נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 14 יוני 2021, 20:11

חחח קהל הבוקס הפכו לאלכוהליסטים של רכישות :)
אני מניח שהרכישות אמיתיות לגמרי ושיש כמה כבר במגעים מתקדמים אבל זה לא משהו שאפשר לסגור במהירות עד E3 ולכן מייקרוסופט לא תכריז על זה..ב2022 כבר נדע על זה הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 21:14

Laskin כתב:מה יש להם בתחילת השנה? אין להם בינתיים שום דבר שממש ממש מעניין אותי אישית ברמה הזו, ולא אעשה למשחק אחד מנוי... אני אנסה לראות אם השיטה שלי תעבוד, לעשות מנוי לחודשיים בכל שנה בתקופה שצפוי לי יותר זמן משחק, ואנסה לרוץ על המשחקים שהכי מעניינים אותי שם.
כאילו, אם היה לי מחשב חדש הייתי סתם עושה מנוי לחודש כדי לראות את כל המשחקים הכי יפים שם בגרפיקה אדירה, אבל לא מעבר לזה. אפילו פורצה הורייזון - זה משחק ממש מגניב אבל מהנסיון שלי עם הסדרה ההנאה לא נמשכת המון זמן, זה לא מהמשחקים שאני מרגיש שאני ממש חייב לסיים בהם הכל או אפילו הרבה, זה יותר סאנדבוקס כזה להעביר שעה פה ושם, לעשות שטויות בעולם.
כשיגיעו המשחקים היותר גדולים שלהם כמו סטארפילד וES6 אז אולי כבר יהיה לי מספיק "בשר" כדי לעשות שנה שלמה מנוי, אבל ההבדל בין סוני למיקרוסופט זה שאת המשחקים של סוני אני אישית לא מצליח לדחות ולאגור, כי העלילה של הרבה מהם מאוד מעניינת אותי, ואני לא רוצה לחטוף ספוילרים. למיקרוסופט עדיין אין משחקים כאלה, כשיהיו אולי נשנה גישה :)

יש לך השנה את היילו אינפנט (וגם כל אלה שבאו לפניו), את פורצה הורייזן 5, 12 דקות, age of empires 4, סקורן, the ascent, סייקו נאטס 2 ו-back for blood (המשחק l4d הזה של turtlerock). שנה הבאה יש לך את סטארפילד, replaced, ההמשך של plegue tale, את somerville של פורשי playdead ו-stalker 2. אבל יש לי הרגשה שהרשימה תתעבה, למשל פרוצה בטח יצא שנה הבאה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 00:36

חודשיים מנוי ואני מסיים את רוב מה שמעניין אותי פה מספיק כדי לפנות עבורו זמן משחק, מלבד סטארפילד, שאני גם צריך לראות גיימפליי שלו כדי לדעת אם הוא עבורי, אם יהיה כמו סקיירים אני בטח פשוט ארכוש אותו כי לא ארצה להיות תלוי במנוי ואם יהיו מודים אעדיף בסטים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 01:50

והנה טוד האוורד סוג של מאשר מחדש את האופי של סטארפילד כמשחק.

"It's also a bit more hardcore of a roleplaying game than we've done," Howard said to The Telegraph. "It's got some really great character systems—choosing your background, things like that. We’re going back to some things that we used to do in games long ago that we felt have really let players express the character they want to be."

אז יש פה שני דברים ביחד גם המשחק עצמו יהיה יותר הארדקור מהמשחקים הקודמים שלהם, אני מניח שזה רמיזה לאופי של הגיימפלי שכבר דיברנו עליו או לדברים הארדקורים
נוספים בגיימפלי שלא היו במשחקים שלהם עד כה, ומצד שני הוא גם מדבר על חזרה לימים הטובים של בטסדה שהם ממש הדגישו את האלמנטים של המשחק תפקידים.

נגיד בפולאאוט 3 וסקיירים יש לך יחסית הרבה אפשרויות בחירה בדיאלוגים ואתה ממש יכול להביע את עצמך ובפולאאוט 4 הם ממש צימצמו את אפשרויות הבחירה בדיאלוגים לכמה בחירות עיקריות וזה תסכל הרבה מאוד אנשים כולל אותי.

זה נשמע שהם חוזרים להרבה אלמנטים כאלה של משחק תפקידים אמיתי וגם מעלים הילוך בקיסטום ובהארדקוריות שזה אדיר.בטח שיחקו סייברפאנק :P
https://www.pcgamer.com/starfield-is-a- ... dd-howard/

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 יוני 2021, 07:24

תמונה המשווה את היילו לפני שנה והיום:
תמונה

נראה שהם הוסיפו מקור אור קבוע כדי לעשות צדק למודלים שלהם (Digital foundry דיברו על הקושי עם התמודדות עם צל בניתוח שלהם של המשחק לפני שנה והעובדה שתאורה בזמן אמת יכולה להיות בעייתית).

שוחררו פרטים לגבי האפשרויות השונות בגרסאת הדור הבא של דום:
Xbox Series X
Performance Mode: 1800p – 120 FPS
Balanced Mode: 2160p – 60 FPS
Ray Tracing Mode: 1800p – 60 FPS

נשמע טוב, RT ב1800P native ו-60 פריימים, מדהים כמה החברה של id אשפים מבחינה טכנית, לא יכל לחכות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 09:48

כן אבל צריך לזכור שזו גם השוואה בין הסינגל לבין המולטי, ותמיד הגרפיקה במולטי פחות טובה... אז אולי יראה עוד יותר טוב.
כך או כך המשחק לא הולך להיות ממש מרשים גרפית... אני זוכר את תצוגת המנוע הראשונית שלהם, המשחק רחוק משם מאוד, מאוד מאוד (אלא אם משום מה עוד לא הראו לנו את החלקים היפים שלו או משהו).

וכן, ID פשוט מביאים מנועים יעילים בצורה שלא קיימת בתעשייה, דום 3 בטח יהיה פשוט פסיכי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 יוני 2021, 10:10

Laskin כתב:כן אבל צריך לזכור שזו גם השוואה בין הסינגל לבין המולטי, ותמיד הגרפיקה במולטי פחות טובה... אז אולי יראה עוד יותר טוב.
כך או כך המשחק לא הולך להיות ממש מרשים גרפית... אני זוכר את תצוגת המנוע הראשונית שלהם, המשחק רחוק משם מאוד, מאוד מאוד (אלא אם משום מה עוד לא הראו לנו את החלקים היפים שלו או משהו).

וכן, ID פשוט מביאים מנועים יעילים בצורה שלא קיימת בתעשייה, דום 3 בטח יהיה פשוט פסיכי.

תלוי באיזה פרמטרים אתה שופט אותו, DF דיברו על זה בניתוח שלהם. יש המון השקעה בכל הקשור לתאורה במשחק הזה, לעומת משחק כמו The last of us part 2 לדוגמא שאין בו תאורה בReal time אז המון מכוח המחשוב נחסך.

יש שם גם field of view מטורף והעולם נראה דיי גדול. הם פשוט שמו את המשאבים שלהם במקומות אחרים, כחלק מהרצון שלהם להפוך אותו למשחק עולם פתוח.
המשחק לטעמי נראה טוב, הוא לא מתעתד להיות Next gen ויש לו מכנה משותף נמוך בגלל הXbox one, אבל הוא עדיין המשחק היילו היפה ביותר עד היום ויש פה התקדמות נכרת. היילו 5 היה נראה דיי רע בגלל הרצון שלהם להגיע ל-60 פריימים עם הXbox one.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 11:04

קצת פורצה, בהחלט נראה הכי טוב כשרואים דברים ב-scale ולא מקרוב:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 11:32

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 12:07

יופי תראו כבר גיימפליי אבל!!! :)

אגב לפי זה
https://www.videogameschronicle.com/new ... -rebooted/
אברוויילד מכוון כרגע ל-2024. בואו נקווה שזה לא הולך להיות ריבוט לכיוון SoT אלא יותר לכיוון חוויית סינגל מעולה עם אופציה למולטי, כי העולם שלהם נראה מדהים… ועכשיו כשהוא יהיה דור הבא בלבד זה גם מסביר איך הוא כל כך יפה, ובטח יהיה עוד יותר יפה כשיוצא בפעם הבאה מחדש.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 12:09

לאסקין לפי הנטייה שלהם להראות גיימפלי בערך חצי שנה לפני היציאה של המשחק... תעשה את החישוב זה יוצא בערך בדיוק בE3 הבאה :(
טוד אמר שגם יהיה רק דמו אחד למשחק ושהוא לא מעוניין שזה יקח משאבים מהמשחק...אז... כן..E3

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 12:15

מבאס מאוד וכן גורם לחששות לגבי תאריך היציאה שלו… נראה לי שסקיירים הביא תצוגת גיימפליי רציף. כשיש לך מנוע חדש זה סתם מעפן שהם ״יושבים על זה״ ככה.

אולי אחרי שסוני תחשוף את GoW ועוד איזה משחק דור הבא בלבד זה ייתן להם מוטיבציה בכל זאת להביא הדגמה קטנה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 12:22

אולי אני לא זוכר, אבל סקיירים מהזכור לי הביא טריילר CGI בחשיפה שלו, ואחר כך דמו גיימפלי באוגוסט 2011 בQuakecon באוגוסט 2011 כמה חודשים לפני היציאה ואז טריילר
קצר וזהו שיגור.

הם תמיד מביאים הדגמה בשרנית לגיימפלי אתה תקבל איזה נתח גיימפלי עסיסי של חצי שעה שיתן לך לדעת בדיוק למה אתה נכנס אבל הם יעמיסו הכל לפני היציאה כדי שתהיה במקסימום הייפ, ושתשקול לקנות day one.

זה אמור להיות מושלם מבחינתך לאסקין, יש לך המון זמן לבנות את המחשב שלך שאתה בטח מתכנן כבר עשור לבנות או משהו כזה, יש לך כמעט עד 2023 לבנות אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 12:26

בדקתי, הטריילר הראשון היה CG אבל כבר בפברואר (לא אוגוסט!) הוא קיבל טריילר גיימפליי גדול, אז 9 חודשים לפני, בואו נקווה שגם הפעם זה יהיה בפברואר, ולא יוני הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 12:35

זה די מעניין אבל נראה שהיילו אינפנט הוא המשחק קרוס-ג'ן האחרון של מיקרוסופט. סטארפילד, redfall, פורצה מוטורספורטס, everwild, outer worlds 2, פייבל, avowed contraband, המשחק של IOI, פרפקט דארק, ES6, SOD3 וכו' הם כולם דור הבא בלבד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 12:45

כן, כרגע… אני לא חושב שיהיה בלתי סביר פתאום לשמוע על עוד משחק שהוא קרוס ג׳ן בהכרזה מאוחרת א-לה-gow, למשל redfall סביר להיות במצב הזה.
ומן הסתם המשחקים האחרים שציינת, מלבד פורצה מוטורספורטס אולי, הם משחקים של 2023 במינימום אם לא 2025 אז הם לא קרוס ג׳ן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 12:47

כן, זה היתרון שהמשחקים שלך כל כך Far off שעד שהם יוצאים נהיה באפוקליפסה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 12:51

Laskin כתב:כן, כרגע… אני לא חושב שיהיה בלתי סביר פתאום לשמוע על עוד משחק שהוא קרוס ג׳ן בהכרזה מאוחרת א-לה-gow, למשל redfall סביר להיות במצב הזה.
ומן הסתם המשחקים האחרים שציינת, מלבד פורצה מוטורספורטס אולי, הם משחקים של 2023 במינימום אם לא 2025 אז הם לא קרוס ג׳ן.

אני לא חושב שזה כזה חריג אם SOD3 יצא שנה הבאה, כנ"ל פורצה. סטארפילד הוכרז כבר לשנה הבאה, גם Redfall. אבל נראה שיש למיקרוסופט כמות אדירה של משחקים בקנה, אנחנו יודעים על לא מעט משחקים שיוצאים ויש להם המון אולפנים שעדין לא הכריזו על כלום. ומעבר לזה, שיתופי פעולה צד ג', כלומר אנחנו כבר יודעים על IOI וקוג'ימה ומיקרוסופט אפילו לא טרחו להכריז עליהם במסיבה השבוע.

בכל מקרה, אני רוצה לראות כבר את גירס 6, אני פאקינג מת לראות את UE5 מנוצל כמו שצריך. דמו, אני צריך דמו של גירס 6.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 12:53

אם SOD יוצא שנה הבאה אני משוכנע במליון אחוז שהוא קרוס ג׳ן.
אבל ממה שאני מבין זה אמור להיות פרוייקט שאפתני ומושקע יותר, אין מצב שהצוות הזה יעשה זאת בזמן קצר כל כך באופן יחסי.
גם פורצה, לפי מה שהם אמרו ממש לא מזמן - הם רק התחילו לא מזמן ויש להם מנוע חדש, הם יעילים בטירוף אבל לדעתי 2023 הרבה הרבה יותר סביר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 12:57

Laskin כתב:אם SOD יוצא שנה הבאה אני משוכנע במליון אחוז שהוא קרוס ג׳ן.
אבל ממה שאני מבין זה אמור להיות פרוייקט שאפתני ומושקע יותר, אין מצב שהצוות הזה יעשה זאת בזמן קצר כל כך באופן יחסי.
גם פורצה, לפי מה שהם אמרו ממש לא מזמן - הם רק התחילו לא מזמן ויש להם מנוע חדש, הם יעילים בטירוף אבל לדעתי 2023 הרבה הרבה יותר סביר.

האמת שמשחקי SOD לוקחים להם הרבה זמן לפתח, אז 2023 בהחלט סביר. אבל פורצה, יש לי הרגשה שהוא יוצא ב-2022. כלומר בסוף 2022 פורצה 7 יהיה כבר בן 5, זה 5 שנים בלי משחק פורצה חדש. T10 הוציאו כל משחק פורצה אי פעם תוך שנתיים או פחות ועכשיו הם כבר מגיעים לנקודת ארבע השנים. אם המשחק יצא ב-2023 הוא יהיה בפיתוח 6 שנים, זה טרוף, אלה מספרים של פליפוני. חוץ מזה הם מכניסים אנשים לאלפא עכשיו, אם הם כבר באלפא זה אומר שהמשחק כנראה יוצא שנה הבאה. כשהם אמרו שהמשחק עוד רחוק זה היה באמצע 2020, סוף 2022 יהיה כמעט שנתיים וחצי כך שזה מתישב גם עם זה. אבל מה אני אגיד, הכל יכול להיות, גם 2024.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 13:10

גם אני הייתי מהמר על 2022 עד שהם אמרו שהוא רק בהתחלה...
מה שכן, אולי הוא יגיע בקיץ או אפילו אביב של 2023, ולא בסתיו/חורף כמו בדרך כלל (עד כמה שזכור לי, אולי מתבלבל).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 13:42

Laskin כתב:גם אני הייתי מהמר על 2022 עד שהם אמרו שהוא רק בהתחלה...
מה שכן, אולי הוא יגיע בקיץ או אפילו אביב של 2023, ולא בסתיו/חורף כמו בדרך כלל (עד כמה שזכור לי, אולי מתבלבל).

כן, בדרך כלל פורצה משחק של חורף, אבל אני באמת חושב שיש סיכוי טוב ל-2022. אני גם די בטוח שאם מיקרוסופט יוציאו את FM לפני GT7, יהיה להם ניצחון תודעתי מאוד גדול.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 14:03

לא נראה לי שזה באמת משנה, גם בדור הזה GT יצא איזה 4 שנים אחרי הפורצה הראשון של הדור וזה לא שינה הרבה, המשחקים בסדרת פורצה לא מוכרים קרוב לGT, למעשה אין ממש נתונים על פורצה שהתעדכנו, אבל בסבירות מאוד גבוהה - פורצה 5, 6 ו-7 לא מכרו חצי ממה שGT SPORTS מכר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 15:13

Laskin כתב:לא נראה לי שזה באמת משנה, גם בדור הזה GT יצא איזה 4 שנים אחרי הפורצה הראשון של הדור וזה לא שינה הרבה, המשחקים בסדרת פורצה לא מוכרים קרוב לGT, למעשה אין ממש נתונים על פורצה שהתעדכנו, אבל בסבירות מאוד גבוהה - פורצה 5, 6 ו-7 לא מכרו חצי ממה שGT SPORTS מכר.

אני לא בטוח מה מכירות קשור, אנשי פלייסטיישן קונים GT, זה סוג של חיווט מוחי אני משער אפילו שהסדרה מפגרת מאחור כבר שנים. GT ספורטס הוא משחק LOW COST שמכר 8 מליון עותקים, המספרים האלה לא רחוקים מפורצה הורייזן 3 או 4 ויצאו 4 משחקים כאלה בדור האחרון. אם אתה מדבר ספציפית רק על FM, אז אני משער שאתה צודק אבל עכשיו בעולם של GP, כנראה של-FM יהיה בסיס משתמשים גדול מלGT7.

בכל מקרה, להוציא את FM לפני או בזמן דומה ל-GT7 זה לגמרי power play כי נראה שהוא לא רק הולך לאכול אותו בלי מלח בכל תחום אפשרי, מפיסיקה ועד גרפיקה (והסטורית כראה גם בכמות תוכן). זה יצייר את MS באור חיובי מול סוני, ביחוד כשאחד יעלה 70$ והשני יהיה חינם ב-GP.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 15:50

דיברתי על FM, המותג די נחלש לדעתי מתקופת ה-360, הוא בקושי מוכר, לדעתי השיא של הסדרה היה 2 מליון יחידות, זה כלום.
גם אפשר להגיד ששני הFM שיצאו לפני GT Sports אכלו אותו בלי מלח אבל תודעתית זה לא שינה כלום, אנשים עדיין רואים בGT7 סימולטור הכי רציני בתחום והתחרויות שלו ממש ברמה אחרת… אני בספק גדול מאוד אם בסיס המשתמשים של פורצה הבא יהיה גדול משל טוריזמו הבא, אולי בחודש הראשון לעומת החודש הראשון, אבל לאורך זמן זה הולך להיות יותר כמו יחס של 1:10 לטובת טוריזמו, בסבירות גבוהה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים