Stick כתב:אשאל גם אני שאלה לא קשורה:
מישהו כאן יש נסיון עם nier automata? אפשר להבין על מה בדיוק כל המהומה?
חזרתי אליו השבוע בעיקר כי הוא חזר לזכרוני כשהופיע בהמון רשימות 'משחקי הדור', ובמקומות גבוהים. כבר ניסיתי אותו בעבר ולא ממש הצלחתי להמשיך.
בכל מקרה אני נתקל באותה בעיה בדיוק גם בנסיון הזה, הוא פשוט... משעמם? מערכת הקרב שלו סבבה ואלו פלטינום והכל, אבל היא לא ברמה של DMC או ביונטה גם מבחינת עומק וגם מבחינת הנאה.
מעבר לזה המשחק דל וריק בכל פרמטר שלו, השינויים המוזרים בזווית הגיימפלי נחמדים, אבל זה מה שיש למשחק הזה להציע?
הבנתי שזה משחק שמסיימים כמה פעמים, שבכל ריצה המשחק משתנה קצת והסיפור מתקדם ומשתנה למרות שזו כביכול ריצה חדשה. אבל עם איך שהמשחק משוחק כרגע אני לא בטוח שבא לי לנסות לסיים אותו פעם אחת בלבד...
אז מישהו מכיר? יכל להגיד על מה המהומה? הוא באמת הופך להיות אחד מ'משחקי הדור' בשלב מסוים ומומלץ קצת לנשוך שפתיים ולהתקדם בו?
DrKeo כתב:
המשחק השני שאני משחק (עם הילד) הוא פיקמין 3. לא שחקתי בסדרה מאז הראשון לגיימקיוב, איזה משחק מצויין. הם לגמרי מצאו את הflow גיימפליי שהיה בוסרי מדי בגיימקיוב. המערכת מבוססת הפירות במקום השעון שסופר לאחור שלושה ימים היא מצויינת והגיימפליי לופ של המשחק ממכר. יש משהו מהפנט בלשלוח את הפיקמינים לעשות 7 משימות במקביל ולראות אותן נעשות על ידי חבורה של נמלים קטנות מסונכרנות במקהלה. ואה, כן, איכשהו במשחק Wiiu יש את המים הכי יפים שראיתי במשחק וידאו.
Shlomix כתב:אז אחרי התחלה די צולעת לטעמי, נשאבתי לגמרי לתוך קונטרול. הוא לא מלוטש עד הסוף (מה נסגר עם המפה? בקושי מייצגת את האזורים האמיתיים), אבל מאוד מהנה עם עולם מאוד רחב. אני משער שאני בערך באמצע עכשיו.
BiA כתב:נראה לי ששנה הבאה אתן לו צ'אנס סוף סוף. רק צריך להיכנס למוד של קלאנקיות-רמדי. מקווה שהלור לא נשען יותר מדי בכבדות על טקסטים ושהוא מוצלח יותר מאלן וויק. וגם שהפאץ' משנה שעברה סידר קצת את הצ'קפוינטס, אם זה דומה למטרוידוניה ברמה של פולן אורדר אני בורח. אין לי עצבים לזה.
Laskin כתב:אוף, ואני קיוויתי שעם כל ההרחבות והעדכונים - יעשו גם משהו לגבי המפה - שהייתה התלונה הכי עקבית בכל הביקורות שקראתי בזמנו.
אולי אחכה לגירסת משחק העשור ב-2030.
(סתם, זה המשחק הראשון שאני מתכנן להפעיל על המחשב הבא)
Laskin כתב:אני הרבה פעמים הולך לאיבוד ושוכח איפה הייתי ואיפה לא אז זה יכול לעזור לי, אבל נו מילא...
לגבי הלור - אני אחפש סרטון שמסביר את זה לפני שאני אמשיך להרחבות, כי אין מצב שאני מתחיל לקרוא את הכל שם, אין לי סבלנות לזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 32 אורחים