Shlomix כתב:כחניכה ראשונית ל-3070 קניתי את קונטרול במבצע ב-GOG.
אני רק בתוך השעה הראשונה, אבל נראה מאוד... מוזר.
גרפיקה מדהימה בנתיים, לרגע התקשיתי להבדיל בין הוידאו לבין המשחק עצמו.
DrKeo כתב:אין אוירה? זה המשחק עם הכי הרבה אוירה ששחקתי בו בשנים האחרונות, הוא ו-death stranding. נראה לי שאתה נותן למשחק לעבור לידך קרירין.
glass man כתב:קרירין אתה לא קצת קשה עם קונטרול? שיחקתי כמה שעות על הלפטופ. וזה ממש לא מנסה להיות Fear אם כבר זה ג'סיקה ג'ונס נוסח רמדי.
האווירה גאונית האקדח עם התחמושת האינסופית שלו גאוני. אני מת לצלול אליו כבר בצורה נורמלית על הפס5.
כאילו זכותך לא להתחבר אני גם מניח שהגעת יותר רחוק מהכמה שעות ששמתי אבל אני קצת מרגיש כאילו אתה מצפה מהמשחק להיות מה שהוא לא מנסה להיות. וזה מתכון לאכזבה.
DrKeo כתב:אחרי DS החלטתי לחזור לאורי וגם סיימתי אותו. משחק מצויין, הפקה מדהימה שלרגעים לא נופלת מהפקת AAA. השליטה מעולה, העיצוב שלבים והבוסים נהדר ואנימציה, המוסיקה וה-ART הם באמת ברמה הכי גבוהה בתעשיה. מצד שני אין לי שום חשק לחזור להשלים את המשחק ל-100% כמו שעשיתי למשחק המקורי. אני חושב שזה נובע בעיקר ממבנה המפה המפוזרת מדי למשחק מטרויידווניה והעובדה שאין מספיק REWARD להשלמת קווסטים והשגת חפצים נסתרים.
DrKeo כתב:אחרי DS החלטתי לחזור לאורי וגם סיימתי אותו. משחק מצויין, הפקה מדהימה שלרגעים לא נופלת מהפקת AAA. השליטה מעולה, העיצוב שלבים והבוסים נהדר ואנימציה, המוסיקה וה-ART הם באמת ברמה הכי גבוהה בתעשיה. מצד שני אין לי שום חשק לחזור להשלים את המשחק ל-100% כמו שעשיתי למשחק המקורי. אני חושב שזה נובע בעיקר ממבנה המפה המפוזרת מדי למשחק מטרויידווניה והעובדה שאין מספיק REWARD להשלמת קווסטים והשגת חפצים נסתרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 42 אורחים