איפה למען השם אמרתי שחנן טוען את מה שאני טוען לאסקין? איפה דיברתי בשמו? בסה'כ אמרתי שחנן הראה שיש להם הגנה בגלל שהם רשת חברתית. זה בשום מצב לא אומר שחנן מסכים איתי על הדברים שלי על חופש הביטוי. לא דיברתי בשמו ולא העלבתי אף אחד. מי שמחפש להיעלב זה בראש שלו, אני מעריך פה את כולם ללא יוצא מן הכלל ומבאס
שאני נתפס כאדם שמזלזל כי אני הכי לא

"ללמוד בנושא?" איזה נושא לאסקין, חופש ביטוי שבאמריקה ובכל העולם שופטים ומחוקקים עדיין עסוקים בלקבוע מה נחשב חופש ביטוי ומה לא? להגיד לכל אחד שלא מסכים איתך שהוא לא מבין, זה לא אפקטיבי.
זה שאתה מתעקש לחשוב שבגלל שהתייחסתי לחלק מהדברים של חנן אני מסיק מזה שהוא מסכים איתי או אומר מה שאני טוען או כל דבר כזה... ממש לא.
התייחסתי לחלק מדבריו שמשרת את הנקודה שאני מנסה להעביר לא לומר שאני מעביר את הכוונה של חנן, כי הכוונה של חנן והנקודות שהוא מנסה להעביר בדיון הן שלו לא שלי.
גם בנוגע לאם פייסבוק "מקום פרטי" או "מקום ציבורי" אז לפני שאתה שולח אותי ללמוד בנושא שים לב מה רומניה החליטה בנושא
Facebook pages are public space, not private, Romania’s High Court of Cassation and Justice (ICCJ), which is the country’s highest court, has ruled.
“The Facebook social network can’t be equated with a mailbox, in terms of controlling the posted message. A person’s personal profile on Facebook, although accessible only to a small number of people, is still public space, as any of the <<friends>> can distribute the information posted by the page owner,” according to a Supreme Court’s decisio
ttps://www.romania-insider.com/romanias ... blic-spaceאתה יכול לנפנף עכשיו ולהגיד לי "רומניה זו לא אמריקה" אבל אני בא להגיד לך שיש ויכוח רציני, אם פייסבוק היא מקום ציבורי או פרטי ושפייסבוק מנסה להיות פעם מקום ציבורי ופעם מקום פרטי לפי רצונה.
ושוב אני לא אומר שחנן אמר את זה בשום אופן אלא רק שהוא הביא ראיות שתומכות בטיעון שלי.
להמציא שאמרתי שחנן אמר את מה שאמרתי, רק יגרום לשווא, שאנשים יחשבו שבאמת דיברתי בשמו וזה יסיט את הדיון כי אנשים יגידו "גלאס מדבר בשם אנשים" ולא עשיתי את זה כלל, זה לא דיון עניני לאסקין

בוא נישאר בדיון עניני כמו שהיינו עד עכשיו, זה היה יותר כייף.(או שאולי אתה לא קורא את הדברים שלי עד הסוף ולכן לא יורד לשורש הנקודה שלי? )
עכשיו אני מבין שלא עניתי לך על השאלה שלך קודם בשרשור "איך קובעים מתי רשת חברתית היא גדולה מספיק להיות מקום ציבורי"
ועל זה אני אגיד לך שאין "מספר קסם" שאנחנו יכולים להביא, מספרי קסמים יש רק בפיזיקה הקלאסית, אפילו בפיזיקה הקוונטית אי אפשר למדוד משהו אבסולוטי.
אתה יכול למדוד לחץ דם, אתה יכול למדוד מתי מים מגיעים לנקודת רתיחה וכו' מדידה מדויקת של הכוח של רשת חברתית היא בלתי אפשרית. זה שימוש של מושג ממדעי הטבע
בתחום שהוא לא קשור אליו בכלל.
מה שאפשר לעשות זה לבחון את ההשפעה של הרשת החברתית המסוימת על האנושות, ואם היא מעל לכל ספק סביר "גדולה מאוד" אז אפשר להחיל עליה שהיא רשת חברתית.
מקום שהוא קטן או מאבד משתמשים עד רמה שהוא מתאדה מהרשת יאבד את כוחו ברמה כזו שההשפעה שלו על האנושות תגיע ל0 וככה גם לא יצטרכו לטפל בשאלה של "מה הוא" כי זה לא יהיה רלוונטי.