The Last Of Us - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: The Last Of Us - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2013, 19:24

DrKeo כתב:פגשתי את הקליקר הראשון, עוד כמה זמן יש לי? :D

ווה תרגע קצת עם הריצה שלך,תשאיר משהו לשחק :)

ולשאלתך 15 שעות משובחות ביותר,וזה רק ילך וישתפר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 19:26

bling כתב:ווה תרגע קצת עם הריצה שלך,תשאיר משהו לשחק :)

האמת שאחרי ההתחלה היחסית צולעת מבחינת גיימפליי (זה היה בעיקר לך קדימה ותלחץ או X או משולש ותעשה מה שאומרים לך) עכשיו שהקליקרים התחילו להופיע הגיימפליי הופך לממש מהנה. אני משחק בHARD כמו שהמלצתם אגב.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ספטמבר 2013, 19:29

כן, ההתחלה מעט פחות מרשימה, זה רק הולך ומשתפר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ספטמבר 2013, 19:35

DrKeo כתב:האמת שאחרי ההתחלה היחסית צולעת מבחינת גיימפליי (זה היה בעיקר לך קדימה ותלחץ או X או משולש ותעשה מה שאומרים לך) עכשיו שהקליקרים התחילו להופיע הגיימפליי הופך לממש מהנה. אני משחק בHARD כמו שהמלצתם אגב.

אני חושב שהפתיחה עצמה מאוד עוצמתית,בין הפתיחות החזקות שחוויתי,אחרי זה המשחק אכן יורד הילוך ויש כמה קטעי מסדרונות של אווירה והכרת העולם בלי יותר מדי גיימפליי,זה לא כזה רע מבחינתי לבנות אווירה אבל אני יכול להבין למה לאחרים זה יכול להיות קצת איטי או משעמם,כאמור המשחק רק הולך ובונה את עצמו לשיאיםגבוהים יותר ככל שתתקדם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 ספטמבר 2013, 20:33

הפתיחה אדירה, זה כאילו walking dead קיבלו פתאום תקציב והסדרה לא מתחילה באמת בבית חולים :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 23 ספטמבר 2013, 04:37

bling כתב:ווה תרגע קצת עם הריצה שלך,תשאיר משהו לשחק :)

המבקר של IGN אמר שלקח לו אפילו 18 שעות. אוף, אני מת לשחק בזה כבר. :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 20:37

כן הפתיחה מצויינת, היא רצה ממש ממש לאט (אני משער שזה כל הפיצוצים והכמויות של האנשים שרצים שם כשהמנוע כנראה לא בנוי לזה) וזה קצת הסיח את דעתי אבל היא באמת הייתה מדהימה. אחרי הפתיח קצת שעמם אותי אבל ברגע שהגעתי לקליקר הראשון והבניין שנוטה הצידה זה התחילה לעניין שוב.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 ספטמבר 2013, 05:21

אני חושב שהרגע שבו הבנתי שיש פה משהו באמת מעניין זה
ספויילר: הצג
אחרי כל הקטע עם האחים, שהמסך ניהיה שחור אחרי ההתאבדות והרגע שהמשחק ממשיך עם הכיתוב "סתיו", משם באמת נכנסתי למשחק

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 ספטמבר 2013, 06:08

Stick כתב:אני חושב שהרגע שבו הבנתי שיש פה משהו באמת מעניין זה
אחרי כל הקטע עם האחים, שהמסך ניהיה שחור אחרי ההתאבדות והרגע שהמשחק ממשיך עם הכיתוב "סתיו", משם באמת נכנסתי למשחק

קצת באיחור הייתי אומר.
אני דווקא חושב שעוד מהקטע עם טס זה התחיל להיות מצויין ומשם זה עלה ועלה.
כל הקטע עם
ביל גם היה אדיר,הביוב עם האחים,לא חסרים חלקים מדהימים לפני ההתאבדות

המשחק לטעמי עשוי מעולה מבחינת הפייסינג,הוא באמת טוב לכל אורכו אולי מלבד התחלה שיכולה להיות קצת איטית.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 ספטמבר 2013, 23:35

המשחק די מדכא ונטול פואנטה עלילתית. הגיימפליי אחלה (אם כי הייתי מוותר על כל ה-scavenging, זה סתם מייגע), אבל זה לא משחק שאני חושב שארצה לשחק אי פעם שוב.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 ספטמבר 2013, 03:40

bling כתב:קצת באיחור הייתי אומר.
אני דווקא חושב שעוד מהקטע עם טס זה התחיל להיות מצויין ומשם זה עלה ועלה.
כל הקטע עם
ביל גם היה אדיר,הביוב עם האחים,לא חסרים חלקים מדהימים לפני ההתאבדות

המשחק לטעמי עשוי מעולה מבחינת הפייסינג,הוא באמת טוב לכל אורכו אולי מלבד התחלה שיכולה להיות קצת איטית.

קטעים מצוינים לפני באמת לא היו חסרים, אבל אני מדבר על הקטע שגרם לי להבין שמדובר במשחק שהוא מעל, הרגע שגרם לי להגיד "אוקיי" אל המסך ולכבות כל גורם חיצוני בראש שלי.
בסופו של דבר גם על קטעים כאלה המשחק התעלה ואם אני מסתכל עליו כרגע במבט לאחור של שלושה חודשים הקטעים שנמצאים אצלי חזק במיוחד (מלבד כמובן הסוף המצוין) הם
כל הקטע שמהפציעה של ג'ול עד לרגע שאלי צועקת "תרופות!", כשאני בחיים לא אשכח את החיוך הכואב והעצוב שלי בעקבות הידיעה שג'ול מת לאורך כל אותו הקטע, וכמובן כל סצינת הג'ירפות לכל אורכה (מסוף החורף כולל תחילת הקיץ)

בסופו של דבר אם בזמנו לא ידעתי לבחור בין ביושוק אינפנט לבין TLOU במשחק השנה (או משחק הדור כנראה) אז במבחן הזמן כנראה שאין באמת תחרות, כי רק משחק אחד ממשיך לעלות לי בזכרון כל כך הרבה זמן אחרי.

אינטר, באמת? כאילו.. מה? אומנם לא מדובר באנצ'רטד וזה באמת משחק בוגר הרבה יותר אבל להגדיר אותו ברמה של משחק מדכא שאי אפשר לשחק פעם נוספת? (ובלי פואנטה עלילתית? אני בטוח שפיספסת משהו בקשר למשחק הזה)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 ספטמבר 2013, 10:55

InterAl כתב:המשחק די מדכא ונטול פואנטה עלילתית. הגיימפליי אחלה (אם כי הייתי מוותר על כל ה-scavenging, זה סתם מייגע), אבל זה לא משחק שאני חושב שארצה לשחק אי פעם שוב.

הכח של הנראטיב מתרכז
בדמויות,מערכות היחסים ביניהן,בכתיבה המעולה ובמסע שהן עוברות,אם ציפית לאיזה סוף הולויוודי עם closure חד משמעי ואיזשהו מוטיב נוצרי של גאולה אז נו,אפשר להבין למה אתה רואה את העלילה כחסרת פואנטה.
לדעתי הנראטיב של המשחק הוא ברמות הכי גבוהות שיש בז'אנר (ואני מדבר על כל הסגנון של זומבים וסוף העולם,נכון שזו לא סוגה עילית אבל מה שנוטי דוג עושים במסגרת הז'אנר לדעתי מבוצע ברמה הכי גבוהה שאפשר גם אם תאמר שלא שיא המקוריות),תכל'ס הופתעתי מכך שהם סיפקו רמה כזו לאחר שבעבר לא בידיוק הצטיינו בתחום (U2 היה חמוד אבל לא משהו שראוי יותר מדי לציון,3 היה נורא)

ואיך אפשר לאמר שהיה צריך לוותר על ה scavenging!? אחרי שעברתי קרבות שהנשמה שלי יצאה מהם אלו היו רגעי האושר הקטנים שלי בגיימפליי לאסוף את כל הפרסים שמגיעים לי מהזירה שניקיתי,במיוחד ששיחקתי על רמה קשה וכל אייטם כזה הוא מציל חיים,יש אנשים שלא אוהבים LOOT!?

אוקיי stick הבנתי אותך :)
ואני גם רוצה לשחק בביושוק אבל מחכה שירד למחירי זנות,אבל בלי לשחק רק מניסיון העבר שלי עם הסדרה אני יודע שאין לו סיכוי לגעת ב TLOU מבחינתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ספטמבר 2013, 11:58

Bioshock ממש לא בליגה של The last of us. למען האמת שום משחק הוא לא בליגה של The last of us. כל חלק במשחק הזה, החל מהמראה שלו, הגיימפליי, הסיפור, הpacing פשוט הכל זה מעשה ידי אומן. אין מילים. כל מה שבא לי לעשות זה ללכת ולתת לnaugthy dog חיבוק ענק. סוני עשו את החלטת חייהם כשרכשו את החברה הטובה ביותר בעולם המשחקים. רק בשביל הסיכוי לשחק במשחק הבא שלהם שווה לרכוש פס4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 ספטמבר 2013, 10:19

טוב, סיימתי את the last of us. למרות שציפיתי שאבכה בסיום זה לא קרה. אין מילים :oops:. ממש לא ציפיתי שמה שקרה בסיום יהיה הבחירה שלהם.

רק שאלה, איך לעזאזל הסתדרתם לסיים את המשחק בלי השמיעה? אני כל שנייה השתמשתי בזה ואין סיכוי שהייתי מצליח לסיים אותו אחרת. קשה מידי לדעת איפה נמצאים היריבים האנושיים אחרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 11:30

Death_119 כתב:טוב, סיימתי את the last of us. למרות שציפיתי שאבכה בסיום זה לא קרה. אין מילים :oops:. ממש לא ציפיתי שמה שקרה בסיום יהיה הבחירה שלהם.

רק שאלה, איך לעזאזל הסתדרתם לסיים את המשחק בלי השמיעה? אני כל שנייה השתמשתי בזה ואין סיכוי שהייתי מצליח לסיים אותו אחרת. קשה מידי לדעת איפה נמצאים היריבים האנושיים אחרת.

גם אני השתמשתי בזה המון. זה מאוד שימושי. זה גם הוגן, כי אתה יכול לשמוע את האויבים שלך, כמו שהם יכולים לשמוע אותך.
גם לי לא ברור למה לשחק בלי זה. נראה לי פשוט לא כיף לשחק, כאשר אין לך תפיסה של הסביבה שלך, אבל כל אחד נהנה מדברים אחרים.

בכל מקרה, "אין מילים" זו דרך נהדרת לתאר את הסיום. אין באמת מה להוסיף. בגלל זה אני ממשיך לקוות שלא יהיה המשך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2013, 15:52

אין מצב ביקום שאני אוהב את הסיופר יותר מביושוק אבל אני בטוח שמצפה לי משהו גדול :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ספטמבר 2013, 16:26

DrKeo כתב:אין מצב ביקום שאני אוהב את הסיופר יותר מביושוק אבל אני בטוח שמצפה לי משהו גדול :)

הסיפור בביושוק הוא הרבה יותר יצירתי ובכלל יותר טוב, פה הסיפור פשוט מועבר בצורה שונה מכל משחק אחר, אבל זו האווירה שמנצחת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 ספטמבר 2013, 16:41

DrKeo כתב:אין מצב ביקום שאני אוהב את הסיופר יותר מביושוק אבל אני בטוח שמצפה לי משהו גדול :)

בהרבה מאוד אלמנטים, הוא בכלל לא מתקרב לסיפור של ביושוק.

בסופו של דבר, מדובר בסיפור בנאלי באופן בלתי רגיל (רואה מה עשיתי שם?), אבל הכל שם מבוצע כל כך טוב, שהבנאליות לא כל כך משנה. קצת כמו משחק של בליזארד.
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 25 ספטמבר 2013, 06:21

Death_119 כתב:טוב, סיימתי את the last of us. למרות שציפיתי שאבכה בסיום זה לא קרה. אין מילים :oops:. ממש לא ציפיתי שמה שקרה בסיום יהיה הבחירה שלהם.

האמת אחרי שסיימתי את המשחק פעמיים והשתמשתי בשמיעה כל הזמן, נכנסתי לרמה הכי קשה בלי השמיעה וזה דווקא נותן גישה מעניינת ושונה למשחק, יש באי וודאות יותר מתח בין כל קרב והתגנבות, גם בגלל שסיימתי אותו כבר אז ידעתי פחות או יותר איך ומאיפה לגשת לכל קטע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 ספטמבר 2013, 13:42

Blue&Black כתב:האמת אחרי שסיימתי את המשחק פעמיים והשתמשתי בשמיעה כל הזמן, נכנסתי לרמה הכי קשה בלי השמיעה וזה דווקא נותן גישה מעניינת ושונה למשחק, יש באי וודאות יותר מתח בין כל קרב והתגנבות, גם בגלל שסיימתי אותו כבר אז ידעתי פחות או יותר איך ומאיפה לגשת לכל קטע.

אני לא מבין מה הבעיה לשחק בלי מצב שמיעה,המשחק בכלל לא מעוצב סביבו,ניקיתי את כל המלון על הרמה הכי קשה ובלי שגילו אותי,האויבים מסודרים ככה שהם יחסית מבודדים ולא צריך כל רגע לראות איפה הם כדי להתסדר.
בלי קשר זה גם לא נורא שיגלו אותי לפעמים,אני לא חושב שהמשחק מצטיין כהתגנבות נטו,זה כיף כשהעסק נהיה דינאמי וצריך לשרוד את הסיטואציה,כמובן שאני מנסה להתגנב אבל אני לא עושה ריסטארט אם מגלים אותי גם ולפעמים אפילו אני יוזם קרב כשאני רואה שיש הזדמנות טובה (כמו לזרוק קוקטייל בהתכנסות של אויבים שלא רואים אותי),לא צריך להיות מקובע עם הגיימפליי שלו.

DEATH,הקטע שדיברת עליו הוא די מעפן לדעתי מבחינת גיימפליי,לא הצלחתי להמנע מזיהוי מוחלט,הרגתי כמה,רצתי והסתתרתי באיזה מסדרון,הרגתי את האלו ששומרים שם בסוף והמשכתי הלאה,וזה אחרי הרבה נסיונות,יותר מדי אויבים במסדרון יותר מדי צר.
מבחינת הסוף,
אני מבין למה ציפית לבכות וזה לא קרה,גם אני קצת גירדתי את הראש אבל אחרי שהוא שקע בי קצת וחשבתי עליו הוא באמת סוף מיוחד ומעניין שנהנתי לדון עליו ולקרוא דיונים סביבו.
אני חושב שהוא מצויין והם עשו אחלה החלטה שהלכו עליו ולא על הדברים הצפויים האחרים,הוא לדעתי הולם יופי את הדמות של ג'ואל והעולם של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 27 ספטמבר 2013, 00:10

מחר אני הולך לקחת את המשחק מפיסיגיימס. סוף סוף! :D

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 ספטמבר 2013, 01:19

אם הסוף המקורי לא גרם לכם להזיל דמעה, אולי הסוף האלטרנטיבי הזה, שלא הגיע למשחק הסופי, אבל צולם ע"י השחקנים, כן (כמובן שספוילרים, בערך):
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אוקטובר 2013, 17:40

הצוות של TLOU התחיל ריבוט לג'ק ודקסטר, לפני שהוא התחיל את TLOU, אבל הם החליטו לא לעשות את זה וללכת על משהו מקורי משלהם.
לעזאזל... אבל לא באמת, כי אין ממש דרך להצטער על זה שהם החליטו לפתח את אחד המשחקים הכי טובים בהיסטוריה.

יכול להיות שזה סימן שעוד יש סיכוי... :cry:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2013, 21:17

Nucleus_Dawn כתב:הצוות של TLOU התחיל ריבוט לג'ק ודקסטר, לפני שהוא התחיל את TLOU, אבל הם החליטו לא לעשות את זה וללכת על משהו מקורי משלהם.
לעזאזל... אבל לא באמת, כי אין ממש דרך להצטער על זה שהם החליטו לפתח את אחד המשחקים הכי טובים בהיסטוריה.

יכול להיות שזה סימן שעוד יש סיכוי... :cry:

1) תקנתי לך את הקישור
2) ג'ק ודקסטר זה משחק שטיפונת עבר זמנו לדעתי, כמה שהוא יכול להיות אדיר לפחות אני אישית הייתי מעדיף לראות פרנצ'ייזים חדשים מנוטי דוג

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוקטובר 2013, 05:32

DrKeo כתב:1) תקנתי לך את הקישור
2) ג'ק ודקסטר זה משחק שטיפונת עבר זמנו לדעתי, כמה שהוא יכול להיות אדיר לפחות אני אישית הייתי מעדיף לראות פרנצ'ייזים חדשים מנוטי דוג

2) ריבוט לסדרה יכול להיות אדיר. גם אפשר לקחת את הסדרה לכיוון מעניין וגם לשמור על הבסיס החשוב של משחק פלטפורמה סופר-איכותי, שמתרחש כולו בעולם פתוח וגדול. זה יכול להיות אדיר.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים