PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 27 דצמבר 2013, 07:10

אני חושב ב2008 יצא משחק לארקייד (שנראה לי היה בין הראשונים ששוחררו לשירות אחרי זכיה בIGF או משהו כזה) שהיה דומה לGEOMETRY WARS רק היה לך שתי ספינות בצבעים שונים שעצם הנגיעה שלהם במישהו מהצבע שלהם (או להיפך, אני לא באמת זוכר) היה הורג את האוייבים. זה היה BRAIN FUCK רציני ואני די טוב בסגנון משחקים האלה.

מצאתי את המשחק!
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2013, 23:21

swiss-the-engine כתב:אני חושב ב2008 יצא משחק לארקייד (שנראה לי היה בין הראשונים ששוחררו לשירות אחרי זכיה בIGF או משהו כזה) שהיה דומה לGEOMETRY WARS רק היה לך שתי ספינות בצבעים שונים שעצם הנגיעה שלהם במישהו מהצבע שלהם (או להיפך, אני לא באמת זוכר) היה הורג את האוייבים. זה היה BRAIN FUCK רציני ואני די טוב בסגנון משחקים האלה.

מצאתי את המשחק!

אני זוכר את המשחק הזה. מדובר במשחק קו-אופ. לשחק בו לבד גבל בלא אפשרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 דצמבר 2013, 14:10

בדיוק עומד להתחיל לשחק בBF4. מעניין אם כל בשורות האיוב לגביו נכונות והמשחק לא יהיה שחיק. מה שכן, המשחק מכריח להתקין עדכון בן 600 מגה. אולי הם טפלו ברוב הבעיות.
טוב, עשיתי סיבוב אחד ועד כה זה נראה בסדר. המשחק לא קרוב לרוץ ב-60 פריימים בפס4. הוא לרוב באזור ה-30. המשחק לא נראה טוב מ-3 לטעמי. בכל מקרה נמשיך לשחק, אבל זה בהחלט נחמד לשחק את המשחק על קונסולה לעומת הדיוק של הפיסי כאשר כל ילדון בן 12 צולף בי ממחצית המסך עם Support כל דקה שנייה :D.

מרגיש כמו האלטרנטיבה היחידה שיש לשחק על הפס4 כיום מלבד משחקי ספורט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2013, 19:14

נוטי דוג אומרים שהם עובדים כרגע רק על אנצ'רטד פס4 והDLC של TLOU:
תמונה

השאלה היא האם זה פירוש מילולי מדי (כלומר זה מה שהכרזנו כרגע) או שבאמת כל הצוותים עובדים אך ורק על שני הדברים האלה. אם הם באמת עובדים רק על שני הדברים האלה זה אומר שהצוות האיכותי של TLOU עובד בכוח מלא על הDLC או שחלקם עברו לצוות של אנצ'רטד פס4 בשביל להצליח להרים את המנוע לדור וכדומה. בכל מקרה אני חושב שזה חדשות טובות, או שאנצ'רטד יצא הרבה יותר איכותי מאשר איך שהוא היה אמור לצאת עם ה"צוות ב'" שלהם או שהDLC של TLOU יהיה ברמה מטורפת. כך או כך חדשות טובות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 31 דצמבר 2013, 19:36

DrKeo כתב:נוטי דוג אומרים שהם עובדים כרגע רק על אנצ'רטד פס4 והDLC של TLOU:
תמונה

השאלה היא האם זה פירוש מילולי מדי (כלומר זה מה שהכרזנו כרגע) או שבאמת כל הצוותים עובדים אך ורק על שני הדברים האלה. אם הם באמת עובדים רק על שני הדברים האלה זה אומר שהצוות האיכותי של TLOU עובד בכוח מלא על הDLC או שחלקם עברו לצוות של אנצ'רטד פס4 בשביל להצליח להרים את המנוע לדור וכדומה. בכל מקרה אני חושב שזה חדשות טובות, או שאנצ'רטד יצא הרבה יותר איכותי מאשר איך שהוא היה אמור לצאת עם ה"צוות ב'" שלהם או שהDLC של TLOU יהיה ברמה מטורפת. כך או כך חדשות טובות.

נדב, חזור אחריי: אף פעם לא אאמין לדברים שנציגי מדיה חברתית של חברות כותבים באינטרנט. אף פעם לא אאמין לדברים שנציגי מדיה חברתית של חברות כותבים באינטרנט. אף פעם לא אאמין... די.

אני לא חושב שצריך להיות מודאגים יותר מדי למה שלא יהיה הפרוייקט הבא של Naughty Dog. כאילו, קצת עצוב לי שזה Uncharted חדש ולא מותג חדש לגמרי, אבל אני די סומך עליהם שהוא יהיה מצויין למרות תחושת המיאוס הכללית שיש לי מהסדרה הזאת אחרי המשחק השלישי והמשחק לויטה. באמת שאם יש סטודיו בלעדי של סוני שאפשר לסמוך עליו בעיניים כמעט עצומות - זה הם. אם הוא ייצא בנובמבר 2014 אז בכלל יהיה תענוג.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 דצמבר 2013, 20:13

יש שמועה שהם בכלל עובדים על פורט של TLOU לפס4:
http://www.gamespot.com/articles/the-la ... 0-6416868/
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2013, 21:33

erezronen כתב:
נדב, חזור אחריי: אף פעם לא אאמין לדברים שנציגי מדיה חברתית של חברות כותבים באינטרנט. אף פעם לא אאמין לדברים שנציגי מדיה חברתית של חברות כותבים באינטרנט. אף פעם לא אאמין... די.

אני לא חושב שצריך להיות מודאגים יותר מדי למה שלא יהיה הפרוייקט הבא של Naughty Dog. כאילו, קצת עצוב לי שזה Uncharted חדש ולא מותג חדש לגמרי, אבל אני די סומך עליהם שהוא יהיה מצויין למרות תחושת המיאוס הכללית שיש לי מהסדרה הזאת אחרי המשחק השלישי והמשחק לויטה. באמת שאם יש סטודיו בלעדי של סוני שאפשר לסמוך עליו בעיניים כמעט עצומות - זה הם. אם הוא ייצא בנובמבר 2014 אז בכלל יהיה תענוג.

אני לא הייתי סומך על הצוות של U3 בעיניים עצומות, חוץ מאשר סצנה אחת שבאמת הרגישה לי עוצמתית במיוחד (המטוס + בערך החצי שעה הראשונה אחריו במדבר. כלומר בדיוק משך הזמן שלוקח לדרייק הבן תמותה להפוך בחזרה להיות דרייק הסופרמן) ושלב אחד שהרגיש לי עשוי טוב במיוחד (הספינה כמובן) אני מרגיש שU3 הוא לא בדיוק הדבר הכי איכותי על הפס3.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 31 דצמבר 2013, 21:47

DrKeo כתב:אני לא הייתי סומך על הצוות של U3 בעיניים עצומות, חוץ מאשר סצנה אחת שבאמת הרגישה לי עוצמתית במיוחד (המטוס + בערך החצי שעה הראשונה אחריו במדבר. כלומר בדיוק משך הזמן שלוקח לדרייק הבן תמותה להפוך בחזרה להיות דרייק הסופרמן) ושלב אחד שהרגיש לי עשוי טוב במיוחד (הספינה כמובן) אני מרגיש שU3 הוא לא בדיוק הדבר הכי איכותי על הפס3.

אה, אני לגמרי איתך בקטע הזה: אנצ'רטד 3 היתה אכזבה ענקית בשבילי, היו בו הרבה יותר מדי רגעים שממש סבלתי בהם לעומת מעט מדי רגעים שעשו לי את ה"וואו" שהגיע כל עשר דקות ב-2.
ולמרות זאת - הם וודאי למדו דבר או שניים על קטעי אקשן מ-The Last of Us שהם יוכלו ליישם ב-4, ובתכל'ס גם אם זה יהיה משחק ברמה של 3 רק עם גרפיקה טובה יותר זה יספיק לי, במיוחד אם זה יגיע כבר השנה שעדיין אין לקונסולה תותחים כבדים אחרים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 ינואר 2014, 07:52

מבחינתי הבעיה עם אנצרטד ,זה שמפתחות אחרות למדו לעשות "קלונים" טובים
טומב רידר האחרון זה דוגמה לזה ,נכון חלק יגידו שהסדרה המקורית לטומב רידר ,פרצה את הדרך ,וזה נכון

אבל אנצרטד לטוב ולרע ,נתן לסגנון אופי יותר קולנועי ,על חשבון פחות חופש לשחקן
אבל בכל זאת
מאז ראינו משחקים כמו אנסליב ,וטומב רידר האחרון ,ועוד שעושים את זה בצורה טובה
ובטח ניראה עוד כאלו חות מאנצרטד
חבל מאוד שהמשחק STAR WORS בסיגנון הזה בוטל,לטעמי זה היה מאוד מתאים לזיכיון וחבל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2014, 10:23

kririn כתב:מבחינתי הבעיה עם אנצרטד ,זה שמפתחות אחרות למדו לעשות "קלונים" טובים
טומב רידר האחרון זה דוגמה לזה ,נכון חלק יגידו שהסדרה המקורית לטומב רידר ,פרצה את הדרך ,וזה נכון

אבל אנצרטד לטוב ולרע ,נתן לסגנון אופי יותר קולנועי ,על חשבון פחות חופש לשחקן
אבל בכל זאת
מאז ראינו משחקים כמו אנסליב ,וטומב רידר האחרון ,ועוד שעושים את זה בצורה טובה
ובטח ניראה עוד כאלו חות מאנצרטד
חבל מאוד שהמשחק STAR WORS בסיגנון הזה בוטל,לטעמי זה היה מאוד מתאים לזיכיון וחבל

אולי הגיימפליי של TR הרבה יותר טוב משל אנצ'רטד, אבל עדין בתחום הסיפור והאירועים המתוסרטים אין על נוטי דוג. בתחום הזה TR נשאר הרחק מאחור.

אם אנצ'רטד היא סדרת פופקורן מתוסרטת ואקשנית, בשביל לעשות אנצ'רטד 4, הם צריכים כמה וכמה קטעים עוצרי נשימה כמו הסצנת מטוס ב3. לא מספיק שתי סצנות כאלה במשחק שלם בשביל לעשות 1UP לאנצ'רטד 2.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 ינואר 2014, 17:54

Battlefield 4 לפס4 נהדר, אבל למה לעזאזל לא ב1080P ועוד יותר תמוה, למה עם Aim assist?
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 ינואר 2014, 20:31

DrKeo כתב:אולי הגיימפליי של TR הרבה יותר טוב משל אנצ'רטד, אבל עדין בתחום הסיפור והאירועים המתוסרטים אין על נוטי דוג. בתחום הזה TR נשאר הרחק מאחור.

אם אנצ'רטד היא סדרת פופקורן מתוסרטת ואקשנית, בשביל לעשות אנצ'רטד 4, הם צריכים כמה וכמה קטעים עוצרי נשימה כמו הסצנת מטוס ב3. לא מספיק שתי סצנות כאלה במשחק שלם בשביל לעשות 1UP לאנצ'רטד 2.

לא אמרתי טוב יותר ,למרות שבכללי TR האחרון לטעמי היה המשחק הכי טוב בסיגנון הזה
העניין שבדרך כלל אני מעדיף משחקים פחות "אוטומטים" ,ופחות מתוסרטים
מבחינתי ה"אנצרטטים " האלו ,זה משחק שאני משחק פעם אחת בילבד ,ולא חוזר לזה יותר בחיים (לסינגל )

בעניין כמות ההשקעה -זאת אחת הבעיות בסוג הזה של מישחקים ,ככל שסירטוני המעבר יותר איכותים ,המחיר עצמו עולה
שחקנים מפורסמים יותר\גרפיקה ברמה גבוה יותר \זיהוי תנועה טוב יותר וכו וכו
יש מישחקים כמו GTA5 לדוגמה ,שכניראה עלה כמו סרט הוליוודי לפתח ולשווק ,למרות שזה כבר מישחק עולם פתוח ,ככה שהעלות התאם

עדין מישחקים כמו אנצרטד בטח עולה היום עשרות מיליונים למשחק כזה ,וכמה שנים טובות בפיתוח
לא מספיק רק מנוע גרפי ,ואז המשך שנה אחרי שנה שמרגיש כמו חבילת הרחבה
פה אתה חיב את הסירטוני מעבר המושקעים בכל משחק ,שזה מטחנת כסף ,ולוקח גם הרבה זמן

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ינואר 2014, 13:31

אני חושב שאם לא יהיו הפתעות - אז UNCHARTED הבא יהיה משהו שונה לחלוטין מקודמיו, בתקופה אחרת וללא הומור "שנון" וציני של הדמויות המרכזיות, וכמובן גם שהגיימפליי יהיה יותר "הישרדותי" מאשר אקשן ויריות.
אבל יכול להיות שהם עובדים על כולנו וזה לא פריקוול אלא משחק עם קפיצות בזמן, או בכלל קראש חדש :)

לצערי אני לא בטוח שנראה משהו ממנו עד E3. /:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ינואר 2014, 13:57

Laskin כתב:אני חושב שאם לא יהיו הפתעות - אז UNCHARTED הבא יהיה משהו שונה לחלוטין מקודמיו, בתקופה אחרת וללא הומור "שנון" וציני של הדמויות המרכזיות, וכמובן גם שהגיימפליי יהיה יותר "הישרדותי" מאשר אקשן ויריות.
אבל יכול להיות שהם עובדים על כולנו וזה לא פריקוול אלא משחק עם קפיצות בזמן, או בכלל קראש חדש :)

לצערי אני לא בטוח שנראה משהו ממנו עד E3. /:

הם בהחלט צריכים שינוי מהותי בסדרה הזאת. אם היא תתקרב במכאניקות הגיימפליי יותר לTLOU (רק עם פלטפורמינג קצת מעניין), זה ישמח אותי מאוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 02 ינואר 2014, 14:35

Nucleus_Dawn כתב:
הם בהחלט צריכים שינוי מהותי בסדרה הזאת. אם היא תתקרב במכאניקות הגיימפליי יותר לTLOU (רק עם פלטפורמינג קצת מעניין), זה ישמח אותי מאוד.

אני לא חושב שאנצ'רטד יוכל אי פעם להתקרב לTLOU, בלי להקריב את כל מה שהופך אותו לאנצ'רטד. לא רק זה - לדעתי, אם תקח את המכאניקות של TLOU או משהו דומה ותנסה להכניס אותם לאווירה של אנצ'רטד הן יאבדו את כל מה שהופך אותן לטובות כל כך.
אנצ'רטד תמיד היה סימולטור צ'אק נוריס שמדי פעם עוצר לחקור ולעשות קצת פלטפורמינג. היופי שלו היה שהם הצליחו לשלב בין הסיפור והאווירה של הרפתקנות עם כל הירי, האקשן והכאוס.
אם הם הולכים על עוד אנצ'רטד, הם חייבים לחדש משהו במשחקיות - אולי לעשות שנשחק את דרייק ועוד מישהו אחר (לאו דווקא באותו הזמן), וצורת המשחק שלהם תהיה שונה. הביקורת העיקרית על TLOU הייתה שהוא היה יהלום מלוטש - אבל לא חידש כלום. לדעתי, אם אנצ'רטד יחזור על זה, או אפילו ינסה לשחזר את TLOU, הוא יכשל.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ינואר 2014, 16:17

Trouble כתב:אני לא חושב שאנצ'רטד יוכל אי פעם להתקרב לTLOU, בלי להקריב את כל מה שהופך אותו לאנצ'רטד. לא רק זה - לדעתי, אם תקח את המכאניקות של TLOU או משהו דומה ותנסה להכניס אותם לאווירה של אנצ'רטד הן יאבדו את כל מה שהופך אותן לטובות כל כך.
אנצ'רטד תמיד היה סימולטור צ'אק נוריס שמדי פעם עוצר לחקור ולעשות קצת פלטפורמינג. היופי שלו היה שהם הצליחו לשלב בין הסיפור והאווירה של הרפתקנות עם כל הירי, האקשן והכאוס.
אם הם הולכים על עוד אנצ'רטד, הם חייבים לחדש משהו במשחקיות - אולי לעשות שנשחק את דרייק ועוד מישהו אחר (לאו דווקא באותו הזמן), וצורת המשחק שלהם תהיה שונה. הביקורת העיקרית על TLOU הייתה שהוא היה יהלום מלוטש - אבל לא חידש כלום. לדעתי, אם אנצ'רטד יחזור על זה, או אפילו ינסה לשחזר את TLOU, הוא יכשל.

אפשר לעשות אחלה סימולטור צ'אק נוריס עם יותר התגנבות ודגש על איסוף חומרים מהסביבה ושימוש בהם ליצירת כלים. אפשר לקרוא לזה סימולטור מקגייוור :)
כרגע, סימולטור הצ'אק נוריס הזה פשוט יצא מכל החורים. אין מה לעשות - הנוסחא הזאת, עם כמה שהיא היתה מוצלחת במשחק השני בסדרה, לא מסוגלת להחזיק יותר מידי. היא נמאסת מהר מידי.
TR הצליח להשתמש בה ולהצליח, בגלל שהוא הוסיף המון דברים: עולם משחק שמרגיש הרבה יותר אותנטי, סביבה הרבה יותר דינאמית, פלטפורמינג מאתגר למחצה ולא אוטומתי לחלוטין ועיצוב שלבים מייטרויידי.

אני מניח שאם הם יחזרו לשורשים שלהם ופשוט יקחו הרבה השראה מטומב ריידר, המשחק הבא יהיה הרבה יותר מעניין.
אם השינויים היחידים יהיו שהמשחק מתרחש בעבר, זה לא יהיה מספיק מעניין. זה עדין יהיה משחק מצוין ואפילו אחלה סיבה לקנות PS4, אבל הסטנדרטים מנוט'י דוג יותר גבוהים מסתם לעשות עוד משחק מצוין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 ינואר 2014, 16:27

וואו... הסינגל של BF4 נראה מדהים על הפס4, קילזון נראה ממש פחות מוצלח על ידו. אפילו הגיימפליי עצמו טוב משמעותית מקילזון למרות שהוא בפני עצמו על גבול המשמים. המולטי כרגיל מעולה. פשוט טירוף כמה שחקנים יש למשחק על הפס4. שרתים מפוצצים הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לראות ב-3 על הפיסי. עד כה גם לא נתקלתי בשום בעיה במולטי ממה שתואר עד היום אחרי כמה שעות שיש לי כבר שם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 03 ינואר 2014, 00:54

Death_119 כתב:וואו... הסינגל של BF4 נראה מדהים על הפס4, קילזון נראה ממש פחות מוצלח על ידו. אפילו הגיימפליי עצמו טוב משמעותית מקילזון למרות שהוא בפני עצמו על גבול המשמים. המולטי כרגיל מעולה. פשוט טירוף כמה שחקנים יש למשחק על הפס4. שרתים מפוצצים הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לראות ב-3 על הפיסי. עד כה גם לא נתקלתי בשום בעיה במולטי ממה שתואר עד היום אחרי כמה שעות שיש לי כבר שם.

דודי,קיילזון עד כדי כך לא משחק מוצלח? אני ממש אהבתי את הקודמים בקרוב (אני מקווה) אני משיג PS4. להתרחק ממנו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 ינואר 2014, 17:04

matangt8 כתב:דודי,קיילזון עד כדי כך לא משחק מוצלח? אני ממש אהבתי את הקודמים בקרוב (אני מקווה) אני משיג PS4. להתרחק ממנו?

כמו מאש. הוא פשוט משחק גרוע בהכל, גם במולטי וגם בסינגל. לך על Battlefield 4 בלי לחשוב פעמיים, הסינגל גם לא משהו (למרות ששחיק) אבל המולטי נהדר כרגיל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 ינואר 2014, 02:36

Kazz כתב:לא רואה צורך בשירות שכזה כשאני יכול לקנות משחק ולהיות בבעלותו בתשלום קטן וחד-פעמי. כמו שאמרתי, העמדתי דברים על דיוקים. אתה לא מקבל משחקים בחינם ב PSN+. אתה משלם כל חודש כדי לקבל אותם. אין לך שליטה איזה משחקים תקבל, הם חינמיים להורדה רק לאורך תקופה מסויימת - אם אתה מנוי ולא הורדת את המשחק להארד דיסק כשהוא היה חינם בתקופה שהוא הוצע אז לא תוכל להוריד אותו בחינם לא משנה אם יש או אין לך מנוי. וברגע שאתה מפסיק לשלם עבור המנוי הגישה אל המשחקים שהורדת נגנזת. מדובר בחרב פפיות. אתה משלם מאות דולרים לאורך שנים עבור המינוי, צובר את המשחקים וככל שאתה יותר 'עמוק' כך סוני משאירים אותם אצלך. 'השקעתי כל כך הרבה במערכת הזו ואם אפסיק את המינוי או ארצה קונסולה של המתחרה, אני אאבד את הכל'. חתיכת מקל בשביל הלכאורה גזר. ועם הפס4 המקל יותר מכאיב עם איבוד היכולת לשחק אונליין.

למודל הנוראי שאתה מתלונן עליו קוראים בעולם הרחב "ספריית השכרה". זה קיים בתחומים שונים, ואפילו על הPC עם שירותים כמו gametap.
בהתחשב בזה שלא מזמן אמזון מכרו מנוי שנתי ב-30$, ושרק בחודש ינואר הזה מקבלים את DmC, Bioshock Infinite, Brothers - כנראה מדובר בשירות השכרת המשחקים הטוב בעולם. למעשה, במבט לאחור על השנה שחלפה בPS+ אני אומר לעצמי שהלוואי והיינו רואים על הPC שירות השכרה עם משחקים איכותיים כאלו: בחודש יוני לבדו קיבלנו רשימת משחקים יותר טובה מכל באנדל שיצא לי להתקל בו השנה.

כמובן שהמודל הזה לא מתאים לכולם, בדגש על אנשים עם מעט זמן פנוי לשחק שלא יודעים מתי הם ישחקו. אבל לגיימרים כבדים? זה הדבר הכי טוב שהומצא עבורם, כי הם כנראה יספיקו לחרוש על ה-3-4 משחקים שהשירות מספק בכל חודש ולמצות את רובם. וכל עוד הם ממשיכים את המנוי שלהם בספריה הם גם יוכלו לחזור אחורה ולשחק בכל הback-catalog שלהם. וברגע שאתה מחליט להמשיך ולהתמיד עם קונסולות אחרות של סוני הרווח פה כפול כי באותו המחיר שאתה כבר משלם אתה מקבל גם משחקים לויטה וגם לPS4. החשש היחיד שלי הוא שעם הPS4 ההטבה הזו לא תמשיך להיות כל כך אטרקטיבית פשוט כי אנשים יאלצו עכשיו לשלם עבור PS+ כדי לשחק אונליין, ולכן לסוני יהיה פחות אינטרס לעשות מאמצים נוספים בשביל לדחוף את השירות הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ינואר 2014, 08:37

swym

זוכר איך פעם היה ערוץ 5 בכבלים מאוד טוב ?
זוכר איך הוסיפו מאוחר יותר את 5+
ואחרי זה עוד 2 ערוצים ?

ראיתה את ערוץ 5 לאחרונה ?

אני חושב שסוני מנסה להרגיל אנשים לתשלומים ,שילכו ויגדלו עם הזמן ,מה שMS עושה כבר תקופה
ונינטנדו גם התחילה לשחק בזה לצערי

אתה קונה XBO או PS4 -אתה כבר חיב לשלם על מנוי לשחק אונלין
בנוסף אתה קונה מישחק דוגמת פרוזה האחרון,שאני יוצא מנקודת הנחה שיצא לו לפחות DLC בתשלום אחד עם לא יותר
ובנוסף נותנים לך אפשרות לשלם כסף אמיתי ליתקדם במשחק כמו משחקי FTP

לשם כניראה התעשיה צועדת ,ומבחינתי זה מצער מאוד

בעניין ה"מתנות" ,אני מעריך שעם הזמן ניראה את המחיר של השרות עולה ,וערך ה"מתנות" יורד
סוני וMS לא יעלו כרגע מחירים שהם צריכים למשוך המון קונים לPS4\XBO
אבל מה יקרה שיהיה להם עשרות מיליונים לכל מכשיר ? ....

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 ינואר 2014, 20:08

וואו... אני פשוט לא מאמין איך BF4 נראה על הפס4, זה מטורף. הוא ממש ברמה משלו ביחס לכל דבר אחר שיש שם בחוץ. כזה מגניב לשחק במשחק שנראה ככה על קונסולה. הדור החדש הולך להיות מדהים. מבחינה טכנית המשחק עושה מה שכולם חולמים שCOD יעשה. יש שם קטעי אקשן מתוזמנים פשוט מדהימים, במיוחד כל מה שהלך שם בנושאות מטוסים. מה שכן, אני לא מבין למה בדומה ל-3 הם ממשיכים עם הקטע של סרטוני מעבר Pre rendered כאשר המנוע עצמו נראה בטירוף הרבה יותר טוב מהם. קטע הזוי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 ינואר 2014, 09:16

kririn כתב:swym
זוכר איך פעם היה ערוץ 5 בכבלים מאוד טוב ?
זוכר איך הוסיפו מאוחר יותר את 5+
ואחרי זה עוד 2 ערוצים ?

זוכר את הפעם האחרונה שבה עשית אנלוגיה גרועה ולא קשורה לחיים? אז זה עכשיו.
כל הקשקוש הזה על "אנחנו נראה את המחיר עולה וערך השירות יורד" מיותר כי הוא ספקולציה שאתה יכול לזרוק על כל שירות אחר מסטים ועד האפסטור - אבל זה לא מחזיק מים כשהדיון הוא על כאן ועכשיו. מי שקנה מנוי לPS+ בשנת 2013 עשה בכמה עשרות דולרים בודדים את העסקה המשתלמת ביותר שיצא לי לראות, והחודש הראשון של 2014 מראה שעל הPS3 ערך השירות הזה רק עולה (בניגוד לתחזיות האפוקליפטיות).
מה יקרה כשהשירות כבר לא יהיה שווה את הכסף שלו? כל אדם עם PS3 יוכל פשוט לסיים את הבקלוג של המשחקים שמעניינים אותו ולהפסיק לשלם.

Death_119 כתב:מה שכן, אני לא מבין למה בדומה ל-3 הם ממשיכים עם הקטע של סרטוני מעבר Pre rendered כאשר המנוע עצמו נראה בטירוף הרבה יותר טוב מהם. קטע הזוי.

להסתיר קטעי טעינה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2014, 13:01

כל אדם עם PS3 יוכל פשוט לסיים את הבקלוג של המשחקים שמעניינים אותו ולהפסיק לשלם.

העניין שאז אתה מפסיד את כל המשחקים שהגרתה בשרות עד עכשיו
מה גם שאין בתאימות בין הקונסולות של סוני ,ככה שמשחק שנתנו לך בPS3 לא יתאים לPS4 ,שתריצה ליתקדם

זה מאלץ אותך להחזיק בPS3 וPS4 וויטה ,להמשיך להנות מהמישחקים שקיבלתה עד עכשיו
אתה יכול להשוות לשרותים כמו סטים \GOG וכו ,אבל שם אתה יכול לשדרג מחשבים ולהמשיך להנות מאותם משחקים
ובלי צורך לשלם מנוי ,וכמובן חופש בחירה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 ינואר 2014, 18:45

מדהים, סוני מציעה שירות שעד היום לא היה מנדוטורי ומחלק משחקים מטורפים "בחינם" בצמוד למנוי. ואפילו על זה אנשים מתלוננים :mrgreen:. מי שלא מרוצה שירכוש אותם עצמאית ואז אף אחד לא יעלים לו את המשחקים ביום שיפסיק לשלם על המנוי (אפשר לחשוב שאחרי שמשסיימים משחק פעם פעמיים גם חוזרים איליו לרוב).
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים