InterAl כתב:כולם אמרו את זה, למה ציפית?
סיימתי את paper mario ttyd, לא שיחקתי במקורי. חמוד, אבל לא מה שעושים ממנו.
DrKeo כתב:תודה על זה דודי, חסכת לי 6 שעות מהחיים (שחקתי בערך שעתיים) וכמעט 100GB בכונן. מהמעט ששחקתי הוא היה DS מעפן.
InterAl כתב:כולם אמרו את זה, למה ציפית?
Death_119 כתב:טוב סיימתי את The callisto protocol, הוא נעשה למען האמת גרוע ככל שמתקדמים. אבל הבנתי מה הכי מפריע, הם לקחו את השליטה של RE2, קרי - הדמות מאוד איטית, מאוד מסורבלת, היא אומנם יכולה ללכת ולירות אבל מרגישים כאילו אתה נוהג בטנק. שזה אחלה בRE2 כי לא מדובר במשחק אקשן אלא בחקירה ובאימה וכל הירי גם ככה נעשה מעמידה. פה? הם חושבים שהם Dead Space, קרי - אקשן טהור והמון, אבל המשחק נבנה כמשחק Melee לכל אורכו עם שליטה של RE2, קרבות הבוסים גם מרגישים ממש רע בדיוק כמו בRE2, אין לי מושג מי הדביל שהחליט על שילוב כזה. אבל זה קבר את המשחק.
גם הJump scares המאולצים, לא מפחידים וסתם מרגיזים, יש face hugger שקופץ מארגז, אוקיי, ניסו להפתיע בפעם הראשונה, אבל יש חלקים בסוף שארבעה ארגזים רצוף הדבר הזה קופץ עליך, כאילו מה לעזאזל.
ברמת העלילה הם שמרו את הכל לחמש דקות האחרונות, שזה סבבה, זה דיי ממבו ג'מבו בסיסי כמו בDead Space אז זה לא לרעת המשחק. לו רק היה לו גיימפליי סביר היה יכל להיות אחלה משחק.
glass man כתב:InterAl כתב:כולם אמרו את זה, למה ציפית?
אני חושב ששמתי איזה שעה בערך במקורי על דולפין , אהבתי מה שראיתי ההומור חמוד והרעיון מקורי והגרפיקה מקסימה, תמיד רציתי לחזור אליו ולשחק אותו פרופר כמו בן אדם,אבל אני אז התחלתי לקרוא כמה הוא קל, ברמה כזו שאתה יכול לצפות בו ביוטיוב ולא תאבד כלום, פשוט PRESS A TO WIN, גם אתה הרגשת כמוהם אינטר?
הוריד לי לגמרי מהמשחק.
הבאסה? שאת MARIO RPG שיחקתי לפני 20 שנה ומשחקי הלואיג'י מריו אף פעם לא היו ברמה גבוהה תמיד משחקים של 7 בקושי אז אני צופה שגם החדש יהיה 7 בקושי אז אין באמת מריו RPG נורמלי לשחק.
DrKeo כתב:התחלתי לשחק בTLG, באיחור של 450 שנים. לצערי הוא יותר ICO מאשר SOTC.
glass man כתב:DrKeo כתב:התחלתי לשחק בTLG, באיחור של 450 שנים. לצערי הוא יותר ICO מאשר SOTC.
נדב, התקדמת? איך הוא? דחיתי אותו פאקינג דור וחצי!
matangt6 כתב:סיימתי את Space Marine 2. הקמפיין ממש נחמד למרות שהסיפור לא משהו אבל כן כיף אם משחקים איתו בקו אופ עם חברים. הייתי ממליץ בהנחה או אם המשחק יגיע לפלוס או לחנות של אפיק בכיף אפשר לתת לו צאנס.
קרירין: פשוט תספים את הזימונים,הם OP בקטע מלחיץ.
InterAl כתב:עם צ׳יטים ורמה קלה זה לא נקרא לשחק. עדיף כבר יוטיוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים