המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Klayman כתב:לא רע! אם הוא היה מקצר את השיר בדקה בערך זה היה פי 10 יותר טוב.
infected aviad כתב:טוב, קרה משהו מוזר:
זוכרים שרשמתי שנגמרה לי החבילת גלישת בפלאפון אבל בכל זאת האינטרנט נשאר באותה מהירות?
החודש היא עוד פעם נגמרה, רק שהפעם האינטרנט זוחל ומלא פעמים בכלל לא עובד, למה?
infected aviad כתב:זה 2 ג'יגה וזה בעיקרון מספיק לי, פשוט עשיתי שטויות איתו אז זה נגמר לי ככה חודשיים ברצף...
omerkot כתב:מותר לך לעשות שטויות איתו אבל כנראה שזה לא מספיק לך (וזה מובן כי אתה לא בבית)
תבדוק מול פלאפון אם אין להם איזה משהו שהם יכולים הציע לך כמו הגדלה של החבילה ואם אין להם איזו הנחת חיילים. אם אתה לא נעול על פלאפון, שווה שתבדוק רשתות אחרות (למשל, הוט וגולן נותנים 3 ג'יגה בחבילה)
infected aviad כתב:אממממ, אני באורנג', אבל מביןם למה חשבת שאני בפלאפון![]()
בכל מקרה, בדקתי ויש חבילה עם תוספת של ג'יגה תמורת 15 ש"ח. ניראה לי שאני אלך על זה.
העניין הוא שזה לא סתם שאני לא בבית, הייתה פשוט תקופה שלא עשיתי כלום בצבא אז עשיתתי מלא שטויות עם הפלאפון כמו להשתמש בחבילת גלישה בשביל להוריד שירים נוסטלגיים
Nucleus_Dawn כתב:
בגולן אתה מקבל 3 ג'יגה, 3 חודשים ראשונים חינם ואחרי זה זה עולה לך 99 ש"ח בחודש. הכל ללא הגבלה, כמובן.
כדאי לבדוק אם זה יותר משתלם לך.
infected aviad כתב:בתכלס לא ממש חשבתי על זה, אתם יודעים, הטמטום הזה של להישאר באותה החברה מטעמי נוחות...
omerkot כתב:אז מטעמי נוחות נגמרה לך החבילה ועכשיו זה לא ממש נוח
infected aviad כתב:וגם לא ממש טעים...
infected aviad כתב:1.מה נסגר עם ההטמעה בפורום?
ניסיתי לבדוק וזה לא מליח להטמיע לי...
בכל מקרה, הרבה מהדברים שיאיר אומר יפים, זה מגניב.
בכללי למרות שהצבעתי לבנט, אני דווקא די בעד הדברים שהוא עושה, למרות שהמפלגה שלו היא די גייז.
מצד אחד מאד אהבתי את הדברים שאמר בקשר לבגרות ולתנ"ך.
מהצד השני, הלא הכי התחברתי אל המסקנות שלו בקשר לבחינות, בתי הספר והמקצועיים, ושאר הצעדים של שי פירון כמו ביטול המיצ"ב.
בסופו של דבר זה מתחבר למשהו שאמר המורה הכי טוב שהיה לי:
אין לנו מערכת חינוך, יש לנו מערכת השכלה כושלת.
infected aviad כתב:הוא יודע לדבר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים