במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 30 אוקטובר 2022, 21:35

אתה לא מבין אותי ,ובעניין re שיחקתי בכל הסדרה חוץ מ8
והרימיק של3
ומעולם לא הרגשתי שהמשחקים בסדרה תוקעים אותי עד עכשיו
כן יש פאזלים ,אבל פאזלים קלים
.כן יש ניהול מלאי ,אבל ברמה רגילה המשחקים זורמים טוב

ליתקע במשחק כמו שנתקעתי בre2 רימיק ,כי מה לעשות אני לא זוכר כל חדר וחדר במשחק ומה שיש בו
זה מעצבן ,זה לא קושי כיף ,זה קושי משחק זיכרון ומה לעשות בדברים כאלו שלי לא הכי טוב

הבוסים רמה רגילה די קלים ,כי שעברתי חצי משחק ברמה הרגילה
ככה הם הרגישו ,וגם האויבים
כל הקושי ברימיק זה זיכרון ,פשוט ככה וזה מעצבן

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 30 אוקטובר 2022, 22:21

סיימתי דת' סטרנדינג ולהגיד שיש לי כלפיו רגשות מעורבים יהיה אנדרסטייטמנט. לא חושב שאף פעם שיחקתי במשהו שכל כך הרבה אלמנטים בו לא עבדו עבורי או לכל הפחות היו בעייתים ועדיין השלם איכשהו הצליח להיות גדול מסך חלקיו. זה בולט במיוחד בכתיבה שלו, שזה הדבר הכי לא עקבי שראיתי. מצד אחד חלק מהדמויות במשחק שופכות עליך כל כך הרבה אקספוזיציה שלפעמים נדמה כאילו זו הסיבה היחידה שלשמה הן קיימות.. וזה עוד היה בסדר אם הן לא היו חוזרות על עצמן שוב ושוב בלי שום הצדקה. זה באמת די מדהים כמה כל כך הרבה מילים נזרקות לחלל האוויר בשביל לומר כל כך מעט. יש גם את הדיאלוגים והרגעים הקרינג'ים בטירוף שמרגישים לא קשורים לטון הרציני של המשחק, אבל עם הקאמפ אני דווקא יכול לזרום, הוא לפחות מצחיק.
אבל מצד שני פתאום יש איזה סצינה חזקה עם סינמטוגרפיה מרשימה, בימוי מדויק, שימוש סוחף באודיו, כמה שחקנים עם הופעות חזקות ו mocap אחד הטובים שראיתי ואני כולי בעניין, די מחכה לראות מה יקרה הלאה. כי הסיפור עצמו דווקא משך אותי, הוא הציג כמה רעיונות מעניינים ועולם משכנע עם פרטים שיכולים לצאת רק מראש מאוד יצירתי וחזון מרשים, אבל הוא פשוט מגיע לחלק מהפואנטות שלו בצורה קצת מגושמת.

בגזרת המבנה, נראה לי שאפשר לקרוא לו "פטצ' קווסט - המשחק". ואם זה משהו שהייתי קוטל בכל משחק עולם פתוח אחר, כאן זה מרגיש הרבה פחות פוגעני משום מה. אולי כי זה נעשה בקונטקסט של משחק מאוד מאוד אווירתי ואימרסיבי שבסופו של דבר המטרה של קווסט כזה או אחר הרגישה לי משנית למסע. זה גם משחק שנראה מצויין ונשמע אפילו יותר טוב וכל זה בהחלט חיוני ביותר למשחק שהוא ברובו לחלוטין סימולטור הליכה (אלא אם אתה ממש אוהב כלי רכב קלאנקים ואז זה יותר סימולטור נהיגה). וזה אולי נשמע רע על הנייר, אבל בעיני זה האספקט גיימפלי הכי טוב שלו. כאילו זה לא שהייתי ממליץ עליו לאנשים נורמלים.. זה בפירוש לא לכל אחד ומן הסתם יש מי שימצא את זה משעמם, אבל אני התחברתי לגיימפלי-לופ הבסיסי של לחשב מסלול, להשתמש/לבנות משהו מועיל שעוזר לך להתקדם ולהגיע ליעד. למשל לרשת את האיזור ההררי והמושלג של המפה בזיפ ליין, מה שהצריך כיבוש של הפסגות הכי גבוהות, הרגיש טוב במיוחד. גם אם להגיד שזה היה "כיפי" במובן המקובל יהיה קצת מוגזם, יותר בקטע מדיטטיבי כזה.

ובהקשר הזה אני חייב להגיד שהעוול הכי נורא של המשחק הוא שבזמן שאתה עושה את כל הנ"ל אתה לא יכול לשמוע את הפס קול המאוד מוצלח שלו בנגן נייד כלשהו, רק בחדר או בסמוך למבנים שלך או של אנשים אחרים. כאילו WTF? איך זו לא אופציה? מה יותר מתאים למשחק מהסוג הזה מלשמוע מוזיקה טובה ואווירתית בזמן שאתה מתהלך/נוהג/מטפס בטבע? וזה עוד אחרי Mgs5 שהגיימפלי שלו הרבה פחות מצריך עזרים מוזיקלים ועדיין נתן לך את האפשרת לשחק לצלילי דיוויד בואי אם ממש בא לך.
עכשיו אני יכול להבין כוונה של יוצר, שהרי יש קטעים קבועים מראש במשחק שבו יתחיל להתנגן איזה שיר וכאשר זה עובד זה עובד טוב כי לרדת במורד הר לצלילי שיר שנבחר בקפידה לרגע המדויק הזה ושובר קצת את תחושת הבידוד זה ממש אחלה, לפעמים אפילו מרגש, אבל יש גם את ה 95% מהזמן שבו זה לא קורה ולשמוע מוזיקה בכל זאת היה בא לי בול. אני חושב שאם זו הייתה אופציה שאפילו נפתחת רק לקראת סוף המשחק הייתי אולי עושה יותר תוכן צדדי, אולי ממשיך לשחק בו עד רנגארוק, אבל סבבה אני יכול לכבד את העניין גם אם אני מעדיף אחרת, ובשביל זה הרי יש ספוטיפיי לא? אז זהו שלא, DS לא נותן להפעיל אותו בפלייסטיישן בזמן שאתה משחק בו.. המשחק היחיד שעושה את זה להבנתי. וזה כבר ממש מקומם, כי לקבוע לי איך תראה החוויה מחוץ לגבולות של המשחק זה כבר מהלך של מישהו שחייב להוציא את הראש מהתחת שלו. וזה עוד "בגרסת הבמאי", הוצאה שניה של המשחק שהוסיפה כל מיני אייטמים חדשים, חלקם לגמרי לא נחוצים, למרות שלפי מה שראיתי באינטרנט זה דווקא היה המבוקש ביותר ביי פאר.

יש גם אקשן, אבל הוא בינוני ובעיקר מרגיש לא נחוץ. למרות שלפעמים הוא מגיע בצורה של חלק מאיזה סט פיס נקרא לזה, ואז הוא יותר בסדר בגלל כל המסביב ובגלל שהוא שובר שגרה, אבל בפני עצמו הגיימפלי פשוט לא משהו.
יש למשחק גם רעיונות אחרים, רעיונות מעניינים, שדווקא כן מרגישים נחוצים, אבל הם פשוט לא מממשים את הפוטנציאל ונשארים מתחילת המשחק ועד סופו מאוד בסיסיים. אני מדבר על ההתגנבות בקטעים עם ה BTs, או הבריחה מאלה הגדולים יותר אחרי שהראשונים תופסים אותך.
כל אלה דברים שאני מקווה שהם ישפרו במשחק המשך שכנראה בדרך, אבל הכי מעניין בעיני יהיה לראות אם הם יכולים לפתח יותר את הקונספט של הסימולטור הליכה/שליחויות ולעשות אותו מאתגר ומעורב יותר. לא יודע, נגיד יש במשחק כמה הרים עם מפולות סלעים (אבל ממש בקטנה, לא איום רציני), אז צריך יותר דברים כאלה אבל משמעותיים יותר, יותר סיכונים סביבתיים שיגרמו לגיימפלי להפוך "לאקשני יותר" בלי בהכרח לירות באנשים. זה יכול להיות גם רעידות אדמה, שיטפונות, גשם של מטאורים, וואטאבר. זה גם לא חייב להיות רק אדם מול הטבע, אני בטוח שאפשר לחשוב על תרחישים אחרים שיתנו לך להיות יותר עם הדופק על הג'ויסטיק בזמן שאתה, ובכן, הולך. למרות שתכלס לא ברור ל לאן אפשר לקחת אותו מבחינת סיפור שחשבתי שנסגר יפה.

סה"כ אני חושב שיש ב DS משהו שמרגיש חד פעמי בגלל השילוב של ערכי הפקה בידיים של ווירדו כמו קוג'ימה שיכל להרשות לעצמו להשתולל עם כמה רעיונות נסיונייים שמתאימים אולי יותר למשחק אינדי. בגלל המעמד והקרדיט הוא כנראה היחיד שיכל לעשות את המשחק הזה בתקציב הזה ובין אם מתמקדים בטוב או בפחות טוב, DS כן מרגיש כמו חוויה ייחודית וזה גם עיקר חוזקו לדעתי. אני יתן לו קצת לשקוע, אבל נראה לי שבמרחק של זמן אני יזכור אותו יותר בחיבה מכל מיני משחקי עולם פתוח של 8 כאלה שעל הנייר אולי עושים יותר דברים טוב יותר, אבל אין להם רבע מהוייבים שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2022, 08:54

לחלל, אפשר לקחת אותו לחלל :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוקטובר 2022, 09:14

אני מוכן לשחק בDeath Wilds
או Outer Stranding

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2022, 10:30

אמרתי את זה חצי בצחוק, אבל יש לי הרגשה שזה הולך לקרות. אם נתחשב במחרוזת של סאם והעובדה שקוג׳ימה אוהב במשחק המשך למשוך את הרצפה תחת השחקן, אני די בטוח שנקבל הסבר ״מדעי״ ל-BTs ושאנחנו הולכים לכיוון של חורים שחורים ושיט כזה. יש סיבה למה הלוגו של החברה הוא אסטרונאוט על הירח, אנחנו הולכים לחלל mother fuckers!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2022, 10:34

kririn כתב:אתה לא מבין אותי ,ובעניין re שיחקתי בכל הסדרה חוץ מ8
והרימיק של3

ליתקע במשחק כמו שנתקעתי בre2 רימיק ,כי מה לעשות אני לא זוכר כל חדר וחדר במשחק ומה שיש בו
זה מעצבן ,זה לא קושי כיף ,זה קושי משחק זיכרון ומה לעשות בדברים כאלו שלי לא הכי טוב

אם החידות היו לך חוויה מתסכלת אז ממש באסה. אני לא הולך להתווכח עם זה, כל אחד והחוויה שלו. אני חשבתי שהן היו החידות הכי טובות בסדרה, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

Laskin כתב:אני מוכן לשחק בDeath Wilds
או Outer Stranding

אמרתי את זה חצי בצחוק, אבל יש לי הרגשה שזה הולך לקרות. אם נתחשב במחרוזת של סאם והעובדה שקוג׳ימה אוהב במשחק המשך למשוך את הרצפה תחת השחקן, אני די בטוח שנקבל הסבר ״מדעי״ ל-BTs ושאנחנו הולכים לכיוון של חורים שחורים ושיט כזה. יש סיבה למה הלוגו של החברה הוא אסטרונאוט על הירח, אנחנו הולכים לחלל mother fuckers!

אגב, הטיזינג ממשיך:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 נובמבר 2022, 07:11

DrKeo כתב:
kririn כתב:אתה לא מבין אותי ,ובעניין re שיחקתי בכל הסדרה חוץ מ8
והרימיק של3

אם החידות היו לך חוויה מתסכלת אז ממש באסה. אני לא הולך להתווכח עם זה, כל אחד והחוויה שלו. אני חשבתי שהן היו החידות הכי טובות בסדרה, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

Laskin כתב:אני מוכן לשחק בDeath Wilds
או Outer Stranding

אגב, הטיזינג ממשיך:

עדין לא חושב שהבנתה אותי בכלל
אני מסביר לך כבר הרבה זמן שמה שעצבן אותי זה לא החידות עצמם
מה שעצבן אותי זה השוטטות המיותרת להגיע לחידות עם החפצים המתאימים ,זה המעצבן ,כי המשחק יותר מידי פתוח ומרגיש כמו מבוך
עד שמכירים את החדרים ,וכל פיפס מהם

אומנם יש מפה ,אבל לזכור איפה כל דבר ודבר זה מעצבן
לדוגמה אתה מקבל מקש לכספות ,וזה עוד בתחנת המשטרה
עכשיו לך תזכור איפה בדיוק החדר כספות

אדם שחרש על המשחק יזכור, אבל בריצה הראשונה ממש לא

אני מאמין שעם קליר יהיה לי כבר קל יותר
אחרי שעברתי עם ליאון ,אבל אני בתקופה של הרבה עבודה
ילך לבחור ,ואז ירוץ עם מדריך על קליר

את re3 אני ינסה בלי מדריך נראה איך ילך
אני רוצה לסיים את הסדרה עד re8 ,ומחכה שהוא יהיה בזול או באחד המנוים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2022, 11:38

רגע, הבעיה שלך היא שכשאתה מוצא חפץ מבא אותך שאתה לא זוכר לאיפה הוא מתאים?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 נובמבר 2022, 18:13

לא לא לאיפה הוא מתאים ,באיזה חדר הוא נמצע
תראה החלטתי לעבור את תחנת המשטרה רגיל על קליר
רמה קלה אבל הסיבובים אותו הדבר

זה לקח לי שעות אחרי שאני כבר מכיר יותר את המפה
הרוב כמובן דומה למפה של ליאון ,אבל פה ושם יש קצת דברים שונים

אחרי תחנת המשטרה אני כבר ישתמש במדריך ,נמאס לי מהסיבובים
במיוחד שזה 2 סיפורים ( אחרי ליאון )

את re3 כמו שאמרתי ינסה בלי מדריך ,כי זה לפחות סיפור בודד
ועם זה כמו המשחק המקורי ,קצר יותר

אבל גם אז חלק מהמפה אמור להיות דומה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 נובמבר 2022, 19:46

InterAl כתב:אם כבר דוסטויבסקי, ויקטוריה 3 - נכון לעכשיו, משחק אדיר. עדיין לומד אותו, אבל נהנה מכל רגע.

השאלה היא אם ויקטוריה הוא משחק "משנה חיים" כמו שהספרים של דוסטוייבסקי הם משני חיים? מהמר שלא. מהמר שזה פשוט משחק מעניין מכנית וזהו בלי עלילה, לא?
ועל זה היה הדיון שלי לפחות עם קרירין אין כמעט שום משחק בנמצא שראוי לשם "משנה חיים" בכלל פרט למשחקים של matsuno הבן אדם הוא משהו אחר והסיבה העיקרית שבגללה ויתרתי בגיל מאוד צעיר בכלל על פנטזיה של קריירה בתחום, אתה מבין מהר מאוד שאי אפשר להתעלות עליו ושתמיד תהיה במקום השני.

אבל כאילו... זה קרירין. בכלל הניסיון לשכנע אותו לשחק במשהו כזה זה היה ניסיון אבוד מראש. לול הדיון על רזי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2022, 20:07

טוב בסוף התקדמתי בקמפיין של קליר בלי מדריך
כבר מאמין שקרוב לסוף ,זה מאוד דומה לקמפיין של ליאון
רוב האזורים אותם אזורים ורוב החידות אותם חידות

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2022, 20:07

טוב בסוף התקדמתי בקמפיין של קליר בלי מדריך
כבר מאמין שקרוב לסוף ,זה מאוד דומה לקמפיין של ליאון
רוב האזורים אותם אזורים ורוב החידות אותם חידות

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2022, 00:40

טוב סימתי את קליר ,עכשיו יש כמה מצבי אתגר קצרים
הראשון לפחות מתחילים עם ציוד מסוים ואין תוספות בדרך
רק פעולה השרדות בלי פאזלים ,הקושי הגדול זה איפה ללכת
כי צריך לחסוך בתחמושת ולעשות את הדברים מהר
לדוגמה לברוח מכלבים במקום לירות אליהם דברים כאלו
ולנסות ליפצע כמה שפחות ,גם לא ראיתי אף מקום לשמור בדרך
למרות שבינתים נפסלתי כמה פעמים ,אבל חושב שהייתי קרוב לסוף

המצב הזה למעשה כיף בהרבה מהמשחק העיקרי
אין שמירה אין ניהול מלאי מעצבן אבל יש אקשן ופחד לשרוד

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2022, 16:42

טוב התחלתי היום את re3 רימיק
המשחק הזה זורם הרבה יותר טוב מre2 רימיק לדעתי
הצלחתי להתקדם הרבה

לא יודע למה המשחק קיבל ציון נמוך יותר מ2
מנחש שזה בגלל שיש רק סיפור אחד ראשי

לא זוכר לגמרי את re3 המקורי ,הייתי בטוח שגם בו יש את תחנת המשטרה ,אבל אולי אני טועה
בינתים לא נתקלתי בתחנה

בכל מקרה כרגע סימתי את הקרב בוס על גג הבניין למי ששיחק
אני גם משחק ברמה קלה וזה באמת קל לשחקן מנוסה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2022, 16:58

יש ב-3 את תחנת המשטרה. וגם שני קמפיינים, אחד של קרלוס ואחד של ג׳יל ולנטיין. אין לי מושג מה יש ברימייק, אבל להבנתי הוא הרגיש כמו rush job.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2022, 17:35

הגעתי עכשיו לתחנה עם קרלוס
לא זכרתי בכלל את הדמות הזאת ,זה פשוט קופץ מגיל לקרלוס
אבל לא חושב שזה כמו בre2 רימיק שחופרים בטחנה הרבה זמן
Re3 רימיק לפחות עד עכשיו הוא הרבה יותר אקשן מre2 רימיק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2022, 23:39

RE3 היה מלא אקשן, וזאת אחת הסיבות שהוא לא היה משחק משהו. הוא גם הרגיש כמו RE2.5 בזמנו והוא בכלל לא היה אמור להיות RE3, קוד ורוניקה היה אמור להיות RE3 ובסוף בירוקרטיה הרסה את הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 נובמבר 2022, 13:58

בעניין שקוד וורוניקה אמור היה להיות 3
אני כבר אומר את זה פה שנים ,וזה ידוע
היה לקאפקום הסכם עם סוני על המספור בסדרה

Re3 בגדול הוא הרחבה ל re2 ,רק שמכרו אותו במחיר מלא
ולא היה צריך את re2 להריץ את re3
היום פשוט היו מוכרים דבר כזה כdlc בתשלום ,אז לא היו תשתיות למכירת משחקים דרך האינטרנט ,יותר נכון לא בצורה מסחרית ומיינסטרים

בכל מקרה סימתי את re3 רימיק ,המשחק פשוט זורם הרבה יותר טוב מre2 ,ומסיבה פשוטה אין את הבעיה של לחזור לאותם אזורים
ועולם פתוח מידי

העולם מחולק לאזורים קטנים ,שם יש את חקירת העולם
אז קל למצוא את הדברים לפאזלים ,וזה פשוט זורם
המשחק אומנם קצר ולא מפחיד יותר מידי ,בגרסת הxsx יש גם
Rt ,וחלק מהדברים הרגישו לי בוהקים מידי

אבל סך הכל זה משחק כיפי וקצר ,כמו סרט קיץ שסוגרים את המוח ונהנים מהאקשן

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 נובמבר 2022, 09:28

יש לי אחלה המלצה למי שחפש מטרווניה ממש סולידי, שוב הקומבו המוכר של Dark souls (למרות שהמשחק ממש לא מאתגר יחסית) ומטרווניה קלאסי, ממש Hollow knight רק פחות מלוטש ומאתגר - Ghost song שיצא רישמית השבוע אחרי 8 שנות פיתוח, יצירה של אדם בודד. ממש משחק כיפי, הExploration עשוי ממש טוב ויש גם קצת אתגר. הוא זמין חינם בגיימפאס וגם בכל פלטפורמה אחרת כמובן לרכישה.

אני משחק גם במקביל למרות שלקחתי כרגע הפסקה Cyberpunk, לפני שנה וחצי היו לי רגשות ממש שלילים על המשחק לאור העובדה שניסיתי אותו בשיגור בPS4 ואני חייב להגיד שהוא יופי של משחק עולם פתוח, יש לי כבר 50 שעות בפנים, הוא נראה מדהים כמובן על הקונסולות דור הבא (כנראה המשחק המרשים ביותר שיש היום),העלילה ממש טובה, המשימות צד ממש בסדר, ברמה של הWitcher 3 והכתיבה סך הכל לא רעה בכלל לכל אורך המשחק. הגאן פליי ממש כיפי, קצת פחות אפשר לעשות שטויות והוא ממש לא מוצלח כSand box, אבל הוא כנראה משחק העולם הפתוח הטוב שיש היום בחוץ למי שנרתע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 נובמבר 2022, 18:43

וואלה טוב לשמוע שGhost song יצא טוב, המראה שלו מדהים, אבל חששתי שזה יהיה כל מה שיש לו להציע.

על סייברפאנק באמת הגיע השעה שלו. אי אפשר כבר לכעוס על CDPR אחרי ההכרזה של משחק ההמשך ועכשיו שיש דאוס אקס חדש בפיתוח אנחנו יודעים שגם אם הם יפשלו תמיד יהיה לנו דאוס אקס חדש לחכות לו ואפשר סוף סוף להנות מסייברפאנק 2077 בתור מה שהוא במקום לקוות שהוא יהיה הפנטזיה האישית של כל אחד. :)

ננסה אחרי מבול המשחקים של נובמבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2022, 21:23

למי שמתלבט באיזו רמת קושי לבחור בGOW:R - אחד היוצרים כותב שיש 5 רמות, ולראשונה תוכל לשנות מתי שתרצה את הרמה הקשה ביותר, פעם אחת בלבד וללא דרך לחזור אליה.
הוא גם אומר שמי שיבחר לשחק בה יקבל “gameplay twist”…
הציטוט:
The hardest difficulty 'Give Me God of War' will punish mistakes & reward mastery with some gameplay twists..
לא מאוד ברור לי, אני הייתי מנחש שאולי רק ככה יפתחו ״התקפות״ או runes מסויימים, של קרייטוס וגם של האויבים שלו, אבל הם בטח יהיו מקוריים יותר מזה ואולי יביאו stage נוסף לכל בוס או משהו. מעניין.

אבל בציוץ שלו היה גם משהו שקלירלי פונה לשחקני וסרבני סולס כאחד:
Each of our (artisanal, handcrafted, homemade, etc :lol: ) difficulty options has been designed and tuned with care and intent
לא ממש עקיצה אבל בהחלט קריצה לסאגת רמות הקושי של משחקי סולס

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 נובמבר 2022, 23:21

הם יכולים להגיד את זה עד מחר, עובדתית ראינו בGOW 2018 *בדיוק* למה זה לא עובד. הרמה הקשה ביותר היא אמנם קשה כמו שהובטח, אבל גם ממש לא מהנה, האויבים הם טנקים שסופגים עשרות מכות, שממשיכים לתקוף אותך דרך ההתקפות שלך, והורגים אותך בשניה. כלומר סבבה שהם יגידו עד מחר שהכל נבנה בהרמוניה, הרמה הזו הייתה פשוט נוראית GOW 2018. הגעתי בה עד לשלב באלפיים בזמנו (בריצה שנייה), ופשוט הפסקתי. לא כי היה לי קשה מדי, כי היה משעמם.
הרמה הבינונית הייתה קלה מדי לטעמי ולאיך שאני אוהב משחקים בסגנון, כלומר באמת שהיה קשה למות בה אם מתאמצים, והרמה השלישית שבה שיחקתי בריצה הראשונה היא מאוד בעייתית עד שפותחים הרבה התקפות כ10 שעות פנימה. עד אז, גם כן, המערכת מאוד בעייתית וקריטוס מרגיש חלש להחריד.

זה לא המצב במשחקי סולס, לדוגמה. אין בעיה עם זה שהמשחק קשה ואתה מת מהר, אבל אתה גם הורג את האויבים מאוד מהר. קרבות שם הם לא עניין של דקה וחצי של סבלנות מול אויב עם מהלך אחד שמאוד קל להתחמק ממנו, אבל אם נפגעת צריך להתחיל את הקרב המשעמם ממהתחלה. הקרבות שם קצרים ומהירים, שניכם קטלניים מאוד וזו בדיוק החוויה שאפשר לבנות כשמעצבים את כל מערכת הקרב, ואת כל המוב סט של האויבים, ואת כל ההתקדמות במשחק ואת כל המבוכים, לפי רמת קשוי אחידה.
העובדה שהמפתח הזה עוקץ את סדרת סולס במובן הזה (כלומר אני לא באמת יודע, אבל אם זה מה שהבנת אז אני זורם עם זה), רק מוכיחה שאין להם מושג על מה הדיון בכלל.
מזכיר לי את כל המפתחים של גרליה שיצאו במיני קמפיין טוויטר נגד אלדן רינג בהשקה שלו, ואשכרה לא הצליחו להבין מה הוא עושה טוב ומה הם עושים רע. כמובן שמהר מאוד הם הפכו לבדיחה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 נובמבר 2022, 23:34

אני בדרך כלל משחק ב-Hard ברוב המשחקים,מצאתי שזו הרמה שהכי מתאימה לי בדרך כלל. ב-GOW 2018 אחרי הקרב הראשון,כן כן,הקרב הראשון עם הדראוגרים, ירדתי מ-Give Me Challenge שאני מניח שהיא המקבילה ל-Hard,ל-Give Me a Balanced Experience,וזה בא ממישהו שכמעט סיים את NG2 ב-Master Ninja. בושה לי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 נובמבר 2022, 23:47

אבל זו הייתה בדיוק הבעיה של המשחק הזה. כלומר אתה לא לבד, זו באמת הדעה הרווחת. לדעתי הרמה השלישית הייתה הרמה הכי טובה למשחק הזה, אבל רק אחרי 25% ממנו, הרבע הראשון הוא באמת גריינד די מעצבן מול מערכת הקרב והאיזון של הרמה הזו. וחבל, כי זו החוויה הראשונית של כולם.
אני חושב שאחרי זה הרמה השנייה הייתה קלה מדי, בטח אם עושים קווסטים צדדיים וחוקרים ועולים ברמות.
אין לי בעיה עם נגישות, ובסדר גמור, משחקי מיינסטרים כאלו שמנסים לפנות לכולם צריכים את האופציות השונות ואני מבין את זה לחלוטין. אני כן חושב שרמה אחת בודדות שעליה בונים מלכתחילה את כל המערכת וכל האויבים הייתה יוצרת משחק טוב יותר ומהודק יותר. זו יכולה להיות כל רמת קושי שהיא ויכול להיות שזה לא היה פונה אלי, וכן, שוב, אני מבין ומקבל את ההחלטה הזו ולא מבקש שתשתנה... אבל אי אפשר להגיד שזה לא מייצר פשרה מסוימת בעיצוב המשחק. אם יש פה באמת עקיצה כלפי מי שבונים את המשחקים שלהם לחוויה יותר ספציפיית ומתוכננת מראש, אז זו סתם התייפיפות, בעיניי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2022, 07:24

לא הבנתי כל כך את הטענה שלך סטיק… אתה מדבר על המשחק הקודם ומשתמש בו כי להוכיח שבמשחק הבא זה לא יעבוד? מישהו הבטיח לך בקודם שכל הרמות בו ״נערכו״ בקפידה כזו? פה הוא יוצא בהצהרה, אם לא יעבוד הפעם - תוכל להתלונן והוא יצא טמבל, אבל כל מה שהוא אומר זה שהפעם הם השקיעו בזה הרבה.
חובת ההוכחה כמובן עליו :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 21 אורחים