נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: נושא הפוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 12:40

Laskin כתב:בטח, אבל אתה יודע איך זה, ובטח ידחו את השידור באיזה שבוע וימשיכו לפמפם פרומואים ויוסיפו עדכונים.
מקווה שלא, אין שום סיבה להתחשב באדם שיש נגדו האשמות כל כך חמורות אשר מגובות בראיות כל כך מוצקות. יתכן ומדובר באחד הטורפים הכי מסוכנים בארץ, והשת״פ עם המשטרה הוא בכלל סיפור מטורף

טורפים? את מי הוא טרף בדיוק?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2021, 13:15

InterAl כתב:
Laskin כתב:בטח, אבל אתה יודע איך זה, ובטח ידחו את השידור באיזה שבוע וימשיכו לפמפם פרומואים ויוסיפו עדכונים.
מקווה שלא, אין שום סיבה להתחשב באדם שיש נגדו האשמות כל כך חמורות אשר מגובות בראיות כל כך מוצקות. יתכן ומדובר באחד הטורפים הכי מסוכנים בארץ, והשת״פ עם המשטרה הוא בכלל סיפור מטורף

טורפים? את מי הוא טרף בדיוק?

על פי החשדות והעדויות - ילדים ונערים רבים, משני המינים...
לא הבנתי את השאלה, אתה חושב שהכל שקרים או שלא הבנת את המונח ״טורף״?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 13:25

ילדים ונערים רבים ש...מה? אתה לא יודע את הפרטים, רק רסיסי מידע שדלפו לתקשורת. הוא טוען שהכל היה בהסכמה וכמובן שחזקת החפות עומדת לו. מכאן ועד לקבוע שהוא טורף מיני מהמסוכנים בישראל הדרך ארוכה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2021, 13:38

לא ״קבעתי״ אלא כתבתי ״יתכן ומדובר ב...״ גם יתכן שלא, אבל יש המון עדויות ויש ראיות מוצקות כפי שכתבתי, ובהינתן החשדות עם המשטרה אני חושב שראוי מאוד שישודר, שכן יתכן ואותם אנשים במשטרה גם ישבשו את המשפט, ואם יימצא זכאי הוא יוכל לתבוע את התכנית ולעשות מליונים. אני חוזר - אין לי שום בעייה עם תחקירים על אנשים שיש כלפיהם אישומים כה חמורים, גם לפני משפט. זה לא נחשב משפט שדה כמו שאלו שמגינים עליו היום טוענים ולא שום דבר שמזכיר את זה, אלא תחקיר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 14:36

אין לך מושג לגבי הראיות, אין לך מושג מה קרה שם, במיוחד כשרוב האירועים החמורים שהודלפו נעשו לפני עשרות שנים... ואגב, גם אם אניח שרוב העדויות שפורסמו הן אמת - לדעתי לא מדובר בתקיפה מינית כל עוד לא הופעל כוח פיזי משמעותי. בכל מקרה, כל עוד אין לנו מושג לגבי הפרטים המדויקים בכל אירוע, אי אפשר להניח כלום, והפרטים במקרים כאלה עושים את כל ההבדל. וכן, מה שעושים לו זה לגמרי משפט שדה, ואת התוצאה של המשפט הזה אנחנו רואים עכשיו.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 22 אפריל 2021, 15:02

InterAl כתב:אין לך מושג לגבי הראיות, אין לך מושג מה קרה שם, במיוחד כשרוב האירועים החמורים שהודלפו נעשו לפני עשרות שנים... ואגב, גם אם אניח שרוב העדויות שפורסמו הן אמת - לדעתי לא מדובר בתקיפה מינית כל עוד לא הופעל כוח פיזי משמעותי. בכל מקרה, כל עוד אין לנו מושג לגבי הפרטים המדויקים בכל אירוע, אי אפשר להניח כלום, והפרטים במקרים כאלה עושים את כל ההבדל. וכן, מה שעושים לו זה לגמרי משפט שדה, ואת התוצאה של המשפט הזה אנחנו רואים עכשיו.

אתה עושה עכשיו משפט שדה לעיתונאים.
איך אתה יודע שהוא התאבד בגלל התחקיר? אולי משהו אחר קרה?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 15:05

אמרתי בגלל התחקיר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2021, 15:13

מכתב ההתאבדות של משי זהב לא בדיוק משאיר מקום לספק.
תמונה

אינטר, באמת שלפעמים לא ברור לי אם אתה טרול או משהו מעבר. על פי האשמות האיש נגע בילדים בני חמש, "הכל היה בהסכמה", אלוהים ישמור בן אדם, כמה נמוך אתה יכול לרדת.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2021, 15:18

אינטר, צריך להפעיל כח כלפי ילדים קטנים כדי שזה ייחשב תקיפה מינית אצלך בספר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2021, 15:21

Laskin כתב:אינטר, צריך להפעיל כח כלפי ילדים קטנים כדי שזה ייחשב תקיפה מינית אצלך בספר?

אל תכנס אפילו למלכודת הזאת לאסקין, אני לא מבין איך זאת שיחה בכלל. אם האישומים נכונים, ולפי מכתב ההתאבדות נראה שכן, אתה אשכרה מתווכח עם בן אדם שמנסה להלבין פדופיל שנגע בילדים בני 5?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2021, 16:03

DrKeo כתב:
Laskin כתב:אינטר, צריך להפעיל כח כלפי ילדים קטנים כדי שזה ייחשב תקיפה מינית אצלך בספר?

אל תכנס אפילו למלכודת הזאת לאסקין, אני לא מבין איך זאת שיחה בכלל. אם האישומים נכונים, ולפי מכתב ההתאבדות נראה שכן, אתה אשכרה מתווכח עם בן אדם שמנסה להלבין פדופיל שנגע בילדים בני 5?

בדומה ליהודה - חזקת החפות וזה, אני רק מנסה להבין טוב יותר למה הוא התכוון, אולי לא הבנתי נכון. אני לא רואה פה שום מלכודת. אני גם כן חושב שהרבה מקרים ״גבוליים״ קיימים בין 2 מבוגרים ונופלות מעבר למה שהם, ויש גם מקרים של בני נוער על סף 17-18, אבל ילדים ממש, ועוד קטנים? זה משהו אחר לגמרי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 22 אפריל 2021, 16:15

מכתב ההתאבדות מזויף ככל הנראה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 17:11

הוא לא אנס אף ילד קטן. מקסימום הושיב אותו על הברכיים ונגע לו בבולבול. זאת תקיפה? איזה נזק נגרם פה ל״קורבן״?

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 22 אפריל 2021, 17:28

אלוהים ישמור. מה לעזאזל קראתי עכשיו

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 22 אפריל 2021, 17:30

InterAl כתב:הוא לא אנס אף ילד קטן. מקסימום הושיב אותו על הברכיים ונגע לו בבולבול. זאת תקיפה? איזה נזק נגרם פה ל״קורבן״?

הרגע טענת שאין לאף אחד מושג מה קרה שם - אז מאיפה הקביעה הזו? ומאיפה אתה יודע איזה נזק נגרם לילד שנוגעים לו בבולבול? יש פסיכיאטרים שעשו קרייריה לכל החיים מנזקים שנגרמו ממעשים "תמימים" כאלה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2021, 17:35

לא יודע אינטר, תגיד לי אתה... יש לך ילד או ילדה מתחת לגיל 10? אם המורה שלהם ישחק לו בבולבול או יכניס לה אצבעות - זה לא ייחשב פגיעה בעיניך? אתה *באמת* לא מבין את הנזק הנפשי ועיוות התפיסה המינית שבסבירות גבוהה מאוד תהיה להם?
באמת שמה שכתבת הוא מטורלל לחלוטין. אין לי שום בעייה לנהל על זה דיון אבל וואו. פשוט וואו.
ברור שזו תקיפה מינית. בדיוק כמו ללכת ברחוב ולגעת באיברי מין של זרים זו תקיפה מינית. איך אחרת תגדיר את זה?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 17:49

Laskin כתב:לא יודע אינטר, תגיד לי אתה... יש לך ילד או ילדה מתחת לגיל 10? אם המורה שלהם ישחק לו בבולבול או יכניס לה אצבעות - זה לא ייחשב פגיעה בעיניך? אתה *באמת* לא מבין את הנזק הנפשי ועיוות התפיסה המינית שבסבירות גבוהה מאוד תהיה להם?
באמת שמה שכתבת הוא מטורלל לחלוטין. אין לי שום בעייה לנהל על זה דיון אבל וואו. פשוט וואו.
ברור שזו תקיפה מינית. בדיוק כמו ללכת ברחוב ולגעת באיברי מין של זרים זו תקיפה מינית. איך אחרת תגדיר את זה?

זה לא ראוי, אני אשתדל להרחיק את הילד מאדם כזה, אבל להאשים אותו בתקיפה? רחוק מאוד. אני לא חושב שכל נגיעה באיבר מין, גם אם היא מכוונת, יכול להיחשב כתקיפה. הטענה שאיברי המין הם מן איברים מקודשים שכל נגיעה בהם היא מעשה תוקפנות נורא - לא מבוססת על שום דבר רציונלי.
נערך לאחרונה על ידי InterAl ב 22 אפריל 2021, 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 17:58

sharonbn כתב:
InterAl כתב:הוא לא אנס אף ילד קטן. מקסימום הושיב אותו על הברכיים ונגע לו בבולבול. זאת תקיפה? איזה נזק נגרם פה ל״קורבן״?

הרגע טענת שאין לאף אחד מושג מה קרה שם - אז מאיפה הקביעה הזו? ומאיפה אתה יודע איזה נזק נגרם לילד שנוגעים לו בבולבול? יש פסיכיאטרים שעשו קרייריה לכל החיים מנזקים שנגרמו ממעשים "תמימים" כאלה

אני יכול לטעון שנגרמים לי נזקים פסיכולוגיים על כל שטות שמישהו אומר לי או עושה לי. לא הופך את זה לתקיפה. ואני לא יודע מה קרה שם, אני אומר בוא נניח לצורך העניין שהכל נכון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2021, 18:07

יש דברים שאדם מגיע לשלב כלשהו בחיים שלו הוא ממש מצטער שהוא כתב אותו באינטרנט. היום הזה הוא שלך אינטר :mrgreen:

idan כתב:מכתב ההתאבדות מזויף ככל הנראה.

באמת? אוקיי, אם זה מזוייף אז תמחקו את מה שאמרתי בהקשר למכתב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אפריל 2021, 20:27

אני לשנייה לא מאמין שאתה באמת חושב שזו לא תקיפה ורק מעשה ״לא ראוי״. אתה לא תלך למשטרה אם גבר מבוגר יכניס לבת ה-7 ההיפותטית שלך (אין לי מושג אם ובני כמה הילדים שיש או אין לך) אצבעות לאיבר המין?! אל תיקח את זה לא נכון, אבל באמת שלא ראוי שיהיו בהשגחתך/הגנתך ילדים. לא לפנות למשטרה אומר שהוא כנראה עשה ויעשה זאת שוב לילדים אחרים.

כל נגיעה מכוונת באיבר מין, ללא רשות של האדם בו נוגעים שם, על מנת לספק את יצריו של הנוגע - היא אכן תקיפה מינית. וילד בן 5, 7 או 12 לא יכול לתת רשות למבוגר לעשות זאת. זאת אומרת הוא יכול, אבל זו תהיה בעילה בהסכמה במקרה ה״טוב״.
בא ותסביר לי מה לדעתך הגבול שבו זה הופך לתקיפה... רק הפעלת כח תוך כדי שהילד צורח? זאת אומרת אם ילד קופא, מה שאופייני מאוד לילד שלא מבין מה לעזאזל עושים לו - זה אוטומטית משנה את זה מתקיפה ל... מה בדיוק?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אפריל 2021, 21:08

למה זה תקיפה מינית? מה התקיפה פה בדיוק? אם אני נוגע לך בתנוך של האוזן ללא הסכמתך זה לא תקיפה אבל נגיעה בחתיכת בשר שיש לך בין הרגליים זאת כן תקיפה? למה? בוא תבסס את זה רציונלית. אבל אתה לא יכול, כי זה נטו טיעון רגשי שרק מועצם מעצם העובדה שיש לך ילדים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2021, 21:24

damn.. הבור מעמיק.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 22 אפריל 2021, 21:36

InterAl כתב:
sharonbn כתב:

אני יכול לטעון שנגרמים לי נזקים פסיכולוגיים על כל שטות שמישהו אומר לי או עושה לי. לא הופך את זה לתקיפה. ואני לא יודע מה קרה שם, אני אומר בוא נניח לצורך העניין שהכל נכון.

קודם כל, אם נניח שכל הענין נכון אז דע לך שיש עדויות לאלימות מינית מובהקת
שנית, נכון, כל אחד יכול לטעון כל דבר. בשביל זה יש מומחים שקובעים האם נעשה נזק או לא. ובטח שאתה לא יכול א-פריורי לפסול טענה לנזק רק כי לך זה לא נראה.
שלישית, ל"תקיפה מינית" יש הגדרות שונות. אז שוב, אתה לא יכול לפסול כי מישהוא הגדיר את המונח לא כמוך.
בויקיפדיה ההגדרה היא
המונח מוגדר תקיפה מינית היא עבירת מין לפי החוק בישראל ובעולם. זו תקיפה בעלת אופי מיני המתבצעת כלפי אדם אחר, ללא הסכמתו או בניגוד לחוק. תקיפה מינית כוללת, בין השאר, מגע בעל אופי מיני באמצעות גופו של התוקף או באמצעות חפץ, וכן גם התעללות מינית, התעללות מינית בילדים, אונס בנישואים, בעילת קטינה, מעשה מגונה, אונס ומעשה סדום בכפייה ועוד.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 22 אפריל 2021, 21:42

בבקשה אינטר
ירושלים, 2011. צ', צעירה מבית חרדי, נתונה למצוקה כלכלית, מקבלת חבל הצלה. יהודה משי זהב, מייסד ארגון זק"א, איש מוכר ובעל כוח, מתגייס לסייע לה. השניים מתכתבים לאורך כמה ימים, הוא מבטיח לה סיוע כלכלי, והם קובעים להיפגש. הוא ניצל זאת כדי להתקרב אליה, הרבה יותר משרצתה. "הוא הפשיט את הבגדים שלי בכוח", היא תספר אחר כך לשניים מחבריה ולחוקרי המשטרה. וזה לא נגמר שם. היא הפצירה בו להפסיק, אך הוא לא חדל. היא ניסתה לחמוק מגופו, אך לא הצליחה. הוא הצמיד אותה בכוח לספה וכפה את עצמו עליה. "אם תדברי", הזהיר אותה לאחר מכן, "ג'יפ של זק"א ידרוס אותך".

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 22 אפריל 2021, 22:01

DrKeo כתב:damn.. הבור מעמיק.

אין מה להגיב. האיש חי בעולם אחר. אין לי מילים.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים