במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי glass man » 25 דצמבר 2020, 01:30

טוב היו לי כמה ימים מוזרים שדחפו אותי לקנות את 13 sentinels aegis rim. מישהו בFGC שאני תמיד מתאמן איתו שקע למשחק הזה, וששאלתי אותו איך הוא, הוא פשוט אמר לי
"גלאס, זה המשחק הכי טוב של הדור הזה " ניסיתי לזרוק כל מיני שמות של משחקים, וכששאלתי אותו יותר טוב מDQ11 ? כי הכנסתי אותו לזה,והוא מאוד אהב. כשהוא אמר שכן נשברתי ואמרתי שאני חייב לבדוק מה הסיפור של המשחק הזה, שגם ככה סיקרן אותי מה כל הרעש.

קניתי עם רזידנט איוול 3 למקרה שתהיה לי נפילה.

בנתיים שיחקתי כמה שעות ו... זה משחק מוזר מאוד אבל מסקרן בצורה משונה, כשזה מתחיל אמרתי לעצמי, אוקיי אז זה עוד משחק אנימה, סטייל פרסונה שמשחקים תלמידי בית ספר שהמעריצים שלו
מתחילים לשבח בלי שהם קראו בחיים שלהם ספר טוב?

אבל אני מודה שלמרות ששיחקתי איזה 4 שעות ואמרתי לעצמי, "זה מוזר אפילו בסטנדרטים של יפנים" משהו מושך אותי להמשיך, המשחק הוא בעיקר סיפור, עם פה ושם קרבות טקטיקים אבל לא משהו שאפילו מתקרב לXCOM או פייר אמבלם, משהו ממש לייט.

זה משחק מוזר, אבל מה שהבחור הזה אמר, כל הרעש מסביב וזה שאיזו דמות התחילה לסקרן אותי כל זה משאיר אותי סקרן.
וכבר השקעתי 200+ שקל ומימלא ביבי עושה סגר, אז לא יהיה לי משהו אחר לעשות.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 25 דצמבר 2020, 08:06

שיחקתי איזה שעתיים שלוש במולטי החינמי של Cold War שנפתח לשבוע. היה כיף, אבל לא ברמה שתצדיק 45$ כש-MW עדיין מאוד פעיל ויש מלא תוכן עונתי שלא יצא לי לראות (די הפסקתי לשחק אחרי חודשיים-שלושה).

החיסרון הוא שבא לי עכשיו COD, אז התקנתי את MW שוב, וההארד דיסק שלי בוכה. שלושה משחקים לוקחים ממנו איזה 90 אחוז, יש לי 2 גיגה פנויים אחרי שהסרתי ארבעה משחקים. רק על זה הייתי פוסל Series S.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 30 דצמבר 2020, 22:59

כחניכה ראשונית ל-3070 קניתי את קונטרול במבצע ב-GOG.
אני רק בתוך השעה הראשונה, אבל נראה מאוד... מוזר.
גרפיקה מדהימה בנתיים, לרגע התקשיתי להבדיל בין הוידאו לבין המשחק עצמו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2020, 23:19

Shlomix כתב:כחניכה ראשונית ל-3070 קניתי את קונטרול במבצע ב-GOG.
אני רק בתוך השעה הראשונה, אבל נראה מאוד... מוזר.
גרפיקה מדהימה בנתיים, לרגע התקשיתי להבדיל בין הוידאו לבין המשחק עצמו.

איזה כיף לך, עלום כזה אימרסיבי ומוזר. מה מידת ההכרות שלך עם משחקי רמדי לפניו?
We're just normal men. We're just innocent men

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 30 דצמבר 2020, 23:25

בעיקרון רק מקס פיין 1+2.
שיחקתי גם קצת באלן וויק אצל חבר, אבל לא קניתי אף פעם משום מה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2020, 23:34

יאללה, מחכים לרשמים מקונטרול. אני גם בדיוק חוזר אליו, חוזר להרחבות. רציתי לחכות ל-3080, חשבתי שהוא יהיה אצלי כבר באוקטובר, אבל נראה שנצטרך לשחק אותו על ה-2080 :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 דצמבר 2020, 23:37

קניתי אותו על הפיסי עם ההרחבות,אחרי זה הבנתי שאני לא רוצה לשחק בו בלי RT וממש לאחרונה הוא היה זול בפס4 אז קניתי שוב את האולטימייט אדישן כדי לקבל את השידרוג החינמי לפס5..
ואז אני אשחק בו,בחיי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2020, 16:39

ה-GOTY של PC GAMER הוא Death Stranding :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 31 דצמבר 2020, 17:01

אחת השנות הגרועות.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 02 ינואר 2021, 04:03

כבר יומיים לתוך 2021 ואני עדיין רואה כתבות סיכום/"X השנה" בכל מקום. make it stop... בבקשה...

(וכמובן שלא צריך להקליק בשביל לדעת שזה ריהאש של אותם חמישה-עשרה משחקים שנטחנו עד דק).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2021, 10:48

אני בהמצע קונטרול ,משחק ברמה הכי קלה
עם הxsx ,אבל לא חושב שקיימת גרסה כזאת עדין
אז זה כניראה בתאימות לאחור ,בכל מקרה הגרפיקה לא מפריעה לי

בגדול זה מרגיש לי כאילו לקחו את המשחק f e a r
למי שזוכר ,אפכו אותו לצד שלישי ,הורידו את רמת הפחד
אפכו את הקרבות לכאלו שמרגישים פחות עוצמתים ,למרות שמעמיסים באויבים
את העלילה מעבירים בדרך כזאת שלא כיף לעקוב אחריה
זה פשוט מרגיש לי משחק בינוני לגמרי, וברמה רגילה גם קשה לא בצורה מוצדקת ,כי יש אויבים מושרצים ,שיכולים להגיע מכל מקום
חלקם אפילו מרחפים באוויר ,שהלחימה במסדרון זה דבר אחד
אבל בחדר גדול זה מאוד מעצבן ,אבל ברמה הקלה ביותר אין את הבעיה הזאת ,כי זה כאילו לשחק עם טרינר ,וזאת אפשרות רישמית מהמשחק ,המפתחת פשוט נתנה אפשרות כזאת רק יש המלצה לשחק
ברמה רגילה

בקיצור המשחק מרגיש לי מאוד בינוני ,היכולות המיוחדות שקיבלתי בינתים היו כבר בדור הx360 במשחקים דוגמת מלחמת הכוכבים פורס אנליס ,שם זה גם הרגיש טוב יותר

בקיצור אין אווירה של f e a r
אין משחקיות כיפית של פורס אנליס ,זה לא משחק גרוע ולמי שקשה יש את הרמה הקלה ,זה פשוט בינוני ,המשחק יצא ב2020
במשחקים ב2020 שהעלילה חשובה בהם ,אני לא רוצה ולא קורה הרבה טקסט על מסך הטלוויזיה

זה גם לא מגיע בצורה נוחה לקרוא כמו jrpg ישנים עם תיבת טקסט גדולה
זה מגיע בצורה של מסמכים ולפעמים אודיו ,וגם שיש סרטוני מעבר
זה לפחות מרגיש מהמנוע של המשחק ולא cgi מתקדם

מעבר לזה אויבים חוזרים על עצמם שוב ושוב
זאת בעיה שהיתה אומנם גם בf ea r ,אבל הוא משחק מאוד ישן יחסית להיום

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2021, 11:33

אין אוירה? זה המשחק עם הכי הרבה אוירה ששחקתי בו בשנים האחרונות, הוא ו-death stranding. נראה לי שאתה נותן למשחק לעבור לידך קרירין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2021, 12:28

DrKeo כתב:אין אוירה? זה המשחק עם הכי הרבה אוירה ששחקתי בו בשנים האחרונות, הוא ו-death stranding. נראה לי שאתה נותן למשחק לעבור לידך קרירין.

זה עניין של הרגשה אישית ,כל אחד מרגיש אחרת
זה כמו טעם
לי אישית זה מרגיש כמו משחק אינדי רק עם גרפיקה של aaa
הסאונד מרגיש לי בינוני ,המשחקיות מרגישה לי בינוני
אני גם לא ראיתי משהו באמת חדש

לשחק במשחק הזה נתן לי רצון לאיזה f e a r 4 ,אומנם עדין לא סימתי את 3 שנחשב מאכזב אבל עם יקחו את f e a r 1
ויצליחו לעשות f e a r 4 ,באותה איכות ואווירה רק שמתאים ל2021
לטעמי זה יהיה כיף בהרבה מקונטרול

או לחלופין פורס אנליס חדש ,רק תחשבו מה הצליחו לעשות בx360
ומה היום אפשר לעשות ,לא שהמשחק מלחמת הכוכבים האחרון היה רע
אבל פורס אנליס יתמקד יותר בכיף ובכוחות

בקיצור קונטרול גורם לי לרצות משחקים אחרים שיש להם אלמנטים דומים
אחד בגלל אווירה מפחידה ומסתורית ואחד בגלל כוחות מיוחדים
לטעמי קונטרול עושה את שני הדברים בצורה בינונית מאוד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2021, 12:45

הסאונד חלש? קרירין, אתה בטוח שאתה משחק בקונטרול? יש למשחק הזה את הsound design הכי טוב בחצי עשור האחרון.

אפשר לבקר את המשחק על הרבה דברים אבל אוירה וסאונד? עוד מעט תבקר אותו גם על גרפיקה ותסגור פינה על כל הדברים שיש עליהם קונסנזוס מלא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 ינואר 2021, 13:06

קרירין אתה לא קצת קשה עם קונטרול? שיחקתי כמה שעות על הלפטופ. וזה ממש לא מנסה להיות Fear אם כבר זה ג'סיקה ג'ונס נוסח רמדי.

האווירה גאונית האקדח עם התחמושת האינסופית שלו גאוני. אני מת לצלול אליו כבר בצורה נורמלית על הפס5.

כאילו זכותך לא להתחבר אני גם מניח שהגעת יותר רחוק מהכמה שעות ששמתי אבל אני קצת מרגיש כאילו אתה מצפה מהמשחק להיות מה שהוא לא מנסה להיות. וזה מתכון לאכזבה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2021, 13:52

glass man כתב:קרירין אתה לא קצת קשה עם קונטרול? שיחקתי כמה שעות על הלפטופ. וזה ממש לא מנסה להיות Fear אם כבר זה ג'סיקה ג'ונס נוסח רמדי.

האווירה גאונית האקדח עם התחמושת האינסופית שלו גאוני. אני מת לצלול אליו כבר בצורה נורמלית על הפס5.

כאילו זכותך לא להתחבר אני גם מניח שהגעת יותר רחוק מהכמה שעות ששמתי אבל אני קצת מרגיש כאילו אתה מצפה מהמשחק להיות מה שהוא לא מנסה להיות. וזה מתכון לאכזבה.

F e a r ,אני מתכוון בעלילה של " רוחות " ואימה
אני לא יודע איך f e ar יזדקן ,ולא יודע כמה הוא יהיה מוצלח למי שישחק ב2021
אני כן זוכר שהוא היה חדש ,מבחינתי לפחות זה היה מאוד חדשני ומאוד מפחיד
זה לא שלא היו לפניו משחקים שניסו אווירה של אימה בfps
סך הכל כבר בדום הראשון אתה נלחם במפלצות ,ויש שלבים עם ניסוי של אפקטי אור ,עם לקרוא לזה ככה
אבל אז הטכנולוגיה לא היתה בשלה מספיק ,דום הראשון נחשב משחק כיף ומהיר ,לא מפחיד
לפני f e a r ,היה גם את מקס פין ,שם היתה אווירה מיוחדת
אבל לא אימה יותר כמו סרט מתח דיכאוני
אבל בf e a r ,הרגשתי שהכל הבשיל ,המשחקיות הטכנולוגיה האווירה
כמובן לאותה התקופה ,הרגיש לי מאוד מרענן לתקופה

אני לא חושב שקונטרול או f e a r קלון ,אני חושב שהוא לוקח אלמנטים
מכמה משחקים
ניסיון לקחת אוירה מf e a r ,עם אני לא טועה גם שם מדובר על איזה ניסוי או משהו ,וכל מיני כוחות על טיבעים שמרגישים כמו רוחות רפאים

וניסיון לקחת כוחות על ממשחקים דוגמת פורס אנליס

עכשיו אני לא נכנס לצד הטכני של הדברים
אני לא דיגיטל פאונדרי שיכול להסביר שבפורס אנליס עשו את הפיזיקה בצורה כזאת וקונטרול בצורה אחרת וכו וכו ומה יותר מתקדם
אני יכול לדבר רק על הכיף שלי מהמשחק ,לא מה שקורה מאחורי הקלעים

F e a r הרגיש לי מפחיד ומהנה וחדשני לזמנו ,לא משחק מושלם
היה הרבה העתק הדבק באויבים
אבל מאוד טוב

פורס אנליס הרגיש לי מאוד כיף

עכשיו אני סובל בקונטרול ? ,ממש ממש לא
אני גם לא יכול לתת ביקורת מוצדקת ,פשוט כי אני לא קורא את הטקסטים ולא שומע הקלטות אודיו פוטנציאלים ,אז אני לא באמת
נכנס לכל הסיפור ,רק לחלקים הראשים ואין לי תמונה מלאה
אני גם משחק על רמה שאין בה אתגר אמיתי

אבל אני עושה את זה ,כי ככה נגדיר את זה כנעים לי לשחק במשחק
לא כיף ,נעים
מאוד יכול להיות שכספר העלילה מאוד מוצלחת ,אין לי מושג
אבל אני משחק ,לא קורא ספר או שומע ספר מדובב
וזאת אחת הבעיות הגדולות ,יש הרבה חלקי טקסט ואודיו אופציונלים
שם חלק מאוד משמעותי מהסיפור ,במקום שזה יגיע בסרטוני cgi
זה מגיע בצורה הזאת ,לא מספיק מעניין אותי לקרוא בצורה כזאת או להקשיב לחלקי אודיו

ודרקו בעניין הסאונד ,אני לא מדבר על דיוק
אני מדבר על מוזיקה ומדבר על בום לפנים בקרבות
המוזיקה שלא באמת מורגשת כל מיני קולות חלשים פשוט לא מכניסה לאווירה של דיכאון ואימה שמנסים להעביר לנו
ובקרבות אין בום לפנים ,וזה לא משחק שמנסה להיות מציאותי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 ינואר 2021, 15:47

דווקא שיחקתי F.E.A.R לא מזמן והוא ממש מחזיק טוב לדעתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 02 ינואר 2021, 15:49

גם אני שיחקתי שוב לפני חודש במטרה לשחק בהרחבות שאף פעם לא שיחקתי בהן. הוא מחזיק מעולה. גם ה-AI מבוסס ה-STRIPS, גם הסאונד, גם הגרפיקה וגם הגאנפליי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 ינואר 2021, 15:52

כן. הרבה דברים לא כל כך התקדמו מאז, רק שכבות צבע יפות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2021, 16:05

שמח לדעת שהוא החזיק טוב
חבל שלא מפתחים f e a r 4 ,עבר הרבה זמן מאז 3
ו3 נחשב הכבשה השחורה של הסדרה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2021, 22:58

אחרי DS החלטתי לחזור לאורי וגם סיימתי אותו. משחק מצויין, הפקה מדהימה שלרגעים לא נופלת מהפקת AAA. השליטה מעולה, העיצוב שלבים והבוסים נהדר ואנימציה, המוסיקה וה-ART הם באמת ברמה הכי גבוהה בתעשיה. מצד שני אין לי שום חשק לחזור להשלים את המשחק ל-100% כמו שעשיתי למשחק המקורי. אני חושב שזה נובע בעיקר ממבנה המפה המפוזרת מדי למשחק מטרויידווניה והעובדה שאין מספיק REWARD להשלמת קווסטים והשגת חפצים נסתרים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ינואר 2021, 23:53

DrKeo כתב:אחרי DS החלטתי לחזור לאורי וגם סיימתי אותו. משחק מצויין, הפקה מדהימה שלרגעים לא נופלת מהפקת AAA. השליטה מעולה, העיצוב שלבים והבוסים נהדר ואנימציה, המוסיקה וה-ART הם באמת ברמה הכי גבוהה בתעשיה. מצד שני אין לי שום חשק לחזור להשלים את המשחק ל-100% כמו שעשיתי למשחק המקורי. אני חושב שזה נובע בעיקר ממבנה המפה המפוזרת מדי למשחק מטרויידווניה והעובדה שאין מספיק REWARD להשלמת קווסטים והשגת חפצים נסתרים.

גם לא משנה כמה טוב הוא יהיה אני מניח שאחרי DS הוא תמיד ירגיש חלש יותר.

(כן, הצלחת לסקרן אותי עם DS פשוט לא יודע אם שווה לשחק בסימולטור שליח, בשביל מיינדפאק סוחף 8-)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 ינואר 2021, 20:04

DrKeo כתב:אחרי DS החלטתי לחזור לאורי וגם סיימתי אותו. משחק מצויין, הפקה מדהימה שלרגעים לא נופלת מהפקת AAA. השליטה מעולה, העיצוב שלבים והבוסים נהדר ואנימציה, המוסיקה וה-ART הם באמת ברמה הכי גבוהה בתעשיה. מצד שני אין לי שום חשק לחזור להשלים את המשחק ל-100% כמו שעשיתי למשחק המקורי. אני חושב שזה נובע בעיקר ממבנה המפה המפוזרת מדי למשחק מטרויידווניה והעובדה שאין מספיק REWARD להשלמת קווסטים והשגת חפצים נסתרים.

קטע, גם אני סיימתי את אורי 2 אתמול :).
משחק נהדר, לפרקים תוך כדי הגיימפלי אפילו אהבתי אותו ברמה די יוצאת דופן אפילו. ועם זאת, אני מתחבר למה שאמרת... לא שוקל בכלל לחזור ולהשיג הכל, לסיים קווסטים שנשארו לי, וזה למרות שתוך כדי המשחק כן הקפדתי לקחת את כל מה שיכלתי.
איכשהו, עם כמה שאהבתי אותו ונהנתי ממנו, הסיום שלו (שדי הפתיע אותי, משחק הרבה יותר קצר ממה שחשבתי שיהיה) התקבל אצלי באווירה 'סבבה' שכזו, מחקתי אותו קצת אחרי, ואפילו לא שקלתי לכתוב עליו פה כמו שאני עושה עם רוב המשחקים שאני מסיים. איכשהו הוא התמסמס לי בתודעה לקראת סופו, אם זה הגיוני איכשהו :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ינואר 2021, 20:11

אני דווקא ממש חיבבתי את הסיום, ביחוד שרוב העלילה הרגישה לי כמו ממבו-ג'מבו של אגדות, ובסיום דווקא הרגשתי רגע "דמויות" נחמד ביותר. הלוואי והעלילה הייתה הבעיה שלי, במשחק שכזה מאוד קל להתעלם ממנה, אבל הבעיה שלי היא דווקא מבנה העולם שמרגיש מפורק לרסיסים במקום להרגיש כמו עולם אחד קוהרנטי (וזה לא שהאינספור פורטלים/דלתות עוזרים להרגשה) והעובדה שהשדרוגים מרגישים כמעט חסרי ערך. יש במשחק הזה כל כך הרבה יכולות ו-perks שאתה לא ממש מרגיש צורך "להשיג את הכל" ובגלל שהמפה כל כך מבולגנת זה רק מגביר את החוסר חשק לצוד אותם. אני חושב שאם רק אחד מהאלמנטים האלה היה מבוצע טוב יותר, הייתי בשמחה חוזר ועושה בו 100% כמו שעשיתי במקורי.

אני חושב שזה משחק פלטפורמה מצויין, אבל מטרויידווניה חצי כוח. לא בא לי לחקור את המפה, לא בא לי לשדרג את אורי אבל נהנתי מהחוויה הלינארית שהוא ספק- הוא פלטפורמר סופר הדוק עם ערכי הפקה די מטורפים למשחק 2.5D, גרפיקה נהדרת, מוסיקה נהדרת ואחלה של אוירה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 ינואר 2021, 20:19

לא לא, אני מסכים איתך. זה לא שהעלילה או הסיום עצמו הפריעו לי, זה היה בדיוק אותו 'whatever' שהיה לי בראש לאורך כל המשחק מהבחינה הזו. ההגדרה שלך היא שזה לא מטרויידווניה מצוין בסופו של דבר קולעת לדעתי.
נהנתי ממנו יותר תוך כדי ה'גילוי' שלו ובשלב שבו הקסם של המשחק בשיאו, אבל להבדיל ממשחק כמו hollow knight, הוא די התמסמס לי בשלב הסופי שלו. עדיין נהנתי, ובסך הכל זה לגמרי משחק של איזה 8.5 מבחנתי, אבל המערכות שלו באמת לא התרוממו מעבר לשלב הראשוני שלו וברגע שכבר סתם התחלתי להשתגר מנקודה אחת לשנייה במפה המגרעות שלו בלטו מאוד. בסוף הסיום שלו לא גרם לי להרגיש משהו, ואני לא מדבר על האספקט העלילתי, אלא פשוט על העובדה שבשנייה שבה הוא נגמר לא ממש היה אכפת לי אם הוא היה ממשיך או מסתיים... עדיין נהנתי ממנו, אבל לא היה אכפת לי לקבל 'אישור' (בצורת סוף המשחק) להשקיע את הזמן הפנוי במשחק אחר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 38 אורחים