במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 25 ינואר 2021, 17:13

אז מה באמת רמת ההנאה הצפויה למי שלא שיחק מעולם בAW? בגדול זו הסיבה היחידה שבגללה לא שיחקתי בהן עדיין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 17:28

Stick כתב:אז מה באמת רמת ההנאה הצפויה למי שלא שיחק מעולם בAW? בגדול זו הסיבה היחידה שבגללה לא שיחקתי בהן עדיין.

הראשונה לא קשורה בעליל, היא נטו חוקרת את כל הקונספט של "מועצת המנהלים" ושל היצור הקת'ולואי ההוא בצורת תולעת שפוגשים ונלחמים בו בקמפיין הראשי (זה קווסט צד אופציונאלי בקמפיין המקורי לדעתי) כך ששם אין שום בעיה.

והשניה (לא ספויילרים להרחבה אלה לעל מה היא)
ספויילר: הצג
לא אמורה להיות בעייתית למי שלא שחק. כשתשחק ומדברים על תומאס זיין או ד"ר הארטמן אז אולי זה לא יעורר בך רגשות נוסטלגיה חמות, אבל אם תקרא את המסמכים אתה לגמרי תדע מי זה כל אחד מהם ותבין מה קורה. האמת? AW חצי טשטוש במוח שלי ובערך שני מסמכים של פסקה וחצי גרמו לי להבין את AW יותר טוב ממה שהבנתי לפני עשור. לכל היותר לא תבין רפרנסים מסויימים אבל רוב הסיכויים שאפילו לא תבין שמדובר ברפרנסיס וזה פשוט יעבור לך מעל הראש. והאמת? יש מצב שיש שם כמה יתרונות למי שלא מכיר את AW,בדומה ל-MGS2, כשיש חוויה קצת שונה למי שלא יודע מי זה סנייק ולמי שלא יודע מי זה סנייק בנוגע לכל הקטע עם פלסקין, כך ב-AWE כנראה שתהיה פרספקטיבה קצת שונה למי שיודע מי זה mr friendly ולמי שלא יודע.

אחד הדברים שבאמת נהדרים ב-AWE הוא שממש יש שם אלמנטים חדשים של גיימפליי שמשחקים עם אור וחשכה ואפילו יש נשק חדש כך שההרחבה הזאת מרגיש בשרנית בטרוף. גם כמות הכתיבה שיש בה די מטורפת, יש ערימות של מסמכים, יש הרחבה של העולם של קונטרול, יש המון הקלטות והמון המון
ספויילר: הצג
אלן ווייק
:)
We're just normal men. We're just innocent men

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 25 ינואר 2021, 19:47

כן, צודק, צריך להשתמש בשילוט שלגמרי מסייע. אבל עדיין מפעם לפעם אני צריך להשתמש במפה והיא נוראית.
קניתי את גרסת האולטימייט שכוללת את ההרחבות, מעניין איך זה יראה בהמשך. לגמרי נשאבתי לעולם, ברמה שאני ממש טורח לעשות את רוב משימות הצד ולא רץ רק על הקשת הראשית. גם מקטין מעט את התסכול שאחווה בקרבות הבוסים שלא קלים בכלל :)

אגב, גם לך היה את הבאג שהמשחק קרס בקווסט צידי מול בוס העוגן? די מדהים שעד עכשיו לא תיקנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 19:48

Shlomix כתב:כן, צודק, צריך להשתמש בשילוט שלגמרי מסייע. אבל עדיין מפעם לפעם אני צריך להשתמש במפה והיא נוראית.
קניתי את גרסת האולטימייט שכוללת את ההרחבות, מעניין איך זה יראה בהמשך. לגמרי נשאבתי לעולם, ברמה שאני ממש טורח לעשות את רוב משימות הצד ולא רץ רק על הקשת הראשית. גם מקטין מעט את התסכול שאחווה בקרבות הבוסים שלא קלים בכלל :)

אגב, גם לך היה את הבאג שהמשחק קרס בקווסט צידי מול בוס העוגן? די מדהים שעד עכשיו לא תיקנו.

לי זה לא קרה מול העוגן, אבל אני זוכר שהקרב היה מתיש למדי כך שאני משער שלהוסיף על גביו גם התרסקויות זה זוועה.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 25 ינואר 2021, 20:02

לגמרי, נאלצתי להוריד רזולוציה, להפעיל מצב תאימות ולהוריד את האודיו ל0 במשחק. משהו הזוי.
המשחק גם לא יציב לגמרי בלי קשר, כבר נתקע לי בערך 3-4 פעמים מחוץ לשלב הזה. לא אסון, אבל מוזר שלא תוקן עד היום

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 20:03

ממש הזוי, ואני זוכר שרצתי שם באזור הרבה. אני חולה על העיצוב של האזור הזה עם הערימה של השעוני קוקיה :)

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 25 ינואר 2021, 20:15

כן, שם דווקא הכל עבד חלק. כל הקווסט צד שם היה מעולה ומהנה. הקריסה הייתה רק מול הבוס עצמו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2021, 22:10

Shlomix כתב:כן, שם דווקא הכל עבד חלק. כל הקווסט צד שם היה מעולה ומהנה. הקריסה הייתה רק מול הבוס עצמו.

תאזור אומץ, תעבור אותו ותגיע כבר למבוך :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 ינואר 2021, 00:19

המשחק מצוין, זה הראשון של רמדי ששיחקתי והאווירה בו היא מהטובות שהיו בכל הדור האחרון. גם הגיימפלי והסיפטר עצמו מהנים, לא 10/10 כמו האווירה, אבל מספיקים בשביל שהמשחק יחזיק מצוין והוא בהחלט אחד המוצלחים של הדור.

מבחינה טכנית לעומת זאת הוא זכור לי די כאסון, הוא יפייפהצעל הPC ובטח עם הRT, אבל מה שהכי הציק לי זה טעינת הטקסטורות. כל הזמן כשנכנסים לחדר לוקח לטקסטורות כמה שניות כדי להטען, ומדי פעם יש באג שטקסטורות מסוימות לא נטענות בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 02:00

Stick כתב:המשחק מצוין, זה הראשון של רמדי ששיחקתי והאווירה בו היא מהטובות שהיו בכל הדור האחרון. גם הגיימפלי והסיפטר עצמו מהנים, לא 10/10 כמו האווירה, אבל מספיקים בשביל שהמשחק יחזיק מצוין והוא בהחלט אחד המוצלחים של הדור.

מבחינה טכנית לעומת זאת הוא זכור לי די כאסון, הוא יפייפהצעל הPC ובטח עם הRT, אבל מה שהכי הציק לי זה טעינת הטקסטורות. כל הזמן כשנכנסים לחדר לוקח לטקסטורות כמה שניות כדי להטען, ומדי פעם יש באג שטקסטורות מסוימות לא נטענות בכלל.

דבר ראשון עכשיו עם DLSS 2.0 הוא רץ מדהים, אני משחק אותו ב-60+ כל הזמן (2080RTX) עם כל ההגדרות על הכי גבוה ב-1440P. בנוגע לטקסטורות, האמת שזה די מומזר אבל לי זה קורה רק מדי פעם עם פוסטר או תמונה, לא טקסטורות אחרות, וגם זה נטען אחרי כמה שניות. מאוד מוזר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2021, 10:24

יכול להיות שנדב שיחק בו על SSD וסטיק על HDD?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 10:40

אני משחק אותו על NVMe של 3.5GB/s :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2021, 10:48

אם כך זה בכלל לא "די מוזר" ואפילו לא "מאוד מוזר" בעליל :P
סטיק - תורך.. על מה אתה משחק אותו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 13:10

לאו דווקא, אולי יש שם בעיית הזרמה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 ינואר 2021, 14:35

אותו דבר בדיוק. זה לא קשור, מן הסתם זה דבר בסיסי שבדקתי עוד בזמנו לפני שכתבתי שיש למשחק בעיה :).
בכל מקרה זה קורה לכולם - אולי לחלק יותר ולחלק פחות, אולי לחלק זה יותר מציק וקופץ לעין ולחלק פחות. זו אגב גם בעיה רק בDX 12, יש אפשרות לשחק את המשחק בDX11 בתפריט, אבל אז אין RT ונסכים כולנו שזה ויתור אחד יותר מדי :).
הדבר היחיד שאולי משפיע ואכן גרם לי לסבול יותר מקיאו זה שאני שיחקתי על 6GB של VRAM, והוא שיחק על 8.
לא מצאתי מספיק נתונים על זה באינטרנט, אבל בכלל, אני שיחקתי על הכרטיס 6GB היחיד שיש לו RT, הRTX 2060, ככה שכל מי ששיחק עם כרטיס 6GB אחר פשוט החליף לDX 11 ורץ הרבה יותר חלק. כל השאר ששיחקו על DX 12 - נהנו מ8GB של VRAM. זה הדבר היחיד שאולי יחסית 'מייחד' את החוויה שלי על פני אחרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 14:53

Stick כתב:אותו דבר בדיוק. זה לא קשור, מן הסתם זה דבר בסיסי שבדקתי עוד בזמנו לפני שכתבתי שיש למשחק בעיה :).
בכל מקרה זה קורה לכולם - אולי לחלק יותר ולחלק פחות, אולי לחלק זה יותר מציק וקופץ לעין ולחלק פחות. זו אגב גם בעיה רק בDX 12, יש אפשרות לשחק את המשחק בDX11 בתפריט, אבל אז אין RT ונסכים כולנו שזה ויתור אחד יותר מדי :).
הדבר היחיד שאולי משפיע ואכן גרם לי לסבול יותר מקיאו זה שאני שיחקתי על 6GB של VRAM, והוא שיחק על 8.
לא מצאתי מספיק נתונים על זה באינטרנט, אבל בכלל, אני שיחקתי על הכרטיס 6GB היחיד שיש לו RT, הRTX 2060, ככה שכל מי ששיחק עם כרטיס 6GB אחר פשוט החליף לDX 11 ורץ הרבה יותר חלק. כל השאר ששיחקו על DX 12 - נהנו מ8GB של VRAM. זה הדבר היחיד שאולי יחסית 'מייחד' את החוויה שלי על פני אחרים.

יש מצב למרות שאם היה לך חוסר בזיכרון, כנראה שהיית חווה גמגומים.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 26 ינואר 2021, 20:04

DrKeo כתב:
Shlomix כתב:כן, שם דווקא הכל עבד חלק. כל הקווסט צד שם היה מעולה ומהנה. הקריסה הייתה רק מול הבוס עצמו.

סיימתי כבר את המשחק :)
המבוך זה שלב מדהים. יש דרך לשחק אותו שוב?

למרות שההרחבות נפתחו לי עוד לפני סוף המשחק, שמרתי אותן לסוף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 21:20

Shlomix כתב:
DrKeo כתב:

סיימתי כבר את המשחק :)
המבוך זה שלב מדהים. יש דרך לשחק אותו שוב?

למרות שההרחבות נפתחו לי עוד לפני סוף המשחק, שמרתי אותן לסוף

תתחיל בfoundation מבחינת ההרחבות :)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 ינואר 2021, 21:53

Stick כתב:אז מה באמת רמת ההנאה הצפויה למי שלא שיחק מעולם בAW? בגדול זו הסיבה היחידה שבגללה לא שיחקתי בהן עדיין.

אני עוד הולך לכתוב פה פוסט שאני אסיים אותו, אבל אני משחק עכשיו בAW והוא פשוט מצויין ואפילו נראה סבבה יחסית לגיל שלו. קראתי בכמה מקומות ששוה לעשות עליו סיבוב לפני שמתחילים את קונטרול. אם לא קיבלת אותו בחינם באפיק לאחרונה אולי שווה לקנות אותו בשביל כמה גרושים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 21:57

avive כתב:

אני עוד הולך לכתוב פה פוסט שאני אסיים אותו, אבל אני משחק עכשיו בAW והוא פשוט מצויין ואפילו נראה סבבה יחסית לגיל שלו. קראתי בכמה מקומות ששוה לעשות עליו סיבוב לפני שמתחילים את קונטרול. אם לא קיבלת אותו בחינם באפיק לאחרונה אולי שווה לקנות אותו בשביל כמה גרושים.

אם אתה נהנה מAW אז יאללה, לך על זה, לגמרי יהיה לך payoff בקונטרול.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 ינואר 2021, 22:09

אכן יש לו אותו מהחלוקה באפיק, ניסיתי להכנס אליו בזמנו אחרי קונטרול ולא הצלחתי. אבל אולי באמת אתן נסיון נוסף במטרה להגיע להרחבות של קונטרול אחריו, נראה.
כי מאוד נהנתי מקונטרול בזמנו, אבל כמעט תמיד אני לא מצליח להכנס חזרה למשחקים האלו עם הDLC. יש כל כך הרבה מה לשחק שאני לא בטוח שאצליח לחזור אליו, אז אני לא בטוח שיש לי זמן ל'שיעורי בית' לפני זה בכלל..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 22:18

Stick כתב:אכן יש לו אותו מהחלוקה באפיק, ניסיתי להכנס אליו בזמנו אחרי קונטרול ולא הצלחתי. אבל אולי באמת אתן נסיון נוסף במטרה להגיע להרחבות של קונטרול אחריו, נראה.
כי מאוד נהנתי מקונטרול בזמנו, אבל כמעט תמיד אני לא מצליח להכנס חזרה למשחקים האלו עם הDLC. יש כל כך הרבה מה לשחק שאני לא בטוח שאצליח לחזור אליו, אז אני לא בטוח שיש לי זמן ל'שיעורי בית' לפני זה בכלל..

תשכח ממשעורי בית, הרי ביננו לא תעשה את זה. ההרחבות של קונטרול בשרניות, אתה מוציא בקלות 10 שעות משתיהן יחד (וקצת יותר אם תחליט גם לשחק בexpedition שהוא לא ממש עלילתי אלה יותר אתגרי). תתחיל לשחק ב-foundation ואתה תכנס לעולם די מהר. אתה לא באמת חייב ידע עמוק ב-AW בכדי לצלול להרחבות. הראשונה לא קשורה בעליל והשניה מן הסתם עם קשר סופר עמוק אבל המסמכים וההקלטות שאתה מוצא על הדרך מסבירים לך כל מה שאתה צריך. אתה יודע שאלן וייק הוא סופר שבא לעיירה סטייל טווין פיקס ליד אגם ואיכשהו הסתבך בעלילה על טבעית שקשורה לאור וחושך? מזל טוב, אתה יודע מספיק בשביל לשחק ב-AWE :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 ינואר 2021, 00:07

כל משחקי רמדי הם פח אשפה. למה אף אחד פה לא שיחק בפקטוריו? זה אחד המשחקים הטובים בהיסטוריה ונראה שהפורום הזה מתעלם ממנו לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2021, 00:53

אנחנו פשוט חובבי אשפה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 27 ינואר 2021, 01:25

לדעתי אלן וויק בינוני להחריד, אבל לקונטרול פשוט יש סטייל די מגניב שגורם לי לרצות לנסות אותו למרות שאני יודע שברמה המכנית יהיה קלאנקי. השאלה עד כמה.

פקטוריו זוכה לשבחים מקיר לקיר אבל אני לא מתלהב מלהוציא 30 דולר על משחק שנראה די הארדקור שאולי אתחבר אליו ואולי לא. אולי כשיהיה איזה מבצע מפתה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 25 אורחים