Stick כתב:אז מה באמת רמת ההנאה הצפויה למי שלא שיחק מעולם בAW? בגדול זו הסיבה היחידה שבגללה לא שיחקתי בהן עדיין.
Shlomix כתב:כן, צודק, צריך להשתמש בשילוט שלגמרי מסייע. אבל עדיין מפעם לפעם אני צריך להשתמש במפה והיא נוראית.
קניתי את גרסת האולטימייט שכוללת את ההרחבות, מעניין איך זה יראה בהמשך. לגמרי נשאבתי לעולם, ברמה שאני ממש טורח לעשות את רוב משימות הצד ולא רץ רק על הקשת הראשית. גם מקטין מעט את התסכול שאחווה בקרבות הבוסים שלא קלים בכלל
אגב, גם לך היה את הבאג שהמשחק קרס בקווסט צידי מול בוס העוגן? די מדהים שעד עכשיו לא תיקנו.
Shlomix כתב:כן, שם דווקא הכל עבד חלק. כל הקווסט צד שם היה מעולה ומהנה. הקריסה הייתה רק מול הבוס עצמו.
Stick כתב:המשחק מצוין, זה הראשון של רמדי ששיחקתי והאווירה בו היא מהטובות שהיו בכל הדור האחרון. גם הגיימפלי והסיפטר עצמו מהנים, לא 10/10 כמו האווירה, אבל מספיקים בשביל שהמשחק יחזיק מצוין והוא בהחלט אחד המוצלחים של הדור.
מבחינה טכנית לעומת זאת הוא זכור לי די כאסון, הוא יפייפהצעל הPC ובטח עם הRT, אבל מה שהכי הציק לי זה טעינת הטקסטורות. כל הזמן כשנכנסים לחדר לוקח לטקסטורות כמה שניות כדי להטען, ומדי פעם יש באג שטקסטורות מסוימות לא נטענות בכלל.
Stick כתב:אותו דבר בדיוק. זה לא קשור, מן הסתם זה דבר בסיסי שבדקתי עוד בזמנו לפני שכתבתי שיש למשחק בעיה.
בכל מקרה זה קורה לכולם - אולי לחלק יותר ולחלק פחות, אולי לחלק זה יותר מציק וקופץ לעין ולחלק פחות. זו אגב גם בעיה רק בDX 12, יש אפשרות לשחק את המשחק בDX11 בתפריט, אבל אז אין RT ונסכים כולנו שזה ויתור אחד יותר מדי.
הדבר היחיד שאולי משפיע ואכן גרם לי לסבול יותר מקיאו זה שאני שיחקתי על 6GB של VRAM, והוא שיחק על 8.
לא מצאתי מספיק נתונים על זה באינטרנט, אבל בכלל, אני שיחקתי על הכרטיס 6GB היחיד שיש לו RT, הRTX 2060, ככה שכל מי ששיחק עם כרטיס 6GB אחר פשוט החליף לDX 11 ורץ הרבה יותר חלק. כל השאר ששיחקו על DX 12 - נהנו מ8GB של VRAM. זה הדבר היחיד שאולי יחסית 'מייחד' את החוויה שלי על פני אחרים.
DrKeo כתב:Shlomix כתב:כן, שם דווקא הכל עבד חלק. כל הקווסט צד שם היה מעולה ומהנה. הקריסה הייתה רק מול הבוס עצמו.
תאזור אומץ, תעבור אותו ותגיע כבר למבוך
Shlomix כתב:DrKeo כתב:Shlomix כתב:כן, שם דווקא הכל עבד חלק. כל הקווסט צד שם היה מעולה ומהנה. הקריסה הייתה רק מול הבוס עצמו.
תאזור אומץ, תעבור אותו ותגיע כבר למבוך
סיימתי כבר את המשחק
המבוך זה שלב מדהים. יש דרך לשחק אותו שוב?
למרות שההרחבות נפתחו לי עוד לפני סוף המשחק, שמרתי אותן לסוף
Stick כתב:אז מה באמת רמת ההנאה הצפויה למי שלא שיחק מעולם בAW? בגדול זו הסיבה היחידה שבגללה לא שיחקתי בהן עדיין.
avive כתב:Stick כתב:אז מה באמת רמת ההנאה הצפויה למי שלא שיחק מעולם בAW? בגדול זו הסיבה היחידה שבגללה לא שיחקתי בהן עדיין.
אני עוד הולך לכתוב פה פוסט שאני אסיים אותו, אבל אני משחק עכשיו בAW והוא פשוט מצויין ואפילו נראה סבבה יחסית לגיל שלו. קראתי בכמה מקומות ששוה לעשות עליו סיבוב לפני שמתחילים את קונטרול. אם לא קיבלת אותו בחינם באפיק לאחרונה אולי שווה לקנות אותו בשביל כמה גרושים.
Stick כתב:אכן יש לו אותו מהחלוקה באפיק, ניסיתי להכנס אליו בזמנו אחרי קונטרול ולא הצלחתי. אבל אולי באמת אתן נסיון נוסף במטרה להגיע להרחבות של קונטרול אחריו, נראה.
כי מאוד נהנתי מקונטרול בזמנו, אבל כמעט תמיד אני לא מצליח להכנס חזרה למשחקים האלו עם הDLC. יש כל כך הרבה מה לשחק שאני לא בטוח שאצליח לחזור אליו, אז אני לא בטוח שיש לי זמן ל'שיעורי בית' לפני זה בכלל..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים