bozeman כתב:טוב, אני מקווה בשבילך דודי שתקבל אותה כמה שיותר מהר...
ועומר צודק, אחרי כל הדברים על תמיכה ויציבות ועוד, חשבתי שאנשים יחכו טיפה עד שיקנו את הקונסולה, בטח ובטח לא בהשקה. (וכמו שחשבתי שישתמע - אני נרד, ובהחלט "מדגדג" לי לקנות ישר קונסולה) אבל לאור העבר, וזה שלא ברור איך התמיכה, מה עם משחקים ועוד, אני אחכה טיפה. (ובמידה וזה יתברר כמשהו יציב, יש סיכוי שאני אטוס לארה"ב באיזור אפיל ואביא אחת לעצמי...)
bling כתב:את האמת אני הראשון פה שאמור לקנות קונסולה בהשקה,ה PC שלי לא יכול לנגן אפילו סרטים ב 1080P בלי לקרטע והפס3 שלי גוססת ולא ברור בכלל אם תריץ טוב את GTA5 או שאר הגדולים שיצאו סוף השנה ככה שאין לי אלטרנטיבה בכלל,אפשר גם להבין כמו שסוייס אמר את כל אלו עם הפיסי החזק שיכולים לדחות סיפוקים ולהתנהג ברציונאליות,הם לא תקועים עם גראפיקת sub hd כמה שנים טובות ופריימרייט מקרטע,הם יוכלו לשחק את כלבים שומרים וכל הגדולים בגראפיקה גבוהה יותר מבעלי הקונסולות עוד השנה,קל לדחות סיפוקים כשכבר יש לך מכשיר דור הבא בבית...
העניין זה שהטיעונים שלכם נכונים,אני באמת חושש לקנות בהשקה בעיקר בגלל הפחד מאיזו תקלה איומה והכאב ראש שיהיה לי עם להתעסק עכשיו עם חנות מחו"ל ולחכות שבועות ארוכים אם בכלל יסדרו וכו',תכל'ס אם הפס3 היה תקין לא הייתי חושב על זה (כבר אמרתי כמה פעמים שהליינאפ של הפס 3 השנה אוכל את של הדור הבא) אבל אני תקוע פה בין הפטיש לסדן,מה כדאי לי לעשות?
omerkot כתב:מה כדאי לך לעשות? לקנות מחשב נורמלי!!! אין פה בכלל סימני שאלה.
DrKeo כתב:אני קונה לעצמי ONE כמתנת יום הולדת 30, החלטתי.
בלינג, הכל תלוי בתקציב כי היום ב4500 שקל תוכל לקנות מחשב שלועס ויורק את WATCH DOGS וגם את קרייסס 3. הבלעדיים של סוני, שנינו יודעים שיקח להם איזה שנתיים להתחיל לזרום ולא תמות אם תקנה פס4 עוד שלוש שנים כשיהיה כבר בשוק איזה משחק נוטי דוג וסנטה מוניקה.
DrKeo כתב:אני קונה לעצמי ONE כמתנת יום הולדת 30, החלטתי.
בלינג, הכל תלוי בתקציב כי היום ב4500 שקל תוכל לקנות מחשב שלועס ויורק את WATCH DOGS וגם את קרייסס 3. הבלעדיים של סוני, שנינו יודעים שיקח להם איזה שנתיים להתחיל לזרום ולא תמות אם תקנה פס4 עוד שלוש שנים כשיהיה כבר בשוק איזה משחק נוטי דוג וסנטה מוניקה.
bozeman כתב:אני מבין אותך לגמרי, אבל כמו שאמרתי, זה לא שאני אומר "אני נשאר עם הPC" אלא רק שאני מחכה לראות את כל ענייני התמיכה של הוואן (מה לעשות, זה שמיקרוסופט אמרו שהדיסקים פתוחים ולא צריך חיבור, לא אומר שכשאתה כן תתחבר ללייב זה לא יעשה בעיות....) אולם לפחות אני אדע לקבל ממך את המידע אם כדאי לקנות
Nucleus_Dawn כתב:
מייקרוסופט אמרו מפורשות, שאפשר להשתמש במכשיר בכל מקום בעולם ושההגבלה היחידה על חנות מקומית (נגיד, חנות אמריקאית או אירופאית), זה שכתובת אמצעי התשלום שלך תתאים לאזור של החנות.
גם אם אין לך אמצעי תשלום מתאים, יהיו כרטיסי כסף, כמו שיש היום נקודות/כסף לPSN.
bozeman כתב:טוב, אבל הם גם אמרו "מפורשות" דברים אחרים - ועכשיו עד שאני לא רגוע שגם הדיסקים מכל העולם עובדים כמו שצריך - אני מחכה (מה גם שME הבא לא יוצא בהשקה, ככה שזה פחות מלחיץ...)
Nucleus_Dawn כתב:
הדיסקים מכל העולם עובדים כמו שצריך. אין נעילת אזורים.
ממה נובע הספק?
bozeman כתב:מזה שזה לא היה ככה ב-360, ולמרות שפורסם שזה מה שיהיה - אני עוד לא בטוח בזה כל עוד לא ראיתי את זה עובד (כי בינתיים ב-360 כן היו ההגבלות וכן הייתה חסימה של תכנים). ולכן אני מעדיף לחכות טיפה לראות שהכל עובד סבבה, ואז להזמין.
swiss-the-engine כתב:ה360 היא קונסולה עם נעילת אזורים... לא ידוע מאיפה קיבלת רושם אחר. הקטע של לשחרר מההגנות הוא עניין של המפיצות אבל הקונסולה עצמה תומכת בזה בניגוד לPS3. הפעם הם הצהירו מפורשות... יותר מפורש מכל הודעת PR שאתה פשוט מאוד יכול לקנות קונסולה במדינה אחת ולקנות דיסק ממדינה אחרת ולקחת הכל למדינה שלישית והכל יעבוד ללא בעיה.
bozeman כתב:מזה שזה לא היה ככה ב-360, ולמרות שפורסם שזה מה שיהיה - אני עוד לא בטוח בזה כל עוד לא ראיתי את זה עובד (כי בינתיים ב-360 כן היו ההגבלות וכן הייתה חסימה של תכנים). ולכן אני מעדיף לחכות טיפה לראות שהכל עובד סבבה, ואז להזמין.
Xbox One may be used in all countries, including the non-launched markets. In addition, Xbox One games are not region locked. Any Xbox One game purchased at retail can be used in any country on any Xbox One,"
DrKeo כתב:היום הולדת שלי ב9 לנובמבר, אני משער שמיקרוסופט תשחרר את הקונסולה בסביבה הזאת ביחוד שהם נוטים לשחרר דברים גדולים סביב ב9 בנובמבר וכך גם אקטיוויז'ן, תאריך מאוד פופולרי
בקיצור, זה אומר להזמין את גרסת DAY ONE עם פיפ"א מאמזון איטליה לשיגור, נראה לי שזה יצא קרוב ליום הולדת שלי. כרגע אני חושב עליו עם אקסטרה שלט, פיפא (חינם יש), RYSE, פרוצה 5, DEAD RISING 3 ואולי איזה משהו לאחיינים לקינקט אם יצא SPORTS או משהו כזה.
אגב זה משנה באיזה אזור אני מבחינת DLC? הם אמרו כבר משהו על זה? אם יש לי מכשיר איטלקי ואני קונה עתק מאנגליה אני אהיה חייב להיות בחנות אירופאית ולא אוכל לקנות DLC מהחנות האמריקאית למשל?
bozeman כתב:הדבר היחיד שאני זוכר זה ששמעתי שהDLC יהיה לו סוג של חסימה, לא זוכר אם לפי מטבע, חנות, סוג משתמש או קונסולה.
למה אגב אתה לא תקנה לו גם את ווטש דוגז?
DrKeo כתב:היום הולדת שלי ב9 לנובמבר, אני משער שמיקרוסופט תשחרר את הקונסולה בסביבה הזאת ביחוד שהם נוטים לשחרר דברים גדולים סביב ב9 בנובמבר וכך גם אקטיוויז'ן, תאריך מאוד פופולרי
בקיצור, זה אומר להזמין את גרסת DAY ONE עם פיפ"א מאמזון איטליה לשיגור, נראה לי שזה יצא קרוב ליום הולדת שלי. כרגע אני חושב עליו עם אקסטרה שלט, פיפא (חינם יש), RYSE, פרוצה 5, DEAD RISING 3 ואולי איזה משהו לאחיינים לקינקט אם יצא SPORTS או משהו כזה.
אגב זה משנה באיזה אזור אני מבחינת DLC? הם אמרו כבר משהו על זה? אם יש לי מכשיר איטלקי ואני קונה עתק מאנגליה אני אהיה חייב להיות בחנות אירופאית ולא אוכל לקנות DLC מהחנות האמריקאית למשל?
DrKeo כתב:אני חושב שהPC שלי יריץ אותו יותר טוב מהONE. אני אחכה לאיזה בנצ'מארק או שניים, נראה מי מהם ינצח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים