הסטארפוקוס שאתה מתאר זה החלום האולטימטיבי אין אפס

אני כל כך רוצה סטארפוקס שמצידי הם יכולים לעשות רימאסטר לסטארפוקס Assault שירגיש מודרני לשפר קצת את השליטה, וזהו, גם ככה אהבתי אותו וחשבתי שתמיד היו קשוחים איתו יתר על המידה. אני בטוח שהסטארפוקוס הזה שאנחנו רוצים יגיע בדור הזה, סוף סוף, אבל משהו אומר לי שבדירקט הזה נקבל במקרה הכי טוב שאדודרופ לסטארפוקס Adventures כי כבר יש לו מצב Wildscreen מובנה והם בייסקלי לא צריכים לעשות יותר מדי

על המשחקים. יש שמועות שרוקסטאר עובדת חזק על רימאסטר למקס פיין 3 בשביל היום שהריימיק של MAX PAYNE 1+2 יהיו מוכנים.
אז בשבילי לפחות הסוויץ 2 היא הפלטפורמה המועדפת עלי לרימאסטר הזה

אין לי הרבה דרישות בעיקר שיהיה הפעם Quick saves כי מקס פיין בלי Save scumming זה לא מרגיש מקס פיין

ויש לך את שליטת העכבר בשביל להרגיש כמו הPC... ואני די בטוח שגם אם תהיה קפיצה גרפית משמעותית ברימאסטר הסוויץ 2 יעשה בשקט 4K 60FPS

ספלינטר סל זה באמת רנדומלי אבל היי זה משחק שצריך לחזור
לואיג'ס מנשן 4 ופיקמין הם אלה שאני הכי רוצה מהWishlist שלך, פיקמין עם גרפיקה יותר טובה מהPS4 ? פאק. ולאויגי מנשן 4... וואו.. אם דונקי קונג בננזה העלה רצח
את ערכי ההפקה ומרגיש כמו הפקת סרט דיסני לכל דבר המוח שלי מתפוצץ כמה הם כנראה העלו את ערכי ההפקה ללואיגי מנשן 4 ומריו הבא בהתחשב בכמה טוב מנשן 3 נראה