שמע אינטר כפרה עליך אין לך מושג כמה בילדים וקלאסים יש בDQ7 רואים שבחיים לא שיחקת בו יש בו כל כך הרבה קלאסים ובילדים שבפעם הראשונה היה לי הלם תרבות ממנו , אין כמעט RPG לא טקטי עם כמות כזו של בילדים וקלאסים.
אני יודע שלא תאמין לי אז ביקשתי מGPT להשוות ותראה את התשובה שלו
n terms of classes, Baldur's Gate 3 (BG3) offers 12 main classes, each with multiple subclasses, resulting in a variety of character customization options. For example, a Cleric has seven domain choices, while Wizards can specialize in eight schools of magic, among other subclass options
Baldurs Gate 3 Wiki
Dexerto
.
Dragon Quest VII, on the other hand, features a more expansive vocation system, with over 50 classes. These include basic classes like Warrior and Mage, advanced classes that require mastery of two basic ones, and hybrid monster vocations that allow transformations with unique skills
Baldur's Gate 3 Wiki
Baldurs Gate 3 Wiki
.
While BG3's system is rooted in depth and narrative impact, Dragon Quest VII surpasses it in sheer quantity of classes.
עכשיו, אני לא יודע אם באמת שיחקת בDQ9 כמו שאתה אומר אבל אם שיחקת הוא לבד היה צריך לתת לך מושג כמה קלאסים ובילדים אפשריים בסדרה הזו, ולא רק זה, הitem abilities זה שם המשחק בדרגון קווסט, כל חפץ שני יש לו item ability בתוך קרב, אתה פשוט צריך לקרוא את התיאורים עליו להבין מה האבילטי שלו, סלע שנראה לך פשוט למשל יכול לספוג בשבילך נזק, אם תשמש בו כאייטים חרבות מסוימות ירתיעו את האויבים שלך שרביטים מסוימים יוסיפו לך MP או HP בכל סיבוב אם תשמש בהם כאייטם וכו'.
אז כן, אין לך הצבה טקטקית כי דרגון קווסט הוא לא RPG טקטי ובעצמך רשמת פה שמעייף אותך שכל קרב שני הוא טקטי שזו הסיבה שDQ לא הלך על המערכת הזו מההתחלה
להגיד שדרגון קווסט זה 4 בשורה אומר רק דבר אחד... אתה פשוט לא נשמע כמו מישהו שיש לו היכרות עמוקה עם המשחקים האלה שזה די עצוב כי DQ3 על הארד מוד או DQ11 על הארד מוד זה בדיוק מה שתפור על גיימר הארדקור כמוך ומוזר שאתה לא נותן למצבי משחק האלה לקחת אותך לקצה ואז תראה כמה עומק יש במערכות האלו, חבל.
באבא יאגה: עשית לי חשק מטורף לmidnight suns אני די בטוח שלא התכוונת לעשות לי חשק למשחק הזה, אבל כשאמרת שזה RPG שיש בו מעבר לקרבות ויש גם משימות לעשות לקדם את העלילה ושהכל מרגיש כמו סרט מארוול, מניח שזה בשבילי