סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Mandellla » 09 אוגוסט 2013, 02:04

איזה כיף! קניתי לפני 3 ימים את ההאמבל באנדל עם Saints row 2+3 ועכשיו נכנסתי לאתר ויש עוד משחקים כמו Metro 2033 והם נתנו לי גם את המשחק הזה :D , מעכשיו אני חייב לבדוק כל פעם איזה משחקים הם שמים בהאמבל באנדל! :P
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אוגוסט 2013, 02:52

זה די סטנדרטי בכל אתרי הבאנדל האלה.. מתחילים עם כמות מסויימת, ואז ממשיכים. :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 20:03

חלק 'התקיפה האישית' של ההודעה:

ניוקליס פשוט לא מבין עברית.

הנה מה שכתבתי: "זה לא שאתה (וכל אחד אחר) לא יכול לראות כמה אצ'יבמנטס יש לך בכל משחקי ואת אחוז ההשלמה הכללי שלהם. וזה לא שאתה לא יכול לראות כמה אחוזים מכלל האנשים שיש להם את המשחק השלימו כל אחד מהאצ'יבמנטס." - כלומר, אם אתה מאלה שמתסכלים על הגיימסרסקור ופועלים לפיו אז באותה מידה אתה יכול לנהוג כך גם בסטים עם מדד אחוז השלמת האצ'יבמנט הכללי ולפי כל משחק.

"אם אתה רוצה להשוות בינך לאחרים אז תשווה. כמה אצ'יבמנטים השגת ואחוזי ההשלמה הם מדד מצויין כמו כל מדד אחר. הנה יש לך סיבה כי אתה רואה שלחבר שלך יש אחוז השלמה גבוה יותר. לא צריך להוסיף מספר חסר משמעות" - שוב אני אומר שסטים מציעה בדיוק אותו דבר כמו ב360 בכל הנוגע לראות מספר ולדעת אם שלך יותר טוב מחברך. מי שמתנהג כך עם הגיימרסקור במשחק פרטני ב360 יכול לעשות אותו דבר בסטים עם אחוזי השלמה. אין שום צורך בהוספת ניקוד סטייל גיימרסקור בשביל זה. ניקוד שכזה רק יחריף את ההתנהגות של האנשים שמסתכלים על אחוזי השלמה ותו לא.

נדב כתב: "לי יש 600 נקודות בL4D? לך יש 800? אתה מעלי בדרוג ולכן אנסה לעבור אותך." . אני עניתי בפראפרזה ש"יש לך 65% אחוזי השלמה של האצ'יבמנטים בL4D ולי יש רק 30%? אתה מעלי ולכן אנסה לעבור איתך" - שוב אני משווה בין אחוזי השלמה לבין גיימרסקור כך שאם יש אנשים כמו שנדב אמר שיסתכלו על הניקוד במשחק וינסו לעבור את חברם, אותם אנשים יכולים לנהוג בדיוק אותו דבר עם אחוזי השלמה של האצ'יבמנטים.

והמשכתי וכתבתי:
"המספר 800 מול 600 לא אומר כלום ואם זה גורם למישהו לנסות לצבור עוד נקודות אז זו בדיוק הבעיה של הניקוד הלא משקף הזה שגורם לאנשים להתמקד רק במספר הסופי, להתמקד בזה שפתחתי אצ'יבמנטים במקום להתמקד באיזה אצ'יבמנטים פתחת. מי שפועל כך יפעל אותו דבר כשהוא יראה את אחוזי ההשלמה השונים במשחק.
לא צריך להחריף את הבעיה ולעודד אותה בכך שיתווסף ניקוד סטייל גיימרסקור שגורם לאנשים להסתכל רק על המספר הזה ולא על מה שבאמת 'מסתתר' מאחוריו."

והנה מה שאתה כתבת בתגובה אחרי שאני כתבתי את כל הנ"ל:
"חחח מצחיק ש65%, לעומת 30% זה טוב ויוצר תחרותיות, אבל 80% (800 מתוך אלף) לעומת 60% (600 מתוך אלף) לא אומר כלום.".

אז ציטטתי את עצמי בתגובה, אבל איכשהו הבנת הנקרא שלך כשלה ובקשת שאסביר. אז הסברתי וכתבתי שוב בתגובה חדשה:
"אמרתי שכל מי שמונע לשחק במשחק בגלל שהוא ראה שהוא השיג 500 נקודות גיימרסקור בעוד שחבר שלו השיג 700 נקודות יונע בדיוק באותו אופן כאשר הוא יראה שחבר שלו השלים 80% מהאצ'יבמנטים במשחק בעוד שהוא השלים 60%. זו שהתופעה קיימת בשני המקרים לא אומרים שצריך להחריף אותה בכך שתציג מערכת ניקוד כוללת גם בסטים שתגרום עוד יותר לאנשים להתפקס על המספר במקום מה שעומד מאחוריו."

ולאחר מכן שוב העזת לכתוב: "עדין לא הבנת ש500 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 50% וש700 נקודות גיימרסקור במשחק זה בדיוק כמו 70%?"

אז ניוקליס, דחילק. pick your poison.

א. אינך קורא את ההודעות אליהם אתה מגיב מה שגורם לך להמציא טיעונים ודיונים ולהפריע לסדר התקין של הדיונים בפורום.
ב. הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר ואינך מבין את מה שנכתב ונטען. אתה התלמיד בכיתה שמבקש שהמורה יסביר לו שוב ושוב ובכך מעכב את ההתקדמות בחומר. אתה מסיט את הדיונים ממסלולם ומבזבז את זמנם של המגיבים.

הפתרון בשני האפשרויות הוא או שתפקיד לקרוא את הכתוב ולוודא שאתה מבין מה נאמר בדיון לפני שאתה מתפרץ אליו או שאם תמשיך להפגין יכולת דיון כזו דלה, לקבל השעייה מהשתתפות בדיונים.

----

החלק של ההודעה שמגיב לניוקליס על האמירה:
"אתה מבין שהדיון הוא השוואה בין מה שיש במערכת האצ'יוומנטים ב360 (היכולת להשוות באופן מיידי את ההישגים שלך עם החברים שלך), לבין מה שאין בסטים? אתה מבין שה"לראות אחוזי סיום ולהשוות אותם עם חברים באופן מיידי" בכלל לא קיים?"

1. אני פותח את סטים.
2. הולך לספריית המשחקים.
3. בוחר את המשחק. במקרה זה הוטליין מיאמי.

במרכז המסך אני רואה כמה אצ'יבמנטים יש במשחק. כמה מהם פתחתי. אחוז השלמת האצ'יבמנטים והאצ'יבמנט האחרון שפתחתי.

4. מקליק על 'ראה את כל החברים שלך שבבעלותם המשחק'.
5. מופיע לי מסך עם כל החברים שלי ששיחקו במשחק וכמה שעות כל אחד שיחק בהם. הרשימה גם מציינת מי שיחק במשחק בשבועיים האחרונים ומי שיחק בו רחוק יותר בעבר.
6. אני לוחץ על view stats של החבר שאיתו אני רוצה להשוות. בחרתי אחד בשם ניוקליס דאון.
7. אני מקבל מסך בו יש השוואה בין שנינו לגבי האצ'יבמנטים במשחק. הסטאטס שלי רשומים באדום ושלך בצבע הרגיל.

הנה אני רואה שנעלתי 20% מהאצי'במנטים בעוד שאחוז ההשלמה שלך עומד על 0. אם הייתי אתה ונתון כמו גיימרסקור במשחק ספציפי כה מדרבן אותך אז הייתי רואה את זה ורץ ישר למשחק. המסך מראה גם מתי כל אחד מאיתנו השיג את האצ'יבמנט (במקרה הזה זה מראה רק את הזמנים שלי). המסך גם עוקב אחר אצ'יבמנטים הדרגתיים כמו אלה של הרוג X אוייבים. גם לגבי אצי'במנטים כאלה שלא פתחתי בהוטליין מיאמי זה מראה באדום את קצב ההתקדמות שלי לעומת שלך.

אני לא יודע כמה צעדים נדרשים ב360 כדי להשיג מידע שכזה. תגיד לי. מה שכן, אני מרחם על האדם שאיכשהו מוצא הבדל בין השוואה כזו לבין השוואה של הגיימרסקור באותו משחק ומשנה את דרך פועלתו בגללה. אני מרחם על מי גם שחושב שמדובר ביותר מדי צעדים.

אבל הנה הצעות לשיפור:
1.כשאני בוחר את המשחק וזה כותב לי כמה חברים יש לי שיש להם את המשק ומראה את תמונת הפרופיל שלהם שאפשר ללחוץ עליה ולעבור לפרופיל, אז שיעשו שאם אני מרחף עם העכבר על החברים השונים שזה יראה את אחוז ההשלמה של האצ'יבמנטים שלהם במשחק הזה.
X has unlocked 1\10 (1%) למשל.

2.כשאני לוחץ על 'ראה את כל החברים עם המשחק' ושמגיע המסך שמציין כמה שעות כל אחד מהם שיחק בכותר, אם הם יכולים באותו מסך לשים את אחוז ההשלמה של כל שחקן ככה שזה יחסוך לי להכנס לכל דף של כל שחקן כדי לראות מי מבין כולנו עם אחוז ההשלמה הגבוה ביותר.

הנה שתי הצעות לייעול ושיפור ולא אמרנו שום מילה על ניקוד כולל סטייל גיימרסקור. ישנם עוד אפשרויות לשיפור. אף אחת מהן היא הוספת ציון מספרי פרטני לכל משחק וציון מספרי כולל לכל האצ'יבמנטים שפתחתי בכל המשחקים ששחקתי בהם אי פעם. זה לא תורם שום דבר שלא קיים כבר עכשיו עם אחוזי השלמה וזה מחריף את הקבעון של אנשים עם המספר וטפיחתו והתנהגות של 'למי יש גדול יותר' במקום להסתכל עמוק יותר על איזה אצ'יבמנטים מדובר ועל מדדים כמו שהצעתי בנוגע לפילוחים שיקדמו את הקונספט עשרות מונים יותר מכל גוש מספרי בודד שככל שהוא גדול כך הוא נהיה יותר חסר-משמעות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 21:42

KAZZ, אתה משקר ולא שווה תגובה.

בנוסף, אין לך מושג על מה אתה מדבר, כי אין לך שמץ של נגיעה לעולם הקונסולות ולא טרחת לעשות אפילו שבריר של מחקר או בירור.
כשיהיה לך משהו לתרום לדיון מעבר לארס, תקיפות אישיות ושטויות לא מבוססות, יכול להיות שזה ישתנה.

יום טוב.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 22:17

תקיפות אישיות לא מבוססות? שיבוא אחד שיקרא את מה שכתבתי ושיקרא את התגובות שלך אליהם ויגיד שאין זה מראה בחוסר הבנת הנקרא אצלך.

מדהים שאתה מדבר על שקרים כשאתה זה שאמרת את המשפט הבא:
אתה מבין שה"לראות אחוזי סיום ולהשוות אותם עם חברים באופן מיידי" בכלל לא קיים?

כאשר הדבר קיים ועוד איך והראתי לך את זה בשניות. ועוד אתה מעז לדבר על מישהו שלא טרח לעשות שבריר של מחקר או בירור? מה זה כאן, bizzaro world?

אתה כמובן בטח תסתתר תחת המילה "מיידי" ותגיד שהצעדים שלא תיארתי הם לא מיידיים מספיק. אולי זה באמת לא מיידי כמו ב360, אני לא יודע. הזמנתי את האנשים להגיד לי; הזמנתי את האנשים לחשב את הגיימרסקור בלי האצ'יבמנטים הדביליים. ויכול מאוד שבסטים זה לא מיידי כמו ב360 וזה יכול להיות עוד מקום לשיפור. אבל שוב, זאת לא הפואנטה. הפואנטה היא שלא צריך מערכת ניקוד כוללת סטייל הגיימרסקור בשביל לשפר את האספקטים ההשוואתיים והתחרותיים שמציעים האצ'יבמנטים ושלשיטת ניקוד כמו הגיימרסקור אין חלק בהשוואת או בשיפור מערכת האצ'יבמנטים של סטים לזו של כל פלטפורמה אחרת.

הארס היחידי היה כלפי התנהגותך הדורשת-ארס. אתה באופן שיטתי מסיט ופוגע בדיונים, פוגע בזרימת השיח ובתנהלות הטופיקים משום שאינך מבין את מה שאנשים כותבים. אולי אינך מודע לכך וזה לא בכוונה אבל זה המצב. לא ברור לי איך אדם מאשים אחר בכך שהוא משקר ושאינו טורח לעשות בירורים כאשר בתגובה הלפני אחרונה שלך עשית בדיוק את זה.
אז או שאתה תיזום להפסיק התנהגות זאת או שאני מקווה שמנהלי הפורום יתערבו וישעו אותך זמנית לטובת התפקוד התקין של הפורום.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 22:31

Kazz כתב:תקיפות אישיות לא מבוססות? שיבוא אחד שיקרא את מה שכתבתי ושיקרא את התגובות שלך אליהם ויגיד שאין זה מראה בחוסר הבנת הנקרא אצלך.

מדהים שאתה מדבר על שקרים כשאתה זה שאמרת את המשפט הבא:

כאשר הדבר קיים ועוד איך והראתי לך את זה בשניות. ועוד אתה מעז לדבר על מישהו שלא טרח לעשות שבריר של מחקר או בירור? מה זה כאן, bizzaro world?

אתה כמובן בטח תסתתר תחת המילה "מיידי" ותגיד שהצעדים שלא תיארתי הם לא מיידיים מספיק. אולי זה באמת לא מיידי כמו ב360, אני לא יודע. הזמנתי את האנשים להגיד לי; הזמנתי את האנשים לחשב את הגיימרסקור בלי האצ'יבמנטים הדביליים. ויכול מאוד שבסטים זה לא מיידי כמו ב360 וזה יכול להיות עוד מקום לשיפור. אבל שוב, זאת לא הפואנטה. הפואנטה היא שלא צריך מערכת ניקוד כוללת סטייל הגיימרסקור בשביל לשפר את האספקטים ההשוואתיים והתחרותיים שמציעים האצ'יבמנטים ושלשיטת ניקוד כמו הגיימרסקור אין חלק בהשוואת או בשיפור מערכת האצ'יבמנטים של סטים לזו של כל פלטפורמה אחרת.

הארס היחידי היה כלפי התנהגותך הדורשת-ארס. אתה באופן שיטתי מסיט ופוגע בדיונים, פוגע בזרימת השיח ובתנהלות הטופיקים משום שאינך מבין את מה שאנשים כותבים. אולי אינך מודע לכך וזה לא בכוונה אבל זה המצב. לא ברור לי איך אדם מאשים אחר בכך שהוא משקר ושאינו טורח לעשות בירורים כאשר בתגובה הלפני אחרונה שלך עשית בדיוק את זה.
אז או שאתה תיזום להפסיק התנהגות זאת או שאני מקווה שמנהלי הפורום יתערבו וישעו אותך זמנית לטובת התפקוד התקין של הפורום.

לאחוזי סיום אצ'יוומנטים אין שמץ של משמעות.
למספר בגיימרסקור אין שמץ של משמעות.
לעשרה אנשים שמחולקים לשתי קבוצות של חמישה ומנסים להכניס כדור כתום וקפיצי לתוך טבעת, אין שמץ של משמעות.

מי שנותן לדברים האלו משמעות, הם אנחנו.
כאשר אי אפשר לבצע את ההשוואה באופן מיידי, לא מבוצעת השוואה ע"י הרוב המוחלט של האנשים. לכן גיימרסקור כללי הוא כלי אפקטיבי ביצירת תחרותיות בין שחקנים, בדיוק כמו שמספר הנקודות בכדורסל הוא כלי אפקטיבי בקביעת המנצח. אפשר בהחלט לבדוק מי חסמה יותר, מי לקחה יותר ריבאונדים, מי איבדה יותר כדורים, מי מסרה יותר אסיסטים ומי החזיקה בכדור יותר זמן, אבל עם כל החשיבות המקצועית של כל הנתונים האלו, אם היה בהם צורך לקבוע מי מנצח, כדורסל לא היה ספורט פופולארי כמו שהוא היום.

אני לא מסתתר מאחורי המילה "מיידי". אני מסביר לך בפעם האלף, שהיא הדבר הכי חשוב בכל העניין וההסבר המאוד מסורבל שלך של איך להשוות בין אצ'יוומנטים בסטים היה הוכחה נוספת לכמה שזה משמעותי.
בסטים מערכת ההאצ'יוומנטים לא מאפשרת השוואה מיידית ונוחה בין חברים. ב360 כן. הסיבה שזה כל כך מיידי ונוח ב360, היא הגיימרסקור הכללי, שלא יוצר צורך להכנס ל10 תפריטים שונים, כדי לבצע השוואה.
מי שנותן משמעות לגיימרסקור הכללי, הם השחקנים. אם אתה חושב שאין לו משמעות, זה גם אחלה לגמרי ואתה מוזמן ללכת ולעשות בדיקה לפי כל משחק ולהחליט ככה אם האצ'יוומנטים שלך שווים יותר או לא. כל שאר העולם יפנה למדד הזמין, הקל להבנה והמיידי שעומד לרשותו.

אני לא חושב שהיתה לי סיבה להסביר לך את זה שוב, כי אתה לא מבין סתם בגלל שאתה לא רוצה וזה לא הולך להשתנות.
אם הדברים שכתבתי כאן בפעם המי יודע כמה לא ברורים לך עדין, אז לעולם לא תפנים אותם.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 23:05

יופי, לפחות אתה מודה שקיימת בסטים האפשרות להשוות אחוזי השלמת אצ'יבמנטים לאחר שאמרת שדבר כזה לא נמצא. יש התקדמות.

לדעתי אין סרבול באיך שאני מגיע למסכי ההשוואה האלה בסטים. מבחינתי זה מניח את הדעת, לא פחות ולא יותר. והצעתי רעיונות איך אפשר לשפר את אופן התצוגה. כל המילים שלך ואתה עדיין לא אומר לי איך הדבר נעשה ב360 כדי שאוכל לשפוט את רמת הסרבול בין שני הפלטפורמות.

"סטים מערכת ההאצ'יוומנטים לא מאפשרת השוואה מיידית ונוחה בין חברים. ב360 כן. הסיבה שזה כל כך מיידי ונוח ב360, היא הגיימרסקור הכללי, שלא יוצר צורך להכנס ל10 תפריטים שונים, כדי לבצע השוואה."

ופה קבור הכלב של אי יכולת ההבנה שלך. מה שהדגשתי פשוט לא נכון. מה הקשר בין להכנס לתפריטים לבין מערכת ניקוד סטייל גיימרסקור? אין קשר. הנה, תשים את סטטיסטיקת אחוזי האצי'במנטים שהשלמתי בתפריט הראשון וגמרת את הסיפור. לא צריך גיימרסקור. לא צריך מספר אחד שרק גורם לאנשים להתמקד בו יתר על המידה. לא צריך גיימרסקור שככל שהוא גובר כך אי אפשר להשתמש בו כדי להגיד שום דבר אמיתי לגבי הישגיות של שחקנים שונים. פשוט לא צריך. מי שמת על האפשרות לראות שיש לו 800 נקודות לעומת ה100 של חברו; מי שמקבל דחף בכך שהוא רואה שהניקוד הוא הפוך ולרעתו - אותו אחד יתנהג בדיוק באותו אופן כאשר הוא יראה שיש לו 80% השלמה לעומת 20% של חברו ולהיפך.

כמה פעמים צריך להגיד את זה. אין שום צורך במערכת ניקוד! הוספה של מערכת כזו תטה עוד יותר אנשים להסתכל על המספר ולהתעלם ממה שעומד מאחוריו. יש עשרות דברים אחרים שאפשר וצריך לעשות כדי לשפר את האצ'יבמנטים ואת מדד ההישגיות בין חברים, אבל אף אחד מהם הוא לא מערכת ניקוד סטייל גיימרסקור.

אם אתה עדיין לא מבין את מה שאני אומר ואת הסיבות שפירטתי לכך אז מצטער, אני כבר לא יכול לעזור לך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 23:20

Kazz כתב:יופי, לפחות אתה מודה שקיימת בסטים האפשרות להשוות אחוזי השלמת אצ'יבמנטים לאחר שאמרת שדבר כזה לא נמצא. יש התקדמות.

לדעתי אין סרבול באיך שאני מגיע למסכי ההשוואה האלה בסטים. מבחינתי זה מניח את הדעת, לא פחות ולא יותר. והצעתי רעיונות איך אפשר לשפר את אופן התצוגה. כל המילים שלך ואתה עדיין לא אומר לי איך הדבר נעשה ב360 כדי שאוכל לשפוט את רמת הסרבול בין שני הפלטפורמות.

"סטים מערכת ההאצ'יוומנטים לא מאפשרת השוואה מיידית ונוחה בין חברים. ב360 כן. הסיבה שזה כל כך מיידי ונוח ב360, היא הגיימרסקור הכללי, שלא יוצר צורך להכנס ל10 תפריטים שונים, כדי לבצע השוואה."

ופה קבור הכלב של אי יכולת ההבנה שלך. מה שהדגשתי פשוט לא נכון. מה הקשר בין להכנס לתפריטים לבין מערכת ניקוד סטייל גיימרסקור? אין קשר. הנה, תשים את סטטיסטיקת אחוזי האצי'במנטים שהשלמתי בתפריט הראשון וגמרת את הסיפור. לא צריך גיימרסקור. לא צריך מספר אחד שרק גורם לאנשים להתמקד בו יתר על המידה. לא צריך גיימרסקור שככל שהוא גובר כך אי אפשר להשתמש בו כדי להגיד שום דבר אמיתי לגבי הישגיות של שחקנים שונים. פשוט לא צריך. מי שמת על האפשרות לראות שיש לו 800 נקודות לעומת ה100 של חברו; מי שמקבל דחף בכך שהוא רואה שהניקוד הוא הפוך ולרעתו - אותו אחד יתנהג בדיוק באותו אופן כאשר הוא יראה שיש לו 80% השלמה לעומת 20% של חברו ולהיפך.

כמה פעמים צריך להגיד את זה. אין שום צורך במערכת ניקוד! הוספה של מערכת כזו תטה עוד יותר אנשים להסתכל על המספר ולהתעלם ממה שעומד מאחוריו. יש עשרות דברים אחרים שאפשר וצריך לעשות כדי לשפר את האצ'יבמנטים ואת מדד ההישגיות בין חברים, אבל אף אחד מהם הוא לא מערכת ניקוד סטייל גיימרסקור.

אם אתה עדיין לא מבין את מה שאני אומר ואת הסיבות שפירטתי לכך אז מצטער, אני כבר לא יכול לעזור לך.

המשפט הראשון שלך הוא שקר מכוער. תתבייש לך.

המשפט השני שלך הוא סתם לא נכון. דעתך לגבי הסרבול לא רלוונטית. העובדה שצריך להכנס ל10 תת-תפריטים היא סרבול שלא קיים ב360.

אי אפשר לקחת אחוז השלמה של אצ'יוומנטים במשחק מסוים ולהציג אותו כנתון כללי בעמוד הראשי, כי יש לכל אחד מאיתנו עשרות עד מאות משחקים. אפשר לקחת סכום של כל הנקודות ולשים אותו בעמוד הראשי ולאפשר השוואה מיידית. איך זה לא ברור לך עדין?
ניקוד כללי, מאפשר למדוד את עצמך מול כל אחד מהחברים שלך, באופן מיידי.
ניקוד נפרד לכל משחק, ללא סכום כללי, לא מאשפר לך למדוד את עצמך מול כל החברים שלך, באופן מיידי.
המיידיות זה הדבר הכי חשוב במערכת שמנסה לעודד תחרותיות. אם אין מיידיות, הרוב המוחלט של האנשים, לא יטרח לבדוק איפה הם עומדים למול החברים שלהם ולכן לא תיווצר תחרות. תחסור לדימוי שכתבתי על כדורסל ותנסה להבין אותו, למרות שאתה נורא לא רוצה להבין שאתה טועה.

יש צורך במערכת ניקוד, כי היא מאפשרת לבצע השוואה מיידית. אי אפשר לבצע השוואה מיידית עם המערכת שאתה מציע של אחוזי השלמה מאצ'יוומנטים, כי אז אין נתון כללי לכל המשחקים, אלא רק נתונים נקודתיים לכל משחק. אין נתון כללי - אין יכולת השוואה מיידית - אין דחף להשוות - אין תחרותיות - המערכת כולה לא אפקטיבית.

למה אני צריך להסביר לך את זה אלף פעמים? מה לא בסדר איתך? למה אתה לא מבין דבר כל כך פשוט?
צריך את היכולת להשוות בין חברים, באופן מיידי וברור לכולם, במקום אחד, ללא חיפוש אחר נתונים נוספים. המערכת שאתה מציע לא מאפשרת את זה. המערכת של ה360, המציגה ניקוד כללי, כן מאפשרת את זה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 23:53

ברור שדעתי לגבי איך המצב ב360 חשוב. ועדיין אתה לא מסביר איך זה מוצג ב360. העיקר ששוב אתה 'משקר' ואיכשהו הגעת ל10 תת-תפריטים שצריך להכנס אליהם בסטים.

אי אפשר לקחת אחוז השלמה של אצ'יוומנטים במשחק מסוים ולהציג אותו כנתון כללי בעמוד הראשי, כי יש לכל אחד מאיתנו עשרות עד מאות משחקים. אפשר לקחת סכום של כל הנקודות ולשים אותו בעמוד הראשי ולאפשר השוואה מיידית.
אי אפשר לבצע השוואה מיידית עם המערכת שאתה מציע של אחוזי השלמה מאצ'יוומנטים, כי אז אין נתון כללי לכל המשחקים, אלא רק נתונים נקודתיים לכל משחק.

שמעתם את זה חברים? אחרי שניוקלוס הגדיר מחדש את המושג 'אצ'יבמנט' ו'תלונה', הוא עכשיו מגדיר מחדש את המתמטיקה. אפשר לעשות חישוב של אחוזים כל עוד מדובר בפרט אחד. אם יש יותר מפרט אחד אי אפשר לעשות חישוב אחוזים. נא להודיע לאנושות.
קח שני משחקים. ביחד הם מציעים 100 אצ'יבמנטים. פתחתי 50 אצ'יבמנטים יחד בשני המשחקים האלה. השלמתי 50 אצ'יבמנטים מ100. כלומר, יש לי 50% השלמה של אצ'יבמנטים. כן, אני יודע שזה נשמע כמו מעשה כישוף אבל בדרך הזו אפשר לחשב אחוזי השלמה של כל המשחקים והאצ'יבמנטים שיש לך.

קליקים:
קליק אחד - פותח את סטים (הוא כבר בTRAY שלי).
קליק שני - לוחץ על 'פרופיל'.
קליק שלישי - לוחץ על add a showcase.
קליק רביעי+חמישי - בוחר אצ'יבמנט שואוקייס.
קליק שישי - שמור שינויים.

זהו. עברתי בהצלחה את הסרבול האיום הזה. כל מי שיכנס לדף הפרופיל שלי יראה תיבה מתנוססת שמראה את הסטאס שלי באצ'יבמנטים. 474 אצ'יבמנטים שהשגתי מ14 משחקים. אחוז השלמת משחק ממוצע של 19%. כלומר, בממוצע אני משיג 19% מהאצ'יבמנטים מכל משחק (לא ברור אם זה מחשיב גם משחקים שלא שיחקתי בהם בכלל, וכאן מגיע המקום של הצעות הפילוח שלי). כל מה שצריך להוסיף זה חישוב של מספר האצ'יבמנטים שכל המשחקים שברשותי מציעים ומספר האצ'יבמנטים שפתחתי בכולם. והופה הנה אחוז השלמת אצ'יבמנט כללי. פריצת דרך במתמטיקה.

לאחר השינוי הנ"ל אני פשוט נכנס לפרופיל של חבר שלי ורואה את המדד הנפלא הזה ויכול להשוואת בצורה קלילה לזה שלי. אני מניח שאתה לא מחשיב את הכניסה שלך לפרופילים של חבריך בסטים כמעשה מסורבל?
עדיין מסורבל בהשוואה ל360 (ואולי תגיד כבר כמה פשוט זה נעשה שם?)? אז יופי, תשים את הסטאטס הזה במקום יותר בולט, תקטין את מספר הצעדים שיש לעשות כדי להשוות משחק ספיציפי וכו' וכו' וכו'.

אין שום צורך במספר סטייל גיימרסקור, לעזאזל.
כולי בשקיקה איזה תחום אתה הולך להגדיר מחדש עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2013, 08:24

Kazz כתב:ברור שדעתי לגבי איך המצב ב360 חשוב. ועדיין אתה לא מסביר איך זה מוצג ב360. העיקר ששוב אתה 'משקר' ואיכשהו הגעת ל10 תת-תפריטים שצריך להכנס אליהם בסטים.

שמעתם את זה חברים? אחרי שניוקלוס הגדיר מחדש את המושג 'אצ'יבמנט' ו'תלונה', הוא עכשיו מגדיר מחדש את המתמטיקה. אפשר לעשות חישוב של אחוזים כל עוד מדובר בפרט אחד. אם יש יותר מפרט אחד אי אפשר לעשות חישוב אחוזים. נא להודיע לאנושות.
קח שני משחקים. ביחד הם מציעים 100 אצ'יבמנטים. פתחתי 50 אצ'יבמנטים יחד בשני המשחקים האלה. השלמתי 50 אצ'יבמנטים מ100. כלומר, יש לי 50% השלמה של אצ'יבמנטים. כן, אני יודע שזה נשמע כמו מעשה כישוף אבל בדרך הזו אפשר לחשב אחוזי השלמה של כל המשחקים והאצ'יבמנטים שיש לך.

קליקים:
קליק אחד - פותח את סטים (הוא כבר בTRAY שלי).
קליק שני - לוחץ על 'פרופיל'.
קליק שלישי - לוחץ על add a showcase.
קליק רביעי+חמישי - בוחר אצ'יבמנט שואוקייס.
קליק שישי - שמור שינויים.

זהו. עברתי בהצלחה את הסרבול האיום הזה. כל מי שיכנס לדף הפרופיל שלי יראה תיבה מתנוססת שמראה את הסטאס שלי באצ'יבמנטים. 474 אצ'יבמנטים שהשגתי מ14 משחקים. אחוז השלמת משחק ממוצע של 19%. כלומר, בממוצע אני משיג 19% מהאצ'יבמנטים מכל משחק (לא ברור אם זה מחשיב גם משחקים שלא שיחקתי בהם בכלל, וכאן מגיע המקום של הצעות הפילוח שלי). כל מה שצריך להוסיף זה חישוב של מספר האצ'יבמנטים שכל המשחקים שברשותי מציעים ומספר האצ'יבמנטים שפתחתי בכולם. והופה הנה אחוז השלמת אצ'יבמנט כללי. פריצת דרך במתמטיקה.

לאחר השינוי הנ"ל אני פשוט נכנס לפרופיל של חבר שלי ורואה את המדד הנפלא הזה ויכול להשוואת בצורה קלילה לזה שלי. אני מניח שאתה לא מחשיב את הכניסה שלך לפרופילים של חבריך בסטים כמעשה מסורבל?
עדיין מסורבל בהשוואה ל360 (ואולי תגיד כבר כמה פשוט זה נעשה שם?)? אז יופי, תשים את הסטאטס הזה במקום יותר בולט, תקטין את מספר הצעדים שיש לעשות כדי להשוות משחק ספיציפי וכו' וכו' וכו'.

אין שום צורך במספר סטייל גיימרסקור, לעזאזל.
כולי בשקיקה איזה תחום אתה הולך להגדיר מחדש עכשיו.

דעתך על נושא אובייקטיבי כמו סרבול, לא רלוונטית, כי דעתך לא משנה את המציאות, לא משנה כמה תחשוב שהיא נכונה.
הסרבול ממשיך להתקיים גם אחרי התהליך שתיארת, כי אין אחידות. לא כולם יציגו את זה. למעשה, מערכת הקהילה של סטים ממשיכה להיות כל כך לא נוחה, שהרוב המוחלט של האנשים לעולם לא ידעו שהאפשרות הזאת קיימת.

בכל מקרה, המערכת של סטים שבורה. היא אפילו לא מאפשרת להסתיר את כל המשחקים שבהם לא השגת שום אצ'יוומנט מהפרופיל שלך, כמו שאפשר לעשות ב360 כבר שנים.
יש לי 80 משחקים. ממוצע הממוצעים שלי הוא 75%.
יש לך משחק אחד. השגת בו 100% מהאצ'יוומנטים.

השגתי הרבה יותר ממך. השקעתי הרבה יותר זמן ממך בהרבה יותר משחקים. למרות זאת, המערכת העקומה שאתה מציע, מציגה נתון שטוען שאתה השגת הרבה יותר ממני. אם אתה כבר רוצה לדבר על מערכת שלא משקפת הישגים, אז הבאת דוגמא לאחת שלא משקת הישגים באופן מוחלט.

לא הגדרתי שום דבר מחדש. פשוט נגעתי במספר מושגים שאתה, ככל הנראה, מסרב להבין. אתה זה שלא מבין את ההבדל בין תלונה ובין קנטור (למרות שבעצמך התגאית בזה שאתה לא הולך להתלונן על הנהלים של מייקרוסופט, אלא רק ללעוג להם על כך). את זה שמגדיר את המילה הישג מחדש, בהמצאת תנאים חדשים להישגיות, כמו "שההישג לא יהיה חלק ממש שעושים בקמפיין".

כניסה לפרופיל של כל חבר שאני צריך להשוות איתו הישג היא ללא שמץ של ספק סרבול מיותר, שאני לא סובל ממנו ב360. מספיק לי להסתכל על רשימת החברים שלי ואני רואה בקלילות את הגיימרסקור של כל אחד ואחד מהם. אם הייתי רואה את ממוצע אחוזי סיום האצ'יוומנטים שלהם, לעומת זאת, לא היתה לי שום דרך להשוות את ההישגים שלהם עם שלי, כי ממוצע הוא נתון שלבדו מציג תמונה כל כך חלקית, שהיא לא מאפשרת לבצע השוואה.
לעומת זאת, סכום של כל ההישגים שלך, בהתאם לכמה היה קשה להשיג אותם (עברת את הטוטוריאל? 5 נק'. סיימת את המשחק ברמה הקשה ביותר? 50 נק'. הרגת 100,000 אויבים במולטיפלייר ובסינגלפלייר ביחד? 200 נק'), נותן תמונה הרבה יותר מלאה של מה השגת וכמה זה היה שווה.
מהסיבות הפשוטות, הידועות לכל והברורות מאליהן הללו, המערכת ב360, בה יש סכום כללי של נקודות, הרבה יותר אפקטיבית ביצירת תחרות.

יכול מאוד להיות שקיימת מערכת ללא גיימרסקור, שמעודדת תחרות. למשל, בPSN אין גיימרסקור, אלא מערכת שונה. אני, באופן אישי לא מתחבר אליה בכלל, אבל ברור שהיא אפקטיבית עבור רבים.
העניין הוא שאתה נכשלת פעם אחר פעם בניסיון שלך להציע מערכת אפקטיבית באותה המידה, ללא גיימרסקור. הצעת רק מערכות שבורות מהיסוד, שמציגות נתונים באופן מסורבל מאוד והנתונים שהן מציגות לא נותנות לנו מספיק מידע בשביל לבצע השוואות.

נ.ב.
כשאני חושב על זה, בעצם 70% מהאצ'יוומנטים לא שווה ערך בכלל ל700 נקודות מתוך 1000. זה נתון שונה בתכלית. בדבר היחיד שהסכמנו עליו, טעינו.
מכיוון שיש אצ'יוומנטים מסוגים שונים, שחלקם קשים יותר להשגה מאחרים, הניקוד מאפשר להצמיד ערך, לפי רמת הקושי של האצ'יוומנט. ככזה, הוא נתון הרבה יותר יעיל במתן תמונה נכונה, לגבי איכות ההישגים ולא רק כמותם.
השאלה לגבי "מה איכות ההישג?", כאמור, לא רלוונטית למערכת במיוחד, אבל נראה שלמרות זאת, מערכת הגיימרסקור עושה עבודה הרבה יותר טובה, מרעיון האחוזים שלך. באחוזים, לאצ'יוומנט של ללחוץ START בתפריט יש את אותו המשקל בדיוק שיש לאצ'יוומנט של לסיים את הקמפיין על הרמה הכי קשה, או לסיים במקום הראשון במולטיפלייר 1000 פעמים. במערכת של גיימרסקור, יש ניקוד שונה לכל הישג ובאופן אחיד, ההישגים הקשים יותר, שדורשים יותר זמן או יכולת, נותנים יותר נקודות.
אפילו בנושא חסר החשיבות שאתה ממשיך להעלות, מסיבות לא ברורות, מערכת הגיימרסקור עדיפה בהרבה על כל דבר אחר שאתה מציע. משעשע. :)
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 09 אוגוסט 2013, 16:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוגוסט 2013, 09:47

איזה ויכוח מעייף...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 אוגוסט 2013, 11:21

ושוב אתה לא מסביר איך זה ב360. 'מספיק לי להסתכל על רשימת החברים שלי' - איך? כמה מסכים לוקח לך? אתה מדליק את ה360 וזה הדבר הראשון שאתה רואה? הבעיה היא לא במציאות, אלא בעיוות שאתה נותן לה. כמו אמירתך שצריך להכנס ל10 תת-תפריטים בסטים פשוט שקרית. לכן אני אומר בפעם האלף, תגיד לי מה אתה צריך לעשות ב360 בשביל לראות את המידע הזה.

בכל מקרה, המערכת של סטים שבורה. היא אפילו לא מאפשרת להסתיר את כל המשחקים שבהם לא השגת שום אצ'יוומנט מהפרופיל שלך, כמו שאפשר לעשות ב360 כבר שנים.
יש לי 80 משחקים. ממוצע הממוצעים שלי הוא 75%.
יש לך משחק אחד. השגת בו 100% מהאצ'יוומנטים.

לא צריך להסתיר. שפשוט יתנו את האפשרות להציג את החישוב רק למשחקים שהתקנת ושחקת בהם, ששיחקתי בהם יותר מ X שעות או כל חישוב אחר. נפתרה הבעיה. במידה ושחקת במשחק אפילו שעה אי אפשר שלא תקבל אף אצ'יבמנט בגלל שהם נותנים אותם על כל דבר פעוט. ואם שחקת במשחק 10 שעות ולא קיבלת אף אצ'יבמנט אז למה להסתיר את זה מהפרופיל או מהחישוב? אם מדברים על הישגיות ויכולת במשחקים, במצב הדמיוני של לשחק 10 שעות במשחק בלי לקבל שום דבר זה בהחלט נתון שיכול להיות רלוונטי לאנשים.

ועוד יותר, נניח מצב שהצעת ואצלי אחוז ההשלמה הכללי הוא 100% ואצלך 75%. כשאני מרחף מעל האחוז עם העכבר יופיע לי טקסט שייפרט שהאחוז שלי הושג ע"י השלמת 64 אצ'יבמנטים מ64 אצ'יבמנטים מתוך משחק אחד. כשאני מרחף על הנתון שלך יופיע טקסט שייפרט שהנתון הושג ע"י השלמת 532 אצ'יבמנטים מ1350 אצ'יבמנטים על פני 80 משחקים. פשוט. הנה עוד פתרון ועוד ייעול. לא צריך גיימרסקור.

האם חזרת בך מגישת המתמטית שבכלל לא אפשרי לחשב אחוזי השלמת אצ'יבמנטים ממספר גדול של משחקים?

ועוד דבר, כשה360 הייתה כאן אצלי אני ואחי היינו משחקים על אותו פרופיל. לבטח אני השגתי ניקוד והוא השיג ניגוד כך שהמספר מציין את 'הצטיינותם' של שני אנשים. אין דרך לדעת כמה אנשים וחברי משפחה בעולם נוהגים לשחק על פרופיל אחד ולצבור נקודות. האם ב360 יש לי אפשרות להגדיר את חישוב הגיימרסקור תוך התעלמות מהמשחקים שאני יודע שזה לא אני ששיחקתי בהם אלא מישהו אחר? אז הנה, עוד אפשרות שהגיימרסקור לא אומר כלום.

וכן ב PSN זה גם מערכת אחרת. אשמח לשמוע את דעתו של סווים לגבי אם הוא חושב שהדחף והמוטיבציה שהמערכת ב360 יוצרת בשחקניה היא גם גדולה יותר ממה שמערכת ה PSN יוצרת בשחקני ה PS3.

אני רואה בקלילות את הגיימרסקור של כל אחד ואחד מהם. אם הייתי רואה את ממוצע אחוזי סיום האצ'יוומנטים שלהם, לעומת זאת, לא היתה לי שום דרך להשוות את ההישגים שלהם עם שלי, כי ממוצע הוא נתון שלבדו מציג תמונה כל כך חלקית, שהיא לא מאפשרת לבצע השוואה

אם היית קורא את הודעתי הקודמות ואם היית חושב קצת לבד היית מבין למה להגיד דבר כזה לגבי מערכת סטייל הגיימרסקור הוא שטות. מה 'חלקי' במשהו שמחשב את כל האצ'יבמנטים שעשית מתוך כל הקיימים? איך אי אפשר לבצע השוואה בין נתוני השלמת אחוזים? איך מערכת סטייל גיימרסקור מאפשרת את כל זה כאשר כשחקן אני יודע שהמספר הזה חסר ערך. לראות שלחבר שלי יש ציון גיימרסקור כללי גבוה יותר לא יגרום לי לעשות שיט (ואם כן, אז אותו הדבר יקרה עם אחוזי השלמה כלליים) משום שאני יודע שיכול להיות שהמספר שלו כזה גדול בגלל שהוא שיחק ביותר משחקים וממני ופתח את האצ'יבמנטים הדביליים שניתנים לכל שחקן ושמבחינתי הם לא שום מדד להישגיות במשחקים ולכן זה לא מזיז לי; משום שאני יודע שיש אולי אפשרות שהמספר הזה כולל גם את המשחקים שבהם מישהו אחר שיחק תוך שהוא מחובר על הפרופיל שלו; משום שבהרבה מקרים הניקודים הגבוהים ניתנים להשיגים ברמה נמוכה מאשר הניקוד שניתן להישגים ברמה גבוהה שדורשים סקיל והקדשת זמן וידע נרחב על המשחק; משום שאולי אני שחקן SP בלבד בלי מינוי גולד אז לא אכפת לי אם הציון גדול בזכות אצ'יבמנטים במולטי וכו' וכו' וכו'.

מי שרוצה השווואה אמיתית, רלוונטית, פרטנית ומשקפת ייכנס על בסיס משחק ויראה אילו אצ'יבמנטים כל אחד פתח והוא ירצה שתהיה לו אפשרות לעשות פילוחים כפי שהצעתי לגבי כלל המשחקים לפי פרמטרים שונים ומשונים. מי שרוצה להסתכל על הגיימרסקור הכללי ולפי זה לקפוץ למשחק יכול לעשות בול אותו דבר כשהוא מסתכל על אחוז השלמת האצ'יבמנט הכללי.

אז בפעם האלף, לא צריך גיימרסקור. גיימרסקור זה הדבר האחרון שצריך לעשות כדי לשפר את האצ'יבמנטים במשחקים וכדי לשפר את תרבות ההישגיות בין שחקנים וכדי לקדם את קונספט ההשוואות בין שחקנים ומשחקים.
לא העלת אף סיבה לזכות הגיימרסקור שלא יכולה להתקיים במערכת בלי ניקוד כולל, ולא התייחסת לאף מגרעה שהציון הכולל ספציפית מביא איתו.

במקום להקדיש מחשבה קלה לעניין ולהביא רעיונות לתפקוד מערכת בלי ניקוד כללי, אתה ישר זועק שחובה גיימרסקור ושבלעדיה אי אפשר לעשות השוואות ואין לי מושג למה. כנראה ה360 הייתה המקום הראשון שבו נחשפת לא'ציבמנטים ולמערכת אצ'יבמנטים ולכן אתה חושב שכל פלטפורמה אחרת חייבת בדיוק את אותה השיטה כדי להגיע לאותם תוצאות ועידודים. אבל כמו שהסברתי, זה לא עומד במבחן המציאות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2013, 22:23

אם לא ברור לך ש75% מ200 משחקים הוא הישג הרבה יותר משמעותי, מ80% בשלושה משחקים, אז תמציא לך מילה חדשה, כי אתה משתמש במילה "הישג" בצורה לא נכונה.
אם לא ברור לך שלהכנס לתתי תפריטים, עבור כל אחד מהחברים שלך, כדי לראות את האצ'יוומנטים שלהם זה להכנס להרבה תת-תפריטים, אז הבעיה היא כבר שונה.
אם לא ברור לך שממוצע הממוצעים הוא נתון עקום לחלוטין, שלא מסוגל להראות לבדו, באופן מיידי ונוח את כמות (בשביל לבדוק כמות, צריך סכום. ככה זה עובד בעולם) ההישגים שלך, אז אין לי איך לעזור.

גיימרסקור זו הדרך הכי פשוטה, קלה, יעילה ואפקטיבית להציג את כמות ההישגים הכוללת של משתמש בכלל המשחקים שלו. הדרך המשונה שאתה הצעת, עם ממוצעי ממוצעים, לא מסוגלת לעשות את זה.
ממוצע לא מחשב את כל האצ'יוומנטים שלך. הוא מחשב את הממוצע של כל האצ'יוומנטים שלך. גיימרסקור, לעומת זאת, כן מחשב את כל האצ'יוומנטים שלך. ככה זה עובד. הממוצע של 10 ו2 זה 6. הסכום הוא 12. הממוצע של 7, 7, 7, ו-5, 5, 5, הוא גם 6, אבל מדובר על סדרה שונה לחלוטין, כי הסכום שלה הוא 36. האחת סדרה יותר גדולה (אם היא סדרה של אצ'יוומנטים, אז מדובר בהישג יותר גדול) והשניה היא סדרה יותר קטנה (אם היה מדובר באצ'יוומנטים, אז זה הישג יותר קטן).

מעולם לא אמרתי שאי אפשר לחשב ממוצע של ממוצעים. מה שאמרתי פעם אחר פעם וסירבת להבין (או סתם לא קראת), זה שהנתון הזה פשוט לא נותן תמונה של כמות ההישגים, כמו שעושה נתון הגיימרסקור הכללי.
הטענה שלך בנוגע לזה שיותר משחקן אחד עלול לשחק במשתמש, מגוחכת. גם בגלל שב360 קל מאוד לשחק עם משתמשים שונים, באותם המשחקים (כל משחק דיגיטלי שאתה קונה, צמוד למערכת וכל משתמש יכול לשחק בו וכל משחק פיזי אפשר לשחק במשתמשים שונים) וגם בגלל שאותה הבעיה יכולה להיווצר גם בסטים. לא מזמן בן דוד שלי שיחק בBad Company 2 במחשב שלי. אתה חושב שהוא התחבר למשתמש אחר, בשביל לעשות את זה?

כל מה שאתה אומר על זה שלא אכפת לך מאצ'יוומנטים שניתנים בסינגל פלייר, מצוין ומהמם. דעתך על האצ'יוומנטים שאפשר לקבל רק בקמפיין, מקובלת לחלוטין. היא פשוט דעת מיעוט ומדובר בנושא שלא מפריע לאף אדם על פני האדמה, חוץ ממך. אתה מוזמן להכנס בעצמך לכל משתמש ב360, לברור בעצמך את האצ'יוומנטים שלא מוצאים חן בעיניך ולחשב את הגיימרסקור שלהם מחדש ולקרוא לזה סולם קאז הרשמי. מכיוון שאין לך בעיה להכנס למספר עצום של תפריטים, כדי לבצע השוואות כאלה, אני לא חושב שזה יהיה בעייתי עבורך.
אם אתה חושב שקיים עוד אדם על פני כדור הארץ היפה שלנו, שמעוניין להנות מהסולם שלך, אז אתה אפילו יכול לכתוב תוכנה שתעשה את הבדיקות האלו עבורך ותוכל למכור אותה כאפליקציה ב99 סנט ולעשות מיליונים.

בכל מקרה, אתה תמשיך לדמיין שיפורים פשוטים וקלים שלא קיימים בכלל בסטים ולטעון שמדובר במערכת עדיפה.
אני אמשיך להנות מהמערכת הכבר עדיפה ב360.

לגבי איך רואים אצ'יוומנטים ב360 (מגוחך שאתה בכלל מתעקש להיות מעורב בדיון הזה, כאשר אפילו את זה אתה לא יודע):
לפני שבכלל נכנסים לפרופיל שלך, רואים את האווטר שלך, את הכינוי שלך ואת הגיימרסקור שלך (בניגוד לסטים, זה נמצא תמיד בקדמה. לא צריך ללכת לחפש את זה בשום מקום וזה חלק גדול מהמיידיות, שמעודדת תחרות, שחסרה בסטים). כשאתה מסתכל ברשימת החברים שלך, ליד כל כינוי ואווטר, יש גם את הגיימרסקור שלהם.
אם אתה רוצה לראות מערכת עדיפה על זאת של סטים על הPC, אז תכנס לXBOX.COM ותראה.
אגב, אפילו האווטר עצמו מהווה סוג של אינדיקטור להישגים שלך, כי אתה יכול להציג בו פריטים מיוחדים ששיחררת תוך כדי משחק וקבלת אצ'יוומנטים, כמו הomni tool והקסדה שקיבלתי במאס אפקט או החולצה שקיבלתי בSMB. כמובן שבחלק גדול מהמקרים האלו יש פריטים שנרכשו בכסף, אבל מכיוון שאין לך שום בעיה עם מערכת הbadges בסטים, ברור שגם פה אתה בעד.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 אוגוסט 2013, 16:09

Nucleus_Dawn כתב:אם לא ברור לך ש75% מ200 משחקים הוא הישג הרבה יותר משמעותי, מ80% בשלושה משחקים, אז תמציא לך מילה חדשה, כי אתה משתמש במילה "הישג" בצורה לא נכונה.

לא אמרתי זאת ולא רמזתי זאת. עוד דוגמה ליכולת הבנת נקרא המזוויעה שלך ועוד דוגמה להכנסת דברים בפי אנשים. די.להמציא.דברים. ואם אתה לא יכול להספיק, אז שהמנהלים ישעו אותך.

אם לא ברור לך שלהכנס לתתי תפריטים, עבור כל אחד מהחברים שלך, כדי לראות את האצ'יוומנטים שלהם זה להכנס להרבה תת-תפריטים, אז הבעיה היא כבר שונה.

אם אתה רוצה להשוות בצורה פרטנית לגבי אותו משחק מה כל אחד פתח, אז אתה צריך להכנס לתפריטים. כמו שאני מניח שאתה צריך ב360. אם אתה רוצה לעשות סבב השוואה של פירוט האצ'יבנמטים שלך בהוטליין מיאמי לעומת כל אחד מחבריך, אז כן, תצטרך לעבור בין הרבה תפריטים. ולזה נתתי פתרונות לשיפור. אז שוב, נא לא להמציא דברים בשמי.

בנוגע לאחוז השלמת האצ'יבמנט הכללי דבר כזה יוצג בפרופיל השחקן. כך שאין שום צורך להתסבך בתפריטים. יתרה מזאת, אפשר להוסיף את זה כך כשאתה קליק ימני על סטים בטריי ובוחר ב'חברים', כאשר אתה מרחף על האייקון של החבר ומופיע לך מידע לגבי הרמה שלו וכו', אז שיוסף לשם גם מצב השלמת האצ'יבמנט הכללי. כך בתוך שנייה-שתיים תדע את המצב. הנה, עוד רעיון לשיפור שלא מצריך ניקוד.

אם לא ברור לך שממוצע הממוצעים הוא נתון עקום לחלוטין, שלא מסוגל להראות לבדו, באופן מיידי ונוח את כמות (בש ביל לבדוק כמות, צריך סכום. ככה זה עובד בעולם) ההישגים שלך, אז אין לי איך לעזור.

זה מדהים. 80 אחוז מול 20 אחוז זה בול אותו דבר כמו 800 נק' גיימרסקור מול 200 נק' גיימרסגור. אם אתה סוגד לראות את הניקוד אז אתה יכול לסגוד בול באותה צורה לאחוזי השלמה. בשני המקרים מדובר ב'נתון עקום' כי להסתכל על נתון אחד ולשפוט לגביו הישגיות זה עקום. כי שאתה מקבל אצ'יבמנטים על דברים מטומטמים זה עקום - מי שבאמת רוצה להשוות ולשפוט הישגיות והצטיינות יעמיק פנימה למשחקים ולאצ'יבמנטים השונים ויירצה אפשרויות לפילוחים. מי שרוצה להסתכל 'באופן מיידי ונוח' על מספר שיגרום לו להרגיש טוב עם ה e-peen שלו יכול לעשות את זה גם עם מספר סטייל גיימרסקור וגם עם מספר של אחוזי השלמה.
אז לא, לא צריך להוסיך גיימרסקור אם יש לי אחוזי השלמה כלליים כי זה רק יחריף את הבעיה של ההתסכלות השטחית על המספר במקום מה שעומד מאחוריו. כי זה יחריף את התנהגות השחקנים של 'היי, הוספתי עוד 400 נק' תאכל את הלב' למרות שהנקודות האלה הוספו בזכות אצ'יבמנטים מטומטמים שכל אחד מקבל ושאינם משקפים שום 'הישגיות' במובן האמיתי והבריא של המילה.
לעזאזל, אתה הדוגמה המושלמת לכמה הגיימרסקור זה רע כאשר אתה מגן עליו בחירוף נפש וחייב ניקוד כזה שיופיע כדי שלא תלך לאיבוד בעולם הא'ציבמנטים ותרגיש שאתה 'הישגי'. איזה קבעון, אלוהים. מכור למספר בודד שלא באמת אומר כלום על הישגיות. החלטת במהירות שבפס3 ובסטים הדחף לעשות אצ'יבמנטים לא אותו דבר ושאי קיום גיימרסקור בפלטפורמות האלה זה המכשול שמונע מהפלטפורמות האלה להתפתח בהיבט ההישגיות במשחקים.

אתה ממשיך להמציא לעצמך טיעונים. אחוז השלמת אצי'במנטים הוא לא ממוצע של ממוצעים. הוא ממוצע. יש לי 10 משחקים, כל אחד מהם עם 10 אצי'במנטים. יש 100 אצי'במנטים בכללי. בכל המשחקים יחד השלמתי 30 אצ'יבמנטים. הנתון יראה: יש לי 30% אחוזי השלמת אצ'יבמנטים כלליים. כשאני מרחף עם העכבר על המספר יופיע הטקסט: המשתמש השלים 30 אצ'יבמנטים מ100 הקיימים על פני 10 משחקים. ואז אתה יכול להכנס בפנים ולראות פרטים מדוייקים לגבי כל משחק ולגבי פילוחים שונים - בדיוק מה שכל אחד שמנסה לקבל תמונה לגבי הישגיותו והצטיינתו של אדם יעשה.

אני אעזור לך. אם אתה עדיין רוצה לדבוק שמספר סטייל גיימרסקור עדיף על פני מספר שהוא אחוז השלמת האצ'יבמנטים אז כדי לחזק את הטיעון אולי אתה יכול לחפש מחקרים ומאמרים לגבי התייחסות אנשים והשוני במשמעות שהם מעניקים לגבי מספר כמותי אחד ושלם לבין נתונים שמוצגים באחוזים ובכמה מכמה. עדיף שזה יהיה אותו נתון שפעם מוצג בשיטה הזו ופעם בשיטה האחרת ואיך האנשים תופסים את הנתון בכל אחת מהשיטות.

כמו כן, אתה מוזמן לחפש אחר מחקרים וסקרים שהשוו בין התנהגות שחקני 360,פס3 וסטים בכל הנוגע למרדף והשלמת אצ'יבמנטים וטרופיז ואם אפשר למפות את ההבדלים (אם יש) באופן שבו המערכת עוקבת וסופרת את האצ'יבמנטים.

הטענה שלך בנוגע לזה שיותר משחקן אחד עלול לשחק במשתמש, מגוחכת. גם בגלל שב360 קל מאוד לשחק עם משתמשים שונים, באותם המשחקים (כל משחק דיגיטלי שאתה קונה, צמוד למערכת וכל משתמש יכול לשחק בו וכל משחק פיזי אפשר לשחק במשתמשים שונים) וגם בגלל שאותה הבעיה יכולה להיווצר גם בסטים. לא מזמן בן דוד שלי שיחק בBad Company 2 במחשב שלי. אתה חושב שהוא התחבר למשתמש אחר, בשביל לעשות את זה?

מה מגוחך בטענה? זה מצב שיכול לקרות וקרה איתי ועם אחי ולבטח קרה לא מעט בכלל. זה לא עניין של קל או לא קל, בטח יש כאלה שלא אכפת להם עם אחיהם ישחק על אותו פרופיל וכו' (או איפלו סתם התחברות על הפרופיל הלא נכון ושלא שמת לב לכך). ברור שהבעיה יכולה להווצר בסטים - זאת הפואנטה. שוב, הבנת הנקרא. בגלל שדבר כזה יכול לקרות ב360 אז הגיימרסקור יכול לשקף את 'ההישגים' של שני שחקנים בדיוק כמו שזה יכול לקרות בסטים ואחוזי ההשלמה ישקפו את 'ההישגים' של שני שחקנים. הבעיה, כפי שאתה מדגים אותה, היא שיש אנשים שממש מקובעים על מספר הגיימרסקור הזה ואם הוא גדול יותר או קטן יותר ואם עצם השוני הזה הוא שגורם להם להכנס למשחק ולהשיג עוד ניקוד כאשר הגיימרסקור הכללי הזה מלכתחילה מציג מספר מעוות של שני שחקנים ואי אפשר 'לסנן' החוצה אחד מהם. אז למה להוסיף מספר שכזה בכלל כאשר קיים אחוז השלמת אצ'יבמנטים כללי? (וגם אם לא קיים אחוז שכזה עדיין לא ראיתי שום טיעון בעד מספר גיימרסקור שלא יכול להתבצע בצורה יותר מועילה בלי ניקוד כללי).

אגב, אפילו האווטר עצמו מהווה סוג של אינדיקטור להישגים שלך, כי אתה יכול להציג בו פריטים מיוחדים ששיחררת תוך כדי משחק וקבלת אצ'יוומנטים, כמו הomni tool והקסדה שקיבלתי במאס אפקט או החולצה שקיבלתי בSMB. כמובן שבחלק גדול מהמקרים האלו יש פריטים שנרכשו בכסף, אבל מכיוון שאין לך שום בעיה עם מערכת הbadges בסטים, ברור שגם פה אתה בעד.

מצויין. עוד אפשרות ועוד דרך. ולמען האמת אפשר להשתמש בזה כדי להדגים את מגרעות הגיימרסקור. בגלל שמדובר באווטאר תלת-מימדי יש מגבלה לכמה פרטי לבוש אתה יכול להציג עליו. נגיד שהמגבלה היא חמישה פריטים. אני מסתכל על האווטר שלך ושל מישהו אחר. על אחד יש 5 פריטים ועל השני 3 פריטים. האם אקפוץ למסקנה שזה עם ה5 יותר הישגי ויותר הצטיין במשחקים (בהנחה שכל הפריטים ניתנים רק ע"י הישגים במשחקים)? האם שוני שכזה יגרום לי לרוץ לעשות אצי'במנט? בוודאי שלו, כי אם אלחץ על האווטר או על הפרופיל ואכנס לעוד תפריט אני אראה שלזה שלאווטר שלו יש 5 פרטים, יש בדיוק רק את חמשת הפריטים האלה בלבד. אבל כשאכנס לפרופיל של זה עם השלוש פריטים אני אראה שיש לו 20 פריטים - אבל מה לעשות, אפשר להציג רק חולצה אחת על האווטאר למרות שהבחור פתח 10 כאלה. מה לעשות, אפשר להשיג רק כובע אחד למרות שהבחור פתח 5 כאלה ואפשר להשיג רק זוג נעליים אחד למרות שלבחור יש עוד 5 כאלה.

ובדיוק אותו דבר קורה עם הגיימרסקור. גודל המספר לא מעיד בשיט על הישגיות והצטיינות השחקן שלו המספר שייך ולכן ככל שאנשים יפסיקו להסתכל ולהסתמך על המספר הזה בלבד, כך ייטב לכולם, כך אנשים יתחילו להסתכל לעומק ולשפוט כהלכה וכך יהיה מקום להכניס יותר ויותר פילוחים ופרמטרים שיעזרו לנו לשפוט בצורה טובה יותר הישגיות בין שחקנים. ולפי שאני מבין, רק בקרב שחקני ה360 יש את הפיקסציה הזו שעברה את הגבול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2013, 16:39

אני לא יודע למה אתה חוזר על שקרים, אבל תפסיק, בבקשה. זה מכוער ואין לזה מקום בדיון.
כמו כן, היה נחמד אם היית מפסיק עם ההתקפות האישיות. זה בטח ובטח לא מוסיף לדיון ולא עושה שום דבר, מעבר ללגרום לך להראות רע.

קאז, תחזור אחורה. תקרא את הדיון שוב. תלמד להבדיל בין ציון כללי וציון של משחק אחד. אתה כל הזמן מתבלבל בין השניים.
אחר כך, תלמד להבדיל בין להשוות שתי מערכות קיימות (זו שיש ב360 וזו שיש בסטים), לבין רעיונות דימיוניים לשיפורים שאתה שופך כאן, בלי קשר לדיון, שרק מוכיחים שיש המון מה לשפר במערכת של סטים ושהיא נחותה בכל צורה לזו שב360.

עדין לא הצעת שום רעיון להצגת נתון אחד, ברור לכל, שמאפשר השוואה מיידית בין ההישגים של שחקן אחד בכל המשחקים, לבין ההישגים של שחקן אחר בכל המשחקים.
לא ברור לי למה עדין לא הפנמת שממוצע אחוזי ההשלמה הוא נתון מחורבן, שלא מלמד אותנו שום דבר על כמות ההישגים של השחקנים. תחזור אחורה ותקרא את ההסברים שלי עוד כמה פעמים. יכול להיות שאז תצליח להבין.
בנתיים, יש לנו את הדוגמא של הגיימרסקור, שאין וויכוח שהיא מאוד אפקטיבית ביצירת תחרות ואין ויכוח שהיא מוצגת באופן בולט וברור במערכת ב360. יש וויכוח על כמה היא מציגה הישגים ראויים לשמם, אבל מכיוון שכל הנושא הזה הוא סובייקטיבי לחלוטין, אין סיבה להתייחס אליו. ניקוד לא צריך להיות סובייקטיבי. הוא צריך להתבסס על נתונים אובייקטיבים לחלוטין, שאין לאף אחד מהשחקנים דרך לשנות אותו.

תביא לי דוגמא בלי גיימרסקור, שתאפשר לי להשוות את סכום ההישגים שלי בכל המשחקים, לסכום ההישגים של swiss בכל המשחקים. עד שלא תביא לי דוגמא כזאת, אין לי סיבה לחשוב שקיימת דרך עדיפה על גיימרסקור.
אני אסביר לך שוב את התנאים החשובים:
1) מיידיות - לא צריך להכנס לעוד תפריטים. לא צריך להכנס לפרופיל של מישהו אחר ולבדוק איזה אצ'יוומנטים הוא שיחרר. לא צריך לחשב האם אחוז האצ'יוומנטים שלו מתוך 33 משחקים, טוב יותר או פחות מאחוז האצ'יוומנטים שלי מ48 משחקים. עדין לא הצלחת לתת דוגמא לנתון שלא מצריך כניסה לעוד תפריטים ובדיקה יותר מעמיקה. תנסה למצוא אחד כזה.
2) נתון שמסכם את ההישגים (בין אם הם מקובלים עליך כראויים להערכה ובין אם לאו) בכל המשחקים.
3) נתון שיוצר תחרותיות.
4) אובייקטיביות ואחידות - אין מקום לעמדות לגבי כמה הישג מסוים ראוי לשמו, או לא. אין מקום לביטול אצ'יוומנטים בקמפיין מסוים, בגלל שהוא לא מספיק קשה עבור שחקן כזה או אחר. אין מקום להחליט שלהרוג 100,000 אויבים זה לא הישג ראוי. כולם צריכים לשחק לפי אותם חוקים ואין לאף שחקן את האפשרות לשנות את החוקים, לפי ראות עיניו, כפי שאתה מנסה לעשות כאן.

כבר הסברתי לך כמה פעמים שטענת ה"האצ'יוומנטים לא משקפים הישגיות" בהחלט מקובלת, אבל לא רלוונטית לדיון. אם אדם לא רוצה להחשיב את האצ'יוומנטים ש99.9% מהאנשים מחשיבים, זו זכותו, אבל אין לזה שמץ של קשר לדיון.
הערך הרנדומלי שאתה נותן לאצ'יוומנט כזה, או אחר, לא מעניין אף אחד. אין סיבה שהוא יעניין, כי הוא לא מאפשר לבצע השוואה אובייקטיבית בין חברים וככזה, לא יוצר תחרות.

כל התגובה שלך על האוואטר לא מדגימה את מגרעות הגיימרסקור. היא מדגימה את מגרעות האוואטר כמערכת שמציגה את סכום ההישגים של השחקן בכל המשחקים. מכיוון שמערכת האוואטר מאוד דומה לזאת של הbadges בסטים, אפשר להשתמש בה גם כדי להדגים כמה שהמערכת בסטים נכשלת ביצירת תחרות.

הדרישה שלך להציג מחקרים, לצערך הרב, עובדת לשני הכיוונים. אתה לא הצגת שום מחקר שתומך בטענות שלך. כשתעשה זאת, ארגיש מחויב לעשות זאת גם.
מה שכן יש לנו זה הר של עדויות אנקדוטליות שתומכות באופן מוחלט בטענות שלי. אין שום עדות אנקדוטלית שתומכת בטענות שלך, כי ברגע שהבנת שאתה לא מסוגל להגן על המערכת בסטים (כי היא באמת נכשלת לחלוטין בעידוד תחרות ובדחיפת אנשים לשחק בעוד משחקים), עברת לתאר מערכות דימיוניות, שכמובן שאין עדות לגבי כמה הן אפקטיביות.

נ.ב.
כשאני חושב על זה קצת יותר, בעצם גם הדבר היחיד שהסכמנו עליו, זו טעות.
70% מהאצ'יוומנטים זה נתון שונה בתחליט מ700 נק', מתוך 1000.
בזכות מערכת הגיימרסקור, לכל אצ'יוומנט יש ניקוד שונה. לכן, אצ'יוומנט של ללחוץ START בתפריט הראשי שווה הרבה פחות נקודות מאצ'יוומנט של לסיים את הקמפיין ברמה הקשה ביותר, או לסיים במקום הראשון ב1000 קרבות מולטיפלייר.
אפילו הנושא חסר המשמעות שאתה ממשיך להעלות, של לתת ערך איכותי ולא רק כמותי לכל הישג, נעשה בצורה הרבה יותר טובה במערכת גיימרסקור, מאשר במערכת האחוזים שאתה מציע. משעשע :)
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוגוסט 2013, 02:13

אומר הבחור שהתפרץ באמצע דיון שלא היה שותף לו, הבין לא נכון את מה שנאמר, המציא טיעונים שאף אחד לא אמר והפגין יכולת הבנת הנקרא ויכולות אחרות ברמה נמוכה. וזה ממשיך.

"לא ברור לי למה עדין לא הפנמת שממוצע אחוזי ההשלמה הוא נתון מחורבן, שלא מלמד אותנו שום דבר על כמות ההישגים של השחקנים" - ברור שזה מחורבן, ולא מלמד שום דבר, בדיוק כמו הפאקינג גיימרסקור. איך זה לא נכנס לך למוח? זה פשוט מדהים רמת האטימות ושום יכולת הגיון או לוגיקה. ציון גיימרסקור 50 הוא חסר חשיבות למדידת הישגיות שחקנים בדיוק כמו שאחוז אצ'יבמנט כללי. חייבים להסתכל עמוק יותר. אין שום דבר inherent בנתון מספרי שעושה אותו יותר בעל חשיבות מנתון אחוזי.

גיימרסקור הוא 'אפקטיבי ביצירת תחרות' רק במישור ורק לגבי מי שמונע ע"י כך שהוא ראה שהמספר שלו גדול או קטן יותר מחברו. אין שום הבדל אם המספר הזה הוא ניקוד כללי כמו הגיימרסקור או אם המספר הוא אחוז השלמה - האדם הזה יהיה מונע בדיוק באותו אופן. אבל מי שבאמת מעוניין לשפוט הישגיות והצטיינות לא יתנהג כמו אדם באמוק שמסתכל על המספר הכללי כמו מכור, אלא יחפש את המידע הפרטני והמדוייק יותר שבאמת מעיד על הישגיות.

הנסיון שלך לטעון להבדל בין נתון מספר כמו מספר שלם לבין אחוזים הוא פשוט מגוחך ותלוש מכל מציאות. זה כמו שתלך לשני שחקני כדורסל שסיימו עונה ותשאל אותם כמה קליעות עונשין קלעתם העונה כדי לנסות לקבוע מי היה מוצלח יותר. האחד יגיד שקלע 100 סלי עונשין והשני יגיד שהוא קלע 70 סלי עונשין. לפי טיעונך הכה מטומטם אתה תצביע על השחקן הראשון כשחקן המוצלח יותר כאשר כל בר-דעת יודע שהמדד היותר משקף הוא לא המספר הכמותי הבודד שטופח עם כל סל שנקלע (הגיימרסקור) אלא אחוז קליעות העונשין - כמה סלים הוא קלע מכמה זריקות שהוא לקח (אחוז השלמת אצ'יבמנט). וכך 'מתגלה' שזה שקלע 100 סלי עונשין עשה זאת מתוך 200 נסיונות, בעוד שזה קלע 70 עשה זאת זאת מ80 נסיונות. אין ספק שאם הייתי צריך להגיד מי הצטיין יותר בקליעות עונשין, זה יהיה האדם שמספר הקליעות הכולל שלו הוא נמוך יותר.

ותודה לאל, במקצועות ספורט (איפה שהשוואות והצטיינות חשובים מאוד) הרבה מאוד סטטיסטיקות מחושבות ומצוגות באחוזים ואף אחד לא אוחז בדעות מגוחכות כמו שלך שנתון אחוזים הוא נחות מנתון כמותי כולל.

מי שרוצה להתבשם לו בנתון כולל ומחורבן שלא מעיד כלום יכול לעשות את זה באותו מידה גם עם מספר כמותי כמו הגיימרסקור וגם עם אחוז השלמה.

1) מיידיות - לא צריך להכנס לעוד תפריטים. לא צריך להכנס לפרופיל של מישהו אחר ולבדוק איזה אצ'יוומנטים הוא שיחרר. לא צריך לחשב האם אחוז האצ'יוומנטים שלו מתוך 33 משחקים, טוב יותר או פחות מאחוז האצ'יוומנטים שלי מ48 משחקים. עדין לא הצלחת לתת דוגמא לנתון שלא מצריך כניסה לעוד תפריטים ובדיקה יותר מעמיקה. תנסה למצוא אחד כזה.
2) נתון שמסכם את ההישגים (בין אם הם מקובלים עליך כראויים להערכה ובין אם לאו) בכל המשחקים.
3) נתון שיוצר תחרותיות.
4) אובייקטיביות ואחידות - אין מקום לעמדות לגבי כמה הישג מסוים ראוי לשמו, או לא. אין מקום לביטול אצ'יוומנטים בקמפיין מסוים, בגלל שהוא לא מספיק קשה עבור שחקן כזה או אחר. אין מקום להחליט שלהרוג 100,000 אויבים זה לא הישג ראוי. כולם צריכים לשחק לפי אותם חוקים ואין לאף שחקן את האפשרות לשנות את החוקים, לפי ראות עיניו, כפי שאתה מנסה לעשות כאן.

סיכום נהדר לאדם שאין לו מושג מה הוא אומר.

1) מה הפאקינג קשר בין גיימרסקור לבין לכמה תפריטים אתה צריך להכנס? אתה קורא את מה שאתה כותב? קח כל שנתון שאתה רוצה שהוא לא גיימרסקור ותדביק במסך הפתיחה של סטים את הנתון הזה של כל חבריך. איך אתה רוצה שלא אקרא לך מטומטם כשאתה אומר דברים מטומטמים? אין שום קשר כלשהו בין קיימות מספר לבין עד כמה הוא נגיש. ואם סטים תשים גיימרסקור אבל תדפוק את זה עמוק בתוך הפרופיל ותצטריך דפדופף בכמה תפריטים?! אין שום קשר בין גיימרסקור לבין מיידיות. כל נתון וכל דרך לספור יכולה להיות מיידית מאוד או לא מיידית - תלוי איפה אתה מציג את הפאקינג נתון.

2) נתון אחוזי מסכם הישגים.
3) נתון אחוזי יותר תחרות. אני השלמתי 60% ואתה 40%. אתה בפיגור. אם השחקן חסר-בינה כל כך כדי לעשות את הנתון היחיד והכולל הbe all and end all אז הוא יכול לעשות את זה גם כאשר זה ניקוד כולל וגם כאשר זה אחוזים. אבל כל בר-דעת שמבין איך המערכת פועלת ירצה להסתכל יותר לעומק בכדי באמת לשפוט הצטיינות וכדי לדעת איפה באמת נמצאת התחרות.

4) אובייקטיביות ואחידות - אין מקום לעמדות לגבי כמה הישג מסוים ראוי לשמו, או לא.

בזכות מערכת הגיימרסקור, לכל אצ'יוומנט יש ניקוד שונה. לכן, אצ'יוומנט של ללחוץ START בתפריט הראשי שווה הרבה פחות נקודות מאצ'יוומנט של לסיים את הקמפיין ברמה הקשה ביותר, או לסיים במקום הראשון ב1000 קרבות מולטיפלייר.

כל הכבוד. לא רק שאתה לא מבין מה אנשים אחרים אומרים, אתה גם לא מבין את מה שאתה אומר וסותר את עצמך.
איפה האובייקטיביות והאחידות כאשר לאצ'יבנטים יש ניקודים שונים אחד מהשני? מערכת הגיימרסקור ב360 בנוייה built in עם מנגנון שמחליט בשבילך כמה ההישג ראוי וכמה נקודות תקבל עליו. מנגון שקובע לכולם שהישג אחד שווה יותר או פחות השני למרות שלא בהכרח המעשה שדורש יותר סקילז ויותר הצטיינות מקבל ניקוד גבוה יותר ממשהו שלא.

למשל, באלאן ווייק, יש 8 ניקודים שונים שניתנים לאצ'יבמנטים. בכך המשחק מפר את 'עקרון' האובייקטיביות והאחידות שלך מכיוון שהוא מפלה בין האצ'יבמנטים ומנקד אותם אחרת וקובע מה שווה יותר ומה לכאורה קשה יותר. אבל אז רואים שהמשחק נותן 40 נקודות למי שמסיים את המשחק על רמת הקושי הנורמלית (שלדעתי לא צריך לתת ניקוד על משהו שנקודת המוצא היא שתעשה אותו. קנית את המשחק כדי לחוות אותו עד הסוף) ו40 נקודות למי שמסיים את המשחק על רמת הקושי הקשה. איזה דוגמה טובה יותר יש לטמטום של הניקוד במערכת הגיימרסקור? הדבר הכי פשוט בהשוואת: לסיים על נורמל מול לסיים על הארד - ושניהם נותנים את אותו הניקוד. WTF?

בביושוק אינפינייט יש רק 5 ניקודים שונים. המשחק נותן 145 בחלקים פשוט על סיום פרקים. המשחק נותן 75 נקודות בלבד על סיום המשחק במצב 1999 ובדיוק 75 נקודות נוספות על סיום המשחק במצב 1999 בלי לקנות שום דבר ממכונת dolar bill (!!!). אחידות? עקביות? אובייקטיביות? במערכת הגיימרסקור? על מה אתה שח?!

במערכת אחוזים כמובן שאין ניקוד רנדומלי שמודבק לכל אצ'יבמנט. כל אצ'יבמנט שתעשה יקדם אותך בדיוק באותה כמות. אם אתה רוצה אחידות ואובייקטיביות אז הנה לך. אם העקרון שלך הוא שאין איפה ואיפה בין האצ'יבמנטים אז אתה צריך לזרוק לפח את הגיימרסקור ולאמץ את האחוזים.

הדבר הבסיסי שמערכת הגיימרסקור צריכה לעשות לפני שבכלל מתחילים לשקול אותה ברצינות זה להפסיק את האפליה הזו בין האצ'יבמנטים ואם לא אז קודם כל שיחליטו על כמות ניקוד עקבית בכל המשחקים (כלומר שכל המשחקים יציעו את אותו מספר הניקודים ואת אותם הניקודים עצמם. שהניקוד המקסימלי שהאצ'יבמנט מקבל לא יהיה 100 במשחק אחד ו75 במשחק שני). שהאצ'יבמנטים יתחלקו שווה בשווה בין הניקודים השונים כך שהמשחק לא יציע יותר אצ'יבמנטים שמציעים ניקוד מסויים מאשר אחר. שהאצ'יבמנטים יהיו מחולקים בצורה הגיונית לפי הקושי - שהמפתחים יגדירו לעצמם מה לדעתם שייך לאצ'יבמנטים קלים, בינונים וקשים כך שלדוגמה למשחק יהיה 5 אצ'יבמנטים קלים שכל אחד מהם מציע 10 נקודות; 5 אצ'יבמנטים בינונים שכל אחד מהם מציע 25 נקודות; 5 אצ'יבמנטים קשים שכל אחד מהם מציע 50 נקודות. אם רוצים אותו דבר יכולים לעשות במערכת אחוזי השלמה: 5 אצ'יבמנטים קלים שיציעו את אותו קצב התקדמות בהשלמת האצ'יבמנטים; 5 אצ'יבמנטים בינוניים שיציעו קצב התקדמות גבוה יותר וכיוצא בזה. בלי קשר לחישוב הנתונים, זה שהמפתחת תגדיר בצורה שווה ואחידה מה רמת האצ'יבמנטים יעשה את ההשוואות קלות יותר כי אז אתה יכול להסתכל על האצ'יבמנטים שהוגדרו כקשים וכמה אני השלמתי לעומת חברי.

אז כפי שרואים אין שום קשר לגיימרסקור לבין העקרונות שהעמדת, להיפך. כל מה שאתה מביא שאמור להיות בעד הגיימרסקור רק מוסיף לרשימת המגרעות של מערכת ניקוד כללי כפי שהיא מבוצעת ב360. מי שרואה תועלת במספר הגיימרסקור הכללי יראה את אותה תועלת גם באחוז השלמת האצ'יבמנטים. לא צריך להוסיף ניקוד כללי שרק יחריף את ההתמקדות במספר שהינו מחורבן בשביל למדוד הישגיות והצטיינות ומציג עוד בעיות ומגרעות בנוסף. מי שרוצה יכול להתפלש לו בגיימרסקור או באחוזי השלמה; מי שרוצה מידע השוואתי אמיתי ומשקף יסתכל לעומק וידרוש פילוחים ופרמטרים לאצ'יבמנטים - זאת צריכה להיות השאיפה של כל מי שמעוניין לדבר ולהשתתף בהישגיות במשחקי וידאו. ככל שאנשים יפסיקו להתנהג באובססיה כלפי מספר יחיד ובודד כך ייטב לכולם וכך התחום הזה יתקדם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אוגוסט 2013, 03:20

קאז, תנשום עמוק. תרגע. תתחיל לדבר כמו בן אדם.
עד אז, אני לא הולך להגיב לך, כי אתה צווח כמו ילד קטן שלקחו לו את הצעצועים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוגוסט 2013, 11:12

חחח ברור. שוב אתה לא עונה על טיעונים, לא מציג טיעונים משלך שמחזיקים מים. הלוגיקה שלך מחוררת. כמובן שלא תרצה להגיב לי כי אין לך מה להגיב כי רמת הטיעונים וההבנה שלך כפי שמוצגת בטופיק הזה ובאחרים מחפירה. כמובן, תסתתר מאחורי ה'תקיפות האישיות'. תשתמש בהעלבות כתירוץ ותתעלם מהעיקר. 'הוא קרא לי מטומטם' boo hoo. כאשר מישהו אומר דברים מטומטמים הוא 'הרוויח' את הזדמנות להקרא מטומטם. היחיד שצווח כמו ילד קטן זה שאתה שלוקח את הכדור והולך הביתה כי אתה לא מסוגל להתמודד עם הטיעונים ובוחר להתמקד על ההעלבות (המוצדקות) כתירוץ להתעלם. אבל אתה לא צריך להתמודד עם הטיעונים ועדיף שתפסיק לנסות לקשר בין דברים שלא קשורים. אין שום בסיס במציאות שעליו אדם יטען שנתון אחוזי חסר ערך לעומת נתון מספרי כמותי; אדם שיגדיר מחדש את המתמטיקה ומה אפשר ואי אפשר לעשות עם אחוזים; אדם שישפוט הצטיינות שחקני כדורסל רק על סמך כמות הסלים שהם קלעו.

ואני שוב אצטט את הדבר הבא. ניוקליס טוען שעד היום רק ציון מספרי כמו גיימרסקור כפי שנעשה ב360 יכול למלא אחר התנאים הבאים (או למלא אותם באופן עדיף עשרות מונים):

3) נתון שיוצר תחרותיות.

Mind blown. כל קשר הינו מקרי בהחלט.

אל תטרח לענות. אני פשוט אחכה לסווים - האדם שאיתו הדיון, ושאליו אתה התפרצת עם תצוגה מביכה של הבנת הנקרא, לוגיקה,הגיון בריא, רמת טיעונים והבנה. עוד חומר לפנתאון מבית היוצר של ניוקליס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אוגוסט 2013, 14:45

Kazz כתב:חחח ברור. שוב אתה לא עונה על טיעונים, לא מציג טיעונים משלך שמחזיקים מים. הלוגיקה שלך מחוררת. כמובן שלא תרצה להגיב לי כי אין לך מה להגיב כי רמת הטיעונים וההבנה שלך כפי שמוצגת בטופיק הזה ובאחרים מחפירה. כמובן, תסתתר מאחורי ה'תקיפות האישיות'. תשתמש בהעלבות כתירוץ ותתעלם מהעיקר. 'הוא קרא לי מטומטם' boo hoo. כאשר מישהו אומר דברים מטומטמים הוא 'הרוויח' את הזדמנות להקרא מטומטם. היחיד שצווח כמו ילד קטן זה שאתה שלוקח את הכדור והולך הביתה כי אתה לא מסוגל להתמודד עם הטיעונים ובוחר להתמקד על ההעלבות (המוצדקות) כתירוץ להתעלם. אבל אתה לא צריך להתמודד עם הטיעונים ועדיף שתפסיק לנסות לקשר בין דברים שלא קשורים. אין שום בסיס במציאות שעליו אדם יטען שנתון אחוזי חסר ערך לעומת נתון מספרי כמותי; אדם שיגדיר מחדש את המתמטיקה ומה אפשר ואי אפשר לעשות עם אחוזים; אדם שישפוט הצטיינות שחקני כדורסל רק על סמך כמות הסלים שהם קלעו.

ואני שוב אצטט את הדבר הבא. ניוקליס טוען שעד היום רק ציון מספרי כמו גיימרסקור כפי שנעשה ב360 יכול למלא אחר התנאים הבאים (או למלא אותם באופן עדיף עשרות מונים):

Mind blown. כל קשר הינו מקרי בהחלט.

אל תטרח לענות. אני פשוט אחכה לסווים - האדם שאיתו הדיון, ושאליו אתה התפרצת עם תצוגה מביכה של הבנת הנקרא, לוגיקה,הגיון בריא, רמת טיעונים והבנה. עוד חומר לפנתאון מבית היוצר של ניוקליס.

לא הצטיינות שחקני כדורסל, חמודי. ניצחון של קבוצות כדורסל.
אני רואה שגם את המטאפורה הפשוטה הזאת לא הבנת. אני מדבר על מדידה של כלל ההישגים. אתה מדבר על מדידה של הישג במשחק ספציפי.
ביצועים של שחקן כדורסל - הישג במשחק ספציפי.
מספר הנקודות שהקבוצה כולה קלעה - הצגה של הביצועים בכל המשחקים.

אתה איש קטן, כועס ועצוב. למה שבכלל אמשיך לדון איתך, כשאתה מסרב (או לא מסוגל?) להבין את מה שכותבים לך? ובמקום זה אתה תוקף אישית ומאשים אנשים בחוסר הבנת הנקרא (ומיד אחרי זה מדגים שאין לך מושג מה אתה קורא ולעיתים קרובות, מה אתה כותב).
אתה צריך להתבייש בעצמך, אבל אני לא יודע אם יש לך מספיק מודעות, בשביל להבין כמה את מתנהג באופן מחפיר.
חבל מאוד שאף אחד מהמנהלים לא מטפל בך ובהתנהגות המכוערת שלך.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוגוסט 2013, 15:25

זה אתה שלא הבנת את הדוגמה של שחקני הכדורסל, ואני זה שהעלה אותה...

אני:
זה כמו שתלך לשני שחקני כדורסל שסיימו עונה ותשאל אותם כמה קליעות עונשין קלעתם העונה כדי לנסות לקבוע מי היה מוצלח יותר

אתה:
אני מדבר על מדידה של כלל ההישגים. אתה מדבר על מדידה של הישג במשחק ספציפי. ביצועים של שחקן כדורסל - הישג במשחק ספציפי.

ושוב ניוקליס לא מבין עברית. חסר כל יכולת הבנת הנקרא. הופך את הטיעון למה שבא לו בלי קשר למה שהאדם שהעלה את הטיעון התכוון. מדהים פשוט מדהים. הבנתם את זה חבר'ה? סך כך קליעות העונשין\אחוזי העונשין של שחקן במשך עונה שלמה זה הישג במשחק ספציפי. ועוד יותר אם נגמרה העונה ואני רוצה לדעת מי היה השחקן הטוב ביותר אני לא אסתכל על נתון סכום הנקודות שכל שחקן קלע לאורך כל העונה כדי להחליט זאת. אחוזי קליעה זה נתון חשוב יותר ויש עוד שלל נתונים, אבל אתה כמובן תחליט לפי נתון אחד של מספר כמותי.

מתי תקבל באן? איפה המנהלים שעד היום לא עשו שום 'ניהול' למעט בטופיק נינטנדו? יש לנו פה בחור שלא מבין את השפה העברית, הבנת נקרא שואפת לאפס, מייחס טיעונים לאנשים שלא אמרו זאת, מתפרץ באמצע דיונים שלא היה מעורב בהם ועושה סמטוחה מהכל, מפרש לא נכונה כל דבר, מגדיר מחדש מציאויות כאלה ואחרות, הורס את הדיונים, מפגין לוגיקה והגיון לוקה בחסר, רמת דיון כללית נמוכה והצגת טיעונים שלא עומדים באף מבחן ולו הפעוט ביותר. פשוט בלתי אפשרי להשתתף כאן בשיח כאשר ישנו משתמש שעושה הכל כדי להחריב את הדיונים.

כאשר קרירין ברבר שטויות בויגיימס, סווים הגיע ואמר שעוד פעם שהוא אמר שטויות ללא בסיס הוא יקבל השעייה זמנית - והוא קיבל. איפה המנהל שישים את ניוקליס על תנאי ויגיד לו עוד עיוות טיעון ועוד מפגן של אי יכולת להבין את הכתוב יוביל לקבלת השעייה?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 אוגוסט 2013, 16:57

Kazz כתב:כאשר קרירין ברבר שטויות בויגיימס, סווים הגיע ואמר שעוד פעם שהוא אמר שטויות ללא בסיס הוא יקבל השעייה זמנית - והוא קיבל. איפה המנהל שישים את ניוקליס על תנאי ויגיד לו עוד עיוות טיעון ועוד מפגן של אי יכולת להבין את הכתוב יוביל לקבלת השעייה?

http://www.mako.co.il/home-family-kids/ ... 041006.htm

אם נמאס לכם לריב אתם מוזמנים להפסיק. זה הרי לא שמישהו אחר יושב וקורא את המלל הריק הזה...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אוגוסט 2013, 17:17

Kazz כתב:זה אתה שלא הבנת את הדוגמה של שחקני הכדורסל, ואני זה שהעלה אותה...

אני:

אתה:

ושוב ניוקליס לא מבין עברית. חסר כל יכולת הבנת הנקרא. הופך את הטיעון למה שבא לו בלי קשר למה שהאדם שהעלה את הטיעון התכוון. מדהים פשוט מדהים. הבנתם את זה חבר'ה? סך כך קליעות העונשין\אחוזי העונשין של שחקן במשך עונה שלמה זה הישג במשחק ספציפי. ועוד יותר אם נגמרה העונה ואני רוצה לדעת מי היה השחקן הטוב ביותר אני לא אסתכל על נתון סכום הנקודות שכל שחקן קלע לאורך כל העונה כדי להחליט זאת. אחוזי קליעה זה נתון חשוב יותר ויש עוד שלל נתונים, אבל אתה כמובן תחליט לפי נתון אחד של מספר כמותי.

מתי תקבל באן? איפה המנהלים שעד היום לא עשו שום 'ניהול' למעט בטופיק נינטנדו? יש לנו פה בחור שלא מבין את השפה העברית, הבנת נקרא שואפת לאפס, מייחס טיעונים לאנשים שלא אמרו זאת, מתפרץ באמצע דיונים שלא היה מעורב בהם ועושה סמטוחה מהכל, מפרש לא נכונה כל דבר, מגדיר מחדש מציאויות כאלה ואחרות, הורס את הדיונים, מפגין לוגיקה והגיון לוקה בחסר, רמת דיון כללית נמוכה והצגת טיעונים שלא עומדים באף מבחן ולו הפעוט ביותר. פשוט בלתי אפשרי להשתתף כאן בשיח כאשר ישנו משתמש שעושה הכל כדי להחריב את הדיונים.

כאשר קרירין ברבר שטויות בויגיימס, סווים הגיע ואמר שעוד פעם שהוא אמר שטויות ללא בסיס הוא יקבל השעייה זמנית - והוא קיבל. איפה המנהל שישים את ניוקליס על תנאי ויגיד לו עוד עיוות טיעון ועוד מפגן של אי יכולת להבין את הכתוב יוביל לקבלת השעייה?

אני לא יודע אם הזכרון שלך כל כך חלש, או שאתה סתם שקרן פטולוגי. המטאפורה של הכדורסל הגיעה ממני.
מצד שני, כבר לא ברור לי אם לא הבנת את מטאפורת הכדורסל שלי, כי אתה סתם עקשן ומתחפר בעמדה שלך, או כי באמת אין לך את היכולת הקוגנטיבית להבין אותה. הייתי מכין לך טבלה שמסבירה את זה, אבל אני לא חושב שיש תקווה שאי פעם תבין.

התחלת בלדבר על נושא אחר ולשנות אותו, תוך כדי דיון, כי לא הצלחת להגן על הטענה המקורית שלך. זה יצר המון סתירות בין הטיעונים שלך.
אחרי זה, אתה משקר על מה שאנשים אחרים אומרים, מצטט חלקיקי משפטים ובמקום להגיב לטיעונים, תוקף אישית (כנראה כי חסרה לך היכולת להגיב, כמו אדם בוגר).
אחרי שגם זה לא כל כך צלח לך, המשכת את התקף הזעם האינפנטילי שלך בלשקר ולטעון שאתה העלית טיעונים שבכלל באו מאנשים אחרים?

מעניין אם זה יכול להמשיך להדרדר, או שכבר הגעת לתחתית ביב השופכין של תרבות הדיון.
בהחלט היה משעשע לראות כמה נמוך אתה מסוגל לרדת וכמה פעמים זמן אתה מסוגל להתנהג כמו ילד קטן שאמא לא רוצה לקנות לו ממתק, אבל אני סיימתי.
להבא, אכוון את הטיעונים שלי למישהו שמעוניין להדיין ולא למישהו שמעוניין לפאר את סטים ואת הPC וללעוג לקונסולות ללא הבחנה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוגוסט 2013, 22:09

אופס, נכון. הבאת דוגמת כדורסל לפני, שפספסתי אותה.

כאשר אי אפשר לבצע את ההשוואה באופן מיידי, לא מבוצעת השוואה ע"י הרוב המוחלט של האנשים. לכן גיימרסקור כללי הוא כלי אפקטיבי ביצירת תחרותיות בין שחקנים, בדיוק כמו שמספר הנקודות בכדורסל הוא כלי אפקטיבי בקביעת המנצח. אפשר בהחלט לבדוק מי חסמה יותר, מי לקחה יותר ריבאונדים, מי איבדה יותר כדורים, מי מסרה יותר אסיסטים ומי החזיקה בכדור יותר זמן, אבל עם כל החשיבות המקצועית של כל הנתונים האלו, אם היה בהם צורך לקבוע מי מנצח, כדורסל לא היה ספורט פופולארי כמו שהוא היום.

עוד דוגמה לחוסר הבנה ושימוש בדוגמאות ובאנלוגיות שגויות.

נתחיל מזה ששוב עשית הנחה מקיפה על אוכלוסיה בהתבסס רק על הרגשתך האישית ("כאשר אי אפשר לבצע את ההשוואה באופן מיידי, לא מבוצעת השוואה ע"י הרוב המוחלט של האנשים"). לא נמאס לך מזה?

"לכן גיימרסקור כללי הוא כלי אפקטיבי ביצירת תחרותיות בין שחקנים, בדיוק כמו שמספר הנקודות בכדורסל הוא כלי אפקטיבי בקביעת המנצח."
אני באמת צריך להסביר למה זו אנלוגיה עקומה? מספר הנקודות בכדורסל שקבוצה קלעה במשחק לעומת הקבוצה השנייה הוא לא כלי אפקטיבי בקביעת המנצח - הוא הכלי היחיד לקביעת המנצח. כי כל המטרה במשחק הכדורסל זה לקלוע יותר מהיריב לאחר סיום 40 דקות משחק.
באיסוף אצ'יבמנטים אין אלמנט זמן, אין אלמנט 'נצחון'. מדובר בנתון של שחקן אחד לעומת שחקן אחד אחר ולא נתונים קבוצתיים. גיימרסקור הוא כלי אפקטיבי בדיוק כמו אחוזים. מי שפועל על פי למי יש יותר גדול יתנהג כך לא משנה איזה נתון מספרי תציג בפניו. כשאתה בא לאמוד הישגיות והצטיינות בין שחקנים בודדים זה משהו שונה לגמרי כשאתה רוצה לאמוד מי ניצח במשחק מסויים שכל הפואנטה בו שמספר הנקודות הכללי של הקבוצה יהיה גדול יותר מהיריבה.

אם אתה רוצה לאמוד על טיב הצטיינות שחקן כדורסל אחד לעומת עמיתו אז אתה חייב להשתמש גם או אפילו בעיקר בנתוני אחוזים. אבל זה בסדר, הבנו שזה משום מה נשגב מבינתך ששחקן שקולע 18 נק' במשחק לא בהכרח אומר שהוא הצטיין יותר משחקן שקלע 14 נק' כאשר אחוזי הקליעה של הראשון הם 20% (וכך שזה אומר שהוא לקח מלא זריקות והחטיא ובטח גרם למתפרצות נגד קבוצותו) ואחוזי הקליעה של השני הם 90%. הבנו שבשבילך איכשהו מספר זריקות העונשין ששחקן קלע במשך עונה שלמה הוא נתון של 'משחק ספציפי' והבנו שזה נשגב מבינתך שמי שקלע 100 זריקות עונשין במהלך בעונה לא בהכרח הצטיין יותר בתחום הזה מאשר שחקן שקלע 70 זריקות עונשין במהלך העונה, כי האחוז של הראשון יכול להיות 40% ושל השני 95%.

אף בר-דעת לא ינסה לקבוע איזה שחקן כדורסל טוב יותר על-פי נתון בודד אחד. יש צורך להסתכל על מגוון דברים וסטטיסטיקות. בדיוק כמו לגבי הצטיינות במשחקי וידאו. פשוט עצוב שיש אנשים שכל כך אובסיסיביים לנתון חסר משמעות כמו הגיימרסקור וממש מפליא שהם חושבים שרק נתון הגיימרסקור יכול להציג נתון כללי ומיידי שגורם לאנשים לשחק רק בגלל שהנתון הזה קטן או גדול יותר משל אחר. אגב, מה הגיימרסקור של לברון ג'יימס?

תודה שהפנת את תשומת ליבי לדוגמת הכדורסל שהזכרת. עוד ראיה לחוסר הבנה משווע.

מעתה, במידה ותמשיך להפגין יכולת דיון ירודה שפוגעת בשטף התקין של הפורום בדיונים עתידיים, אצטט את דבריך ואעביר אותם למנהלים. ושהם יחליטו מתי enough is enough.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אוגוסט 2013, 23:27

חחחחח :lol: אוי, קאז. תהייה לי בריא.

---

תאריך היציאה של GTA V הולך ומתקרב. המקום הכי זול שאני מצאתי להזמנה מוקדמת הוא blahdvd (יצא 209 שקלים).
הבעיה העיקרית היא שאני קונה את המשחק ל360 ואני לא יודע אם הוא יהיה נעול אזורים, או לא. GTA IV היה נעול אזורים, אבל משחקים יותר מאוחרים של רוקסטאר (כמו LA:N וRDR) לא היו נעולים.
שאלתי בטוויטר את התמיכה שלהם אם המשחק יהיה נעול והם אמרו לי לחכות לתשובה רשמית.
בנתיים, אני עם האצבע על הדופק ומוכן לבטל את ההזמנה, במקרה ולא יהיה ברור אם המשחק נעול אזורים או לא. איזה כיף שבדור הבא לא יהיה צריך לדאוג לשטות הזאת יותר.

מישהו פה הזמין ממקום זול יותר?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 אוגוסט 2013, 22:13

חברה - תרגיעו. קאז, אתה יותר מדי מתקרב לירידה לפסים אישיים - זה ממש לא משרת את הדיון ואת הטיעונים שלך.
שחר, גם אתה מדרדר לזה, ואני לא מעוניין לשמוע "אבל הוא התחיל" ו-"הוא אמר לי דבר הרבה יותר פוגעני" שמעתי את זה מספיק היום מהילד שלי בן ה-5. תפגינו אתם לפחות קצת יותר בגרות.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים