Uncle Pey'j כתב:אני זוכר שעוד באפריל 2018 כשרק הכריזו על הסטודיו והיה רק לוגו כתבתי פה שמה שאני רוצה מהם הוא ריבוט של PD שיהיה כמו סרט MI, נראה שדארל גלאגר היה באותו ראש כמוני..
דברים סטייל משימה בלתי אפשרית, שבתרגום ל״משחקית״ זה סטפיסס סטייל אנצ׳רטד, בהחלט יכולים לעבוד נהדר ב-PD. בעצם הם סוג של קיימים עוד במשחק המקורי ששם אותך בסיטואציות כמו לברוח ממבנה לפני שהוא מתפוצץ או בשלב שבו רוכבים על אופנוע/רחפת במרדף. אז כל זה טוב ויפה ובהחלט מתאים לפרנצ׳ייז.
אבל מה שחשוב במשחק PD לדעתי היא החופש היחסי לפעולה. זה לא סים אימרסיבי או דאוס אוקס, אבל זה גם לא ריצה במסדרון מתוסרט סטייל אנצ׳רטד. משחק PD צריך לוקיישנים, רחבים ועם objectives. זה לא משחק שבמסדרון נכנסים למועדון ומתחילים לירות בכל המקום. זה משחק שבו נכנסים למועדון פעיל שאפשר להסתובב בו, לדבר עם דמויות ולהסתנן למשרד האחורי בכדי לשים מכשיר ציטוט במחשב של הבוס. ואז כמובן הבלגן מתחיל, האקשן נכנס לפעולה והתסרוט יכול להכנס.
אולי הם ציינו את MI ובונד, אבל הם שכחו לציין את בלייד ראנר ואת בראיין דה פאלמה. וזה כמובן אירוני כי דה פאלמה ביים את MI הראשון, אבל אני לא חושב שכשאומרים MI ב-2023 מתכוונים לדה פאלמה. PD הוא הומור בריטי, קונספרציה ממשלתית ותאגידית, אקשן מתוסרט, הגרסה הכי בסיסית ופשוטה של שלב היטמן או דאוס אקס, ג׳יימס בונד, בלייד ראנר, חייזרים, gun play איכותי, גאדג׳טים ושלבים מופרדים ומוכלים בפני עצמם עם objectives וסיבה לשחק אותם שוב ושוב.
Uncle Pey'j כתב:בעניין אחר, ועוד ועוד חשיפות מסאגת MS וה-FTC והפעם מיילים מפיל ספנסר לסאטיה נאדלה על בקשה לבחון רכישה של סגה ובאנג'י טרם העסקה עם אקטיוי'זין.זה פשוט מדהים לראות את רמת השקיפות ש-MS נחשפת פה, אני לא יודע אם אי פעם נזכה לכזו הצצה למאחורי הקלעים של התעשייה ועוד למחזיקת פלטפורמה.
:format(webp)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/24754002/t7MpxtA.png)
:format(webp)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/24753990/09VS0LR.png)
מטורף לגמרי. והקניה של באנג׳י משעשעת בכל כך הרבה רמות. כלומר, הם ליטרלי הבעלים הקודמים שלהם. וסגה, טוב נו הם כבר אחרי כל כך הרבה שיתופי פעולה שזה יהיה שוק אם הם לא יקנו אותם. אה, ו-super giant, בהחלט קניה הגיונית.
We're just normal men. We're just innocent men