נושא *לא* E3 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא *לא* E3 2024

הודעהעל ידי glass man » 13 דצמבר 2024, 10:17

WOW איזה אירוע וואו.

intergalactic - לא מה שציפיתי מנוטי דוג בכלל, ציפיתי יותר מאינסומאנייק או סאקר פאנץ להביא משחק בוויב הזה, כי הוא נראה קליל ומצחיק ונוטי דוג מזמן לא עשו משהו כזה.
אחרי שאני יוצא מההלם? והפער בן מה שציפיתי למה שקיבלנו? אני דווקא שמח שהם הולכים על משהו קליל יותר, ואני דווקא חושב שכל הפרסומות נחוצות בשביל למכור את התחושה שהמשחק הזה מתרחש ב1986 במציאות אלטרנטיבית.אחד ההכי מצופים שלי בוודאות.

ninja gaiden- שראיתי את זה מן הסתם ידעתי שלאסקין יעוף עליו אבל הוא נראה מושלם, לא ברור אם זה מטרוידוניה או מבוסס שלבים, ואני מקווה שהוא מבוסס שלבים אבל ככה או ככה אחת ההכרזות הכי מרגשות של השנים האחרונות בשבילי.
הוויצ'ר 4- פאקינג משחקים את סרי???? כאילו, ברור שזה מתבקש אבל חששתי שCDPR ילכו משום מה על character creation ושהמשחק יפגע כתוצאה מזה, שמח לראות שהוא יהיה לפחות ברמה של 3 אם לא יותר טוב, ואוטמטית מההכי מצופים של הדור אז אין כמעט הכרזה מרגשת מזו.
OKAMI 2 - ועוד קאמיה מפתח אותו בקפקום! דאמט. לא הייתי מהמעריצים הגדולים של אוקאמי בעיקר בגלל שהמשחק מלא בזיוני שכל לא נגמרים שאי אפשר לעשות להם skip
אבל זה עדיין החיקוי זלדה הכי טוב אי פעם, וקאמיה תמיד משפר בענק ממשחק למשחק אז מרגש אותי כמה הוא יכול לשפר את ההמשך.
Project Century - נראה כמו המשחק IP MAN שתמיד פינטזתי עליו,אבל הוא נראה ממש NEXT GEN בעיני לא ציפיתי מהם לערכי הפקה כאלה, אני מאוד אופתע אם זה יתגלה כמשחק שיוצא גם לפס4.מושלם,משחק כזה זה המהות של גיימינג בעיני.
המשחק של צוות ICO-לא יודע מה ראיתי אבל זה נראה יותר shadow מהמשחקים האחרים שלו אז... DAY ONE.
Onimusha- נראה מדהים גרפיקה מטורפת, ולא איכפת לי לחכות עד 2026 אחרי כל מה שהוכרז, הרבה יותר מרגש מעוד איזה DMC חרוש.
The Outer Worlds 2 -לא מאמין שזה יוצא בפאקינג 2025 אינעל העולם!!! אני צמא למשחק שיגרד לי את החשק לFallout חדש וזה נראה כל כך יותר טוב מavowed ומושלם, שאני פשוט שואל, למה זה לא יוצא קודם, ולמה צריך לחכות? :cry:

לא יודע איך להכיל את התערוכה הזו ואת הPS2 VIBES שהם הביאו פה ובקטע הכי טוב אני אומר, זה חזר לי כל החשק לדור הזה ולדעת שזה לא הכול ויש לנו עוד דברים... אני מרוצה מעל ומעבר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 דצמבר 2024, 14:39

נראה ש-Intergalactic לא בדיוק set the world on fire- נתוני צפייה
נמוכים לטריילר בערוץ הרשמי של סוני, נוטי דוג ביטלו את האופציה לתגובות בערוץ שלהם, התגובות בטוויטר על הפנים וכמובן שעניין ה-Wokeism חוזר לקדמת הבמה בגלל הדמות הראשית.
בקיצור, לא נראה לי שלזה נוטי דוג קיוו, זו כנראה התגובה הכי פושרת להכרזה של נוטי דוג בעשור וחצי האחרונים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2024, 15:29

אני בטוח שכשנראה גיימפליי הכל יהיה בסדר
אבל כן… הדמות הראשית - למה. פרסומות - למה. גורם לי לרצות לשחק את המשחק עם מודים במחשב שיעשו אותה שווה :)
הייתי מעדיף שהיא תהיה חייזרית או משהו, הוייב הרטרו הזה לא עושה לי את זה.

אבל שוב - גיימפליי ויהיה בסדר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 דצמבר 2024, 15:37

למרות שאני מחוץ לעניינים הייתי חייב להגיב להכרזה של נוטי דוג: ללא ספק ההכרזה הכי גרועה שהייתה להם אי פעם. הגיבורה הראשית לא מושכת בשום צורה, כאילו בחייאת אישה קירחת אסייתית בחלל, הם מנסים בכוח להיות אדג׳ים ומיוחדים בשלב הזה? אולי הקונספט של משחק חלל של נוטי דוג נשמע מגניב אבל שום דבר בהכרזה הזאת לא ריגש או עשה חשק לשחק בזה. לא הרגשתי שום חיבור לעולם ולדמות.

ואפשר כבר לאמר שהזמנים של קפיצות דוריות מרשימות מתו רשמית אם אפילו משחק חדש של נוטי דוג על הפס5 לא עשה אפקט וואו חזק מבחינה טכנית, משהו שהם הצליחו אשכרה לעשות בכל דור מאז הפס1, לא עשה לי פה כלום. בקיצור חשיפה מאוד פושרת והתגובות בכל מקום תואמות את התחושה שלי. עצוב איזה דור פח אשפה המפתחת הזאת עוברת עד כה.

חוץ מזה היו המון הכרזות מעניינות וגדולות שנותנות תקווה להמשך דור מעניין הרבה יותר, מבחינת שמות והכרזות זה לגמרי היה ברמה של E3 טובה (ברור שמבחינת show וגיימפליי זה לא מדגדג את ההייפ של E3 אבל זה עניין אחר), זה לא שאני רואה בכוח את הכל כשלילי, אבל משחק דור הבא של נוטי דוג זה מבחינתי היהלום שבכתר ומבאס שדווקא זה היה גרוע כל כך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 דצמבר 2024, 16:41

שמע בלינג, אני מבין את הבאסה על המראה שלה, מעולם לא חשקתי לשחק את "בועז מעודה" במשחק AAA של נוטי דוג.
אבל זה החרטא האמריקאי עכשיו וזה הגל שסוחף את אמריקה, אז מה נעשה? באמת היית מעדיף עוד משחק זומבים מדכא, או עוד איזה Uncharted חרוש? כאילו זכותך אם כן, אבל כמה אפשר להנות ולהתלהב מאותו דבר? :)

הגיבורה כונאפה, אבל הגרפיקה מטורפת זה לא יאמן בכלל, ורואים שיש לה גם אקדח גם חרב ושזה בכלל השראה מAKIRA אז אתה יודע שגם סט פייס מטורפים עם אופנוע יהיו לך, זו תהיה אחת החווית הכי טובות של הדור ושווה לקנות קונסולה בשבילה, אני אהיה ממש בהלם אם תדלג על משחק של נוטי דוג ועוד כזה, שנראה שובר שיאי גרפיקה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 דצמבר 2024, 16:44

היה איזה משחק של רובוט וילדה/בחורה כזאת של CAPCOM פעם.. מישהו יודע מה קרה לו? הוא הוכרז, ואז נדחה ואז..?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 13 דצמבר 2024, 16:50

Klayman כתב:היה איזה משחק של רובוט וילדה/בחורה כזאת של CAPCOM פעם.. מישהו יודע מה קרה לו? הוא הוכרז, ואז נדחה ואז..?

אתה מדבר על Pragmata? ממה שקראתי הם דחו אותו ללא מועד חדש. מבאס אבל אולי נראה אותו בעתיד ב2026/7?

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 13 דצמבר 2024, 17:04

אה, הפורום הזה רוצה להפוך להיות כמו הטינופת שצולבת אולפנים ומשחקים בגלל שמשחקים אישה, ועוד כזו ש'לא מושכת'? :roll:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 דצמבר 2024, 17:39

glass man כתב:שמע בלינג, אני מבין את הבאסה על המראה שלה, מעולם לא חשקתי לשחק את "בועז מעודה" במשחק AAA של נוטי דוג.
אבל זה החרטא האמריקאי עכשיו וזה הגל שסוחף את אמריקה, אז מה נעשה? באמת היית מעדיף עוד משחק זומבים מדכא, או עוד איזה Uncharted חרוש? כאילו זכותך אם כן, אבל כמה אפשר להנות ולהתלהב מאותו דבר? :)

הגיבורה כונאפה, אבל הגרפיקה מטורפת זה לא יאמן בכלל, ורואים שיש לה גם אקדח גם חרב ושזה בכלל השראה מAKIRA אז אתה יודע שגם סט פייס מטורפים עם אופנוע יהיו לך, זו תהיה אחת החווית הכי טובות של הדור ושווה לקנות קונסולה בשבילה, אני אהיה ממש בהלם אם תדלג על משחק של נוטי דוג ועוד כזה, שנראה שובר שיאי גרפיקה.

רק פספסתי את הקטע שהגרפיקה מטורפת זה לא יאמן בכלל שלך. לא נראית מטורפת בכלל לדעתי וגם לא ראיתי תגובות אחרות שמציינות עד כמה הגרפיקה מטורפת.

רוצה השוואה למה זה תגובות של גרפיקה מטורפת? תשווה את החשיפה הזאת לחשיפה (הבדיעבד מפוברקת) של אנצ׳רטד 4 בזמנו, שם לכולם התפוצץ המוח ורק היו עסוקים בלשער אם זה אמיתי או לא ועד כמה זה בכלל אפשרי. כשנחשף הגיימפליי ג׳יפ בזמנו (אחרי שכבר הבינו מתצוגה אחרת שמן הסתם המשחק לא נראה כמו בחשיפה) אז כולם דיברו עד כמה המשחק נראה מרהיב ושוב התפוצצו ראשים. במשחק הזה לא ראיתי שום תגובה שמזכירה משהו מזה.

נחכה לגיימפליי בתקווה שתהיה הפתעה לטובה מכל הבחינות אבל מה שראינו עד כה היה סופר underwhelming בלשון מעטה.

Hypno כתב:אה, הפורום הזה רוצה להפוך להיות כמו הטינופת שצולבת אולפנים ומשחקים בגלל שמשחקים אישה, ועוד כזו ש'לא מושכת'? :roll:

בוויצ׳ר 4 משחקים את סירי שגם לא סופר מושכת ולא ראית אותי מתלונן (למרות שכן מעדיף את גראלט), יכול להיות שלך עובר סבבה האסייתית הקירחת בחלל, לי כבר מרגיש מאולץ ומתאמץ מדי כאילו נוטי דוג בכוח מאותתים עם הדגל שלהם עד כמה הם מיוחדים ומגניבים ואדג׳ים וחלאס זה נמאס. הדמות מכוערת ומבאסת מבחינה עיצובית וזה לא עושה שום חשק לשחק אותה ולהזדהות עם מה שהיא עוברת. אתה רוצה לקרוא לי מיזוגן וחשוך בגלל זה? תפאדל קאז

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2024, 17:54

יש דמות לא מושכת כמו מה שעשו עם סטאר וורס ויש את… זה.
זה מעפן קצת, אבל שוב - לא יימנע ממני לשחק את המשחק, כמובן.
הרבה יותר כיף לשחק דמות עם עיצוב מגניב מאשר דמות לא. וזו לא.
כמובן שאם מפריעה לך לנפש העדינה הביקורת הזו אתה לא חייב לקחת חלק בפורום כה סקסיסטי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 13 דצמבר 2024, 18:33

היה לך יותר חשק והזדהות אם היה מדובר באישה בהירת-עור עם שיער בלונדיני שופע? אם כן, אז כן - מדובר באמירה אומללה.
אכפת לך אם היא אסייתית, מזרח-תיכונית או לטינית? אז כן, אמירה אומללה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 דצמבר 2024, 19:39

בלינג אם אתה יכול לראות את זה ולא לעוף מהגרפיקה, אז החלטת להתבאס היום לא משנה מה נוטי דוג היו עושים. גם אם תהפוך את כל הדור הזה, לא תמצא משחק שהמים וההשתקפות שלהם, התאורה של החרב,ההשתקפויות של ה"בועז מעודה" הזו על חפצים זה משהו מטורף. ' המשחק ליגה אחרת מכל מה שהיה עד היום. כל כך טוב. משחק כזה מגניב עם וויבים כאלה, יפנים, מה לא נמאס מאווירת הדיכאון של TLOU ? זה מה שהיה עושה לך את זה לראות את הפורנו עינוים הזה חלק 3 בגרפיקה אפילו עוד יותר ריאליסטית? מיצינו היה נחמד.

אתה יודע שזה לא פייר להשוות את זה לקפיצה שUNCHARTED 4 הביא כי הפס3 היה דור מכוער, ומשחקי פס4 נראים טוב גם היום. אנשים קוטלים את נוטי דוג בצורה הזויה "המשחק האחרון שלהם" אנשים שיאכלו את הכובע שיבינו בטח איזה סקאלה מטורפת יש לכוכב הזה שהיא נשלחת אליו ושהמשחק נראה ככה בסקאלת עולם פתוח. האנשים שאתה תביא שלא עפים מהגרפיקה אלה אנשים שעדיין בהלם מהחשיפה והם עדיין מעכלים שזה לא המשחק שרצו. איזה ירידות על המשחק "נראה כמו DLC של קונקורד" לול הגזמות מפה ועד תימן. אני לא יודע לאיזו קפיצה גרפית ציפית בלינג באמת שאני לא יודע כי חוץ מפפ16 אנחנו משחקים עדיין במשחקים שנראים כמו משחקי פס4 וזה וסטוקר 2 ליטרלי הראשונים שנראים קפיצה גרפית מפפ16, אם זה לא מרצה אותך שום דבר לא היה מרצה אותך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 דצמבר 2024, 19:46

מותר לאנשים שיהיו להם העדפות, אני בהחלט הייתי מעדיף לשחק דמות שנראית יותר טוב כי מה לעשות, beauty sells, הן בגיימינג והן בעולם האמיתי.
אבל זה פחות המראה החיצוני כמו ההבנה ששוב דרוקמן (כנראה) הולך לדחוף אג'נדות אולטרה פרוגרסיביות שהרוב פשוט לא מעוניין בהן, והבחירה בדמות הזו
נעשתה במודע ואני בטוח ש-ND ידעו שהשיטסטורם יגיע, אני חושב שהם משיגים בדיוק ההפך ממה ששאפו.
אין לי ספק שיהיה מדובר במשחק טוב, אפילו מאוד מאוד טוב, אבל כמו TLOU2, הוא הולך להיות מלווה בהרבה גלגולי עיניים.
אגב, התאכזבתי לגלות שדרוקמן בחר לעבוד עם Kumail Nanjiani שמאוד קל לזהות מהתמונת מבוקש בטריילר שזה הוא, אחרי כל הצואה שהבנאדם הזה פולט על ישראל
כבר שנים, אבל אני מניח שהוא מתחבר לשורשים שלו רק כשנוח.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 דצמבר 2024, 20:02

אנשים מחפשים לשנוא. נראה לא רע לדעתי, רק הקטע של שנות השמונים מרגיש כבר קלישאתי ושחוק. היה מגניב לפני עשור, היום פחות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2024, 20:21

Hypno כתב:היה לך יותר חשק והזדהות אם היה מדובר באישה בהירת-עור עם שיער בלונדיני שופע? אם כן, אז כן - מדובר באמירה אומללה.
אכפת לך אם היא אסייתית, מזרח-תיכונית או לטינית? אז כן, אמירה אומללה.

