DrKeo כתב:מצד אחד אני רוצה שרמדי יעשו כסף, מצד שני הצלחה של פיירברייק יכולה לשאוב מהם את כל המשאבים ונראה עוד חברה נעלמת לעולם ה-GAAS ונהרסת ואם זה יקרה לחברה כמו רמדי זאת תהיה טרגדיה.
Hypno כתב:DrKeo כתב:מצד אחד אני רוצה שרמדי יעשו כסף, מצד שני הצלחה של פיירברייק יכולה לשאוב מהם את כל המשאבים ונראה עוד חברה נעלמת לעולם ה-GAAS ונהרסת ואם זה יקרה לחברה כמו רמדי זאת תהיה טרגדיה.
בולשיט.
אם לרמדי יש את רוחב הפס לפתח DLC ל AW2, לפתח את קונטרול 2, לפתח את הרימייקים למקס פיין, לפתח את המשחק שבוטל עם טנסנט ולפתח את פיירברייק - יש לה את רוחב הפס לעשות תוכן נוסף לפיירברייק אחרי שהוא יוצא.
Laskin כתב:לא נראה לי שפייבל יהיה עדיף על הפס5, גם לא נראה לי שיש בו מולטי וגם הוא בטח יראה ככה ככה לעומת המחשב.
לי אישית אין משמעות למהלך, את כל המשחקים שלהם אשחק על המחשב כשאעשה דיי פאס אחת לשנה למשך חודשים בודדים, או אפילו אחת לשנתיים… אבל זה מאוד מבאס בקטע שסוני בלי תחרות מתנהגת כמו… בערך כמו עכשיו
Hypno כתב:DrKeo כתב:מצד אחד אני רוצה שרמדי יעשו כסף, מצד שני הצלחה של פיירברייק יכולה לשאוב מהם את כל המשאבים ונראה עוד חברה נעלמת לעולם ה-GAAS ונהרסת ואם זה יקרה לחברה כמו רמדי זאת תהיה טרגדיה.
בולשיט.
אם לרמדי יש את רוחב הפס לפתח DLC ל AW2, לפתח את קונטרול 2, לפתח את הרימייקים למקס פיין, לפתח את המשחק שבוטל עם טנסנט ולפתח את פיירברייק - יש לה את רוחב הפס לעשות תוכן נוסף לפיירברייק אחרי שהוא יוצא.
Klayman כתב:אני בסבירות גבוהה הולך להיות גיימר נינטנדו+סוני כעת. מחשב לגיימינג הוא מיותר בעיניי כרגע כי אאלץ לשים עליו סכום גבוה מאוד ולא רואה מה אקבל בתמורה.
DrKeo כתב:צחוקים, מסתבר שיש לי את BO3-5 בפס5 מכל מני חינמים של psn בזמנו
גם יש לי את 4 בלאנצ׳ר של בליזארד במחשב שחולק בחינם מתישהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים