הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי Golan » 11 ספטמבר 2013, 23:53

DrKeo כתב:אין דבר כזה, אם שלמת כבר מיסים אז אתה משתמש במשלוח עם חברה רשמית כמו UPS והם באים למכס הישראלי, מצהירים על המכשיר ומשלמים את המכס. להתחמק ממכס יקרה אך ורק אם תעשה משלוח רגיל ובמקרה פספסו אותך (דבר מאוד נדיר בחבילה כל כך גדולה).

הבנתי, הם כאילו מצהירים כי זה מעין סוכן מטעם אמזון כזה?

וחבר שלי אמר שהוא פעם קנה קונסולה מבריטניה, ולא לקחו לו מיסים על זה. אז אולי כדאי לי לקחת משלוח רגיל של שבועיים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 01:32

תעשה מה שבא לך אבל זה רנדומלי, אתה יכול לזכות בקונסולה זולה ואתה יכול להדפק בריצות למכס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2013, 10:42

DrKeo כתב:תעשה מה שבא לך אבל זה רנדומלי, אתה יכול לזכות בקונסולה זולה ואתה יכול להדפק בריצות למכס.

מה הכוונה לרוץ למכס? אני אצטרך ללכת לנתב"ג ולשחרר את החבילה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 10:47

או לנמל אשדוד/חיפה. תנסה גם לשחד אותם, הם אוהבים את זה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2013, 19:33

Laskin כתב:או לנמל אשדוד/חיפה. תנסה גם לשחד אותם, הם אוהבים את זה.

אתה רציני או שאתה עובד עליי? איך אני אסע עכשיו לאשדוד?!

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 12 ספטמבר 2013, 12:56

GolanBerlin כתב:
אתה רציני או שאתה עובד עליי? איך אני אסע עכשיו לאשדוד?!

לא תצטרך לנסוע לאשדוד, אבל אם יהיה לך מזל רע כן תצטרף לנסוע לסניף המכס הקרוב לביתך (וזה לאו דווקא יהיה קרוב לביתך) כדי להסדיר את זה באופן אישי מולם. קרה לי פעם אחת עם Guitar Hero המקורי, אותו הייתי צריך לנסוע לשחרר מבית המכס בדרום תל-אביב. זו לא היתה חוויה כיפית במיוחד - ולמרבה הצער זה די נפוץ בחבילות גדולות שנשלחות בדואר רגיל ולא דרך חברות בלדרות. מצד שני - זה עניין של מזל, יכול להיות שזה יגיע ישר לסניף הדואר שלך ולא תצטרך לשלם כלום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 17:05

אני הייתי צריך לשחרר את ה360 מהמכס בדרום תל אביב, שלוש שעות מהחיים שלי שאני לא אקבל חזרה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 ספטמבר 2013, 17:24

DrKeo כתב:אני הייתי צריך לשחרר את ה360 מהמכס בדרום תל אביב, שלוש שעות מהחיים שלי שאני לא אקבל חזרה.

אבל החוויה - לכל החיים! :ugeek:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2013, 19:02

אוף, אתם מלחיצים אותי. כנראה שכדאי כן לקחת את קומבינת המיסים של אמזון. :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 20:55

שוב, זאת רק טרחה זה הכל. אם יש לך כוח לסוע למכס בעיר הגדולה הקרובה למקום מגורך בשביל הסיכוי לשלם פחות אז זה לגמרי שווה, אם אין לך כוח אז זה לא שווה זה הכל. אין מה לפחד או להלחץ, זה כל ההבדל, נוחות מול סיכוי לאולי לשלם פחות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 ספטמבר 2013, 11:17

DrKeo כתב:שוב, זאת רק טרחה זה הכל. אם יש לך כוח לסוע למכס בעיר הגדולה הקרובה למקום מגורך בשביל הסיכוי לשלם פחות אז זה לגמרי שווה, אם אין לך כוח אז זה לא שווה זה הכל. אין מה לפחד או להלחץ, זה כל ההבדל, נוחות מול סיכוי לאולי לשלם פחות.

שמע, אני קונה את שתי הקונסולות (בנפרד), ככה שאם בעזרת ה', הלוואי, לא יהיו לי מיסים - אני אחסוך 1,300 שקל. עכשיו השאלה היא איפה בית המכס הקרוב לביתי? אני גר ברמת גן, והמקומות הקרובים אליי, לפי חיפוש בגוגל, הם ראשל"צ ונתב"ג. לנתב"ג אין לי מושג איך אני אמור להגיע ועוד לסחוב איתי חבילה ענקית הביתה, כי אין לי רישיון. לראשל"צ אני יכול להגיע כי אני עובד שם אצל אבא. אוף, למה סניף תל אביב עבר לראשל"צ?!

כיצד ניתן לברר לאיזה סניף אני עלול להגיע?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2013, 15:12

GolanBerlin כתב:
שמע, אני קונה את שתי הקונסולות (בנפרד), ככה שאם בעזרת ה', הלוואי, לא יהיו לי מיסים - אני אחסוך 1,300 שקל. עכשיו השאלה היא איפה בית המכס הקרוב לביתי? אני גר ברמת גן, והמקומות הקרובים אליי, לפי חיפוש בגוגל, הם ראשל"צ ונתב"ג. לנתב"ג אין לי מושג איך אני אמור להגיע ועוד לסחוב איתי חבילה ענקית הביתה, כי אין לי רישיון. לראשל"צ אני יכול להגיע כי אני עובד שם אצל אבא. אוף, למה סניף תל אביב עבר לראשל"צ?!

דרום ת"א.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 ספטמבר 2013, 08:31

DrKeo כתב:דרום ת"א.

אבל אני מסביר לך שדרום תל אביב עבר לראשון.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 ספטמבר 2013, 11:27

GolanBerlin כתב:

איפה ראית שזה ברמת גן ובראשון? על פי אתר רשויות המס, יחידות מכס-חבילות עדיין ממוקמות כמו שתמיד היו - והקרובה אליך היא דרום תל-אביב. מרבית הסיכויים שתתבקש להגיע לשם.

עכשיו, בוא נעשה קצת סדר: תתבקש להגיע להסדיר את זה שם רק במקרה ותנסה להבריח את החבילה. אם היא תגיע מסומנת על פי התקנות הקבועות בחוק (זאת אומרת, שעל החבילה תהיה מודבקת מדבקה עליה כתוב הערך האמיתי שלה) - סביר להניח שלא תצטרך להגיע עד למכס להסדיר את זה, אלא שהחבילה תגיע לסניף הדואר שלך ושם תצטרך לשלם את המיסים כשתגיע לאסוף אותה. רוב האתרים הגדולים, כמו אמזון, אכן יסמנו את החבילה כחוק - ככה שאם תזמין משם אין יותר מדי מה לדאוג. מי שלא מסמנים חבילות כראוי הם בדרך כלל מוכרים פרטיים באיביי (גם לא כולם), או אתרים של חנויות עצמאיות, כמו vgp הקנדיים למשל. כל אתר גדול שהוא חלק מרשת יסמן כמו שצריך.

המכס מזמנים אליהם רק כשהם חושדים שיש אי תאימות בין מה שכתוב על החבילה לבין מה שיש בפנים (נניח - הם ימצאו חבילה עם PS4, אבל הצהרת הערך שמודבקת עליה תטען שזה "צעצוע" ששווה 30 דולר), ואז הם מזמנים אותך אליהם ומבקשים ממך להביא הוכחת קניה (חשבונית) שתוכיח להם שהמחיר המוצהר הוא המחיר ששילמת. בנוסף, יש להם מחירון משלהם, ככה שהם יכולים לקבוע, אם אתה לא יכול לספק הוכחת קנייה משל עצמך או אם הם מאמינים שאתה מנסה לעבוד עליהם, שה-PS4 שווה 400$ ולמסות אותו בהתאם.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 ספטמבר 2013, 13:12

erezronen כתב:
איפה ראית שזה ברמת גן ובראשון? על פי אתר רשויות המס, יחידות מכס-חבילות עדיין ממוקמות כמו שתמיד היו - והקרובה אליך היא דרום תל-אביב. מרבית הסיכויים שתתבקש להגיע לשם.

עכשיו, בוא נעשה קצת סדר: תתבקש להגיע להסדיר את זה שם רק במקרה ותנסה להבריח את החבילה. אם היא תגיע מסומנת על פי התקנות הקבועות בחוק (זאת אומרת, שעל החבילה תהיה מודבקת מדבקה עליה כתוב הערך האמיתי שלה) - סביר להניח שלא תצטרך להגיע עד למכס להסדיר את זה, אלא שהחבילה תגיע לסניף הדואר שלך ושם תצטרך לשלם את המיסים כשתגיע לאסוף אותה. רוב האתרים הגדולים, כמו אמזון, אכן יסמנו את החבילה כחוק - ככה שאם תזמין משם אין יותר מדי מה לדאוג. מי שלא מסמנים חבילות כראוי הם בדרך כלל מוכרים פרטיים באיביי (גם לא כולם), או אתרים של חנויות עצמאיות, כמו vgp הקנדיים למשל. כל אתר גדול שהוא חלק מרשת יסמן כמו שצריך.

המכס מזמנים אליהם רק כשהם חושדים שיש אי תאימות בין מה שכתוב על החבילה לבין מה שיש בפנים (נניח - הם ימצאו חבילה עם PS4, אבל הצהרת הערך שמודבקת עליה תטען שזה "צעצוע" ששווה 30 דולר), ואז הם מזמנים אותך אליהם ומבקשים ממך להביא הוכחת קניה (חשבונית) שתוכיח להם שהמחיר המוצהר הוא המחיר ששילמת. בנוסף, יש להם מחירון משלהם, ככה שהם יכולים לקבוע, אם אתה לא יכול לספק הוכחת קנייה משל עצמך או אם הם מאמינים שאתה מנסה לעבוד עליהם, שה-PS4 שווה 400$ ולמסות אותו בהתאם.

איפה ראית שיש בתל אביב? לא מצאתי...

וראיתי באתר הזה: http://www.nathaniel.co.il/?CategoryID=208

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 ספטמבר 2013, 13:33

GolanBerlin כתב:
איפה ראית שיש בתל אביב? לא מצאתי...

וראיתי באתר הזה: http://www.nathaniel.co.il/?CategoryID=208

למה לא לבדוק באתר של רשות המיסים אבל?
http://taxes.gov.il/customs/PersonalImp ... sMail.aspx
גלול עד למטה. יותר רשמי מזה לא יכול להיות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 ספטמבר 2013, 13:36

כשהגיע לי הקינקט אז הייתי צריך לנסוע למכס בחיפה. הכל היה בסדר מבחינת מחיר מוצהר והכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 ספטמבר 2013, 15:09

erezronen כתב:
למה לא לבדוק באתר של רשות המיסים אבל?
http://taxes.gov.il/customs/PersonalImp ... sMail.aspx
גלול עד למטה. יותר רשמי מזה לא יכול להיות.

משום מה לא מצאתי זאת. תודה.

אני מקווה שזה יגיע פשוט לסניף הדואר שלי וזהו.

swiss-the-engine כתב:כשהגיע לי הקינקט אז הייתי צריך לנסוע למכס בחיפה. הכל היה בסדר מבחינת מחיר מוצהר והכל.

איפה אתה גר?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ספטמבר 2013, 04:10

נהריה... למה זה משנה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 ספטמבר 2013, 20:14

כי רציתי לדעת אם אתה נסעת רחוק או לא, כדי לדעת אם גם אני אצטרך לנסוע רחוק או לא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ספטמבר 2013, 16:52

טוב איזה חרא... אמאזון שלחו לי הודעה שהם ביטלו את ההזמנה ולא שולחים את הקונסולה לישראל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ספטמבר 2013, 01:34

swiss-the-engine כתב:טוב איזה חרא... אמאזון שלחו לי הודעה שהם ביטלו את ההזמנה ולא שולחים את הקונסולה לישראל.

DAMN :( איזה באסה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 ספטמבר 2013, 01:47

swiss-the-engine כתב:טוב איזה חרא... אמאזון שלחו לי הודעה שהם ביטלו את ההזמנה ולא שולחים את הקונסולה לישראל.

וואו,מעניין אם גם אני אקבל הודעה כזו מאמזון איטליה,אולי ככה זה יחסוך לי את ההתלבטות אם לבטל את ההזמנה או לא.

מצטער בשבילך SWISS,אני בטוח אבל שלקראת ההשקה יצוצו הזדמנויות לא פחות טובות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2013, 17:53

בטלו גם לי מאמזון איטליה, הזמנתי מחדש מאמזון גרמניה. לא נותנים שם משלוח שהוא לא רגיל, אבל לפחות נותנים (כרגע). זה יצא לי 448,32 יורו בלי מיסים, אני משער שעם מיסים זה ייצא בערך 2800 שקל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 ספטמבר 2013, 02:21

בדקתי את ההזמנה באתר ולמרבה הפלא לא ביטלו לי,אני משער שזה עניין של זמן עד שיבטלו,למה שיסכימו לשלוח PS4 ולא אקס בוקס?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 64 אורחים