הזדהות זה משהו שלא מעניין אותי. עיצוב כן. והעיצוב שלה נראה ״עכשווי״ במשחק פנטזיה, ולא אהבתי את הקרחת. כן - זה אובייקטיבית מכוער :) באותה מידה בדיוק היה מבאס אותי לראות דמות ראשית גברית עם שיער של ג׳סטין ביבר או עם שיער חלק שנראה כמו פאן עם פסים סגולים, או איך שלא קוראים למה שהצעירים היום עושים, שכולם נראים אותו הדבר עושים עם השיער שלהם מקדימה, שנראה כמו פופקורן שנשפך להם לכיוון הפנים.
בנוסף לא אהבתי את הרטרו בולשיט, את הפרסומות, את החיבור לעולם האמיתי שלנו היום… קיוויתי שיהיה פנטזיה, זה מרגיש לי lame, וחבל.
אבל בפעם השלישית - זה לא יימנע ממני לשחק ולהנות מהמשחק.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 13 דצמבר 2024, 20:27

לא הבנתי מה זה 'העיצוב שלה נראה עכשווי במשחק פנטזיה'.
הם עושים מציאות אלטרנטיבית ב 1986 יותר מקורקע מעוד משחק סטייל GOTG.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 דצמבר 2024, 20:27

אני חושב שמה שבאמת הפתיע אותי עם Intergalactic זה פשוט העובדה שמדובר במשחק של ND ולא של SSM, אם הייתי צופה בטריילר היום בבוקר מבלי לדעת מי המפתחת הייתי קובע שמדובר במשחק של SSM ב-100% כי לאורך השנים האחרונות הדיבור היה שקורי ברלוג עובד על משהו בסגנון הזה, גם אלאנה פירס סוג של אישרה את זה בפודקאסט שלה לפני כמה חודשים, יהיה מעניין להשוות את אינטרגלקטיק למשחק Sci-Fi של SSM כשיוכרז.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 דצמבר 2024, 21:06

הטריילר של אינטרגלקטיק נראה סבבה לדעתי. לא פיצץ את הראש, אבל סבבה. עובדים עליו כביכול 4 שנים כבר - מעניין אם הוא כבר היה יוצא עכשיו ללא ההרפתקה של tlou 2 online. אם אני לא טועה שמענו שעל האחרון עבדו שני הצוותים בחברה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2024, 21:34

Hypno כתב:לא הבנתי מה זה 'העיצוב שלה נראה עכשווי במשחק פנטזיה'.
הם עושים מציאות אלטרנטיבית ב 1986 יותר מקורקע מעוד משחק סטייל GOTG.

כן, לא אהבתי את הכיוון הזה מבחינה עיצובית. החללית, הלבוש, הדמות - לא התחברתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2024, 22:08

הייתה תצוגה מעולה. העובדה שזה מסטיק באורך 3+ שעות מסתירה את זה, אבל אם היו דוחסים הכל לתצוגה של שעה וחצי שכוללת אונמושה חדש, המשחק של צוות ICO, אוקאמי 2, משחק חדש של וורן ספקטור, משחק חדש של נוטידוג והוויצ'ר 4 אז כולנו היינו על הרצפה מאחת התצוגות הכי טובות בהסטוריה. תשאיר את זה לקילי לתרפד בעוד שעתיים של ברברת וטריילרים פרסומיים לפאטצ' למשחק GAAS קוראנים בכדי ליצור תצוגה משמימה למדי.

אגב, קלטתם שבטריילר של הוויצ'ר 4 היה בייסיקלי כתוב שהוא רץ על 5090? :)

ובנוגע למשחק של נוטידוג, אותי הם דווקא קנו ובגדול. SCI FI חלל שנות ה-80 עם וייבים מאוד חזקים של בחזרה לעתיד (בעיקר בגלל המותגים) זה לדעתי אחלה של SETTING. העובדה שנראה שזה סוג של DMC מלהיבה אותי מכמה כיוונים, כשהראשון בהם הוא הקפיצה האדירה שהם עשו בגיימפליי של TLOU2.אחרי שראיתי מה הם עשו במשחק הזה, אני מת לדעת מה הם יעשו במשחק אקשן סטייל DMC, מלכי האנימציות וההרגשה ה"קראנצ'ית" יכולים לעשות משהו פונומנלי בז'אנר.

יש גיבורה אסייתית קרחת? בסדר, ציפיתם למשהו שונה מחברה ממדינה כחולה? אני בטוח שהיא גם LGBTQ+. זה היה בסדר ב-TLOU2, אני בטוח שזה יהיה בסדר גם פה, נוטידוג יודעים לעשות דברים בטוב טעם, אפילו כשזה סופר WOKE. אגב, גם לאלו סלמנקה מ-better call saul היה בתמונות על הדשבורד, אז נראה שנוטידוג מביאים לא מעט שחקנים "אמיתיים" למשחק.

בצד הגרפי, חשדתי שהם ילכו על 60FPS אחרי שהם כוונו במקור שאנצ'רטד 4 יהיה 60 והפס4 אכזבה אותם (וזה כולל את הטריילר המקורי של U4 שהיה 60FPS אם אתם זוכרים). רואים את ההשלכות של זה, חצי מהכוח של ה-CPU וה-GPU הולכים על FPS והמשחק נראה כמו שהוא נראה - אחלה. וכמובן שאחלה זה אחלה, אבל זה לא לסת על הרצפה וחוסר אמונה שהמשחק אשכרה נראה ככה וזה מה שכולנו מצפים מנוטידוג. אני רק אציין שהיו בטריילר השתקפויות RT ברמה גבוהה מאוד.

אה כן, והראש של לאריאן היה עם סיכה של הפלסטינים, זאת שיש ויכוח אם היא מבוססת על הידיים המדממות מרמאללה או על היד האדומה האירית. שמח שעדין לא שחקתי בבאלדורס גייט. וסאם לייק היה עם הסיכה, למה.. למה..
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2024, 22:29

אה, ו-NIN עושים את המוסיקה של אינטרגלקטיק, פאק יס.

ותזכרו, אם המשחק יוצא גרוע זה כי מדובר במשחק הראשון של נוטידוג שלא יהיה בו זמן קראנצ' לצוות.

ועוד הערה אחרונה, היא שחורה, לא אסייתית. יצאתם גזענים פעמיים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2024, 23:05

השחקנית חצי שחורה וחצי קוריאנית נדמה לי… אז אתה חצי גזען בעצמך! ;)

סאם לייק היה עם סיכה של פלסטינים?? על לאריאן אני לא מתפלא… אבל ג׳יזס. לא קונה את הDLC

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2024, 23:26

Screenshot 2024-12-13 232443.jpg
Screenshot 2024-12-13 232443.jpg (97.24 KiB) נצפה 4621 פעמים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2024, 23:32

למען האמת אני לא מכיר את הסיכה הזו, אומרים שזו סיכת ״הפסקת אש״, בדקתי קצת יותר והבנתי מה זה מעבר, אז אתן לו חמישית-הנחה שהוא פשוט רוצה שתהיה הפסקת אש ושהוא מטומטם ולא מבין את המשמעות מעבר…?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2024, 23:50

מישהו שכנע אותו, אני ממש בספק שהפיני הזה יודע משהו על המזרח התיכון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים