במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 יוני 2021, 16:46

קאז אתה לא רציני בנאדם.. מי אמר שהורייזון 2 היה מנצל את החומרה עד הסוף? מי אמר שזה מה שראצ'ט עשה? ועדיין,רא'צט שהיה יוצא גם לפס4 היה שונה בתכלית ממה שקיבלנו ואותו הדבר תקף גם לגבי הורייזון 2.
יש טווח מאוד,מאוד רחב בין "ממקסם את החומרה של הפס4" ל"ממקסם את החומרה של הפס5" וכל דבר באמצע יהיה יותר טוב ממה שאנחנו מקבלים עם הורייזון 2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2021, 17:11

בדיוק מה שפייג' אמר. אין לייק אז אני נאלץ להגיב את הלייק שלי

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 יוני 2021, 17:33

DrKeo כתב:אני גם נתתי כמה שעות בראצ׳ט. לא הגעתי רחוק מדי כי שחקתי בערך שעה בחשבון שלי אתמול כשהילד היה בגן והיום עוד שעה איתו אבל בדיוק את אותה שעה. אין ספק שהגרפיקה מאוד מאשימה, סוג של טעימה מהדור הבא. היא לא נראת כמו פיקסר, הטענה הזאת מתחילה להיות לעוסה, כבר 15 שנים קוראים למשחקי ראצ׳ט פיקסר ואף אחד מהם לא קרוב. גם זה לא קרוב לפיקסר. אבל המשחק באמת יפה, יש שם דחיסות מטורפת והם מנצלים את הSSD לא רע בכלל. הם מאוד אוהבים לעבור מגיימפליי לסופר זום על הפרצוף של ראצ׳ט, העובדה שהם יכולים לעשות מעבר ממודלים של משחק למודלים של סרטוני מעבר בשבריר השניה בזכות הSSD אומרת שנכנסים ויוצאים מסרטוני מעבר ממש מהר ובשוט אחד. הם בעצם עושים GOW יותר טוב מGOW בלי שיש להם את הכישרון של סנטה מוניקה כי יש להם SSD. הם גם עושים מעברים ממש נחמדים שבהם המצלמה עושה pan לאזור חשוך ואז יוצאת מאזור חשוך במיקום אחר בעולם כשהקאט קורה בחושך תוך פחות משניה, זה מאוד סינמטי. הSSD הוא ברכה.

בכל מקרה, בהחלט קפיצה יפה מהפס4 אבל לדעתי זה רק מגרד את פני השטח, הבסיס של הבסיס של איך הדור הבא אמור להראות ולהתנהל. הם רומזים על הטרנדים של הדור הבא עם הגרפיקה אבל לא רק בצד הגרפי, גם עם הסינמטיות, איך שהם מתנהלים במעברים בין סצנות או מגיימפליי לסינמטיקס ולהפך.

הרשמים האלה מבאסים אותי, אבל זה בגלל שהם די קולעים לאיך שהרגשתי, בגלל זה אני מתאמץ לחכות איתו עד הטלווזית 4K שאני אקבל ממנו כל טיפת שיפור גרפי שרק אפשר.

אני גם איתך על ספיידרמן 2, אני לא רואה איך הם יעזו לעשות ספיידרמן 2 קרוס ג'ן שMM נועד להיות בדיוק זה הספיידרמן קרוס ג'ן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יוני 2021, 19:13

אם ספיידרמן 2 יהיה קרוס ג׳ן אני מוכר את הפלייסטיישן שלי ומחכה לפרו :) אין מצב קטן שזה יקרה לדעתי, הם מוציאים עכשיו משחק רק לפס5, לא רואה סיכוי שהם יחזרו אחורה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 יוני 2021, 20:25

בדיוק, תדמיין את המורל של הצוות אם יחזירו אותם לפס4 :) די הקונסולה הזו צריכה להיות בתהום הנשייה לשם היא שייכת, כל יום שעובר אני לא מאמין שתכננתי להישאר שנה עם הדינוזאור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2021, 22:20

Kazz כתב:קיבלתם את ההוכחה הכי גדולה מפי המפתחים עצמם. אין סרט כזה שהורייזון 2 היה יוצא ב 2021 ו'מנצל את החומרה'. הייתם אומרים עליו אותו דבר כמו שאתם אומרים על ראצ'ט.
אז חדל אשליות. בטח למשחק שהיה צריך לצאת בסוף 2020/תחילת 2021.

רק לפני שתי הודעות כתבתי שR&C עושה דברים שאי אפשר לעשןת על הפס4 וזה לא רק גרפיקה, זה גיימפליי ואיך שהסצנות מעבר בנויות. ועוד מדובר בחברה שהיא כלום לעומת גרילה בצד הטכני וזה עוד הצוות ״סוג ב׳״ שלה. ראצ׳ט היה יוצא משחק אחר אם הןא היה קרוס ג׳ן, אז הורייזן? GOW? אין מה לדבר בכלל, היו מתהפכים מהקצה לקצה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2021, 01:03

התקדמתי עוד קצת בראצ׳ט, איזה משחק כיפי…
והיה בדיוק עוד איזה ״סט פיס״ ממש יפה.
אינסומניאק ממש עלו ברמה, הם לגמרי ברמה של נוטי דוג מדור הפס3, כיום, וכן זה עדיין הישג ומחמאה גדולה :)
מקווה שבספיידרמן 2 הם יגיעו לרמה של נוטי דוג מדור הפס4, אבל בכל אופן התפוקה שלהם פסיכית איזה צוות נהדר.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 16 יוני 2021, 05:47

סיימתי את ראטצ'ט. אני חייב לציין שהמשחק הזה בכמה רמות יותר כיף מהרימייק שהם עשו לפס4 וזה מרגיש כמו משחקי הראטצט שהיו לפס3. למרות כל זה אני עדיין מתגעגע לראטצט שהיה בפס2 שלדעתי הסדרה עדין לא חזרה למקום הזה ובכל זאת המשחק הזה מומלץ בהחלט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 יוני 2021, 07:44

matangt6 כתב:סיימתי את ראטצ'ט. אני חייב לציין שהמשחק הזה בכמה רמות יותר כיף מהרימייק שהם עשו לפס4 וזה מרגיש כמו משחקי הראטצט שהיו לפס3. למרות כל זה אני עדיין מתגעגע לראטצט שהיה בפס2 שלדעתי הסדרה עדין לא חזרה למקום הזה ובכל זאת המשחק הזה מומלץ בהחלט.

אני מקווה שיחזרו לגאק ודקסטר
הבעיה שנוטי דוג תקועים באנצארטד וtloa
אז אין לסוני צוות שיפתח גאק חדש גדול

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 14:14

kririn כתב:
matangt6 כתב:סיימתי את ראטצ'ט. אני חייב לציין שהמשחק הזה בכמה רמות יותר כיף מהרימייק שהם עשו לפס4 וזה מרגיש כמו משחקי הראטצט שהיו לפס3. למרות כל זה אני עדיין מתגעגע לראטצט שהיה בפס2 שלדעתי הסדרה עדין לא חזרה למקום הזה ובכל זאת המשחק הזה מומלץ בהחלט.

אני מקווה שיחזרו לגאק ודקסטר
הבעיה שנוטי דוג תקועים באנצארטד וtloa
אז אין לסוני צוות שיפתח גאק חדש גדול

כולנו אהבנו את ג''ק ודקסטר בזמנו, אבל בו נהיה כנים, אם מחר נוטידוג מכריזה שהיא עושה ג'ק חדש במקום משחק סטייל TLOU2 כולנו נהיה די מבואסים שהם מבזבזים את ה-4 שנים הקרובות על פלטפורמר. חוץ מזה ממילא אנחנו יודעים שאם יהיה ג'ק חדש הוא לא יתחרה ברוב מה שיש על הסוויטצ', אני לא בדיוק סומך על נוטידוג לעשות פלטפורמה סופר הדוקה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 16:46

די בטוח שאם הם כן יעשו ג׳ק ודקסטר חדש זה לא יהיה כמו ג׳ק ודקסטר הראשון, אלא יותר כמו האחרים שהיו עם יריות ו״רכבים״ וסוג-של ערים עם פעילויות ותנועה… מן הסתם זה היה בדור הפס2 ולא השתווה אפילו לראצ׳ט הראשון, אבל זה בטח יהיה הכיוון אם יעשו אותו כך שאין סיבה להתאכזב אם יכריזו על כך ובדיוק להפך - זה כנראה יהיה המשחק פלטפורמר-אקשן AAAA הראשון אולי אי פעם, ואני ממש מחכה למשהו כזה כבר הרבה זמן.
גם נוטי דוג התבגרו המון מאז אז יכולים להביא לו טון מעט פחות ילדותי ויותר רציני, לדעתי חלום… זה פשוט בטח לא יתגשם לעולם

אגב נדב - לא סיימת את tlou2 כבר?!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 16:50

אני לא ממש רואה את זה קורה, ואני בספק אם למשחק שכזה יהיה אימפאקט כמו TLOU. אם הם יכריזו על J&D, עם כמה שאני אוהב את הפראנצ'ייז, אני די בטוח שזה היה מבאס אותי. שיתנו לאינסומניאק לעשות J&D חדש, אני לא רוצה שנוטידוג תתבזבז בזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יוני 2021, 16:57

"טריגר לאנשים שאוהבים ג'ק ודקסטר"

אני אהבתי רק את את ג'ק ודקסטר הראשון כי זה היה פשוט חיקוי מדהים לבאנג'ו ובעוד הערכתי את האמביציה של 2 ההמשכים זה הרגיש כאילו נוטי דוג פינטזו לעשות GTA ולא נתנו להם במיוחד השני.

אז אם הם חוזרים לנוסחא של המשחק הראשון אני בעד אם זה כמו ההמשכים אני לא קונה.

מה שכן כמו נדב ולאסקין נראה לי הזוי שנוטי דוג יעשו ג'ק ודקסטר חדש, בדור הפס2 המייסידים של נוטי דוג אלה שעבדו על קראש וג'ק ודקסטר עוד היו בנוטי דוג ויותר מזה היה להם את מעצב השלבים של משחקי הסוניק הקלאסים (הוא הספיק להיות גם מעצב ראשי בUncharted 1 אבל עבר לנינטדו אחרי זה)

כיום, יש להם אנשים שהספיקו לעבוד על ג'ק ודקסטר (דרוקמן היה מתכנת בג'ק ודקסטר 3 לפחות אולי גם בשאר לא בדקתי)

אבל אין שם את האנשים שידחפו את ז'אנר הפלטפורמה קדימה אז שימשיכו לעשות מה שהם אוהבים וטובים בו עכשיו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 16:58

אני חושב שאתה אומר את זה רק כי אנחנו עוד לא ראית אף משחק כזה שלוקח את עצמו מאוד ברצינות.
זה קצת כמו שתמיד זילזלו בסרטי קומיקס, עד שהתחילו להשקיע בהם המון כסף.
אני מוכן להקריב את המשחק הבא בשביל הניסוי הזה.

ואגב ערכתי את ההודעה הקודמת עם השאלה האם סיימת את tlou2…. כמה זמן?!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 17:02

Laskin כתב:אני חושב שאתה אומר את זה רק כי אנחנו עוד לא ראית אף משחק כזה שלוקח את עצמו מאוד ברצינות.
זה קצת כמו שתמיד זילזלו בסרטי קומיקס, עד שהתחילו להשקיע בהם המון כסף.
אני מוכן להקריב את המשחק הבא בשביל הניסוי הזה.

ואגב ערכתי את ההודעה הקודמת עם השאלה האם סיימת את tlou2…. כמה זמן?!

אין לי בעיה עם ניסוי, אבל אני די מזלזל בקונספט. עם כמה שאני אוהב סרטים של פיקסאר, אני תמיד אעדיף איזה סרט של דיוויד פינצ'ר. אז אתה רוצה שדיוויד פינצ'ר יעשה סרט של פיקסאר? אני לא אם זה בה על חשבון הסרט הבא שלו.

ובנוגע ל-TLOU2, לא, לא סיימתי אותו עדין. אני בלחץ עבודה לאחרונה, אני שם בו אולי שעה+ ביום וזה משחק ארוך מוות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 17:07

כן, בטח שאני רוצה, וזה יותר כמו שטוב אנדרסון יעש סרט אנימציה מאשר פינצ׳ר. כן, יש את TLOU אבל יש מהצד השני את אנצ׳רטד, אני מאמין שהם יכולים לעשות את ג׳ק ודקסטר איפהשהו בין ראצ׳ט לאנצ׳רטד, ברמת הפקה של tlou2….

לגבי ההתקדמות שלך - נו, גם שעה ביום זה לא רע, איפה אתה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 17:18

Laskin כתב:כן, בטח שאני רוצה, וזה יותר כמו שטוב אנדרסון יעש סרט אנימציה מאשר פינצ׳ר. כן, יש את TLOU אבל יש מהצד השני את אנצ׳רטד, אני מאמין שהם יכולים לעשות את ג׳ק ודקסטר איפהשהו בין ראצ׳ט לאנצ׳רטד, ברמת הפקה של tlou2….

כל דבר בה על חשבון דבר אחר. זה לא שאני לא רוצה משחק J&D, אני לא רוצה שהוא יבוא על חשבון חוויה סינמטית של נוטידוג שיכלתי לקבל במקום. האם אני רוצה J&D בהפקה של TLOU2? האמת? לא ממש.
Laskin כתב:לגבי ההתקדמות שלך - נו, גם שעה ביום זה לא רע, איפה אתה?

ספויילר: הצג
דינה בהריון, הבחור האסייתי ששכחתי את שמו הצטרף אלינו והשארתי את שניהם בתאטרון בזמן שיצאתי לכיוון הבית חולים להרוג קצת זאבים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 17:35

אוי אתה בקטע מעולה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 17:39

Laskin כתב:אוי אתה בקטע מעולה

אני כנראה אשב לסאשן טוב בערב אז יאללה, אני מצפה :)

אגב, משחק ב-HARD אבל בגלל שאני בעיקר מתגנב, אני לא מרגיש שהוא קשה במיוחד. את רוב המפגשים אני מסיים עם שימוש בכדור או שניים, רוב הנשקים לי מלאים כל הזמן. אבל אין ספק שכשהקקה פוגע מאוורר, ב-HARD זה לא פשוט בכלל לסחוב. וכן, הסטוקרים, איזה יצור נלוז! הם לגמרי זרקו מפתח ברגים בגלגלי השיניים של התוכניות התגנבות שלי.

ועוד משהו, הדחיסות צמחיה במשחק הזה מפוצץ את השכל. איך לעזאזל זה רץ על פס4? באמת שאני חושב שאם המשחק הזה היה יוצא לפס5, הם לא היו צריכים להגדיל יותר מדי את הדחיסות צמחיה, רק את האיכות של המודלים, האנטרקציה והתאורה שלהם. באמת מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 17:51

במחשבה שנייה יכול להיות שאתה רחוק איזה שעתיים מהקטע שחשבתי אבל עדיין, קטע מעולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 18:01

Laskin כתב:במחשבה שנייה יכול להיות שאתה רחוק איזה שעתיים מהקטע שחשבתי אבל עדיין, קטע מעולה.

מי יתן ואני אצליח לתת יותר משעתיים היום!

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2021, 18:22

הייתי מנמיך ציפיות... לאסקין מתלהב יתר על המידה בערך מכל דבר במשחק הזה:)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יוני 2021, 18:59

לול, אפילו רק לצפות במשחק הזה, עייף אותי. אפילו אצל קפקא אין רמות כאלה של דיכאון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 19:01

אני לא מרים ציפיות בשום צורה אבל בנתיים ממש נהנה ממנו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2021, 20:58

DrKeo כתב:אני לא מרים ציפיות בשום צורה אבל בנתיים ממש נהנה ממנו.

כשהייתי איפה שאתה עכשיו במשחק, גם אני הרגשתי ככה :). תכלס הכי מעניין אותי לשמוע מה תחשוב בסוף :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים