Laskin כתב:התכוונתי לכתוב 13… וכן, אני חושב ששלושתם יחד מכרו פחות מ-700 אלף. אף אחד מהם לא היה בשום טבלה, על לגו בכלל דיברו בעשרות אלפים…
לגבי tlou - לקחתי נתונים שראיתי באינטרנט בחיפוש, אולי לא מעודכנים, ואז זה תקף לשניהם, אבל ראיתי 30 מליון למשחק הראשון (כולל רימאסטרים ודאבל דיפים, אבל זה עדיין המשחק הראשון) ולשני 10 מליון כולל גם כן גירסת הפס5. אם יש לך נתון מעודכן יותר אז מעולה. אם אתה מדבר על מכירות ביחס לאותה נקודת זמן אז כן, יש מצב שההפרשים אחרים, אני פשוט דיברתי על כמה הראשון על כל גרסאותיו מכר לעומת השני על כל גרסאותיו. מן הסתם לשני יש פחות גרסאות והזדמנויות לדאבל/טריפל/קוואדרופל דיפ.
Laskin כתב:אני רואה את הנתון של 30 מליון בערך בכל מקום כשאני עושה חיפוש.
חלק נשענים על איזה ״מסמך מודלף״מ-2023 לפיו היה אז כבר 26 מליון.
יש בהחלט מצב שהוא מכר פי 3 מהמשחק השני, בקרוב. נדייק - יותר קרוב לפי 3 מאשר פי 2.
להורייזון המקורי יש רגליים הרבה פחות ארוכות כרגע מאשר tlou בין היתר בגלל הסדרה, וגם בגלל שהוא משחק עם רימאסטר מאוד לא מושקע לעומת ה״רימייק״ שיש לpart 1. אולי הורייזון פתאום יקפוץ כשתצא, אם תצא, אחת מהסדרות או הסרטים המתוכננים, שאין לי מושג מה עדיין קיים ומה התבטל.
Laskin כתב:לא הבנתי, כתבת בעצמך בהודעה האחרונה שבשנת 2022 היה נתון של 37 מליון ובאותה שנה גם היה נתון של 10 מליון לגבי tlou2, אז זה כמעט פי 3 למשחק הראשון, על מה אנחנו מתווכחים פה בעצם, על זה שזה רק פי 2.7 ולא פי 3?.
בכל אופן - tlou part 1 ה״רימייק״ יצא רק בספטמבר 2022, אז מאוד הגיוני שהפער נפתח עוד יותר, מאחר וזה משחק אהוב יותר והרבה אנשים עשו עליו עוד דיפינג מאחר ויש שם הבדל גדול בגרפיקה… tlou2 עדיין לא קיבל שום שדרוג רציני מלבד 60 פריימים וזה שדרוג חינמי, ה״רימאסטר״ שלו היה עלבון, סה״כ רזולוציה מעט גבוהה יותר וLOD טוב יותר.
bling כתב:חזון אחרית הימים: טבלת NPD של המשחקים הנמכרים ביותר על הפלייסטיישן נשלטת חזק על ידי מייקרוסופט. ממה שאני מבין הורייזון כבר הספיק למכור מיליוני עותקים על הפס5, להיט ענק שלהם על הפלטפורמה ושחקני סוני שמחים לקנות ולשלם מבלי להשקיע בפלטפורמה נוספת של אקס בוקס בשביל התענוג.
זה באמת הזוי לראות, כאילו משהו מרגיש כל כך לא טבעי פה. זה גם מראה עד כמה מותגים בלעדיים יכולים להיות חזקים ברגע שיש מסה קריטית, זה לא ששחקני סוני מתנגדים אידיאולוגית למייקרוסופט כמו איזו כת וזה לא שהם מנותקים בבועה שלהם של פלייסטיישן והם לא יודעים מה הולך בשוק. מן הסתם שמעו טובות על הורייזון וסוף סוף יוצא להם לנסות והם קונים בשמחה.
ברגע שמייקרוסופט מספקים משחק שמוצא חן בעיניהם הם מסתערים בכיף ובמספרים גדולים. אז בשביל פורצה הורייזון אחד עם כמה שכולם אוהבים אותו רובם לא יקנו קונסולה אבל אם מייקרוסופט אשכרה היתה מצליחה לייצר עוד ועוד טייטלים גדולים כאלה שמושכים את הגיימרים גם של סוני, ומנגד סוני היתה מדשדשת? מישהו באמת חושב שלא היה מעבר משמעותי לקונסולה של מייקרוסופט כדי לשחק במסה רצינית של משחקים כאלה?
ככה נראית התאבדות פומבית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 24 אורחים