ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי glass man » 25 יולי 2025, 12:35

אסטרובוט ניצח לטעמי בגלל שלא היו משחקים חדשים טובים אחרים ב2024 אשכרה לא היה למי לתת "משחק השנה" וגיימרים היו בהייפ שסוף סוף יש לפס5 משחק אקסקלוסיבי.
השנה יש משחקים טובים באמת.

אני סומך על נייט אחי, גם אם לא יהיה דירקט תהיה הכרזה עליו באופן וודאי :-) השאלה מה נקבל חוץ מתאריך יציאה לMP4... אני מקווה לסטארפוקס סוף סוף :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 26 יולי 2025, 20:13

מתקדם במשחק, אני עכשיו הגעתי אל
ספויילר: הצג
עולם הפיל
, יש עוד בננות שאני צריך להשלים מהעולם הקודם אבל אני אחכה קצת כי אין לי הרבה זהב ואני מעדיף לחזור כשיהיו לי את כל הכוחות המיוחדים (ה״בננזות״). חייב להגיד שזה משחק מדהים, כיפי ממש, אבל יש בו כמה בעיות והוא לא מושלם. בעיקר בקטעים של שליטה או מכניקת פלטפורמינג. בכל מקרה אני נורא אוהב אותו ויש לי כבר יותר מ-20 שעות עליו ויש לי עוד הרבה מה לעשות. :D

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 29 יולי 2025, 10:31

התקדמתי בו עוד קצת, לא אספר איפה בגלל ספוילרים. המשחק נורא ארוך, מטורף מה שהם עשו.

לעניין אחר: על פי כל השמועות יהיה לנו דירקט עד סוף השבוע. הלוואי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 10:36

Golan כתב:התקדמתי בו עוד קצת, לא אספר איפה בגלל ספוילרים. המשחק נורא ארוך, מטורף מה שהם עשו.

לעניין אחר: על פי כל השמועות יהיה לנו דירקט עד סוף השבוע. הלוואי.

אני אוהב שנינטנדו שולפים משחקים משום מקום, הם עושים את זה כל הזמן, מכריזים על משחק 4-5 חודשים לפני שהוא יוצא. יש מצב שיש משחק סוויצ׳ 2 גדול בחגים שאפילו לא שמענו עליו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 10:44

דברים שאם לא יהיו בדירקט יהיה פה טנטרום בוקסלים:
מריו גלקסי 1+2 רימאסטר.
לואיגי מנשן 4 רק טיזר אפילו (כי נדב כבר עשה לי הייפ ל3 כבר כמה שנים :-)
פורט של סטארפוקס זירו.
רימאסטר של splinter cell blacklist - כי הגיע הזמן כבר והסוויץ 2 תהיה אחלה תירוץ לסיים אותו אחת ולתמיד.
MAX PAYNE 3 רימאסטר-
תאריך יציאה למטרויד פריים 4 ורצוי ספטמבר כי אוקטובר פשוט מפוצץ,מפוצץ אם זה אוקטובר נובמר לא אגיע אליו השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 10:49

אני לא יודע מאיפה הבאת דברים רנדומאלים כמו ספלינטר סל או מקס פיין, אבל הלוואי ונקבל סוג של רימאסטר של סטארפוקס והכרזה על לואיג׳יס מנשן 4. מרגיש שסטארפוקס zero הוא המשחק wiiu היחיד שלא עשה את המעבר לסוויצ׳, ולהתחשב בזה שהוא סוג של דמיון מחדש של סטארפוקס 64 אני פשוט מת לשחק בו כבר.

וכמובן שאני אשמח גם להכרזה על סטארפוקס חדש לגמרי. בראש שלי סטארפוקס הבא צריך להיות BOTW בחלל, מערכת שמש פתוחה לחקירה (ה-lylat system כמובן), לטייל בה חופשי על ה-great fox, לשגר ממנה את ה-arwing ולחקור כוכבי לכת, לנחות עם ה-landmaster, לקחת משימות וכו׳. יש להם 9GB זיכרון פנוי (יותר מה-XSS), מעבד ב-class דומה לפס5 ו-SSD, הגיע הזמן.

אבל יש כל כך הרבה משחקים שאני אפול אם הם יוכרזו. Wave race, Pilotwings, 1080, מטרויד דו מימדי חדש, מריו חדש, לואיג׳יס מנשן 4, פיקמין 5, זלדה דו מימדי חדש, הכרזה ראשונית על זלדה הראשי הבא...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 14:07

הסטארפוקוס שאתה מתאר זה החלום האולטימטיבי אין אפס :-) אני כל כך רוצה סטארפוקס שמצידי הם יכולים לעשות רימאסטר לסטארפוקס Assault שירגיש מודרני לשפר קצת את השליטה, וזהו, גם ככה אהבתי אותו וחשבתי שתמיד היו קשוחים איתו יתר על המידה. אני בטוח שהסטארפוקוס הזה שאנחנו רוצים יגיע בדור הזה, סוף סוף, אבל משהו אומר לי שבדירקט הזה נקבל במקרה הכי טוב שאדודרופ לסטארפוקס Adventures כי כבר יש לו מצב Wildscreen מובנה והם בייסקלי לא צריכים לעשות יותר מדי :-(

על המשחקים. יש שמועות שרוקסטאר עובדת חזק על רימאסטר למקס פיין 3 בשביל היום שהריימיק של MAX PAYNE 1+2 יהיו מוכנים.

אז בשבילי לפחות הסוויץ 2 היא הפלטפורמה המועדפת עלי לרימאסטר הזה :-) אין לי הרבה דרישות בעיקר שיהיה הפעם Quick saves כי מקס פיין בלי Save scumming זה לא מרגיש מקס פיין :-) ויש לך את שליטת העכבר בשביל להרגיש כמו הPC... ואני די בטוח שגם אם תהיה קפיצה גרפית משמעותית ברימאסטר הסוויץ 2 יעשה בשקט 4K 60FPS :-)

ספלינטר סל זה באמת רנדומלי אבל היי זה משחק שצריך לחזור

לואיג'ס מנשן 4 ופיקמין הם אלה שאני הכי רוצה מהWishlist שלך, פיקמין עם גרפיקה יותר טובה מהPS4 ? פאק. ולאויגי מנשן 4... וואו.. אם דונקי קונג בננזה העלה רצח
את ערכי ההפקה ומרגיש כמו הפקת סרט דיסני לכל דבר המוח שלי מתפוצץ כמה הם כנראה העלו את ערכי ההפקה ללואיגי מנשן 4 ומריו הבא בהתחשב בכמה טוב מנשן 3 נראה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 29 יולי 2025, 14:22

למה שיהיו הכרזות כאלה מטורפות? אתם נראה לי מגזימים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 14:25

אני לא מגזים כי אני לא מצפה לכלום, מחזיק אצבעות למשחק גדול בחגים אבל לא מחזיק את הנשימה. אני די בטוח שיהיה להם משחק חגים, אלה אם הם מחשיבים את מטרויד שהוא משחק סוויצ׳ 1 ב-1440p. סה״כ קשה לי להאמין שהשחרורים של נינטנדו לסוויצ׳ 2 ב-2025 מסתכמים בדונקי קונג ומריו קארט, היה להם שנים להתכונן לשיגור הזה וברוב השנים נינטנדו משחררים בערך 5 משחקים לאורך השנה, מן הסתם רובם לא בדיוק BOTW אבל כל הזמן יש זרם משחקים קבוע והעובדה שאין לנו אף משחק סוויצ׳ 2 מוכרז אחרי דונקי קונג מחשידה. ההסטוריה של נינטנדו מעידה שיש להם לפחות עוד משחק סוויצ׳ 2 אחד השנה שהם עדין לא הכריזו עליו.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 29 יולי 2025, 14:28

אני בכלל לא אתפלא אם מטרואיד פריים 4 יידחה ל-2026 אבל אני בדעת מיעוט כנראה.

השאלה אם יהיו הכרזות כאלה גדולות בדירקט של אמצע יולי. לא אמורים לחכות עם זה לגיימסקום?

בכל מקרה דברים שאני הייתי רוצה לראות: רימייקים/פורטים של מטרואידים דו מימדיים לסוויץ' 2, ומשחק יושי חדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 14:29

נינטנדו הם לגמרי רנדומאלים, לא מחכים לשום אירוע יולי או VGA. אתה יכול לקבל בדירקט הקרוב הכרזה על זלדה הבא או לחילופין סתם אוסף של פורטים לא מעניינים. אף פעם אי אפשר לדעת. בכל מקרה אני מאמין שיש להם לפחות עוד משחק אחד השנה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 29 יולי 2025, 14:35

יש לי דיסק של סטארפוקס זירו שהזמנתי מחו״ל מעט אחרי שהוא יצא. הוא הגיע אלי שניה לפני שנסעתי בעצמי לחו״ל, אבל כשחזרתי שכחתי ממנו לגמרי.
אחרי איזה שנתיים/שלוש, ראיתי איפשהו ביקורת חוזרת עליו וחשבתי שיהיה נחמד לקנות אותו. למזלי, משהו גירד לי בראש, עברתי על הדיסקים וראיתי אותו שם, עדיין בניילון. אז קרעתי את הניילון והסתכלתי על הדיסק אבל אני לא לגמרי בטוח שבכלל הכנסתי אותו לקונסולה כי בשלב הזה היה לי כבר סוויץ׳ והwiiu עברה לארון.

יש לי סיפור קצת דומה עם לואיג׳יז מנשיון 3. המשחק הוזכר פה לפני איזה שבוע ושוב גירד לי בראש משהו, אבל לא הייתי בטוח אם אני לא מבלבל עם המקורי לגיימקיוב. בדקתי וראיתי שאכן קניתי אותו. אפילו שיחקתי בו כמה שעות אבל השמירה אחרונה היתה ב19.3.2020, aka, ההתחלה הרשמית של קרנבל הקוביד. לואגי׳ז מנשיון 3 הוא הקורבן היחיד שאני מכיר של מגיפת סוף האנושות של ביבי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 יולי 2025, 14:44

עשרות אחוזים של תמותה עודפת לא נחשבים?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 15:00

לא מכיר אף אחד שמת מהקורונה. אני אפילו לא התחסנתי ואני חי. (אני לא מתנגד לחיסונים וממש לא מעודד את זה, יש לי איזה פאק אוטואימוני ולא רציתי להעיר אותו סתם עם החיסון הזה אחרי שראיתי דיווחים שזה יכול לקרות ) ויצאתי מזה לגמרי חי ונושם בעוד מחוסנים לידי משתעלים בלי סוף חלק נשארו בלי חוש ריח.

גם אצלי לואיג'י מנשן 3 הוא אחד מהקורבנות נתתי את הסוויץ 1 לפני שהגעתי אליו אבל שוב נדב תמיד מתאר אותו כמו איזה GEM של הGEM והוא נראה כמו GEM של הGEM גרפית, לדעתי לא נופל ממשחק פס4 גרפית.

נדב: יש משחק לחגים השאלה מה, מטרויד פריים 4 נשמע הכי מתאים אבל באותה נשימה גם לא מתאים כי זה מטרויד ומטרויד לא מזיז לרוב האנושות את הביצה.
מריו אין השנה, כאילו אם המשחק חגים שלהם זה המשחק מירוצים של קירבי אני ליטרלי דופק את הראש בקיר, הסוויץ 2 עוד לא בת חצי שנה ויש לה כבר יותר מדי משחקי מירוצים.

השנה זה גם חגיגות ה40 למריו, אם הם לא מתחננים איזה רימאסטר מטורף למריו/לואיג'י מנשן לחגים, הם יוצאים דפוקים מכל הכיוונים, זה הזמן הכי מושלם לחגוג את ה40 שנים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 יולי 2025, 15:06

אתה לא צריך להכיר, יש נתונים. אבל כמובן שיש מי שמעדיף לחבוש כובע אלומיניום על הראש ולהתעלם מהם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 15:09

נתונים אפשר לנפח אינטר, כמה מתים כל שנה משפעת? מישהו מאיתנו באמת בדק את הנתונים של זה לפני הקורונה וראה עליה דרסטית אמיתית? אולי היה זן קצת יותר אלים מהשפעת הסטנדרטית אבל ביחס למה שעשו מזה?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 29 יולי 2025, 15:11

תתייעצו עם ד"ר מריו. יאללה חברים זה ת'רד נינטנדו, אם בא לכם תעברו לדיון הפוליטיקה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 יולי 2025, 15:13

העלייה של קוביד נמדדת ביחס לשנה ממוצעת שכוללת מקרי תמותה משפעת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יולי 2025, 15:44

קוביד הוביל לתמותה גבוהה יותר, על זה אי אפשר לחלוק בכלל.
אבל - 99% ממנה בקרב מבוגרים מאוד או חולים מאוד, ואכן היה קרנבל.
רואים? אפשר להסכים עם שניכם.
הלאה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 15:59

הם זקנים מאוד וחולים מאוד הם יכלו למות מכל דבר אז אי אפשר להוכיח שהקורונה הרגה אותם.
אבל יאלה מיצינו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 16:15

Golan כתב:אני בכלל לא אתפלא אם מטרואיד פריים 4 יידחה ל-2026 אבל אני בדעת מיעוט כנראה.

השאלה אם יהיו הכרזות כאלה גדולות בדירקט של אמצע יולי. לא אמורים לחכות עם זה לגיימסקום?

בכל מקרה דברים שאני הייתי רוצה לראות: רימייקים/פורטים של מטרואידים דו מימדיים לסוויץ' 2, ומשחק יושי חדש.

למה אתה כל כך סגור על זה שמטרויד פריים 4 ידחה גולן?. זה משחק שהוא משחק "פרידה" מהסוויץ 1 ואין לי שום ספק שרטרו כבר התחילו לתכנן את פריים 5 לדחות את המשחק הכי "דחוי" שלהם בעוד שנה זו כבר הגזמה.

על מריו כמו שאמרתי אנחנו בחגיגות ה40 של מריו לא לחגוג את זה עם איזה רימאסטר קשור זה ביזיון :-)
ובנוגע לסטארפוקס זירו, אישיתי קניתי את הסוויץ 1 מתוך מחשבה ברורה שזה given שהוא יגיע לסוויץ בתקופת יובש/סוף הדור, ממש כמו שXenoblade x נשמר למטרה הזו.
אם סטארפוקס נשאר למות על הWII U (וכן אני גם רוצה את Kirby and the Rainbow Curse ) זה יהיה ביזיון :-)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 29 יולי 2025, 16:36

הבדלים של ״עשרות אחוזים״ אפשר למצוא גם בין שנים של סתם שפעת אפידמית.
אז גזלייטינג? ממגפת סוף האנושות ע״ש ביבי היה מצופה שאני אכיר הרבה יותר קורבנות שלא קוראים להם לואיג׳י. עובדתית לא מכיר. שוט מי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 יולי 2025, 16:52

עם שפעת יש עודף של מקסימום אחוזים ספורים בשנים הרעות ביותר, למעט השפעת הספרדית לפני מאה שנה שהייתה יוצאת דופן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 17:49

ביבי עשה מהקורונה מנימום "המגפה השחורה 2" הוא אמר בבירור "יהיו מאות אלפי חולים שימותו, והאנשים ה"פחות בריאים" ימותו קודם. שכחת את כל הפראנויה שהיתה סביב מכונות הנשמה ואם ישארו כאלה? למזלנו שום דבר בסדר הגודל הזה לא התקרב אפילו לקרות. יש 12 אלף מקרי מוות שמייחסים לקורונה בישראל, ומספר מאוד משמעותי מהם אי אפשר בכלל לייחס לקורונה בצורה חד משמעית ורצינית.

כאילו לצערנו, חסר לזקן/אנשים עם מערכת חיסון חלשה דברים למות מהם? זקן לא עלינו מחליק היום באמצע המקלחת שובר איזה עצם בגוף הוא נכנס כבר לאשפוז שאתה לא יודע אם הוא יוצא ממנו....

מה שקרה היה רחוק מאוד מתרחיש "המתים המהלכים" שביבי תיאר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 יולי 2025, 18:01

רוב ה-12 אלף מתו בגלל קוביד. רואים את זה כשמשווים לשנים קודמות. אם לא היו מגבלות, היו מתים אולי פי שניים/שלושה יותר (בממוצע, מדינות שהגבילו יותר חוו תמותה עודפת נמוכה יחסית לאלה שהגבילו פחות) - כלומר תוספת של עשרות אלפי מתים אם לא היו ננקטים צעדים. זה כמו, נגיד, 30 פעם שבעה באוקטובר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים