Laskin כתב:בטח שהם גדלים, אבל זה בעיקר כי הם לרוב דור מאחורי סוני, מלבד סדרת פורצה.
גירס 4-5 מושקעים כמו משחקי פס3 מושקעים, לא כמו משחקי פס4. לא שהוא נראה כמו משחק פס3, חלילה, הוא ממש יפה, פשוט הם משחקים קצ'אפ עם סוני בהפקות הסינגל שלהם. זאת אומרת זה לא שהם לא היו משקיעים עד כה, פשוט פחות... וזה הכל עניין של השוואה. אין לנו מושג איך יראו הבלעדיים הבאמת גדולים של סוני בדור הזה, אנחנו רק רואים קרוס ג'ן עכשיו, יתכן וסוני שוב תהיה פשוט רמה מעל. נקווה שלא.
BiA כתב:מסכים חלקית. זה די נכון ברמת הקמפיין (הקמפיינים לדעתי עדיין מעולים, אבל יש להם לאן להתקדם מכל הבחינות), אבל אי אפשר לעקור את המשחק מהשורש בלי לפגוע במולטי ולכן לדעתי נראה שינויים גדולים רק אחרי שיסגרו את הסאגה של קייט וישאירו את המולטי הנוכחי כמשהו דפינטיבי דמוי MCC. אני כן יכול להעיד שהתחלתי לשחק ב-5 כל ערב בחודשים האחרונים (מאז הייבבאסטרס) והוא לגמרי ה-TPS הכי עשיר וזורם מכנית שאני זוכר לאחרונה ב-PVP, הקצב מהיר בטירוף ותקרת הסקיל אדירה. המולטי שאני הכי נהנה ממנו על הבוקס, אפילו יותר מהיילו 5.
פייג': אפשר לקפוץ בלי להשתמש בקאבר, פשוט רצים וקופצים בטיימינג הנכון.
bling כתב:בכל אופן הייתי שמח לעוד פידבקים האם אני באמת פספסתי פה ולסדרת AC לדורותיה יש מערכות קרב עם אנימציות מעולות או שזה מרגיש די גרוע מבחינת אנימציות גם דרך ווידאו כמו שאני חושב?
Laskin כתב:כן, תביא
bling כתב:אני מקווה שהעתיד של הגיימינג זה לא נטפליקס שמלא בתוכן בינוני וצריך לברור בפינצטה משהו ראוי
DrKeo כתב:תמיד אפשר לפצל את המסלולים, המולטי יכול להיות מסלול משלו ששומר על הקלסיות של גירס והסינגל הולך בכיוון חדש. אולי אפילו להפריד אותם לחלוטין, שהמולטי יהיה GaaS שחיי ומתעדכן לנצח בזמן שהסינגל בלבד יהיה גירס 6, 7 ו-8. אתה לא יכול להחזיק את הסינגל מאחור רק כי המולטי סופר מלוטש, ביחוד בתקופה החדשה ש-GP מביא עלינו שמאפשר לעשות דרכי הפצה פחות קונבנציונליות. אני יכול לדמיין עולם שבו הסינגל הוא אירוע שחרור בפני עצמו שמזכיר יותר GOW בזמן שהמולטי הוא משהו המשכי שרץ לנצח ובכל שחרור של גירס חדש מקבל את השדרוג המנוע המתבקש.
BiA כתב:DrKeo כתב:תמיד אפשר לפצל את המסלולים, המולטי יכול להיות מסלול משלו ששומר על הקלסיות של גירס והסינגל הולך בכיוון חדש. אולי אפילו להפריד אותם לחלוטין, שהמולטי יהיה GaaS שחיי ומתעדכן לנצח בזמן שהסינגל בלבד יהיה גירס 6, 7 ו-8. אתה לא יכול להחזיק את הסינגל מאחור רק כי המולטי סופר מלוטש, ביחוד בתקופה החדשה ש-GP מביא עלינו שמאפשר לעשות דרכי הפצה פחות קונבנציונליות. אני יכול לדמיין עולם שבו הסינגל הוא אירוע שחרור בפני עצמו שמזכיר יותר GOW בזמן שהמולטי הוא משהו המשכי שרץ לנצח ובכל שחרור של גירס חדש מקבל את השדרוג המנוע המתבקש.
כן, זו גם אופציה לגיטימית. פשוט נראה לי ששינויים מרחיקי לכת במכניקות יקרו רק אחרי 6, אולי במסגרת ספינאוף או משהו. היקום של גירס די רחב והטרילוגיה הנוכחית בחרה לטפל בסטינג ממש meh.
Uncle Pey'j כתב:זה בהחלט לא מחייב,בייחוג כשמסתכלים על מה שMS עשתה עם היילו ובמקום היילו 6 מסורתי הלכה לכיוון של משהו הרבה יותר אמביציוזי,סוג של סופט ריבוט,אפשר לעשות את זה גם עם גירס,בייחוד כשהפורמולה אחרי האחרון כבר מרגישה כמו משהו שמאוד מיצה את עצמו,אפילו שגירס 5 היה מוצלח יותר מהיילו 5 ויש פחות הצדקה אולי לשינוי דרסטי בעקבותיו.
DrKeo כתב:BiA כתב:DrKeo כתב:תמיד אפשר לפצל את המסלולים, המולטי יכול להיות מסלול משלו ששומר על הקלסיות של גירס והסינגל הולך בכיוון חדש. אולי אפילו להפריד אותם לחלוטין, שהמולטי יהיה GaaS שחיי ומתעדכן לנצח בזמן שהסינגל בלבד יהיה גירס 6, 7 ו-8. אתה לא יכול להחזיק את הסינגל מאחור רק כי המולטי סופר מלוטש, ביחוד בתקופה החדשה ש-GP מביא עלינו שמאפשר לעשות דרכי הפצה פחות קונבנציונליות. אני יכול לדמיין עולם שבו הסינגל הוא אירוע שחרור בפני עצמו שמזכיר יותר GOW בזמן שהמולטי הוא משהו המשכי שרץ לנצח ובכל שחרור של גירס חדש מקבל את השדרוג המנוע המתבקש.
כן, זו גם אופציה לגיטימית. פשוט נראה לי ששינויים מרחיקי לכת במכניקות יקרו רק אחרי 6, אולי במסגרת ספינאוף או משהו. היקום של גירס די רחב והטרילוגיה הנוכחית בחרה לטפל בסטינג ממש meh.
מה שקורה עכשיו זה טרילוגיה? אפילו לא ידעתי שזה הוכרז ככזה. בכל מקרה אני לא חושב שבגלל שנמצאים באמצע טרילוגיה אי אפשר לבצע שינויים מהותיים בלב של הגיימפליי ומבנה המשחק. אם הקואליציה מקבלת 4 שנים או אפילו יותר, אני מצפה מהם קצת יותר מעוד גירס בגרפיקה ממש יפה. כלומר הם יכולים לעשות את זה, אבל יהיה להם עוד סינגל ״בסדר״. הייתה תקופה שגירס היה החוד חנית של התעשיה, היום הוא כבר יותר מדי שנים על טייס אוטומטי.
Laskin כתב:אני ממש ממש לא חושב שזה נכון.
במודלים הוא לא ינצח, בפירוט הסביבה הוא לא ינצח, בצמחיה הוא לא ינצח (ואף יושפל, לדעתי), העובדה שאין בו מזג אוויר דינמי או יום-ולילה זה גם פרט טכני (ומשמעותי, תחשוב שבטח יש עולמות בראצ'ט שתמיד נראים אותו דבר, בהורייזון זה משתנה דרמטית בין יום ללילה)... גם לגבי אפקטים כמו עננים, עשן וכו' אני לא בטוח שהוא מנצח.
לראצ'ט יש את יתרון הRT והסוויץ' בין עולמות, יש מלא דברים שקורים על המסך וזה ממש מגניב אבל אני לא חושב שאם נצלול לכל קטגוריה הוא ינצח, אפילו לא קרוב האמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים