Stick כתב:אבל זו קצת סטיגמה שנשארה עם משחקי FS בגלל דימון סולס ודארק סולס הראשון. למי שממש סובל מזה - הם השתפרו פלאים באספקט הזה החל מדארק סולס 2, אולי אני שוכח איזה שלב ספציפי ויוצא מן הכלל, אבל סקירו נניח לא עושה את זה בכלל.
זה כן עדיין חלק מעיצוב המשחק, כלומר לאורך השלב אם תפסיד אתה תמצא את עצמך חזרה בצ'קפוינט, זה כן גורם לך לשחק את השלב עצמו בצורה זהירה ומחושבת במקום פשוט להכנס לכל חדר, למות בו ואז להכנס אליו ישר אחרי זה שוב כשאתה יודע מה יש בו (בדיוק כמו HK). אבל בכל הקשור לרגעים שהם פוטנציאל קושי אמיתי (כלומר בעיקר לפני בוסים), יש צ'קפוינט או דרך קיצור ממש רגע לפני הקרב.
דימון סולס באמת השתמש במכניקה מיושנת יותר שגרמה לך לשחק את כל השלב מחדש כל פעם שאתה מת, למעט דרכי קחצור שמצאת או שלא, וגם לדארק סולס הראשון הייתה קצת יותר אווירה של לעשות לך 'דווקא', או עולם אכזרי יותר, אבל מאז נדיר למצוא רגעים באמת מתסכלים באספקט הזה.
New londo ruins לא תשכח עם ההטרלה של אין Bonefire

.
Laskin כתב:טוב סיימתי את הולו נייט אבל רק עם איזה 75 אחוז…
הקרב האחרון היה קל בצורה משונה, 2 נסיונות בלבד, ועוד כשהילדים לידי עושים בלאגן ואני מדבר איתם תוך כדי, אני לא יודע איך זה הגיוני ולמה זה היה כל כך קל, אולי יש קאץ׳ אחרי הקרדיטס?

אמשיך לשחק בו ולנסות לעשות את הקולוסאום ועוד דברים שפספסתי, אבל מאה אחוז קשה לי להאמין שיהיה לי… אולי, הקטע הזה של לעבור דרך האוייבים עם הראש המשודרג שקיבלתי ממש עשרים דקות לפני הבוס האחרון בטח יקל על הרבה דברים שאחרת היו ממש ממש קשים.
זה בדיוק מה שאמרתי, המשחק לא קשה, יש בערך שני בוסים שלטעמי היו מאתגרים - First kin וSoul tyrant שמגיע דיי מוקדם ולראשונה מכריח אותך ללמוד את המהלכים של היריב. אחרי זה ומחוץ לפנתאון? הכל היה קליל. אין לי מושג איך יצא לו שם כל כך רע. גם הWhite castle שזה חתיכת אתגר פלטפורמה סטייל meat boy לא באמת קשה.
יש במשחק בתכלס שני קטעים סופר קשים - לא מעט בוסים בפנתאון (זה כל הפואנטה שם) והPath of pain, זהו. והם אופציונאליים לחלוטין ובכלל DLCs. גם החלק השלישי בקולסואם הוא מאתגר.
המדיום של דו ממד הופך את הכל למדויק, למדת את המהלכים של היריב? ניצחת, אין אפשרות שתפסיד. בסדרת Dark souls ודומיהם אתה עוד נלחם מול מצלמה נוראית וביצועים מזעזעים לא פעם שיוצרים קושי מלאכותי. זה לא קיים בHollow knight שם הכל מדוייק כמו בית מרחקת. מנגד, ניצחת בוס? באמת הגיע לך, בסדרת DS אתה לא פעם מנצח כי פשוט התנאי סביב שיחקו לטובתך, עמוד אקרעי, או איזה הטרלה מוזרה אחרת שפעלה לטובתך.
DrKeo כתב:סיימתי את הפרק השלישי של A Plague Tale, בנתיים הוא מצויין. הוא מסוג המשחקים שאם היה להם תקציב הם היו מעומדים ל-GOTY. מעניין מה הסטודיו הזה היה עושה עם תקציב, איך מיקרוסופט לא קנו אותם אחרי סימולטור טיסה? כמעט הזוי.
אני רק עמוק בשני (בדיוק נפרדתי מהזקנה), אבל הוא סופר מהוקצע והמנוע הגראפי מרהיב, עם כמה חולשות ברורות. זה מרגיש כותר AAA בכל רמח איבריו. דרך אגב, זה פשוט Clone The last of us מעולה, המשחק הפתיע כל כך לטובה, לא ציפיתי.