DrKeo כתב:פגשתי את הקליקר הראשון, עוד כמה זמן יש לי?
ווה תרגע קצת עם הריצה שלך,תשאיר משהו לשחק

ולשאלתך 15 שעות משובחות ביותר,וזה רק ילך וישתפר.
DrKeo כתב:פגשתי את הקליקר הראשון, עוד כמה זמן יש לי?
bling כתב:ווה תרגע קצת עם הריצה שלך,תשאיר משהו לשחק
DrKeo כתב:האמת שאחרי ההתחלה היחסית צולעת מבחינת גיימפליי (זה היה בעיקר לך קדימה ותלחץ או X או משולש ותעשה מה שאומרים לך) עכשיו שהקליקרים התחילו להופיע הגיימפליי הופך לממש מהנה. אני משחק בHARD כמו שהמלצתם אגב.
bling כתב:ווה תרגע קצת עם הריצה שלך,תשאיר משהו לשחק
bling כתב:קצת באיחור הייתי אומר.
אני דווקא חושב שעוד מהקטע עם טס זה התחיל להיות מצויין ומשם זה עלה ועלה.
כל הקטע עםספויילר: הצג
המשחק לטעמי עשוי מעולה מבחינת הפייסינג,הוא באמת טוב לכל אורכו אולי מלבד התחלה שיכולה להיות קצת איטית.
InterAl כתב:המשחק די מדכא ונטול פואנטה עלילתית. הגיימפליי אחלה (אם כי הייתי מוותר על כל ה-scavenging, זה סתם מייגע), אבל זה לא משחק שאני חושב שארצה לשחק אי פעם שוב.
Death_119 כתב:טוב, סיימתי את the last of us. למרות שציפיתי שאבכה בסיום זה לא קרה. אין מילים. ממש לא ציפיתי שמה שקרה בסיום יהיה הבחירה שלהם.
רק שאלה, איך לעזאזל הסתדרתם לסיים את המשחק בלי השמיעה? אני כל שנייה השתמשתי בזה ואין סיכוי שהייתי מצליח לסיים אותו אחרת. קשה מידי לדעת איפה נמצאים היריבים האנושיים אחרת.
DrKeo כתב:אין מצב ביקום שאני אוהב את הסיופר יותר מביושוק אבל אני בטוח שמצפה לי משהו גדול
DrKeo כתב:אין מצב ביקום שאני אוהב את הסיופר יותר מביושוק אבל אני בטוח שמצפה לי משהו גדול
Death_119 כתב:טוב, סיימתי את the last of us. למרות שציפיתי שאבכה בסיום זה לא קרה. אין מילים. ממש לא ציפיתי שמה שקרה בסיום יהיה הבחירה שלהם.
רק שאלה, איך לעזאזל הסתדרתם לסיים את המשחק בלי השמיעה? אני כל שנייה השתמשתי בזה ואין סיכוי שהייתי מצליח לסיים אותו אחרת. קשה מידי לדעת איפה נמצאים היריבים האנושיים אחרת.
Blue&Black כתב:האמת אחרי שסיימתי את המשחק פעמיים והשתמשתי בשמיעה כל הזמן, נכנסתי לרמה הכי קשה בלי השמיעה וזה דווקא נותן גישה מעניינת ושונה למשחק, יש באי וודאות יותר מתח בין כל קרב והתגנבות, גם בגלל שסיימתי אותו כבר אז ידעתי פחות או יותר איך ומאיפה לגשת לכל קטע.
Nucleus_Dawn כתב:הצוות של TLOU התחיל ריבוט לג'ק ודקסטר, לפני שהוא התחיל את TLOU, אבל הם החליטו לא לעשות את זה וללכת על משהו מקורי משלהם.
לעזאזל... אבל לא באמת, כי אין ממש דרך להצטער על זה שהם החליטו לפתח את אחד המשחקים הכי טובים בהיסטוריה.
יכול להיות שזה סימן שעוד יש סיכוי...
DrKeo כתב:1) תקנתי לך את הקישור
2) ג'ק ודקסטר זה משחק שטיפונת עבר זמנו לדעתי, כמה שהוא יכול להיות אדיר לפחות אני אישית הייתי מעדיף לראות פרנצ'ייזים חדשים מנוטי דוג
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים