סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 דצמבר 2013, 23:12

DrKeo כתב:ב4 בבוקר עד 12 בצהרים הולך (כנראה, כי זה בהצבעות למבצעי FLASH) להיות בסטים מבצע על BROTHERS ב4.5$. מי שלא קונה אנטישמי.

שעשוע מאוריג'ן, כל משחקי ME בנפרד יעלו יחדיו 17 יורו, טרילוגית ME נמכרת במבצע ב30 יורו :?

סיימתי אותו מהשיתוף שלך. אני מתכוון לקנות אותו, כי מגיע להם שאקנה אותו. משחק מדהים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2013, 23:27

Nucleus_Dawn כתב:
סיימתי אותו מהשיתוף שלך. אני מתכוון לקנות אותו, כי מגיע להם שאקנה אותו. משחק מדהים.

המשחק הזה הזכיר לי מה שנינטנדו שכחה, הרגיש לי כמו משחק N64 של נינטנדו (במובן הטוב של המילה. מקורי, רענן ואוירה אדירה).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 דצמבר 2013, 23:47

DrKeo כתב:המשחק הזה הזכיר לי מה שנינטנדו שכחה, הרגיש לי כמו משחק N64 של נינטנדו (במובן הטוב של המילה. מקורי, רענן ואוירה אדירה).

לא חושב שנינטנדו אי פעם פיתחה משחק שיכול לגעת בשחקנים ככה ושמצליח ליצור חיבור אדיר בין השחקן והדמויות, בעזרת סכימת השליטה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2013, 10:42

Nucleus_Dawn כתב:
לא חושב שנינטנדו אי פעם פיתחה משחק שיכול לגעת בשחקנים ככה ושמצליח ליצור חיבור אדיר בין השחקן והדמויות, בעזרת סכימת השליטה.

זה נכון אבל כל הקסם הכללי שיש שם מזכיר לי את נינטנדו שגרמה לי להיות פאנבוי של נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 דצמבר 2013, 18:49

DrKeo כתב:זה נכון אבל כל הקסם הכללי שיש שם מזכיר לי את נינטנדו שגרמה לי להיות פאנבוי של נינטנדו.

אני מרגיש שנינטנדו נגעה בנו בגלל שהיינו ילדים צעירים ותמימים ( :twisted: ) והיא לא מצליחה לעשות את זה עכשיו שאנחנו מבוגרים, עם כלים שהם לא נוסטלגיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2013, 13:21

Nucleus_Dawn כתב:
אני מרגיש שנינטנדו נגעה בנו בגלל שהיינו ילדים צעירים ותמימים ( :twisted: ) והיא לא מצליחה לעשות את זה עכשיו שאנחנו מבוגרים, עם כלים שהם לא נוסטלגיה.

אני לא חושב, הם פשוט נשארו מאחור זה הכל. כששחקתי במשחקי נינטנדו על הN64 או הקיוב הם היו הטופ של הטופ הטכנולוגי, השליטתי והעיצובי. מה התקרב בכלל למריו 64 או זלדה OOT או מטרויד פריים בזמנם? כלום, הם היו בליגה משלם. אז היום המשחקים שלהם בעיצוב מיושן (מיושן מעולה, אבל מיושן), גרפיקה מיושנת, שליטה מיושנת, עיצוב שלבים מיושן וכך הלאה. הזמנים התקדמו והם לא, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 דצמבר 2013, 14:02

אתם צודקים רק אם מוציאים את מריו גלקסי מהחשבון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2013, 17:01

InterAl כתב:אתם צודקים רק אם מוציאים את מריו גלקסי מהחשבון.

לגמרי נכון, מריו הוא היחיד שעדין נשלט ומעוצב בטופ של הטופ. מצד שני הוא מקבל ויתורים שונים כי היא סופר צבעוני ומצוייר מה שמשחרר אותו ממחויביות גרפיקה והוא מריו אז הוא משוחרר מכל הפקת סיפור/עלילה/דיבוב וכו' אז נינטנדו יכולה להשאר באזור נוחות שלה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 דצמבר 2013, 17:45

DrKeo כתב:לגמרי נכון, מריו הוא היחיד שעדין נשלט ומעוצב בטופ של הטופ. מצד שני הוא מקבל ויתורים שונים כי היא סופר צבעוני ומצוייר מה שמשחרר אותו ממחויביות גרפיקה והוא מריו אז הוא משוחרר מכל הפקת סיפור/עלילה/דיבוב וכו' אז נינטנדו יכולה להשאר באזור נוחות שלה.

אני לא חושב שזה שמשחק מסויים לא הולך לכיוון של גרפיקה ריאליסטית או ממוקדת כח עיבוד אומר שהוא מקבל ״ויתור״. אני בטוח שבכל משחק מריו תלת-ממדי ממוצע משקיעים לא פחות שעות וכסף בגרפיקה מאשר לא מעט משחקים אחרים, פשוט ההשקעה היא בדיזיין ולא בטכנולוגיה. Super Mario 3D World נראה מרהיב.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 דצמבר 2013, 18:08

העדכון לpsn יצא וכך גם לפלוס:
DMC
Borderlands 2
Blazeblue vita
Soul sacrifice

בנוסף יש מבצעים ששמתי לב בויטה שהמחירים פשוט נחתכו להם. כמו ניד פור ספיד לויטה,mvc3 ועוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2013, 19:36

erezronen כתב:
אני לא חושב שזה שמשחק מסויים לא הולך לכיוון של גרפיקה ריאליסטית או ממוקדת כח עיבוד אומר שהוא מקבל ״ויתור״. אני בטוח שבכל משחק מריו תלת-ממדי ממוצע משקיעים לא פחות שעות וכסף בגרפיקה מאשר לא מעט משחקים אחרים, פשוט ההשקעה היא בדיזיין ולא בטכנולוגיה. Super Mario 3D World נראה מרהיב.

אני בטוח שהתקציבים של זלדה הם עצומים (של הקונסולה, לא של הניידים שלאחרונה הם בכלל משחקים טובים יותר מאלה של הקונסולה) אבל הכל שם מרגיש כל כך אנכרוניסטי וזאת בדיוק הבעיה. הבעיה עם זלדה זה לא שאין דיבוב או הגרפיקה מיושנת (אלה רק בעיות מאוד ספציפיות שלא באמת משפיעות על הגיימפליי), הבעיה של זלדה היא שכל המבנה/שליטה/איך שהמשחק הזה זז ומרגיש וכל מה שסביבו מרגיש כמו משחק N64. יש משהו בזלדה התלת מימדיים כיום שגורם לו להרגיש נוקשה ומלכותי כשכל התעשיה מנסה ללכת כמה שיותר לכיוון הזורם, הרך והטבעי. אני חושב שזה אחד המשחקים האחרונים שהאנימציות בו נעשות ביד בלבד ולא בצורה מקצועית במיוחד (שזה מתקשר בצורה ישירה לגיימפליי כי אנימציות הן חלק מאוד גדול בשליטה ובפידבאק שאתה מקבל מהעולם), שיש בו אפס פיסיקה (שוב, פידבאק מהעולם, חשוב להרגשה של השליטה), שהכל מתרחש בתוך "קופסאות" ומסדרונות שמרגישים כמו קופסאות ומסדרונות ולא כמו עולם טבעי ואמיתי, פשוט הכל שם מרגיש מלכותי ומכאני. לפני 15 שנים בN64 לא היה כזה דבר לא קשה ומכאני אז המשחקים שלהם היו השיא של הסטנדרט של התעשיה אבל היום עם חברות כמו רוקסטדי, רוקסטאר, נוטידוג ודומיהן בתעשיה ההרגשה שיש במשחק נינטנדו היא הרגשה של משחק שנוצר לפני 15 שנים.

פעם המשחקים שלהם היו המשחקים עם הכי הרבה פוליש שיש, היום על משחק זלדה תלת מימדי אפשר להגיד הכל חוץ מאשר פוליש. כשמטרויד פריים 1 יצא הוא היה המשחק עם הכי הרבה פוליש שיש בשוק מכל בחינה, היום איך אפשר להגיד את זה על משחק נינטנדו?
מריו, מתוך ההגדרה שמדובר במשחק עם אפס אנטרקציה עם העולם והכל שם מורכב ממשטחי פלטפורמה פשוטים, החסרונות של נינטנדו נעלמים להם. פתאום הגרפיקה טובה כי כל אזור בגודל של חדר ונינטנדו יכולה לזרוק את כל הפוליגונים והטקסטורות ובשילוב עם הגרפיקה הצבעונית פתאום זה נראה נהדר. פתאום זה שאין אנטרקציה עם העולם אומר שאין את הבעיות קוליז'ן או החוסר בפיסיקה או ההרגשה הסגורה. פתאום זה שההגדרה של גלקסי היא "אזורים קטנטנים עם פלטפורמה יצירתית" הבעיית חדרים של נינטנדו נעלמה. וכמובן שהעובדה שמריו דמות שקטה והסגנון לא דורש עלילה רק מחמיאים לנינטנדו שלא יודעת לבנות עלילות ולא מדובבת את המשחקים שלה.

מריו פשוט תפור בצורה מושלמת לנינטנדו, אין מה לעשות. אבל מחוץ למשחק פלטפורמה נינטנדו לא מסוגלת לעמוד יותר בשוק הAAA המודרני, היא רחוקה קילומטרים. ואז אני מסתכל על BROTHERS, איך עושים משחק שמרגיש נהדר ויש לו הפקה טובה (למרות שהוא משחק של 15$ כן?) וההרגשה של משחק של נינטנדו של פעם. אם לנינטנדו היו קצת ביצים אולי היינו יכולים לקבל פרנצ'ייזים חדשים עושיים כמו BROTHERS אבל לצערנו נינטנדו וביצים לא הולכים יחד כבר 10 שנים, הפעם האחרונה שהיה להם שמץ של אומץ יצא זלדה WW.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 דצמבר 2013, 20:29

השליטה בזלדה SS ומטרויד פריים 3 היא מצוינת. האנימציה גם בסדר, וזה שאין דיבוב בזלדה לא ממש מפריע לי (בפריים 3 דווקא יש בד״כ). מה שמפריע הוא באמת הנוסחתיות וחוסר התעוזה, מהמבנה הכללי של המשחק ועד הגאדג׳טים שכמעט ולא משתנים (וזלדה/מטרויד הם בעיקר משחקים שמבוססים על שימוש בגאדג׳טים). בקיצור, מעדיפים לשחרר את אותו משחק 15 שנה ברציפות, בלי לקחת סיכון גדול מדי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 דצמבר 2013, 01:30

SKULLS OF THE SHOGUN חינם בIOS.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 דצמבר 2013, 12:09

DrKeo כתב:אמזון לרוב משווה לSTEAM ולGMG אבל תמיד יש לך בGMG את הקופון 20% שחותר תחת אמזון. לפעמים יש לאמזון מבצעים באמת טובים אבל אם אני מסתכל על הספריה שלי, יש לי בערך 5 משחקים מאמזון ובערך 30 משחקים בGMG. ה5$ הם קצת הבטחה ריקה כרגע כי אין לי מושג על מה אני יכול למממש את זה וגם אז אני לא יודע כמה הדברים האלה יעלו. יכול להיות שהם יהיו דברים נהדרים ובמחירים נהדרים אבל יכול להיות שגם לא. אישית אני מעדיף את המחיר הזול יותר של GMG במעמד הקניה מאשר הבטחה עתידית ל5$ על משחק שאני לא יודע מה הוא וכמה הוא יעלה בינואר.

אבל אתה מפספס פה את העובדה שהקופון של GMG חותר תחת אמזון רק במקרים נקודתיים שבהם אמזון מכלתחילה היתה צריכה להשוות מחיר עם GMG - בפועל המבצעים באמזון חותכים את המחירים הרבה יותר נמוך מאותם 20% של GMG. הקניה בGMG מאד מומלצת למי שרוצה לקנות משחק חדש או בPreorder בגלל ששם כמעט אף אחד עדיין לא חותך מחירים. אבל ברגע שאנחנו מדברים נניח על משחק בן שנה אז המבצעים של GMG בתוספת ה-20% הם לא ממש פונקציה.

והנה עוד שוס היסטרי: תורידו את אפליקציית המרקטפלייס של אמזון ביומיים-שלושה הקרובים ותורידו דרכה משחק או אפליקציה (כולל הצעות בחינם כמו האפליקציה היומית החינמית שהם מציגים) - וקבלו במקום קופון של 5$ לרכישת משחקים בחנות הדיגיטלית לPC כולל כל הרשימה המטורפת שהוזכרה בהודעה הקודמת שלי. אתם מבינים איזה שרשור מבצעים זה!? Angry Birds Star Wars מוצע בחנות האנדרואיד עכשיו בחינם במקום בדולר -> מקבלים עליו 5$ הטבה לחנות הדיגיטלית לPC -> קונים משחק במסגרת ההטבה (נניח טומב ריידר ב-5$ או מוסיפים 2$ בשביל לקבל את Brothers, או אפילו שני משחקים ב2.5$) -> מקבלים עוד 5$ למבצעים של חודש ינואר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 דצמבר 2013, 20:34

לקחתי את ה5$ :).

עריכה: ה5$ הם לחנות האפליקציות... ניסיתי להוסיף משחקי PC והוא בכלל לא זיהה שיש לי קרדיט.. גם במייל שנשלח נאמר
Thank you for downloading an app from the Amazon Appstore. We have added a $5.00 promotional credit to your account. We will automatically apply this credit to future purchases of any apps or in-app items
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2013, 13:08

InterAl כתב:השליטה בזלדה SS ומטרויד פריים 3 היא מצוינת. האנימציה גם בסדר, וזה שאין דיבוב בזלדה לא ממש מפריע לי (בפריים 3 דווקא יש בד״כ). מה שמפריע הוא באמת הנוסחתיות וחוסר התעוזה, מהמבנה הכללי של המשחק ועד הגאדג׳טים שכמעט ולא משתנים (וזלדה/מטרויד הם בעיקר משחקים שמבוססים על שימוש בגאדג׳טים). בקיצור, מעדיפים לשחרר את אותו משחק 15 שנה ברציפות, בלי לקחת סיכון גדול מדי.

SS היחיד שלא שחקתי בזלדה התלת מימדיים כך שאולי שינו שם לגמרי את הסכמת שליטה ושדרגו הכל אבל באחרון ששחקתי (כלומר TP) השליטה כבר הרגישה עתיקה. פשוט הכל שם בנוי כאילו עצבו אותו לפני 15 שנים. אתה רץ לך ל"יער" אז אתה מגיע למסדרון ברוחב מטר וחצי עם אזור מוגבה מימין ואזור מוגבה משמאל שיש עליהם פעם בכמה מטרים "עץ" (שזה באמת נס אם זה נראה באמת כמו עץ). אתה אמור להיות בעולם ובמקום זה אתה מרגיש כאילו אתה במשימות VR מ-MGS1. כל משחק זלדה ששחקתי מרגיש כמו משחק N64 רק עם הגרפיקה המתאימה לכוח של המכשיר שהוא רץ עליו וזה ממש לא מתאים ב2013, אולי ב2008.

גם אין לי שום בעיה עם השליטה במטרויד (כלומר מטרויד 1-2 עם שליטה אנכרניסטית לגמרי אבל הם יצאו לפני 10 שנים, פריים עם שליטה סבבה לגמרי בגלל השלט WII והפויינטר), יש לי בעיה שכל דבר בפריים 3 הרגיש עתיק לגמרי והדיבוב היה נוראי. פריים 3 היה עם מוסיקת MIDI, דיבוב שהיה מבייש משחק פס1 ואנימציות של שנת 2000. מעבר לזה משחק נהדר, פשוט שוב פעם לנינטנדו לא היה אפילו אשך אחד בין הרגליים. הם לא זוכרים מה זה משחק חדש, מטרויד פרייד 1 היה החידוש הכי גדול בנינטנדו והוא יצא לפני 11 שנים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 דצמבר 2013, 14:37

גם אני סיימתי את Brothers דרך השיתוף והוא חביב. צפיתי ליותר תחכום וקושי בפאזלים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 דצמבר 2013, 14:43

אני חושב שלא זאת המטרה שלו :P. אלא יותר ליצור חיבור לדמויות ולסיפור.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2013, 15:04

Kazz כתב:גם אני סיימתי את Brothers דרך השיתוף והוא חביב. צפיתי ליותר תחכום וקושי בפאזלים.

הוא לא קשה בכלל, החידות חכמות ומאוד פשוטות. הוא פשוט מדהים. אם אתה רוצה לשבת 50 דקות על חידה בודדת לך תשחק בברייד.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 דצמבר 2013, 15:36

סיימתי את ברייד. כן, המשחק מוצלח מבחינה אווירה וסיפור אבל לא יודע עם על זה הייתי משלם את המחיר המקורי של 15דולר. משחק של 5 שעות בלחץ גם אחרי אצי'במנטס. מבחית המכניקה יכלו לקחת את הקונספט הזה יותר רחוק. בכלל, לא מעט מהמשחקים של 2013 אפשר להגדיר כמשחקים שבהם האלמנטים חוץ-משחקיים שלהם מתעלים מהשאר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 דצמבר 2013, 15:44

Klayman כתב:לקחתי את ה5$ :).

עריכה: ה5$ הם לחנות האפליקציות... ניסיתי להוסיף משחקי PC והוא בכלל לא זיהה שיש לי קרדיט.. גם במייל שנשלח נאמר

כן, יצאתי פקק. לזכותי יאמר שמסתבר שהיה לי עוד קרדיט בחנות הרגילה ששכחתי מהם ולכן חשבתי שכשאני בא לקנות משחק זה ה-5$ מהחנות אנדרואיד.
אבל היי, זה עדיין 5 דולר מתנה, לא? אפשר לקנות בזה את Vice City לאנדרואיד או שלל משחקים אחרים - ככה שאני בטח לא אומר לא.
אגב, סוניק 2 גם בחינם שם היום:
www.amazon.com/Sega-of-America-Sonic-He ... B00HAPRVWS

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 דצמבר 2013, 04:19

L4D2 בחינם:
http://store.steampowered.com/app/550/

כנראה שחשיפת המשחק השלישי לא רחוקה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 דצמבר 2013, 22:48

Kazz כתב:L4D2 בחינם:
http://store.steampowered.com/app/550/

כנראה שחשיפת המשחק השלישי לא רחוקה.

Half Life 3 confirmed?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 דצמבר 2013, 00:35

קניתי את L4D2 בזמנו ב5$, ואלה אולי ה5$ שאני הכי מצטער עליהם... אולי זה משחק נהדר, אבל אני לא הצלחתי לשרוד בו לאורך זמן..
?

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 26 דצמבר 2013, 00:50

מי שכאן עד עכשיו לא קנה את Left 4 Dead 2 והתעניין, תורידו את זה כמה שיותר מהר עכשיו וככה יהיה לכם את המשחק לתמיד! Valve נותנים את המשחק חינם ולתמיד למי שמוריד אותו לפני 10 בבוקר!!! :D
(כתבתי את זה גם בנושא Valve למי שלא ראה)
תמונה
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים