Klayman כתב:בקיצור, אני חושב שהוא משחק טוב מאוד מבחינת מכניקות, אקשן, קרבות בוסים ותנועה. קצב השדרוגים הבסיסיים של בריאות ומשי( כמו שאמרתי כבר עשר פעמים), הוא לא טוב במשחק לדעתי. דעתך שונה? יופי. נראה לי שמיציתי את הדיון.
בדיוק.
Klayman כתב:בקיצור, אני חושב שהוא משחק טוב מאוד מבחינת מכניקות, אקשן, קרבות בוסים ותנועה. קצב השדרוגים הבסיסיים של בריאות ומשי( כמו שאמרתי כבר עשר פעמים), הוא לא טוב במשחק לדעתי. דעתך שונה? יופי. נראה לי שמיציתי את הדיון.
kririn כתב:אני רק בהתחלה
אז לא יודע על מה אתה מדבר
אבל התזוזה חלקה בהרבה מ7-9
בנוסף יש תזוזה בשמיים , עננים וכו
היום המון משחקים משתמשים בשמיים לא זזים וחבל
kririn כתב:אני מדבר על שמיים זזים
עננים וכו ,שרואים אותם זזים
היום יש הרבה משחקים שאין תזוזה בשמיים
כמובן שזה לא תקף לכולם
Klayman כתב:נעזור לכם. על פניו, נראה מאוד פשוט לא? יורדים מיד מהספסל, קצת ימינה ומגיעים, לא?בפועל אם יורדים מיד מהספסל, מגיעים לחדרון קטן וסגור. אם הולכים קצת שמאלה ויורדים למטה, מגיעים לאזור שממנו אפשר לראות את האזור שבו הפקעת,אבל בפועל יש שם חלון ענק שאי אפשר לעבור דרכו.
בפועל, צריך להמשיך עוד הרבה שמאלה, לרדת עד הסוף למטה, לעבור בכל המסדרון ימינה, לעלות למעלה ואז אחרי הרבה פלטפורמינג מציק( כי זה לפני שמקבלים יכולת אחרת), להגיע לשם. וכל זה, אחרי שכבר הייתי בכל המקום ומיפיתי אותו בעצמי. חסר תועלת....
Laskin כתב:קודם כל - זה שאתה חסר יכולת זה עניין שלך![]()
אבל ברצינות, זה באמת איזור מעצבן מהבחינה הזו, אני מסכים.
omerkot כתב:לא ברור בכלל... בכל מקרה, יש היום אמולטורים של pc לאנדרואיד כמו gamehub וwinlator שמאפשרים לשחק המון משחקי pc אנדרואיד, אפילו כאלה שהם לא כל כך ישנים. לא צריך אמולטורים מיוחדים למשחקים ספציפיים.
https://www.youtube.com/watch?v=D1xbkISW9ZM
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים