במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 05 ינואר 2021, 07:11

התחלתי לשחק את f e a r 3 גרסת הpc
אני משחק אותו לצד קונטרול בגרסת הxbo על הxsx
ולמרות ש3 נחשב לכבשה השחורה ,עדין איך שמעבירים את העלילה
והמוזיקה ואפקטים קול ועיצוב גרפי
F e a r 3 ,עדין מרגיש די מפחיד לפחות בהתחלה ,ראיתי ביקורות שהמשחק אופך יותר אקשן בהמשך מה שכניראה הורס אותו
אבל לפחות בהתחלה עדין מחזיק טוב

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 ינואר 2021, 19:07

יתקדמתי בקונטרול עד למחצבה ,סוף סוף אזור במשחק שניראה קצת מעניין
כל המבנה משרדים עד עכשיו היה כל כך משעמם
אבל האויבים והמשחקיות חוזרים על עצמם ,אז לטעמי המשחק עדין בינוני
רק שמח לקצת טקסטורות אחרות במשחק

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2021, 22:04

טוב סימתי את f e a r 3 ,וקצת תובנות ,קודם כל זה משחק מ2011
אז מי שמצפה לגרפיקה מודרנית יתאכזב ,המשחק עדין ניראה בכלל לא רע ,הרבה בגלל העיצוב הגרפי ,אבל יש אלמנטים שניראים כמו שמצופה ממשחק מ2011 ,במיוחד דברים כמו פרצופים

בנוסף למרות שאני מעדיף את זה ככה ,השלבים מאוד לינארים
זה לטעמי מאוד מתאים למשחק הזה ,בגלל הדיבוב ואפקטים שמתקדמים בשלבים ,לפעמים גם מופעל סירטוני מעבר

בכל מקרה המשחק עצמו די כיף וקצת מפחיד
הבעיה הגדולה זה החלקי "cod " שלו ,יש חלקים שמרגישים כמו fear1
שילוב של אימה ואקשן ,וחלקים שהם בעיקר אקשן בסגנון משחקי cod
מאותה התקופה ,יש אפילו חלקים ששולטים במאק

בגדול מאוד אהבתי את המשחק בחלקים שהם יותר אימה
והרבה פחות בחלקים שהם יותר cod

בכל מקרה זה fps די נחמד גם היום ,בעבר היה גם מולטי מקוון
וקו אופ מקוון ,אבל לא יודע עם זה פעיל היום
מה שכן פעיל שעוברים את המשחק ,אפשר להתחיל את המשחק מחדש עם דמות אחרת שזה מה שעשיתי היום אחרי שסימתי

הדמות השניה עם יכולות אחרות
בגדול ממליץ למי שיכול לקנות ב10$ או פחות ואוהב fps
לי זה היה בספרית סטיים הרבה זמן ,אבל לטעמי שווה היום 10 דולר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2021, 18:43

שמתי כמה שעות טובות בהרחבות של קונטרול. הראשונה, המשלחת, היא חינמית והיא מזכירה יותר מוד אתגר מאשר משהו באמת בשרני. יש את תיבת המוסיקה, ה-AWE מהמפיין, ויש סביבה טיפונת עלילה אבל בסופו של דבר היא מובילה לסדרה של אתגרים מבוססי זמן.

ההרחבה אחריה, היסודות, היא כבר ממש קמפיין אמיתי. אזור חדש עם לוק חדש לגמרי, עלילה, תסרוט, אוייבים חדשים, שדרוגים חדשים וכו׳. ממה שיצא לי לשחק, היא פשוט מצויינת ויכלה להיות בקלות חלק מהסינגל. בעצם, מי שקונה את הגרסת אולטימייט כנראה לא ידע בכלל שזאת הרחבה ולא חלק מהמשחק.

בכל מקרה, מי שאהב את קונטרול, מומלץ בהחלט. וזה עוד לפני שהגעתי להרחבה על.. אתם יודעים מי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 ינואר 2021, 14:48

מישהו הצליח לנצח את הבוס האחרון (מהקואופ) בטטריס אפקט? איף... איזה קשה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ינואר 2021, 15:19

צרות של עשירים סוויס שיחקתי רק בדמו... רציתי לקנות אותו חודש שעבר שהיה במבצע אבל הכרעתי לטובת משחק אחר בסוף.

(בכל מקרה מניח שלא היינו יכולים לעבור את זה ביחד כי אתה בבוקס ואני בסוני) אבל אני מעודד אותך מרחוק :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ינואר 2021, 15:28

אשאל גם אני שאלה לא קשורה:
מישהו כאן יש נסיון עם nier automata? אפשר להבין על מה בדיוק כל המהומה?
חזרתי אליו השבוע בעיקר כי הוא חזר לזכרוני כשהופיע בהמון רשימות 'משחקי הדור', ובמקומות גבוהים. כבר ניסיתי אותו בעבר ולא ממש הצלחתי להמשיך.
בכל מקרה אני נתקל באותה בעיה בדיוק גם בנסיון הזה, הוא פשוט... משעמם? מערכת הקרב שלו סבבה ואלו פלטינום והכל, אבל היא לא ברמה של DMC או ביונטה גם מבחינת עומק וגם מבחינת הנאה.
מעבר לזה המשחק דל וריק בכל פרמטר שלו, השינויים המוזרים בזווית הגיימפלי נחמדים, אבל זה מה שיש למשחק הזה להציע?
הבנתי שזה משחק שמסיימים כמה פעמים, שבכל ריצה המשחק משתנה קצת והסיפור מתקדם ומשתנה למרות שזו כביכול ריצה חדשה. אבל עם איך שהמשחק משוחק כרגע אני לא בטוח שבא לי לנסות לסיים אותו פעם אחת בלבד...

אז מישהו מכיר? יכל להגיד על מה המהומה? הוא באמת הופך להיות אחד מ'משחקי הדור' בשלב מסוים ומומלץ קצת לנשוך שפתיים ולהתקדם בו?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ינואר 2021, 15:54

Stick כתב:אשאל גם אני שאלה לא קשורה:
מישהו כאן יש נסיון עם nier automata? אפשר להבין על מה בדיוק כל המהומה?
חזרתי אליו השבוע בעיקר כי הוא חזר לזכרוני כשהופיע בהמון רשימות 'משחקי הדור', ובמקומות גבוהים. כבר ניסיתי אותו בעבר ולא ממש הצלחתי להמשיך.
בכל מקרה אני נתקל באותה בעיה בדיוק גם בנסיון הזה, הוא פשוט... משעמם? מערכת הקרב שלו סבבה ואלו פלטינום והכל, אבל היא לא ברמה של DMC או ביונטה גם מבחינת עומק וגם מבחינת הנאה.
מעבר לזה המשחק דל וריק בכל פרמטר שלו, השינויים המוזרים בזווית הגיימפלי נחמדים, אבל זה מה שיש למשחק הזה להציע?
הבנתי שזה משחק שמסיימים כמה פעמים, שבכל ריצה המשחק משתנה קצת והסיפור מתקדם ומשתנה למרות שזו כביכול ריצה חדשה. אבל עם איך שהמשחק משוחק כרגע אני לא בטוח שבא לי לנסות לסיים אותו פעם אחת בלבד...

אז מישהו מכיר? יכל להגיד על מה המהומה? הוא באמת הופך להיות אחד מ'משחקי הדור' בשלב מסוים ומומלץ קצת לנשוך שפתיים ולהתקדם בו?

סטיק לא סיימתי אותו אחי אז אני לא באמת יכול לענות לך על השאלה הגדולה חח (אולי עידן או לאסקין?) אבל בגלל שהתחברתי להודעה שלך אני לפחות יכול להגיד לך מה שבר אותי... האויבים שחזרו על עצמם ללא גיוון אמיתי וזה שזה פשוט לא סיפק אותי להילחם באויבים מעפנים כאלה.

אז למרות שאני חובב אנימה ושיט יפני... לא שרדתי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ינואר 2021, 16:23

זהו, אני לא מבין את זה. המשחק הזה בינתיים הוא התגלמות הבינוניות, אבל נשמע שאנשים שסיימו אותו לא רק אומרים שהוא טוב, אומרים שהוא אחד מהמשחקים הטובים ביותר בשנים האחרונות.
אבל זה גם לא איזה משחק נישה שבו מי שהתחבר לזאנר אהב וזה העניין, זה H&S די סטנדרטי עם טוויסט מינימלי על הנוסחא, והוא H&S הרבה פחות מעניין מהמשחקים המוכרים של הזאנר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ינואר 2021, 16:42

בדיוק איך שגם אני הרגשתי... מעניין אם יופיע מישהו שחושב אחרת.
ההרגשה הכללית שלי היתה שכשיש שפע תוכן יפני זמין בנטפליקס אם בא לי עלילות מוזרות/שפע משחקים יפנים מוזרים

ושפע משחקי האק אנד סלאס... אז למה דווקא לשחק בזה?
גם אם יש איזה payoff הם קברו אותו כל כך שבעיני לא השתלם לטרוח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ינואר 2021, 17:42

אני לא שיחקתי בו אף פעם, הסגנון האמנותי פשוט כיבה לי את החשק, למרות כל ההמלצות... הכל בו אפור כזה, לפחות ממה שראיתי. לפעמים אני פשוט ״מרגיש״ שמשחק הוא לא בשבילי, גם אם בטח פה ושם אני טועה מבלי לדעת :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 ינואר 2021, 19:35

אני שיחקתי כמה שעות (הגעתי לחלק המדברי אחרי העיר) ועשה עליי רושם מאוד חיובי במובן מסויים ורושם משמים ורע במובן אחר :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2021, 19:48

הוא ב-WISH LIST שלי כבר שנים ב-PC ואני לא מביא את עצמי לקנות אותו. כל מבצע הוא לא נראה לי שווה את הסכום, אפילו שהסכום כל הזמן יורד. יש במשחק הזה משהו כל כך... גנרי, לא יודע, קשה לי לשים את האצבע עליו אבל אני מרגיש כאילו אני מתעניין בו רק כי כולם משתפכים עליו, לא כי אני באמת רוצה לשחק בו. לחץ חברתי במיטבו, אני עוד רגע קופץ מהגשר בטיילת באילת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2021, 11:59

אני משחק בשני משחקים במקביל. הראשון הוא ההרחבה ״the foundation״ של קונטרול והיא נהדרת. היא מאוד בשרנית, אוירת אימה מצויינת והיא מרגישה כמו כמה שעות שנלקחו הישר מהסינגל של המשחק. היא חוקרת את הקונספט של הדריקטוריון, צוללת לרעיון שג׳סי עושה לאורך המשחק כל מה שהם אומרים בלי לשאול שאלות. יש יכולות חדשות, אוייבים חדשים, העץ יכולות מקבל קומה נוספת, יש רכיבי קראפטינג חדשים, יש דרגה שישית חדשה ללוט ויש אזור חדש לגמרי לoldest house עם מראה שונה והוא גדול ועם כמויות יפות של תוכן.

המשחק השני שאני משחק (עם הילד) הוא פיקמין 3. לא שחקתי בסדרה מאז הראשון לגיימקיוב, איזה משחק מצויין. הם לגמרי מצאו את הflow גיימפליי שהיה בוסרי מדי בגיימקיוב. המערכת מבוססת הפירות במקום השעון שסופר לאחור שלושה ימים היא מצויינת והגיימפליי לופ של המשחק ממכר. יש משהו מהפנט בלשלוח את הפיקמינים לעשות 7 משימות במקביל ולראות אותן נעשות על ידי חבורה של נמלים קטנות מסונכרנות במקהלה. ואה, כן, איכשהו במשחק Wiiu יש את המים הכי יפים שראיתי במשחק וידאו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 ינואר 2021, 21:33

את האמת בזמנו יתאכזבתי קצת מפיקמין 3
רציתי הרבה יותר תוכן ,היה תוכן שיצא מאוחר יותר כdlc בתשלום
בניגוד למשחקים כמו זלדה botw, שהיה dlc אבל היה המון תוכן בלי זה
בפיקמין 3 הרגשתי שלא נתנו מספיק לגרסת הבסיס

אתה משחק בסוויץ כניראה ,אני יוצא מנקודת הנחה
ששם יש את כל התוכן ,כמו שנינתנדו עשו בחלק מהפורטים שבעבר כללו dlc
לחלק מהפורטים גם הוסיפו דברים

בכל מקרה אני חורש המון על legand of zlda links awakening
זה משחק שעברתי בזמנו על הgb og ,אחד המשחקים הטובים ביותר
לפלטפורמה

יותר מאוחר עברתי את הגרסה המשודרגת לgbc ,שם הוסיפו חוץ מצבע עוד כמה דברים כבר לא זוכר
וזה היה אחד מהמשחקים הטובים ל gbc

בגדול הגרסה לgb og עם אני זוכר נכון ,יצא אחרי לינק לעבר לsnes
אז לקחו את אותו הסגנון ,אבל עשו משחק שמתאים לחומרה ולכפתורים של הגימבוי

בכל מקרה זה רימיק לגרסאות האלו ,אבל בגלל שלסוויץ יותר כפתורים
מהgb ,חלק מהדברים שונו לנוחות שמתקדמים במשחק
אני לא יגיד ספוילרים ,אבל יתקדמתי מספיק לישתמש כבר ב6 כפתורי פעולה מה שהיה לsnes
ולgb og
וgbc היו רק שני כפתורים

עכשיו אני די מכור למשחק ,אבל לא יכול להמליץ על המשחק הזה ב60 דולר ,המשחק לא ארוך מספיק ולא עמוק מספיק
עם בחבילה היו 2 משחקים קשורים שיצאו לgbc בזמנו כולל הטיפול רימיק ,אז בהחלט כן
אבל זה רק links awakening
וחבל כי היו עוד 2 משחקי זלדה לgbc עם הרבה אלמנטים דומים ואותה משחקיות ,אני חושב שקאפקום יצרה אותם לנינטנדו
אבל הם גם היו מהמשחקים הכי טובים לgbc

בקיצור זה משחק שאני מאוד אוהב ,וקניתי ב60 דולר
אבל אני יודע שהוא קצר מידי והרוב יתאכזבו עם ישלמו 60 דולר
חבל שלא עשו אוסף ,אז היה משתלם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2021, 23:22

סיימתי את The foundation, באמת אחד ה-DLC הטובים ששחקתי למשחק סינגל. פשוט מרגיש כמו חלק מהמשחק המקורי בכל רמ"ח אבריו ואני משער שזה הדבר הכי טוב שאפשר להגיד על הרחבה, לא? אזור חדש, יכולות חדשות, הרחבה של ה-skill tree, לוט חדש ודרגה חדשה ללוט, המון מסמכים לקרא והקלטות לשמוע, סרטוני באותה רמת הפקה ואפילו משימות צד חדשות. המלצה חמה למי ששחק בקונטרול ואהב, וזה אפילו לא ההרחבה שכולל את.. אתם יודעים מי :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ינואר 2021, 23:38

DrKeo כתב:
המשחק השני שאני משחק (עם הילד) הוא פיקמין 3. לא שחקתי בסדרה מאז הראשון לגיימקיוב, איזה משחק מצויין. הם לגמרי מצאו את הflow גיימפליי שהיה בוסרי מדי בגיימקיוב. המערכת מבוססת הפירות במקום השעון שסופר לאחור שלושה ימים היא מצויינת והגיימפליי לופ של המשחק ממכר. יש משהו מהפנט בלשלוח את הפיקמינים לעשות 7 משימות במקביל ולראות אותן נעשות על ידי חבורה של נמלים קטנות מסונכרנות במקהלה. ואה, כן, איכשהו במשחק Wiiu יש את המים הכי יפים שראיתי במשחק וידאו.

המים בפיקמין 3 באמת משהו מיוחד,ריאליסטיים בצורה מרשימה.
בכלל,כל הפרזנטציה של המשחק מאוד לא מוערכת לדעתי- הפירות,החלוקי נחל והסלעים,הכל מרגיש מאוד 'תלת מימדי' כזה,עם נפח אמיתי ולא סתם טקסטורה,קצת קשה להסביר..אני חושב שהמשחק היחיד שנתן לי אותה תחושה ביחס לפרזנטציה שלו היה Sackboy Adventure לפס5,אבל כמובן שלא שיחקתי בו.
אומנם שיחקתי רק בדמו על ה-WiiU,אבל שמתי עליו לא מעט זמן יחסית לדמו ואני לגמרי מחכה לסייל על המשחק לסוויץ'. אני כן תוהה כמה השליטה תיפגע על הסוויץ' ביחס לגיימפאד שהיה ממש מושלם למשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 00:37

המשחק עובד אחלה בסוויטצ'. ועכשיו ששחקתי בו אני רק מפנטז על פיקמין 4 עם DOF BOKE, מים עם RT ופוטוגאומטריה :)

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 25 ינואר 2021, 13:03

אז אחרי התחלה די צולעת לטעמי, נשאבתי לגמרי לתוך קונטרול. הוא לא מלוטש עד הסוף (מה נסגר עם המפה? בקושי מייצגת את האזורים האמיתיים), אבל מאוד מהנה עם עולם מאוד רחב. אני משער שאני בערך באמצע עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 16:18

Shlomix כתב:אז אחרי התחלה די צולעת לטעמי, נשאבתי לגמרי לתוך קונטרול. הוא לא מלוטש עד הסוף (מה נסגר עם המפה? בקושי מייצגת את האזורים האמיתיים), אבל מאוד מהנה עם עולם מאוד רחב. אני משער שאני בערך באמצע עכשיו.

אל תשחק על פי המפה (לפחות ב-90% מהזמן), תשחק על פי השלטים שפזורים בעולם. המפה יותר תעזור לך להבין את ה-layout של החדר שאתה נמצא בו, פחות להבין לאיזה חדר ללכת. וכן, המפה מחורבנת ברמות ולפעמים גובלת בלהיות לא קשורה בעליל לעולם (בעיקר כי היא שטוחה ויש אזורים עם 5 קומות) אבל לפחות השילוט בעולם מצויין ועם כמה שהיא דפוקה, יש ממשהו נחמד בלנווט על פי העולם עצמו ולא על פי המפה. כמובן שזה לא תירוץ למפה, היא פשוט נוראית.

קנית אותו עם ההרחבות?

אני בערך שעתיים לתוך ההרחבה AWE, היא פשוט אדירה. עם כמה שה-foundation טובה, AWE אפילו יותר טובה מסיבות מובנות וגם רמת ההפקה שלה גבוהה יותר. וגם הכתיבה נהדרת, אתמול מצאתי הקלטת אודיו שמודיעה לעובדים שאם הם נקלעו למרחב האסטרלי ששם הזמן זז לאט יותר, הם לא יקבלו תשלום overtime. אני כל כך אוהב את ה-lore של המשחק הזה שנע בין לאבקראפט לפרק של המשרד.

ואם נדבר בצורה קצת יותר חופשית על AWE (ספויילר יותר לעל מה AWE, למי שלא יודע על מה ההרחבה),
ספויילר: הצג
רק לראות את אלן ווייק בגרפיקה המצויינת הזאת עם RT ולשמוע את הקול שלו שוב, פאק, איזה כיף. ההרחבה הזאת היא פשוט מחווה אדירה ל-AW ולשחק שעות עם דמויות, הקלטות ומסמכים מהעולם של AW זה כיף לא נורמאלי. העלילה של AW אשכרה ממשיכה ואנחנו מגלים לאיפה היא מתגלגלת אחרי אמריקן נייטמר, מי חשב שאני אקבל resolve גם לאלן ווייק וגם ל-HL2 פרק 2 תוך פחות משנה?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 25 ינואר 2021, 16:28

נראה לי ששנה הבאה אתן לו צ'אנס סוף סוף. רק צריך להיכנס למוד של קלאנקיות-רמדי. מקווה שהלור לא נשען יותר מדי בכבדות על טקסטים ושהוא מוצלח יותר מאלן וויק. וגם שהפאץ' משנה שעברה סידר קצת את הצ'קפוינטס, אם זה דומה למטרוידוניה ברמה של פולן אורדר אני בורח. אין לי עצבים לזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2021, 16:30

אוף, ואני קיוויתי שעם כל ההרחבות והעדכונים - יעשו גם משהו לגבי המפה - שהייתה התלונה הכי עקבית בכל הביקורות שקראתי בזמנו.

אולי אחכה לגירסת משחק העשור ב-2030.
(סתם, זה המשחק הראשון שאני מתכנן להפעיל על המחשב הבא)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 16:35

BiA כתב:נראה לי ששנה הבאה אתן לו צ'אנס סוף סוף. רק צריך להיכנס למוד של קלאנקיות-רמדי. מקווה שהלור לא נשען יותר מדי בכבדות על טקסטים ושהוא מוצלח יותר מאלן וויק. וגם שהפאץ' משנה שעברה סידר קצת את הצ'קפוינטס, אם זה דומה למטרוידוניה ברמה של פולן אורדר אני בורח. אין לי עצבים לזה.

הלור מצויין והוא מועבר בכמה מדיומים:
1) סרטוני מעבר.
2) שיחות עם דמויות.
3) הקלטות שאתה מוצא בעולם.
4) סרטונים שאתה ממוצא בעולם.
5) מסמכים שמפוזרים בעולם.

אם אין לך כוח למסמכים אתה עדין תבין הכל, אבל המסמכים לפעמים פשוט אדירים. ואם תדלג על המסמכים, אתה תפספס את הרפרנסים שמובילים להרחבה AWE :)
Laskin כתב:אוף, ואני קיוויתי שעם כל ההרחבות והעדכונים - יעשו גם משהו לגבי המפה - שהייתה התלונה הכי עקבית בכל הביקורות שקראתי בזמנו.

אולי אחכה לגירסת משחק העשור ב-2030.
(סתם, זה המשחק הראשון שאני מתכנן להפעיל על המחשב הבא)

אתה לא באמת חייב את המפה, בקונטרול מנווטים על ידי השילוט בעולם. אני לא יודע אם זאת הייתה כוונת המשורר, אבל אני השתמשתי במפה בעיקר להבין את התמונה הכללית שתעזור לי להבין באיזה אזור אני נמצא כרגע, לא ממש השתמשתי בה לניווט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ינואר 2021, 16:38

אני הרבה פעמים הולך לאיבוד ושוכח איפה הייתי ואיפה לא אז זה יכול לעזור לי, אבל נו מילא...

לגבי הלור - אני אחפש סרטון שמסביר את זה לפני שאני אמשיך להרחבות, כי אין מצב שאני מתחיל לקרוא את הכל שם, אין לי סבלנות לזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 16:50

Laskin כתב:אני הרבה פעמים הולך לאיבוד ושוכח איפה הייתי ואיפה לא אז זה יכול לעזור לי, אבל נו מילא...

לגבי הלור - אני אחפש סרטון שמסביר את זה לפני שאני אמשיך להרחבות, כי אין מצב שאני מתחיל לקרוא את הכל שם, אין לי סבלנות לזה

אתה תבין הכל על פי הקלטות/סרטים/סרטוני מעבר/שיחות, אם אין לך כוח למסמכים אז כנראה שלא תבין יותר מדי מה קשורה ההרחבה AWE (ומן הסתם יש דברים בעלילה שיש להם forshadowing במסמכים כך שאתה פשוט תתקל במשהו בזמן שמי שקרא את המסמכים קרא על הדבר הזה כמה וכמה פעמים לפני המפגש) אבל אני לא חושב שתהיה לך בעיה הרבה מעבר. אבל כן, לפני AWE יש ממצב שתצטרך קצת שיעורי בית באיזה סרטון יוטיוב, (ספויילר אם אתה לא יודע על מה AWE)
ספויילר: הצג
ובטח תצטרך סיכום עלילתי של אלן וייק כי AWE ממש ממשיך את העלילה שלו ואפילו אני, שמחשיב את עצמי חובב AW גדול, לא ממש זכרתי שמות של דמויות מלפני עשור.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים