במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 08 אוקטובר 2020, 13:31

טוב סימתי את האוסף kh 2.8
ה2 משחקים והסרטון מקשרים לkingdom Hearts 3

בהתחלה חשבתי לשחק את kh3 על רמה בינונית
אבל אחרי ששיחקתי ב0.2 שנבנה על אותה הטכנולוגיה
החלטתי גם את kh3 לשחק ברמה הקלה

לא ש0.2 היה קשה ברמה הקלה ,הוא היה מאוד קל
ואני מעריך שאפשר לעבור אותו בלי מאמץ מיוחד ברמה בינונית
הבעיה שלי זה כמויות האויבים ורמת הph שלהם

Kh3 גם ככה הולך לקחת לי כניראה עשרות שעות משחק
ועם יהיו המון אויבים " ספוגים " ,אני כבר מעדיף לשחק ברמה הקלה
כי יש לי ספריה גדולה של משחקים לשחק

בכל מקרה כאוסף 2.8 סביר ,לא יותר מזה
2 המשחקים לקחו לי פחות מ20 שעות ביחד
ש0.2 זה 3 שעות שחלק גדול מזה זה סרטוני מעבר
היה עוד סרטון של שעה באוסף לא כזה מעניין

אבל זה היה חינם בגייפ פאס אז אין תלונות
ועכשיו אני מוכן סוף סוף סוף לkh3
שאני מכיר את העלילה המורחבת והדמויות שהיו לפני

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2020, 19:13

glass man כתב:אני לא שידרגתי כמעט כלום בציוד של ג'ין חוץ ממה שהעלילה מחייבת לא זוכר.

אפילו הresolve שלי היה מאוד נמוך שיחקתי את זה כמו AC ישן ככל האפשר וזה זרם אני לא חושב שהייתי יכול לשחק את AC החדשים ככה.

הקטע באודיסי שהוא וקודמו פשוט נראים time sink רציינים שלא לצורך.

זה לא שGOT מעליהם ברמה שהוא איזה 9 והם 8.

גם אני מסכים שזה סהכ 8 כמוהם אבל ההרגשה שלי שGOT הוא ארוך כי הוא ארוך הם נראים ארוכים בצורה מלאכותית.

יכול להיות שאודיסי ''ארוך בצורה מלאכותית'', אבל ואללה הוא היה לי הרבה יותר כיף מGOT. לא יודע לשים את האצבע בדיוק על למה. את GOT מחקתי ממש ברגע שנגמרו הכתוביות והסצנה האחרונה אחריהן. את אודיסי עוד השארתי קצת והלכתי לסיים לנקות את כל חברי וחברות הכת.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוקטובר 2020, 13:35

Klayman כתב:
glass man כתב:אני לא שידרגתי כמעט כלום בציוד של ג'ין חוץ ממה שהעלילה מחייבת לא זוכר.

אפילו הresolve שלי היה מאוד נמוך שיחקתי את זה כמו AC ישן ככל האפשר וזה זרם אני לא חושב שהייתי יכול לשחק את AC החדשים ככה.

גם אני מסכים שזה סהכ 8 כמוהם אבל ההרגשה שלי שGOT הוא ארוך כי הוא ארוך הם נראים ארוכים בצורה מלאכותית.

יכול להיות שאודיסי ''ארוך בצורה מלאכותית'', אבל ואללה הוא היה לי הרבה יותר כיף מGOT. לא יודע לשים את האצבע בדיוק על למה. את GOT מחקתי ממש ברגע שנגמרו הכתוביות והסצנה האחרונה אחריהן. את אודיסי עוד השארתי קצת והלכתי לסיים לנקות את כל חברי וחברות הכת.

אם לא הפריעו לך כל האלמנטים של הRPG אז כן אני מניח שאתה יכול להגיע לחלקים הטובים של אודיסי ולהנות מהם, זה ברור שבמשחק עם כל כך הרבה תוכן יהיה גם תוכן טוב איפשהו.

עבורי ברגע שהם עושים רמות לא רק לקרבות אלא גם להתגנבות אז אין פה משחק אקשן הרפתקה, זה נכון שגם בGOT יש סוג אחד של אויבים שאתה לא יכול להרוג בהתגנבות אבל זה נפתר בהמשך המשחק עם הסקיל המתאים וזה גם לא כזה נפוץ בGOT.

לGOT יש טון מדכא בעלילה ובסיפורי המשנה וגם זה שהשמים בדרך כלל משנים את מזג האוויר לאפרורי ומדכא כל פעם שאתה הורג מישהו כל הדברים האלה לפעמים הורידו לי את החשק להדליק אותו לא תמיד היה לי כוח לזה, אולי זה גם מה שקרה לך ולסטיק? לא יודע סתם מעלה השערה 8-)

בעיקרון אני כן מצליח להבין מה אתם אוהבים בAC החדש ובאודיסי בפרט, הם עשו RPG די טוב, שהוא לא ג'אנקי כמו המשחקים של בטסדה/המכשף 3. אז ברור לי למה יהיה קהל לזה אבל אותי זה לא עניין כי הם יכלו לעשות את כל זה בIP חדש כמו שהם עושים עם Immortals Fenyx Rising. אבל ברור לי שהם לא יותרו על המכירות. סהכ אני רק מתוסכל שהם לא עושים משהו בסגנון הישן כמו GOT.

הבעיות שלי עם עם GOT זה שהוא העתיק את AC הישנים ברמה כזו שהם גם לא הכניסו שום חידוש בmission objectives אותם משימות מעקב משמימות וכו'
אם הם לא ישפרו את זה בGOT2 מניח שכולנו נהיה הרבה פחות סלחניים כלפיהם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 אוקטובר 2020, 14:28

תשמע, מלבד הרמות, הLOOT ואופציות הדיאלוג, מדובר באותו המשחק. באודיסי יש יותר מערכות (ספינה, חברי הכת, סחירי חרב), ואפשר להגיד שגם אופציות הדיאלוג זו פשוט עוד מערכת על גבי הבסיס הזה. כלומר ההבדל היחיד ביניהם הוא רק הרמות והLOOT (שמבוסס על הרמות).

זו מערעת שאני פחות אוהב ושמח שיוצאת עם AC V, אבל הנקודה היא שאלו אותם משחקים, כמעט בדיוק. אתה מנסה להשוות את GOT למה שAC היה לפני כן וזה לא מדויק, כמובן שיש נקודות דמיון וזה לא שאחד הוא FPS מסדרונות, אבל GOT בעיקר דומה בדיוק למה שAC הפך להיות.
GOT זה אודיסי קצת קטן יותר, קצת מהודק יותר, ועם פחות מערכות מסביב לבסיס. כנראה שריבוי המערכות והעובדה שאתה כל הזמן עושה את אותו הדבר מתוך 10 דברים, להבדיל מאותו הדבר מתוך 4 דברים, זה מה שגורם לישיבות ארוכות לשאוב אותי הרבה יותר טוב באודיסי. אבל מבחינת איכות כמעט בכל הפרמטרים הם זהים בעיניי.

ואגב, את מערכת הרמות באודיסי אני כאמור לא אוהב, אבל היא דווקא נובעת מעיצוב משחק שאני כן אוהב -
העולם של אודיסי פתוח לגמרי מהשניה שהפרולוג נגמר. קח את הספינה ולך לאן שאתה רוצה, תראה מה שאתה רוצה. לכן הכניסו רמות, כדי שתדע איזה מקומות נכונים לך עכשיו ואיזה לא, בדיוק כמו בוויצ'ר 3.
עיצוב העולם של GOT הרבה יותר סגור. קודם כל העולם הרבה יותר קטן, אבל הוא מחולק לשלושה אזורים סגורים שאתה יכול לעבור בהם רק כשהמשחק מחליט, ממש כמו GTA 3.
אז אולי אין בGOT לבל-גייטינג, אבל יש שערים מוחשיים שמונעים ממך שיטוט אמיתי בעולם ובעיניי זה לא בהכרח טוב יותר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 אוקטובר 2020, 14:40

InterAl כתב:רק בגלל המצלמה. אם כבר יש לך יד על העכבר, אתה רוצה לנצל את האצבעות שעליו, כי היד השנייה ממוקדת ב-WASD.
ויד ימין אמורה להיות על החצים, לא באמצע המקלדת.

אז היד שלי על העכבר ואני מנצל את 2 הכפתורים שעליו בצורה שנוחה ומוכרת לי ב 99% מהמשחקים. אז למה שארצה להעביר את יד ימין למקום אחר שידרוש אפילו רק התאמה קטנה?
יד ימין שלי בכל מקרה לא תהיה על החצים כי אני אזוז עם WASD כפי שאני זז ב100% מהמשחקים שאני שולט בדמות. אז אם אני זז עם WASD אני ארצה לתקוף עם יד ימין כי אני רוצה את היכולת לזוז ולתקוף בו זמנית. אז עכבר. WASD, רווח לקפיצה, שיפט לדאש, קליק שמאלי לחרב וקליק ימני ל-בלאסט. פשוט, מוכר וקל. ואם אני מישהו שמשחק כמה משחקים במקביל לא אצטרך לעשות את ההתאמות הקטנות של הידיים למשחק עם מקלדת בלבד.

ואתה יודע, אם אפשר היה לנווט במפה ובמלאי בעזרת העכבר אז לעכבר היה את שימוש ההצבעה שאתה רוצה..אבל המשחק משום מה לא תומך בכך.

--

אני מנסה להבין איזה תועלת עיצובית יש לעובדה שאחרי שאני מחזיר את הגופה שלי, מד ה souls שלי ריק. אם נהרגתי באיזור רגיל אין בעיה להרוג אוייבים ולמלא את המד, אז זה מיותר.
אם נהרגתי בקרב בוס אז המשחק מבקיע גול עצמי. יופי שהטעינה מהירה אבל עכשיו אני צריך לעשות את דרכי לחדר הבוס, לקחת את הגופה, לצאת מהחדר, ללכת למצוא במסכים הקרובים אוייבים כדי למלא את המד (כי אני רוצה את הסיכויים הכי טובים בקרב), לעשות את הדרך החזרה לחדר הבוס וסוף כל סוף להילחם נגדו.

אם נהרגתי נגד בוס אני ארצה לחזור ולהילחם שוב נגדו במהירות האפשרית אז למה לעזאזל המשחק שולח אותי לעשות farming? אז אין תועלת בטעינה מהירה. התסכול ממעבר בין מסכים גובר, אם נפגעת במהלך הפארמינג אז אתה צריך להשתמש במד כדי להתרפות ואז זה אומר שצריך להרוג עוד ייצורים כדי למלא את כל המדדים והקרב נגד הבוס ייחכה עוד כמה שניות.
איזו תועלת יש בכל הדבר הזה? כלום ושום דבר. עיצוב לקוי שהיה צריך להיות מתוקן בשלב מוקדם של playtesting.

השחקן משיג את הגופה -> מד ה souls מתמלא עד הסוף אוטומטית. הנה, פתרתי את הבעיה. לא אתפלא אם בהמשך המשחק יציע לי לקנות צ'ארם שעושה את זה..

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוקטובר 2020, 15:28

Stick כתב:תשמע, מלבד הרמות, הLOOT ואופציות הדיאלוג, מדובר באותו המשחק. באודיסי יש יותר מערכות (ספינה, חברי הכת, סחירי חרב), ואפשר להגיד שגם אופציות הדיאלוג זו פשוט עוד מערכת על גבי הבסיס הזה. כלומר ההבדל היחיד ביניהם הוא רק הרמות והLOOT (שמבוסס על הרמות).

זו מערעת שאני פחות אוהב ושמח שיוצאת עם AC V, אבל הנקודה היא שאלו אותם משחקים, כמעט בדיוק. אתה מנסה להשוות את GOT למה שAC היה לפני כן וזה לא מדויק, כמובן שיש נקודות דמיון וזה לא שאחד הוא FPS מסדרונות, אבל GOT בעיקר דומה בדיוק למה שAC הפך להיות.
GOT זה אודיסי קצת קטן יותר, קצת מהודק יותר, ועם פחות מערכות מסביב לבסיס. כנראה שריבוי המערכות והעובדה שאתה כל הזמן עושה את אותו הדבר מתוך 10 דברים, להבדיל מאותו הדבר מתוך 4 דברים, זה מה שגורם לישיבות ארוכות לשאוב אותי הרבה יותר טוב באודיסי. אבל מבחינת איכות כמעט בכל הפרמטרים הם זהים בעיניי.

ואגב, את מערכת הרמות באודיסי אני כאמור לא אוהב, אבל היא דווקא נובעת מעיצוב משחק שאני כן אוהב -
העולם של אודיסי פתוח לגמרי מהשניה שהפרולוג נגמר. קח את הספינה ולך לאן שאתה רוצה, תראה מה שאתה רוצה. לכן הכניסו רמות, כדי שתדע איזה מקומות נכונים לך עכשיו ואיזה לא, בדיוק כמו בוויצ'ר 3.
עיצוב העולם של GOT הרבה יותר סגור. קודם כל העולם הרבה יותר קטן, אבל הוא מחולק לשלושה אזורים סגורים שאתה יכול לעבור בהם רק כשהמשחק מחליט, ממש כמו GTA 3.
אז אולי אין בGOT לבל-גייטינג, אבל יש שערים מוחשיים שמונעים ממך שיטוט אמיתי בעולם ובעיניי זה לא בהכרח טוב יותר.

גם מורטאל קומבאט וסטריט פייטר הם אותו המשחק אם אתה מתעלם, מהדם, מדרכי הInput השונים, מזה שיש כפתור ייעודי לblocking במורטאל קומבאט ומזה שסטריט פייטר דורש fundamentals יותר חזקים מהשחקן ואנטי אייר גיים יותר חזק מלבד כל ההבדלים האלה כן הם אותו משחק.
.."
מה שאני מנסה להגיד שאנחנו יכולים להגיד על כל משחק שיש להם "DNA משותף" שהם אותו משחק, אבל ברגע האמת, החוויות שונות בתכלית זו מזו גם בAC ובGOT.
אתה אומר בעצמך שהוא קטן יותר ומהודק יותר.

גם מה שאתה אומר על הפתיחות מוכיח שאודיסי זה RPG לכל דבר וGOT לא. בסקיירים אחרי הפרולוג מה אתה עושה? אתה רשאי לעשות שיטוט חופשי במפה לכל מקום שרק תרצה, גם למקומות שאתה בכלל לא מוכן אליהם מבחינת הרמה אתה פשוט נזרק והעולם כולו מונך בפנייך, זה מאפיין מובהק כמובן של RPG ואנחנו יכולים לחשוב על המון משחקי RPG אחרים שעושים את הfree roam הזה.

ברור שיש דמיון מובהק בינהם אני לא שולל את זה כי שניהם שואבים את ההשראה שלהם מהAC הישנים וכל אחד לקח את זה לכיוון אחר, אני יכול להביא עוד דוגמאות שGOT יותר נאמן לנוסחא המקורית של AC והנסיך הפרסי כי זה ניכר לא רק באלמנטים של הRPG אלא גם בדרך ששניהם מיישמים את הפארקור לעומת AC החדשים, אבל זה חפירה ארוכה מצדי והפוסט הזה יצא גם ככה ארוך :)

אני כמובן יכול להבין למה AC החדשים הרבה יותר אימרסיבים עבורך (וקליימן?) מGOT בגלל שברור שRPG הוא בדרך כלל יותר מגוון ממשחק אקשן הרפתקה ואם AC שאב אותך לעולם שלו והכל היה משכנע, אז כן מעט מאוד דברים הם יותר שואבים מRPG מושקע.

אבל אני מניח שאם הויה לך חשק לAC בסגנון הישן אבל לא העתקה 1 ל1 אלא מין שידרוגון אז GOT היה זורם לך יותר :) אני יודע שחזרה לסגנון הישן יותר של AC יביא דגש על פארקור איכותי יותר, פחות אוטומטי GOT כבר עשה צעדים קטנים בחזרה לשם.

אני אישית מאוכזב מזה שלאודיסי היו 2 דמויות ועומס של מערכות שטחיות כי זה כמו שאמרת מרגיש לי פחות מהודק אני מעדיף גיבור אחד שהשקיעו בו זה גם גורם לעלילה יותר מעניינת, גין לא תמיד מעניין אבל יש לו את הרגעים שלו, וזה לא משהו שאתה יכול לעשות שיש לך 2 דמויות שונות לדאוג להן. גם בזה ג'ין יותר מזכיר את ezio והמשחקים הישנים של AC וזה יותר לטעמי.

בסופו של דבר מציק לי לראות את חוסר האישיות הזו של AC זולגת גם לwatch dogs 3 ובזה שהוא הפך את הדמות הראשית למשהו שלא קיים לא רלוונטי, ואני שמח שסוני
ממשיכה את הקו הישן של AC כי ליוביסופט אין עניין.

בסופו של יום גם אודיסי וגם GOT משחקים טובים, לא נראה לי שמישהו יכול להרגיש שהוא עשה טעות אם הוא משחק בהם, הם פשוט מכוונים לקהלים קצת שונים.
אני די בטוח שאם AC אודיסי היה קיים שהייתי בתיכון/סטודנט הייתי על הגג מרוב התרגשות :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוקטובר 2020, 17:39

שיחקתי xeno crisis. משחק מ-ע-ו-ל-ה! מאוד מגהדרייב שכזה מבחינת נראות. משחק דו מימד במבט על ועושים clear לחדרים. יורים לכיוונים שונים עם הfacebuttons ויש שדרוגים בין השלבים והמשחק קשההה. יש קואופ.

ממליץ בחום לחובבי רטרו
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוקטובר 2020, 17:44

swiss-the-engine כתב:שיחקתי xeno crisis. משחק מ-ע-ו-ל-ה! מאוד מגהדרייב שכזה מבחינת נראות. משחק דו מימד במבט על ועושים clear לחדרים. יורים לכיוונים שונים עם הfacebuttons ויש שדרוגים בין השלבים והמשחק קשההה. יש קואופ.

ממליץ בחום לחובבי רטרו

אבל הוא לא רק משחק מגה דרייב כזה הוא אשכרה משחק מגהדרייב.
אגב איך היה השלב האחרון בסוניק מאניה?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוקטובר 2020, 17:46

וואלה לא המשכתי מאז אותו יום.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אוקטובר 2020, 17:54

glass man כתב:
Klayman כתב:

אם לא הפריעו לך כל האלמנטים של הRPG אז כן אני מניח שאתה יכול להגיע לחלקים הטובים של אודיסי ולהנות מהם, זה ברור שבמשחק עם כל כך הרבה תוכן יהיה גם תוכן טוב איפשהו.

עבורי ברגע שהם עושים רמות לא רק לקרבות אלא גם להתגנבות אז אין פה משחק אקשן הרפתקה, זה נכון שגם בGOT יש סוג אחד של אויבים שאתה לא יכול להרוג בהתגנבות אבל זה נפתר בהמשך המשחק עם הסקיל המתאים וזה גם לא כזה נפוץ בGOT.

לGOT יש טון מדכא בעלילה ובסיפורי המשנה וגם זה שהשמים בדרך כלל משנים את מזג האוויר לאפרורי ומדכא כל פעם שאתה הורג מישהו כל הדברים האלה לפעמים הורידו לי את החשק להדליק אותו לא תמיד היה לי כוח לזה, אולי זה גם מה שקרה לך ולסטיק? לא יודע סתם מעלה השערה 8-)

בעיקרון אני כן מצליח להבין מה אתם אוהבים בAC החדש ובאודיסי בפרט, הם עשו RPG די טוב, שהוא לא ג'אנקי כמו המשחקים של בטסדה/המכשף 3. אז ברור לי למה יהיה קהל לזה אבל אותי זה לא עניין כי הם יכלו לעשות את כל זה בIP חדש כמו שהם עושים עם Immortals Fenyx Rising. אבל ברור לי שהם לא יותרו על המכירות. סהכ אני רק מתוסכל שהם לא עושים משהו בסגנון הישן כמו GOT.

הבעיות שלי עם עם GOT זה שהוא העתיק את AC הישנים ברמה כזו שהם גם לא הכניסו שום חידוש בmission objectives אותם משימות מעקב משמימות וכו'

שמע, לא יודע RPG או לא RPG - אני לא איזה חובב גדול של התחום. אני נהנה ממשחקים, לא תמיד מז'אנר ספציפי. לא היה חסר לי ב GOT ה LOOT נגיד (קיבלתי איזה 7-8 שריונות שונים ועוד איזה 6-7 נשקי צד, ואללה הספיק ואפילו היה יותר מדי). אולי היו יותר חסרות לי השיחות הנורמליות עם אנשים ופיתוח יותר נורמלי. פרסמתי את זה כשהתחלתי פה - הגעתי באיזו משימה לבקתה באמצע שום מקום עם אמא שאומרת שהבן שלה הורעל כי אכל פטריות מורעלות או משהו כי אין להם אוכל. אבל בבית מצאתי מלא supplies ושאר דברים 'לגנוב' (גם משהו שלא מסתדר באמת עם ג'ין והעולם אבל מילא).

בנוגע לקטע עם מזג האוויר הקודר - שמתי לב לזה. המשחק מתעקש על מזג אוויר אפרורי, גשום וסוער לאורך חלקים נרחבים ממנו, פשוט כדי להפוך אותו ל'היום הכי יפה שראיתם במשחק'' ברגע שתנקו איזה מחנה.

המשימות ב GOT מאוד מוגבלות בסקופ שלהן ובגיוון, ואם היו מכניסים לכאן איזו מערכת 'כת' כמו שהייתה באודיסי, כנראה שלא הייתי מוחק אותו בשניה שסיימתי.

שוב, שלא יובן לא נכון, מדובר על משחק טוב מאוד - ואני אפילו לא מתבאס על הסכום בדיעבד. אני פשוט חושב שהוא משחק שהיה יכול להיות כ''כ הרבה יותר, אם רק היה מוכן טיפה לזוז מהגבולות היותר מדי נוקשים שהוא שם לעצמו ולהינות קצת.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוקטובר 2020, 18:17

swiss-the-engine כתב:וואלה לא המשכתי מאז אותו יום.

חפיף :) אם אתה נהנה מxeno crisis תנסה גם את nex Machina
(למרות שיש לי הרגשה שכבר נתקלת בו לפי הטעם שלך).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוקטובר 2020, 18:36

Klayman כתב:
glass man כתב:
Klayman כתב:

שמע, לא יודע RPG או לא RPG - אני לא איזה חובב גדול של התחום. אני נהנה ממשחקים, לא תמיד מז'אנר ספציפי. לא היה חסר לי ב GOT ה LOOT נגיד (קיבלתי איזה 7-8 שריונות שונים ועוד איזה 6-7 נשקי צד, ואללה הספיק ואפילו היה יותר מדי). אולי היו יותר חסרות לי השיחות הנורמליות עם אנשים ופיתוח יותר נורמלי. פרסמתי את זה כשהתחלתי פה - הגעתי באיזו משימה לבקתה באמצע שום מקום עם אמא שאומרת שהבן שלה הורעל כי אכל פטריות מורעלות או משהו כי אין להם אוכל. אבל בבית מצאתי מלא supplies ושאר דברים 'לגנוב' (גם משהו שלא מסתדר באמת עם ג'ין והעולם אבל מילא).

בנוגע לקטע עם מזג האוויר הקודר - שמתי לב לזה. המשחק מתעקש על מזג אוויר אפרורי, גשום וסוער לאורך חלקים נרחבים ממנו, פשוט כדי להפוך אותו ל'היום הכי יפה שראיתם במשחק'' ברגע שתנקו איזה מחנה.

המשימות ב GOT מאוד מוגבלות בסקופ שלהן ובגיוון, ואם היו מכניסים לכאן איזו מערכת 'כת' כמו שהייתה באודיסי, כנראה שלא הייתי מוחק אותו בשניה שסיימתי.

שוב, שלא יובן לא נכון, מדובר על משחק טוב מאוד - ואני אפילו לא מתבאס על הסכום בדיעבד. אני פשוט חושב שהוא משחק שהיה יכול להיות כ''כ הרבה יותר, אם רק היה מוכן טיפה לזוז מהגבולות היותר מדי נוקשים שהוא שם לעצמו ולהינות קצת.

גם אני הרגשתי ככה לגבי המשימות אחי. יש הרגשה שהם כל כך ננעלו על זה שזה יהיה משחק AC ישן ביפן שהם פשוט נזהרו להכניס חידושים.

כאילו המשחק שלכם משתמש ברוח בשביל מצפן ויש גם סייד קווסטים על טביעים אז יכלו גם לגוון עם איזו מפלצת ענקית לגיוון נראה לי ששום דבר מהותי לא היה נפגע .

גם הhook בקושי היה משומש את סקירו למשל לא סיימתי
(למרות שקניתי day one ) אבל היה הרבה יותר כייף להתגנב בו ולנקות אויבים בהתגנבות כי האלמנט הזה של הhook היה מבוצע כל כך יותר טוב.

אחח. סקירו בלי המיני בוסים המעיקים האלה הייתי מסיים אותו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 אוקטובר 2020, 18:58

בכל פעם שמוזכר השם של סקירו אני מרגיש גירוד מאוד חזק בגוף, שעובר רק כשאני אומר שכל קשר שאפשר למצוא בינו לבין המשחקים הבהחלט חביבים - GOT ואודיסי, הוא מקרי בהחלט :).

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוקטובר 2020, 14:57

Hollow Knight ממשיך להפליא אותי עם החלטות עיצוביות מחורבנות.

1) אז אני צריך לקנות map markers מהחנות (חבילה של 6 בלבד). אז יופי עכשיו יש לי 6 סימונים על המפה ואני צריך לזכור למה עבור כל אחד. כי מפתחים מטומטים לא נותנים לשחקן להקליד תיאור עבורם. עוד היבט שכל שחקן ממוצע היה מצביע עליו ב playtest. איך לעזאזל מפתחים עדיין עושים משחקי metroidvaina בלי זה?

תגידו, הזום של המפה בגרסת הקונסולות זהה לגרסת המחשב? כי אם כן זה בטח בלתי-שחיק.

2) נכון שהדבר שאתם הכי אוהבים בז'אנר זה לעשות backtracking או להגיע ממקום השמירה למקום שבו נהרגתם כדי להתקדם במשחק? אז HK מגדיל לעשות ופחות או יותר מחייב לעשות את זה פעם כדי להשיג את הגופה. אז תעשו חיים לעבור 8 מסכים שוב ושוב מהספסל האחרון למקום שאתם צריכים להיות בו. דרך זולה להאריך משך משחק.

הסכנה היחידה לשחקן היא שהתסכול ממערכת השמירה המחורבנת הזו תוציא אותך מריכוז והוא ימות בדרך לגופה.

מערכת השמירה של המשחק פועלת כדי לדכא את השחקן מלהמשיך לשחק, לחקור ולהתקדם. כי אתה לא רוצה להיכנס לאיזור ללא מפה. כי עברת X מסכים ולא מצאת ספסל אז אתה לא רוצה למות ואז לעשות את כל הדרך חזרה מאיפה שהיית. מערכת שמירה שתוקעת מקל בגלגלי המשחק.

'ככה זה בז'אנר' זה לא טיעון. עיצוב לקוי שהתקבע.

השלכה של מוות? תקצצו לי X כמות נהכסף שהיה לי.

אפשרויות שמירה אחרות:
- טעינה מהספסל האחרון או גג X מסכים ממסך המוות.
- צ'ארם שמתפקד כסוג של quick-save.
- consumable שקונים בחנות שמתפקד כסוג של quick-save.

איפה היצירתיות למען השם? הכל טוב יותר מאשר 'חי חי חי שחקן שמת כמה פעמים באותו איזור בניסיון להתקדם במשחק צריך כל פעם לחזור על אותה סדרת מסכים מאיזור השמירה האחרון רק כדי להגיע איפה שהיה'.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוקטובר 2020, 17:34

1. ברוב משחקי המטרוידואניה אין בכלל custom markers. לפעמים אפילו מפה אין (משחקי סולס). קשה לי להיזכר באפילו אחד שמאפשר לשים custom marker עם טקסט חופשי על המפה. דווקא HK נדיב בעיצוב שלו מהבחינה הזאת.
2. זה נכון כמעט לכל משחקי המטרוידואניה, ובטח למשחקי סולס שממנו הוא שואב השראה. דווקא ב-HK יש ספסל במרחק דקה וחצי מקסימום מחדר הבוס. נשמע שהתלונות שלך נובעות כנראה מתסכול כי אתה מת יותר מדי. git gud.
HK הוא משחק קליל ביחס למשחקים אחרים בז'אנר. נראה שכל התלונות שלך פשוט נובעות מחוסר נסיון. בקיצור, הבעיה היא אתה, לא המשחק.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוקטובר 2020, 17:39

או, אתם יודעים, שהמשחק לא בסגנון שלך קאזז ועדיף להבין את זה ולוותר מאשר להמשיך לשחק סתם כדי למצוא על מה להתלונן.
HK הוא משחק אדיר בעיניי, ואני ארשה לעצמי לקבוע שזה הקונצנזוס לגביו. אבל בסדר, לא כל משחק הוא לכל אחד ואין מה לסבול.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוקטובר 2020, 21:42

1. אבל אם במשחק יש מפה, ויש custom markers אז אין שום סיבה בעולם לא אפשר לשייך לכל מארקר תיאור טקסט. פשוט מאוד. תעשה את זה toggable בהגדרות הקושי של המשחק וסגרת את הסיפור.

2. שום דבר ממה שתיארת לא אומר שזה לא פגם עיצובי ושאי אפשר לחשוב על אלטרנטיבות אחרות וטובות יותר כמו שהצעתי בעצמי. לא מתים רק נגד בוסים ולא הכל קרוב לספסל. ודקה וחצי זה המון רק כדי להגיע לאיפה שהיית ולנסות שוב. לעשות את הדרך חזרה זה בזבוז זמן ולא משרת את המשחק במאומה ומהווה 0.1% מהאתגר והקושי של המשחק.

לכן הורדתי מוד שמאפשר קוויק סייב ואני משתמש בו כדי לחסוך את הטיולים הדבילים האלה. זה מצמצם את ההשפעה של העיצוב הלקוי ונותן לחיובי להתבטא יותר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוקטובר 2020, 23:24

1. יש, קשה לממש את זה קרוס פלטפורם, במיוחד כשמדובר על צוות פיתוח קטן.
2. זה לא פגם, זה trope של הז'אנר. התלונה שלך נגד המשחק נובעת מבורות ותו לא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 אוקטובר 2020, 14:41

אבל קאז המטרה של כל הלופ הזה זה שאתה תמות תלחם באותם אויבים שוב ושוב ותשתפר . הם מנסים לנצל את זה שאנחנו זוכרים את ההפסדים שלנו הרבה יותר מהנצחונות שלנו כדי.לתת לך מוטבציה להשתפר.

אתה אולי לא רואה את זה אבל אתה אובייקטיבית משתפר אחרי כל טיול כזה.

אם אתה מדלג על זה עם קוויק סייב אתה מדלג על הצאנס להשתפר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 אוקטובר 2020, 22:55

טוב התקדמתי די הרבה בkingdom Hearts 3
ואני יכול להגיד שזה בקלות המשחק הכי טוב בסדרה
אבל גם יש לי סוג של אזהרה

מי שלא מכיר את המשחקים הקודמים ,לא יבין מה רוצים ממנו מבחינת
עלילה ,ושאני אומר קודמים אז לא רק 1-2
אלה גם משחקי צד ,העלילה בkh3 ,פשוט מתחברת לעלילות הקודמות
זה אומר עלילות שהיו לפני kh1
עלילות שהיו בין kh1 לkh2
ועלילות שהיו בין kh2 לkh3

עכשיו אחרי ההסבר הזה ,במשחק יש מקום שנותן לצפות בעלילה שקדמה ,אני לא יודע כמה הוא מקיף ,כי לא צפיתי בו
כי חרשתי על 2 האוספים ,אבל זה קיים
אבל להבין את כל העלילה הקודמת ,זה הרבה שעות לצפות בסרטונים
כי זאת סקוור איניקס
לחלק מהמשחקים הקודמים היה כמה שעות סרטוני מעבר בפני עצמם

טוב אחרי שדיברתי על זה ,יש גם באגים ,אני משחק על הxbo x
פעם אחת המשחק פשוט סגר לי את הקונסולה ,מצבה טוב
אבל זה די מעצבן

היתה לי גם פעם אחת ששמירה נתקעה בהמצע
והייתי צריך לסגור ולפתוח את הקונסולה להמשיך ,שאותה השמירה
הלכה

לא היו לי באגים אחרים ,אבל זה גרם לי לרוץ על המשחק בלי לחפור יותר מידי

מעבר לזה ,ההשקעה במשחק הזאת ניראת לי ענקית
המשחק רץ על אנריל 4 וניראה מצוין למשחקים מהסוג הזה
הדיבוב גם מצוין
יש המון סרטוני מעבר באיכות גבוה
העולמות הרבה יותר גדולים מהמשחקים הקודמים
עם מקומות שונים לראות בכל עולם
יש הרבה סוגי אויבים הרבה בוסים שונים
מוזיקה ברמה גבוה

גם השליטה שופרה ,והכניסו דברים נוספים שהפכו את הקרבות לכיפים יותר

בקיצור השקעה ענקית ,והמשחק מרגיש טוב יותר מהקודמים בקלות
ואני לא משווה לתקופת ההשקה ,כי זה לא הוגן
אז נכון שמבחינה טכנית המשחקים לds ,זה השג גדול
ואפילו 1-2 לps2
אבל עם לא מתחשבים בזה ,ומסתכלים רק על 2020 מה הכי טוב
Kh3 לוקח בקלות

אז עם אתם אוהבים את סקוור איניקס וסרטים של דיסני
אני מאוד ממליץ ,רק ליתעדכן בעלילה לפני שמתחילים לשחק
המשחק הזה כל כך מושקע ,לא ראיתי אף אחד מסרטי פרוזן
ופחות או יותר קיבלתי גרסה מסוימת של פרוזן בסרטוני מעבר במשחק
לא שאני רוצה לצפות בזה ,אבל לפחות אני מבין על מה מדובר

בכל מקרה חוץ מזה יתקדמתי בלואיגי מניסיון 3
וכמו שכבר אמרתי ,זה שילוב של מכסחי השדים ולואיגי
המשחק טוב ,חלק יהנו חלק לא ,אני אישית כן
השליטה טיפה מעצבנת בגלל שהמשחק לא ממבט ראשון
ומשתמשים בפנס ובשואב + מפוח עם הידית האנלוגית הימנית
אבל עדין אפשר ליסתדר ,וכל הזמן המשחק נותן שדים חדשים
ודברים חדשים ליתמודד איתם

אני מקווה שלואיגי מנסיון 4 ,עם יהיה כזה ,יהיה כבר ממבט ראשון
כי אני חושב שהסדרה יכולה להיות טובה יותר ממבט ראשון
בכל מקרה משחק מומלץ

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 אוקטובר 2020, 22:13

טוב קצת עדכון על kh3
השלב שחשבתי שזה פרוזן בכלל היה סרט אחר
סרט עם בחורה שיש לה שער בלונדיני ארוך

כי היום הגעתי לשלב של פרוזן והוא שונה לגמרי
לא צפיתי בשתי הסרטים האלו ,אז לא יכולתי לדעת

עדין המשחק הכי טוב בסדרה בקלות
פשוט חלק מסרטי דיסני החדשים יותר אני לא צפיתי בהם

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 14 אוקטובר 2020, 10:10

סיימתי באיחור גדול את ביושוק הראשון, נתחיל מזה שגרסת הרימאסטרד די מעצבנת מבחינה טכנית והייתי צריך לאתחל את הרזלוציה ולצאת ממצב חלון בכל פעם שהפעלתי את המשחק.
בכללי הוא משחק טוב עם עלילה טובה אבל הרגשתי שהרבה דברים עברו לי מעל הראש והייתי צריך איזה וידאו מיוטיוב כדי להבין את כל הפרטים הקטנים.
התכנון שלי לקחת הפסקה ולהתחיל את 2 ואינפינייט שוב כדי לחוות את כל הטרילוגיה.
מבחינת פאן פאקטור, מרגישים שהוא משחק מיושן, מדיסהונרד 2 ואינפינייט נהנתי יותר אבל היה לי לחוות אותו לקראת משחקי ההמשך.

בינתיים משחק בoffworld trading company, עד אליו שיחקתי במשחקי ניהול הרבה יותר פשוטים כמו טרופיקו.
אוף וורלד משחק הרבה יותר מאתגר ובינתיים אני מצליח להביא תוצאות רק עם הרובוטים שיש להם הרבה פחות דרישות משאבים מהשאר אבל כיף להיכנס אליו לשלב של חצי שעה ולצאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 אוקטובר 2020, 10:28

avive כתב:בינתיים משחק בoffworld trading company, עד אליו שיחקתי במשחקי ניהול הרבה יותר פשוטים כמו טרופיקו.
אוף וורלד משחק הרבה יותר מאתגר ובינתיים אני מצליח להביא תוצאות רק עם הרובוטים שיש להם הרבה פחות דרישות משאבים מהשאר אבל כיף להיכנס אליו לשלב של חצי שעה ולצאת.

משחק אדיר וגאוני. משחק הניהול/כלכלה אולי הכי טוב ששיחקתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 אוקטובר 2020, 14:48

avive כתב:סיימתי באיחור גדול את ביושוק הראשון, נתחיל מזה שגרסת הרימאסטרד די מעצבנת מבחינה טכנית והייתי צריך לאתחל את הרזלוציה ולצאת ממצב חלון בכל פעם שהפעלתי את המשחק.
בכללי הוא משחק טוב עם עלילה טובה אבל הרגשתי שהרבה דברים עברו לי מעל הראש והייתי צריך איזה וידאו מיוטיוב כדי להבין את כל הפרטים הקטנים.
התכנון שלי לקחת הפסקה ולהתחיל את 2 ואינפינייט שוב כדי לחוות את כל הטרילוגיה.
מבחינת פאן פאקטור, מרגישים שהוא משחק מיושן, מדיסהונרד 2 ואינפינייט נהנתי יותר אבל היה לי לחוות אותו לקראת משחקי ההמשך.

בינתיים משחק בoffworld trading company, עד אליו שיחקתי במשחקי ניהול הרבה יותר פשוטים כמו טרופיקו.

הסדרה ביושוק התחילה כwow גרפי ,במשחק הראשון
על ההתחלה אתה מתחיל במיים שאיכות גרפית כזאת היתה wow
לאותה התקופה

לא מפתיע שלמרות רימיק ,זה לא ניראה לך wow היום
אבל המון זמן מהמשחק הראשון
ההמשכים היו יותר מורחבים ,אבל בלי אפקט הwow יותר
כי שהם יצאו כבר היו הרבה משחקים בשוק באיכות גרפית גבוה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 אוקטובר 2020, 17:35

דיסקו אליסיום - וואו איזה משחק אדיר. מישהו שיחק בו?
שיחקתי את ההתחלה שלו לפני זמן מה אבל עקב חוסר בזמן לא שקעתי, אבל עכשיו אני כבר כמה שעות בפנים והוא פשוט מצוין. אין בו כל כך הרבה גיימפלי במובן הקלאסי, הוא נשען בבלעדיות על הכתיבה שלו (שמלווה בבחירה כמעט כל רגע) ועל מערכת הstats המקורית. משחק פשוט מצוין.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 44 אורחים