוד שהאצ"ל ומנחם בגין היו פאשיסטים צמאי דם שבקושי עשו משהו. היום כל אחד יודע שזה לא הכי מדויק ב-100%, ושלמען האמת יש דעות של היסטוריונים רבים שטוענים שרק בגלל הפעולות של האצ"ל, הבריטים עזבו את הארץ. אני לא נכנס כאן לויכוח אם זה נכון או לא, אם האצ"ל פשיסטי או לא, אם ההגנה טובים או לא, ואם השמש זורחת בדרום או במזרח. אני רק רוצה להבהיר את הנקודה שהיום כל אחד יכול לבדוק באינטרנט כמה מדויק המידע שהוא מקבל מבית הספר. אולי בתי הספר כבר לא רלוונטים יותר?

מצד שני, אם לא היינו לומדים בבתי הספר לא היינו יודעים לסנן שטויות. כי למרות שהאינטרנט הוא כלי מידע אינסופי, בסופו של דבר בכלי המידע הזה יש גם את המפלצת הגדולה ביותר: חופש ביטוי חסר כל מעצורים. תחפשו בגוגל "Jew". התוצאה הראשונה תהיה האתר Jew Watch, אתר של אנטישמים נאצים שמכחיש את השואה ומוכיח בעזרת מקורות אמינים לכאורה שהיהודים שולטים בעולם. חפשו ביוטיוב "Jew 9/11 ותגיעו לסרטונים עם מאות אלפי צפיות שטוענים שהיהודים אחראים לפיגועי ה-11 בספטמבר. תכתבו בגוגל "נכבה" ותגיעו לאתרים ישראליים המנסים להוכיח את השקר לפיו בין השנים 1947-1949 גורשו בכוח הזרוע ובאכזריות נאצית כמעט כל ערביי פלשתינה על ידי יהודי פלשתינה (כלשמעשה, לפי ידיעתי, רובם ברחו ורק כ-30% מהם גורשו על ידי צה"ל). בסופו של דבר, המידע המסוכן והארסי הזה נמצא בכל מקום, בכל פינה, וללא כל צנזורה. אני מפחד מהיום שבו האינטרנט יגרום לקטסטרופה אנושית ואולי אף למלחמת עולם. חופש הביטוי חסר כל המעצורים הזה רק גודל והולך, ולא נראה שהוא הולך להיגמר בקרוב.

ובבקשה אל תגררו פה לויכוחים פוליטיים. אני רק רציתי להבהיר את הנקודה שהאינטרנט הוא כלי שימושי ומוצלח מאד, אך מצד שני עלול להחריב את האנושות.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 25 אוגוסט 2013, 00:32

הוא לא ממש אמר את זה, ממליץ לך לצפות בנאום, זה רק 13 דקות וזה עובר סבבה (הוא יודע לדבר).
עריכה:

נדב, למה הפעם זה לא עובד?
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 00:38

טעות שלי, צריך שיהיה כתוב HTTP.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 אוגוסט 2013, 00:39

infected aviad כתב:הוא יודע לדבר.

אה, כן. זאת בדיוק הבעיה. הוא יודע לדבר. הוא יודע לדבר מעולה. הבעיה היא שבביצועים...

והסרטון קורע. :lol:

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוגוסט 2013, 09:38

הצבעתם לאדם עם פרצוף ג'וקר וחיוך של פדופיל שנשוי באושר אבל גורר איתו לכל מקום איזו מזכירה הורמונלית, לא פחות מפחידה ממנו שמייצגת מפלגה דתית אבל בולסת שרימפסים בחלב חזירות ויש לכם טענות כלפי לפיד?
:shock:

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים