glass man כתב:אני לא שידרגתי כמעט כלום בציוד של ג'ין חוץ ממה שהעלילה מחייבת לא זוכר.
אפילו הresolve שלי היה מאוד נמוך שיחקתי את זה כמו AC ישן ככל האפשר וזה זרם אני לא חושב שהייתי יכול לשחק את AC החדשים ככה.
הקטע באודיסי שהוא וקודמו פשוט נראים time sink רציינים שלא לצורך.
זה לא שGOT מעליהם ברמה שהוא איזה 9 והם 8.
גם אני מסכים שזה סהכ 8 כמוהם אבל ההרגשה שלי שGOT הוא ארוך כי הוא ארוך הם נראים ארוכים בצורה מלאכותית.
Klayman כתב:glass man כתב:אני לא שידרגתי כמעט כלום בציוד של ג'ין חוץ ממה שהעלילה מחייבת לא זוכר.
אפילו הresolve שלי היה מאוד נמוך שיחקתי את זה כמו AC ישן ככל האפשר וזה זרם אני לא חושב שהייתי יכול לשחק את AC החדשים ככה.
גם אני מסכים שזה סהכ 8 כמוהם אבל ההרגשה שלי שGOT הוא ארוך כי הוא ארוך הם נראים ארוכים בצורה מלאכותית.
יכול להיות שאודיסי ''ארוך בצורה מלאכותית'', אבל ואללה הוא היה לי הרבה יותר כיף מGOT. לא יודע לשים את האצבע בדיוק על למה. את GOT מחקתי ממש ברגע שנגמרו הכתוביות והסצנה האחרונה אחריהן. את אודיסי עוד השארתי קצת והלכתי לסיים לנקות את כל חברי וחברות הכת.
InterAl כתב:רק בגלל המצלמה. אם כבר יש לך יד על העכבר, אתה רוצה לנצל את האצבעות שעליו, כי היד השנייה ממוקדת ב-WASD.
ויד ימין אמורה להיות על החצים, לא באמצע המקלדת.
Stick כתב:תשמע, מלבד הרמות, הLOOT ואופציות הדיאלוג, מדובר באותו המשחק. באודיסי יש יותר מערכות (ספינה, חברי הכת, סחירי חרב), ואפשר להגיד שגם אופציות הדיאלוג זו פשוט עוד מערכת על גבי הבסיס הזה. כלומר ההבדל היחיד ביניהם הוא רק הרמות והLOOT (שמבוסס על הרמות).
זו מערעת שאני פחות אוהב ושמח שיוצאת עם AC V, אבל הנקודה היא שאלו אותם משחקים, כמעט בדיוק. אתה מנסה להשוות את GOT למה שAC היה לפני כן וזה לא מדויק, כמובן שיש נקודות דמיון וזה לא שאחד הוא FPS מסדרונות, אבל GOT בעיקר דומה בדיוק למה שAC הפך להיות.
GOT זה אודיסי קצת קטן יותר, קצת מהודק יותר, ועם פחות מערכות מסביב לבסיס. כנראה שריבוי המערכות והעובדה שאתה כל הזמן עושה את אותו הדבר מתוך 10 דברים, להבדיל מאותו הדבר מתוך 4 דברים, זה מה שגורם לישיבות ארוכות לשאוב אותי הרבה יותר טוב באודיסי. אבל מבחינת איכות כמעט בכל הפרמטרים הם זהים בעיניי.
ואגב, את מערכת הרמות באודיסי אני כאמור לא אוהב, אבל היא דווקא נובעת מעיצוב משחק שאני כן אוהב -
העולם של אודיסי פתוח לגמרי מהשניה שהפרולוג נגמר. קח את הספינה ולך לאן שאתה רוצה, תראה מה שאתה רוצה. לכן הכניסו רמות, כדי שתדע איזה מקומות נכונים לך עכשיו ואיזה לא, בדיוק כמו בוויצ'ר 3.
עיצוב העולם של GOT הרבה יותר סגור. קודם כל העולם הרבה יותר קטן, אבל הוא מחולק לשלושה אזורים סגורים שאתה יכול לעבור בהם רק כשהמשחק מחליט, ממש כמו GTA 3.
אז אולי אין בGOT לבל-גייטינג, אבל יש שערים מוחשיים שמונעים ממך שיטוט אמיתי בעולם ובעיניי זה לא בהכרח טוב יותר.
swiss-the-engine כתב:שיחקתי xeno crisis. משחק מ-ע-ו-ל-ה! מאוד מגהדרייב שכזה מבחינת נראות. משחק דו מימד במבט על ועושים clear לחדרים. יורים לכיוונים שונים עם הfacebuttons ויש שדרוגים בין השלבים והמשחק קשההה. יש קואופ.
ממליץ בחום לחובבי רטרו
glass man כתב:Klayman כתב:glass man כתב:אני לא שידרגתי כמעט כלום בציוד של ג'ין חוץ ממה שהעלילה מחייבת לא זוכר.
יכול להיות שאודיסי ''ארוך בצורה מלאכותית'', אבל ואללה הוא היה לי הרבה יותר כיף מGOT. לא יודע לשים את האצבע בדיוק על למה. את GOT מחקתי ממש ברגע שנגמרו הכתוביות והסצנה האחרונה אחריהן. את אודיסי עוד השארתי קצת והלכתי לסיים לנקות את כל חברי וחברות הכת.
אם לא הפריעו לך כל האלמנטים של הRPG אז כן אני מניח שאתה יכול להגיע לחלקים הטובים של אודיסי ולהנות מהם, זה ברור שבמשחק עם כל כך הרבה תוכן יהיה גם תוכן טוב איפשהו.
עבורי ברגע שהם עושים רמות לא רק לקרבות אלא גם להתגנבות אז אין פה משחק אקשן הרפתקה, זה נכון שגם בGOT יש סוג אחד של אויבים שאתה לא יכול להרוג בהתגנבות אבל זה נפתר בהמשך המשחק עם הסקיל המתאים וזה גם לא כזה נפוץ בGOT.
לGOT יש טון מדכא בעלילה ובסיפורי המשנה וגם זה שהשמים בדרך כלל משנים את מזג האוויר לאפרורי ומדכא כל פעם שאתה הורג מישהו כל הדברים האלה לפעמים הורידו לי את החשק להדליק אותו לא תמיד היה לי כוח לזה, אולי זה גם מה שקרה לך ולסטיק? לא יודע סתם מעלה השערה
בעיקרון אני כן מצליח להבין מה אתם אוהבים בAC החדש ובאודיסי בפרט, הם עשו RPG די טוב, שהוא לא ג'אנקי כמו המשחקים של בטסדה/המכשף 3. אז ברור לי למה יהיה קהל לזה אבל אותי זה לא עניין כי הם יכלו לעשות את כל זה בIP חדש כמו שהם עושים עם Immortals Fenyx Rising. אבל ברור לי שהם לא יותרו על המכירות. סהכ אני רק מתוסכל שהם לא עושים משהו בסגנון הישן כמו GOT.
הבעיות שלי עם עם GOT זה שהוא העתיק את AC הישנים ברמה כזו שהם גם לא הכניסו שום חידוש בmission objectives אותם משימות מעקב משמימות וכו'
אם הם לא ישפרו את זה בGOT2 מניח שכולנו נהיה הרבה פחות סלחניים כלפיהם.
swiss-the-engine כתב:וואלה לא המשכתי מאז אותו יום.
Klayman כתב:glass man כתב:Klayman כתב:glass man כתב:אני לא שידרגתי כמעט כלום בציוד של ג'ין חוץ ממה שהעלילה מחייבת לא זוכר.
אם לא הפריעו לך כל האלמנטים של הRPG אז כן אני מניח שאתה יכול להגיע לחלקים הטובים של אודיסי ולהנות מהם, זה ברור שבמשחק עם כל כך הרבה תוכן יהיה גם תוכן טוב איפשהו.
עבורי ברגע שהם עושים רמות לא רק לקרבות אלא גם להתגנבות אז אין פה משחק אקשן הרפתקה, זה נכון שגם בGOT יש סוג אחד של אויבים שאתה לא יכול להרוג בהתגנבות אבל זה נפתר בהמשך המשחק עם הסקיל המתאים וזה גם לא כזה נפוץ בGOT.
לGOT יש טון מדכא בעלילה ובסיפורי המשנה וגם זה שהשמים בדרך כלל משנים את מזג האוויר לאפרורי ומדכא כל פעם שאתה הורג מישהו כל הדברים האלה לפעמים הורידו לי את החשק להדליק אותו לא תמיד היה לי כוח לזה, אולי זה גם מה שקרה לך ולסטיק? לא יודע סתם מעלה השערה
בעיקרון אני כן מצליח להבין מה אתם אוהבים בAC החדש ובאודיסי בפרט, הם עשו RPG די טוב, שהוא לא ג'אנקי כמו המשחקים של בטסדה/המכשף 3. אז ברור לי למה יהיה קהל לזה אבל אותי זה לא עניין כי הם יכלו לעשות את כל זה בIP חדש כמו שהם עושים עם Immortals Fenyx Rising. אבל ברור לי שהם לא יותרו על המכירות. סהכ אני רק מתוסכל שהם לא עושים משהו בסגנון הישן כמו GOT.
הבעיות שלי עם עם GOT זה שהוא העתיק את AC הישנים ברמה כזו שהם גם לא הכניסו שום חידוש בmission objectives אותם משימות מעקב משמימות וכו'
אם הם לא ישפרו את זה בGOT2 מניח שכולנו נהיה הרבה פחות סלחניים כלפיהם.
שמע, לא יודע RPG או לא RPG - אני לא איזה חובב גדול של התחום. אני נהנה ממשחקים, לא תמיד מז'אנר ספציפי. לא היה חסר לי ב GOT ה LOOT נגיד (קיבלתי איזה 7-8 שריונות שונים ועוד איזה 6-7 נשקי צד, ואללה הספיק ואפילו היה יותר מדי). אולי היו יותר חסרות לי השיחות הנורמליות עם אנשים ופיתוח יותר נורמלי. פרסמתי את זה כשהתחלתי פה - הגעתי באיזו משימה לבקתה באמצע שום מקום עם אמא שאומרת שהבן שלה הורעל כי אכל פטריות מורעלות או משהו כי אין להם אוכל. אבל בבית מצאתי מלא supplies ושאר דברים 'לגנוב' (גם משהו שלא מסתדר באמת עם ג'ין והעולם אבל מילא).
בנוגע לקטע עם מזג האוויר הקודר - שמתי לב לזה. המשחק מתעקש על מזג אוויר אפרורי, גשום וסוער לאורך חלקים נרחבים ממנו, פשוט כדי להפוך אותו ל'היום הכי יפה שראיתם במשחק'' ברגע שתנקו איזה מחנה.
המשימות ב GOT מאוד מוגבלות בסקופ שלהן ובגיוון, ואם היו מכניסים לכאן איזו מערכת 'כת' כמו שהייתה באודיסי, כנראה שלא הייתי מוחק אותו בשניה שסיימתי.
שוב, שלא יובן לא נכון, מדובר על משחק טוב מאוד - ואני אפילו לא מתבאס על הסכום בדיעבד. אני פשוט חושב שהוא משחק שהיה יכול להיות כ''כ הרבה יותר, אם רק היה מוכן טיפה לזוז מהגבולות היותר מדי נוקשים שהוא שם לעצמו ולהינות קצת.
avive כתב:בינתיים משחק בoffworld trading company, עד אליו שיחקתי במשחקי ניהול הרבה יותר פשוטים כמו טרופיקו.
אוף וורלד משחק הרבה יותר מאתגר ובינתיים אני מצליח להביא תוצאות רק עם הרובוטים שיש להם הרבה פחות דרישות משאבים מהשאר אבל כיף להיכנס אליו לשלב של חצי שעה ולצאת.
avive כתב:סיימתי באיחור גדול את ביושוק הראשון, נתחיל מזה שגרסת הרימאסטרד די מעצבנת מבחינה טכנית והייתי צריך לאתחל את הרזלוציה ולצאת ממצב חלון בכל פעם שהפעלתי את המשחק.
בכללי הוא משחק טוב עם עלילה טובה אבל הרגשתי שהרבה דברים עברו לי מעל הראש והייתי צריך איזה וידאו מיוטיוב כדי להבין את כל הפרטים הקטנים.
התכנון שלי לקחת הפסקה ולהתחיל את 2 ואינפינייט שוב כדי לחוות את כל הטרילוגיה.
מבחינת פאן פאקטור, מרגישים שהוא משחק מיושן, מדיסהונרד 2 ואינפינייט נהנתי יותר אבל היה לי לחוות אותו לקראת משחקי ההמשך.
בינתיים משחק בoffworld trading company, עד אליו שיחקתי במשחקי ניהול הרבה יותר פשוטים כמו טרופיקו.
אוף וורלד משחק הרבה יותר מאתגר ובינתיים אני מצליח להביא תוצאות רק עם הרובוטים שיש להם הרבה פחות דרישות משאבים מהשאר אבל כיף להיכנס אליו לשלב של חצי שעה ולצאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 37 אורחים