אני מניח שהרכישות אמיתיות לגמרי ושיש כמה כבר במגעים מתקדמים אבל זה לא משהו שאפשר לסגור במהירות עד E3 ולכן מייקרוסופט לא תכריז על זה..ב2022 כבר נדע על זה הרבה יותר.
Laskin כתב:מה יש להם בתחילת השנה? אין להם בינתיים שום דבר שממש ממש מעניין אותי אישית ברמה הזו, ולא אעשה למשחק אחד מנוי... אני אנסה לראות אם השיטה שלי תעבוד, לעשות מנוי לחודשיים בכל שנה בתקופה שצפוי לי יותר זמן משחק, ואנסה לרוץ על המשחקים שהכי מעניינים אותי שם.
כאילו, אם היה לי מחשב חדש הייתי סתם עושה מנוי לחודש כדי לראות את כל המשחקים הכי יפים שם בגרפיקה אדירה, אבל לא מעבר לזה. אפילו פורצה הורייזון - זה משחק ממש מגניב אבל מהנסיון שלי עם הסדרה ההנאה לא נמשכת המון זמן, זה לא מהמשחקים שאני מרגיש שאני ממש חייב לסיים בהם הכל או אפילו הרבה, זה יותר סאנדבוקס כזה להעביר שעה פה ושם, לעשות שטויות בעולם.
כשיגיעו המשחקים היותר גדולים שלהם כמו סטארפילד וES6 אז אולי כבר יהיה לי מספיק "בשר" כדי לעשות שנה שלמה מנוי, אבל ההבדל בין סוני למיקרוסופט זה שאת המשחקים של סוני אני אישית לא מצליח לדחות ולאגור, כי העלילה של הרבה מהם מאוד מעניינת אותי, ואני לא רוצה לחטוף ספוילרים. למיקרוסופט עדיין אין משחקים כאלה, כשיהיו אולי נשנה גישה

Laskin כתב:כן אבל צריך לזכור שזו גם השוואה בין הסינגל לבין המולטי, ותמיד הגרפיקה במולטי פחות טובה... אז אולי יראה עוד יותר טוב.
כך או כך המשחק לא הולך להיות ממש מרשים גרפית... אני זוכר את תצוגת המנוע הראשונית שלהם, המשחק רחוק משם מאוד, מאוד מאוד (אלא אם משום מה עוד לא הראו לנו את החלקים היפים שלו או משהו).
וכן, ID פשוט מביאים מנועים יעילים בצורה שלא קיימת בתעשייה, דום 3 בטח יהיה פשוט פסיכי.
Laskin כתב:כן, כרגע… אני לא חושב שיהיה בלתי סביר פתאום לשמוע על עוד משחק שהוא קרוס ג׳ן בהכרזה מאוחרת א-לה-gow, למשל redfall סביר להיות במצב הזה.
ומן הסתם המשחקים האחרים שציינת, מלבד פורצה מוטורספורטס אולי, הם משחקים של 2023 במינימום אם לא 2025 אז הם לא קרוס ג׳ן.
Laskin כתב:אם SOD יוצא שנה הבאה אני משוכנע במליון אחוז שהוא קרוס ג׳ן.
אבל ממה שאני מבין זה אמור להיות פרוייקט שאפתני ומושקע יותר, אין מצב שהצוות הזה יעשה זאת בזמן קצר כל כך באופן יחסי.
גם פורצה, לפי מה שהם אמרו ממש לא מזמן - הם רק התחילו לא מזמן ויש להם מנוע חדש, הם יעילים בטירוף אבל לדעתי 2023 הרבה הרבה יותר סביר.
Laskin כתב:גם אני הייתי מהמר על 2022 עד שהם אמרו שהוא רק בהתחלה...
מה שכן, אולי הוא יגיע בקיץ או אפילו אביב של 2023, ולא בסתיו/חורף כמו בדרך כלל (עד כמה שזכור לי, אולי מתבלבל).
Laskin כתב:לא נראה לי שזה באמת משנה, גם בדור הזה GT יצא איזה 4 שנים אחרי הפורצה הראשון של הדור וזה לא שינה הרבה, המשחקים בסדרת פורצה לא מוכרים קרוב לGT, למעשה אין ממש נתונים על פורצה שהתעדכנו, אבל בסבירות מאוד גבוהה - פורצה 5, 6 ו-7 לא מכרו חצי ממה שGT SPORTS מכר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים